Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki2610 10/8 ☺ αγοράκι!!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Μαράκι, καλωσήρθες, να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό ο γιόκας σας!!Μαζί είμαστε για 10/8, αν κι εσύ είπες καισαρική ε?

Καισαρική ναι,θα βγει νωρίτερα ο μικρός. Μου εγραψες λάθος το όνομα... :(

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς σας βρήκα κορίτσια. Εύχομαι και σε σας ο,τι καλύτερο και με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας. Χμ...λιγα λόγια για μένα...εχω ενα παιδάκι σχεδόν 4 χρονων,σε 10 μέρες έχει γενέθλια η Αθηνουλα μου. Έχω πητ 10 αυγουστου αλλά λόγω καισαρικής μέχρι 31 Ιουλίου θα τον έχω τον μικρό μου. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 30 κιλά και ελπίζω να μην επαναληφθεί και τώρα...θα γεννησω στο Λητω. Αυτά!

Εσυ εισαι δικια μου χαχαχα!! Και εγω ετσι λεω,αλλα εχω παρει ηδη καμια δεκαρια:evil::evil:Τι τελειο να τρως χωρις μετρο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βρε ελαφακι μου κι εμεις πλακα κανουμε με τα φεγγαρια και τα κινεζικα ημερολογια και τα πασης φυσεως σκαρφισματα.Λες να πιστευουμε οτι ολες οι συλληψεις του κοσμου επι δεκαπεντε συγκεκριμενες μερες ειναι π.χκοριτσια?Φανταζεσαι να μου πει ο γιατρος οτι εχω αγορι και να του πω αποκλειεται,το νινακι και το φεγγαρι λενε κοριτσι?Αντε καληνυχτα μας και παλι και ονειρα μωρουδιστικα.

1) Ναι αυριο εχω γιατρο,επιτελους μετα απο τοσοοοοοοοοοοο καιρο,να δουμε τι θα δουμε που τρεμει το φιλοκαρδι μου,τρεμει…....Κοριτσια να σας πω κατι? Φοβαμαι πολυ.μη μου πειτε γιατι! Γιατι ετσι απλα φοβαμαι.ειναι κακο αυτο?

2) Εσυ κυρια μου εκανες ολο το Σκ "γυμναστικη" και τωρα μας λες ονειρα μωρουδιστικα??Πως το βλεπεις , τετοια ονειρα να κανουμε??:evil::evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα, αχ γράψατε πάρα πολλά τρεις μέρες τώρα και δε μπορώ να τα σχολιάσω όλα χαχα!Καλό μήνα κορίτσια, πάμε για τον 5οοοοοο!!!ήμουν άρρωστη χάλια με φοβερή καταρροή αλλά είδα κι ένα καλό, από την αφαγία έχασα ένα κιλό κι είμαι στα συν 3 ζήτωωωωω!Καλημέρα και καλή δουλίτσα σε όλες!:P:p:p:p

Περαστικα σου ρε κοριτσι μου.Εχασες κιλο?Ειναι αυτο που πηρα εγω μεσα στο Σκ?? :twisted::twisted: γρρρρρρ παρτο πισω :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

καλώς ήρθες Μαράκι κι από μένα τη συνόνοματη

είμαι σε φάση δε νίωθω έγκυος

εκεί που στο πρώτο τρίμηνο σερνόμουν και δε μπορούσα να σταθώ

τώρα νιώθω ότι έχω περισσότερη ενέργεια

επίσης έφτιαξε και η διάθεση μου

εκεί που ήμουν μες το άγχος και το φόβο

και συνέχεια έβαζα τα κλάματα

τώρα νιώθω μια απίστευτη ηρεμία

ξεφούσκωσε και η κοιλιά και ξεπρήστηκε και το στήθος

σαν άδεια την νίωθω σαν να μην έχει τίποτα μέσα

ούτε βάρος ούτε τραβήγματα τίποτα

κάνω φιλότιμες προσπάθεις μήπως και ακούσω το μωρό

αλλά δεν έχω σοβάρες ενδείξεις ....δε μπορώ να πω

με σιγουριά ότι το άκουσα

αχ το 2ο το είχα ακούσει από τη 12η εβδομάδα και χωρίς κόπο

είχε δυναμική παρουσία η κόρη

ο πρώτος καθότι πρώταρα μέχρι να κατάλαβω πήγα 21η εβδομάδα

ελπίζω να είναι ακόμα εκεί στη θέση του μωρό και να είναι καλά

υπέρηχος γύρω στις 10/03....

να ρωτήσω

εξετάσεις αίματος γενική & ούρων πότε θα ξανακάνετε μετά τον προγεννητικό

ο παλιός με έβαζε κάθε μήνα αλλά τώρα άλλαξα γιατρό

καλλιέργεια κολπικού υγρού κάνατε στο προγεννητικό?

εμένα δε μου έβαλε ο τωρινός

ενώ με τον προηγούμενο έκανα

Εγω στη 8η βδομαδα περιπου εκανα καλλιεργεια κολπικου γιατι ειχα τα καφε υγρα ομως,διαφορετικα δεν θα μου εκανε,ετσι ειχε πει.Δεν ειναι απαραιτητη αν δεν συντρεχει λογος.Τωρα στον 5ο μηνα εχουμε να κανουμε αιματολογικες εξετασεις,να δουμε σιδηρο,αιματοκριτη,σακχαρα.…...Εκανες καθε μηνα??:confused::confused::confused:3 φορες ολες κι ολες ειχα κανει σε καθε εγκυμοσυνη,υπερβολη δεν ειναι να τρυπιεσαι και καθε μηνα?Αντε στον 7ο-8ο το καταλαβαινω,πλησιαζει ο τοκετος,στον 4ο-5ο-6ο??αλλα ειπαμε ο καθε γιατρος κανει αυτα που εχει μαθει!!

Ρε chrimai ακουω εσενα,ακουω τις αλλες που λετε οτι δεν νιωθετε εγκυες,δεν εχετε κοιλιες και απορω: ειμαι τοσο προβληματικη πια?εχω κοιλια που μοιαζει με 7 μηνων,κοπωση και δυσφορια ολη μερα,μα τι κανω λαθος επιτελους????:(:(

Εισαι πολυ τυχερη,πιστεψεμε..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα!!!!

Καλα εμενα γιατι η κοιλια μου ειναι τουμπανο????????????????????

Συντροφισσα ευτυχως υπαρχεις και εσυ!χωρις εσενα τι θα εκανα???μηπως επειδη ειμαστε λιχουδες??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

maraki καλωσορισες στο club

crimai εγω κανω εξετασεις καθε μηνα και οσες κοπελες γνωριζω καθε μηνα κανουν.κανω γενικη ουρων,γενικη αιματος,ουρια κρεατινινη ουρικο σακχαρο και τοξοπλασμα γιατι δεν εχω αντισωματα

μου χει πει στον 5ο θα κανω για θυροειδη ξανα και καλλιεργεια κολπικου για στρεπτοκοκκο

εγω αργω για γιατρο ακομη 20/3 θα παω και δεν το χω ακουσει ακομα το μωρο:confused:...τοτε υποθετω θα μαθουμε και τι ειναι αν μας κανει την τιμη να ανοιξει τα ποδαρακια του αυτη τη φορα..

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλησπέρα! Έκανα δυο ανακαλύψεις αυτή την εβδομάδα και πρέπει να τις μοιραστώ, παρόλο που στο δεύτερο τρίμηνο δεν έχουμε κάποιες τα συμπτώματα εγκυμοσύνης του πρώτου τριμήνου. