Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσούδια μου! Kαλημέρα!

Πετάω πίσω Γερμανία, περιποιήσεις μαμάς έλαβαν τέλος. Και μια και μιλάτε για γυμναστική έχω να δηλώσω ότι έχω να δω τον άντρα μου δέκα μέρες, θα γίνει χαμός. Τον απείλησα οτι θα του πιω το αίμα και γέλασε, τα έχω ξαναπεί αυτα λέει.

meldan μου δεν θα σε κοροιδέψω καθόλου, εγώ να δεις τι όνειρα βλέπω! Nτρέπομαι ακόμα και στον άντρα μου να τα πω! Tι γίνεται, τι είναι αυτό, συμπτωμα εγκυμοσύνης β τριμήνου;

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσούδια μου! Kαλημέρα!

Πετάω πίσω Γερμανία, περιποιήσεις μαμάς έλαβαν τέλος. Και μια και μιλάτε για γυμναστική έχω να δηλώσω ότι έχω να δω τον άντρα μου δέκα μέρες, θα γίνει χαμός. Τον απείλησα οτι θα του πιω το αίμα και γέλασε, τα έχω ξαναπεί αυτα λέει.

meldan μου δεν θα σε κοροιδέψω καθόλου, εγώ να δεις τι όνειρα βλέπω! Nτρέπομαι ακόμα και στον άντρα μου να τα πω! Tι γίνεται, τι είναι αυτό, συμπτωμα εγκυμοσύνης β τριμήνου;

Καλημέρα!!!!! Καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!

MYfKp3.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Καλημέρα σε όλες.

Μαράκι, σε διόρθωσα, σόρι ε!:?:-?

Ευαγγελία, δώστα όλα!;);)

Βροχούλα καλά αποτελέσματα σήμεραααααα!!:P:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Καλημέρα σε όλες.

Μαράκι, σε διόρθωσα, σόρι ε!:?:-?

Ευαγγελία, δώστα όλα!;);)

Βροχούλα καλά αποτελέσματα σήμεραααααα!!:P:p

Μαρουσκακι καλημερα!!!!!! Ποσο μ'αρεσει που γραφεις τα ονοματα ροζ η γαλαζια!!!!!! Χαχαχα!!!!!

Ελπιζω την Παρασκευη να με βαψεις κι εμενα!!!!!!

Παντως απο δω κ περα θα πηγαινω ενδιαμεσα γ εναν υπερηχο γτ αγχωνομαι πολυ....

MYfKp3.png

Μαρουσκακι καλημερα!!!!!! Ποσο μ'αρεσει που γραφεις τα ονοματα ροζ η γαλαζια!!!!!! Χαχαχα!!!!!

Ελπιζω την Παρασκευη να με βαψεις κι εμενα!!!!!!

Παντως απο δω κ περα θα πηγαινω ενδιαμεσα γ εναν υπερηχο γτ αγχωνομαι πολυ....

Nα σε βάψω μανάρι μου όπως θες!!Με το καλό να δεις κι εσύ το μωρουλίνι σου!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Περαστικα σου ρε κοριτσι μου.Εχασες κιλο?Ειναι αυτο που πηρα εγω μεσα στο Σκ?? :twisted::twisted: γρρρρρρ παρτο πισω :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Βροχούλα, όχι ευχαριστώ, εσύ τα χάνεις κι εύκολα μετά, εγώ όχι!!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

ας μιλήσω και γω, μέρες δε μιλάω...χαχαχαχα,,, εγώ φούσκωσα κανονικά, είμαι στα αλήθεια έγκυος!!! έχω καταλάβει και κάποιες κινήσεις, αφού η κοιλιά μου σε κάποια σημεία "σκληραίνει" και μετά "ξεφουσκώνει".... Επίσης,έχω επιπλέον και 7,5 κιλά!!!δεν μπορείς να τα αγνοήσεις....

Πλέον στη δουλειά με ρωτάνε τι φύλο είναι χωρίς να έχω δηλώσει εγκυμοσύνη, οπότε σιγουρεύτηκαν οπτικώς...κ εμένα μου αρέσει πολύ το δεύτερο τρίμηνο δε λέω,,,το μόνο που με κουράζει είναι το παιχνίδι με το αγόρι μου, το κύλισμα στα πατώματα, το ατέλειωτο περπατημα κ η ορθοστασία όταν είμαστε έξω για παιχνίδι, τρέξιμο, ποδήλατο.... συνειδητοποιώ ότι καμία σχέση η εγκυμοσύνη έχοντας ήδη ένα παιδί.... στην πρώτη μου πετούσα!! εεεε εντάξει είμαι και 4 χρόνια μεγαλύτερη!!!Φαντάσου να είχα και άλλα παιδιά!!! πώς τα καταφέρνετε? δεν παίζετε μαζί τους???

ααα συμφωνω και με το θέμα σύκου-τουαλέτας=θαύματα!!!χααχαχχα

όσο για σεχ, οκ, δε θα πω όχι, αλλά προτιμάω να δω μια καλή ταινία....τι λέω ε????

εξετάσεις αίματος και ούρων έκανα μόνο μία φορά ως τώρα, και θα κάνω και άλλη μία στο τέλος του μήνα, δηλαδή στα μέσα του 5ου.

Επίσης από βδομάδα θα επισκεφτώ καινούριο γιατρό για το vbac που θέλω, άντε να δούμε τι θα μου πει....

αυτά προς το παρόν....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

[/b]

1) Ναι αυριο εχω γιατρο,επιτελους μετα απο τοσοοοοοοοοοοο καιρο,να δουμε τι θα δουμε που τρεμει το φιλοκαρδι μου,τρεμει…....Κοριτσια να σας πω κατι? Φοβαμαι πολυ.μη μου πειτε γιατι! Γιατι ετσι απλα φοβαμαι.ειναι κακο αυτο?

Κακό δεν είναι, αρκεί να το κρατήσεις στα πλαίσια του φυσιολογικού. Μην σε πιάσει κανένας πανικός και αρχίσεις να καταστροφολογείς. Γενικά όταν σε πιάνουν μαύρες σκέψεις, ασχολήσου με τα παιδάκια σου. Είναι ανεξάντλητη πηγή αισιοδοξίας και χαράς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γυμνασου κι εσυ βρε νοβεμπερ μου να ελθουν και τα ονειρα σου στα ισα τους Κοριτσια αν σας πω ποιον εβλεπα ολο το βραδυ στον υπνο μου σε γυμναστικο-ονειρο θα με κοροιδευετε μεχρι να γεννησουμε.....Τον βαρουφακη....δε ξερω πως μου ρθε,δεν ειμαι στο φαν κλαμπ του αλλα υστερα απ το ονειρι αυτο θα γινω βαρουφιτσα.....ενταξει πεταξτε ντοματες,αυγα....περιμενω

Μην αγχώνεσαι! Κάποιες εδώ μέσα (π.χ. εγώ), έχουμε δει πολύ χειρότερα όνειρα! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες να μην σας ξεσηκώσω πρωί πρωί! :tongue::tongue::tongue::-D:grin::-D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια.

Εγώ εξετάσεις αίματος έχω κάνει μόνο μια φορά, κάπου εκεί στους 2 μήνες αν θυμάμαι καλά. Αλλά γενικά, όπως έχω ξαναπει, εμένα ο γιατρός μου είναι πολύ χαλαρός. Από την αρχή μου ξεκαθάρισε ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια και ότι θα την αντιμετωπίζουμε ως κάτι φυσιολογικό. Δεν θα αλλάξω τις συνήθειές μου και θα κάνω μόνο τις άκρως απαραίτητες εξετάσεις.

Όσον αφορά τα κιλά, εγώ μέχρι στιγμής έχω πάρει 3. Η κοιλιά μου φαίνεται λίγο κυρίως προς το τέλος της ημέρας και όταν είμαι γυμνή. Διαφορετικά, κανείς δεν με καταλαβαίνει ακόμη ότι είμαι έγκυος. Γενικά με τους ρυθμούς που πάω κατάλαβα πως πάει μήνας και κιλό, περίπου. Εκτός φαντάζομαι από τον 8ο-9ο που είναι πιο πολλά τα κιλά. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι παίζει μεγάλο ρόλο η διαφορετικότητα της εγκυμοσύνης και το κατά πόσο συγκρατείς τις λιγούρες σου! Αυτά νομίζω είναι που κάνουν την διαφορά.

Όσον αφορά τα τρελά όνειρα, εγώ είχα στο πρώτο τρίμηνο αλλά τώρα ηρέμησα πάρα πολύ. Μέχρι και οι ορέξεις μου έχουν φύγει.

Τέλος, να σας πω πως χτες τηλεφώνησα για μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Μου είπαν ότι τα ξεκινάνε στα μέσα του 7ου με αρχές 8ου μήνα. Μου φάνηκε πολύ αργά, δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξει πρόωρος τοκετός. Οι παλιές τι άποψη έχετε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ευτυχώς σήμερα έχει λιακάδα....γιατί μουχλιάσαμε...

όσες είστε στην πρώτη σας εγκυμοσύνη απολαύστε την όσο μπορείτε...γιατί σαν και αυτή καμία...

εγώ θυμάμαι ότι μετά τη δουλειά καθόμουνα και χάιδευα την κοιλίτσα μου....και τις βόλτες μου με το σκυλάκι μας έκανα...τους καλοκαιρινούς μήνες ήμουν στο β'τρίμηνο...οπότε όλα ήταν υπέροχα...

τώρα....γυρίζουμε από τη δουλειά πάμε να πάρουμε το τερατάκι μας....προσπαθούμε να βάλουμε μια μπουκιά στο στόμα....για να μεσημεριανή σιέστα δεν το συζητώ...στις 5 ξαναφεύγουμε για τις δουλειές....και επιστρέφουμε στις 9. Μπάνιο - γάλα -ύπνο,,,,και από πίσω πέφτω ξερή.....ο άντρας μου μόνο παράπονα έχει...ότι τον αφήνω μόνο του..λέξη δεν λέω...κτλ...

για αυτό.....απολαύστε το....

φανταστείτε ότι γκρινιάζω εγώ που έχω ένα παιδάκι...τι να πει το Μαρουσκάκι με 3 και οι μανούλες που έχετε ήδη 2....ΗΡΩΙΔΕΣ!!!

όσο για την κοιλούμπα....από την Κυριακή όποιον συναντώ και κυρίως του γυναικείου φύλλου...."αντε βρε με το καλό!!!"

δεν κρυβεται άλλο...που να μην φορούσα και χοντρό μπουφάν.....

άντε να ξαναρχίσουμε τις επισκέψεις....βροχούλα εσύ σήμερα....εμείς στις 11/3....αιωνας μου φαίνεται...αλλά μετά θα έχουμε bonus την β' επιπέδου!!!

όσα κορίτσια είστε Θεσσαλονίκη...που θα κάνετε β'επιπέδου? Εγώ πριν έκανα στον παλιό γυναικολόγο μου...αλλά τώρα...πρέπει να αναζητήσω άλλου!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

ας μιλήσω και γω, μέρες δε μιλάω...χαχαχαχα,,, εγώ φούσκωσα κανονικά, είμαι στα αλήθεια έγκυος!!! έχω καταλάβει και κάποιες κινήσεις, αφού η κοιλιά μου σε κάποια σημεία "σκληραίνει" και μετά "ξεφουσκώνει".... Επίσης,έχω επιπλέον και 7,5 κιλά!!!δεν μπορείς να τα αγνοήσεις....

Πλέον στη δουλειά με ρωτάνε τι φύλο είναι χωρίς να έχω δηλώσει εγκυμοσύνη, οπότε σιγουρεύτηκαν οπτικώς...κ εμένα μου αρέσει πολύ το δεύτερο τρίμηνο δε λέω,,,το μόνο που με κουράζει είναι το παιχνίδι με το αγόρι μου, το κύλισμα στα πατώματα, το ατέλειωτο περπατημα κ η ορθοστασία όταν είμαστε έξω για παιχνίδι, τρέξιμο, ποδήλατο.... συνειδητοποιώ ότι καμία σχέση η εγκυμοσύνη έχοντας ήδη ένα παιδί.... στην πρώτη μου πετούσα!! εεεε εντάξει είμαι και 4 χρόνια μεγαλύτερη!!!Φαντάσου να είχα και άλλα παιδιά!!! πώς τα καταφέρνετε? δεν παίζετε μαζί τους???

ααα συμφωνω και με το θέμα σύκου-τουαλέτας=θαύματα!!!χααχαχχα

όσο για σεχ, οκ, δε θα πω όχι, αλλά προτιμάω να δω μια καλή ταινία....τι λέω ε????

εξετάσεις αίματος και ούρων έκανα μόνο μία φορά ως τώρα, και θα κάνω και άλλη μία στο τέλος του μήνα, δηλαδή στα μέσα του 5ου.

Επίσης από βδομάδα θα επισκεφτώ καινούριο γιατρό για το vbac που θέλω, άντε να δούμε τι θα μου πει....

αυτά προς το παρόν....

περιμένω νέα σου!!!!!!!

το ιδιο και εγω και στις 2 εγκυμοσυνες εμφανισα διαβητη στον 7ο μηνα και μετα απο κει οχι απλα δεν εβαλα αλλα εχασα κιολας αφου γυριζοντας σπιτι ημουν στα κιλα προ εγκυμοσυνης!

αν θυμαμαι καλα ειναι

πρωινο

3 φρυγανιες με μια φετα τυρι του τοστ

δεκατιανο

2 φρουτα

μεσημερι

200 γρ μοσχαρι-ψαρι-κοτοπουλο

με σαλατα πρασινη κατα προτιμηση απεριοριστη με 1 κουταλια λαδι

και η η κουπα ρυζι η 1 μικρη πατατα (βραστη η ψητη) η 3 πηρουνιες μακαρονια ασπρα η 1 φετα ψωμι ολικης

βραδυνο το ιδιο με το μεσημεριανο αλλα σε λιγοτερη ποσοτητα

1 φορα την εβδομαδα οσπριο επι 3 μηνες την κανεις και χανεις κιολας:mrgreen:

αλλα ειναι δυσκολο γιατι ολα τα αλλα ειναι απαγορευμενα!

πείνα?????? είπα να το δοκιμάσω το σκ.....με παρασπονδίες και πάλι πεινούσα!!!!

για αυτό δεν βάζετε γραμμάριο....να σας δώσω τη δική μου διατροφή...να κάνουμε διαγωνισμό στα κοντερ της ζυγαριάς!!!!

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ευτυχώς σήμερα έχει λιακάδα....γιατί μουχλιάσαμε...

όσες είστε στην πρώτη σας εγκυμοσύνη απολαύστε την όσο μπορείτε...γιατί σαν και αυτή καμία...

εγώ θυμάμαι ότι μετά τη δουλειά καθόμουνα και χάιδευα την κοιλίτσα μου....και τις βόλτες μου με το σκυλάκι μας έκανα...τους καλοκαιρινούς μήνες ήμουν στο β'τρίμηνο...οπότε όλα ήταν υπέροχα...

τώρα....γυρίζουμε από τη δουλειά πάμε να πάρουμε το τερατάκι μας....προσπαθούμε να βάλουμε μια μπουκιά στο στόμα....για να μεσημεριανή σιέστα δεν το συζητώ...στις 5 ξαναφεύγουμε για τις δουλειές....και επιστρέφουμε στις 9. Μπάνιο - γάλα -ύπνο,,,,και από πίσω πέφτω ξερή.....ο άντρας μου μόνο παράπονα έχει...ότι τον αφήνω μόνο του..λέξη δεν λέω...κτλ...

για αυτό.....απολαύστε το....

φανταστείτε ότι γκρινιάζω εγώ που έχω ένα παιδάκι...τι να πει το Μαρουσκάκι με 3 και οι μανούλες που έχετε ήδη 2....ΗΡΩΙΔΕΣ!!!

Ναι, αλλά εσύ δουλεύεις και πρωί-απόγευμα, πλάκα κάνεις?Δεν είσαι ηρωίδα?

όσο για την κοιλούμπα....από την Κυριακή όποιον συναντώ και κυρίως του γυναικείου φύλλου...."αντε βρε με το καλό!!!"

δεν κρυβεται άλλο...που να μην φορούσα και χοντρό μπουφάν.....

άντε να ξαναρχίσουμε τις επισκέψεις....βροχούλα εσύ σήμερα....εμείς στις 11/3....αιωνας μου φαίνεται...αλλά μετά θα έχουμε bonus την β' επιπέδου!!!

όσα κορίτσια είστε Θεσσαλονίκη...που θα κάνετε β'επιπέδου? Εγώ πριν έκανα στον παλιό γυναικολόγο μου...αλλά τώρα...πρέπει να αναζητήσω άλλου!!!

Εγώ στον Αθανασιάδη θα πάω, στην Τσιμισκή, είναι πιστοποιημένος;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...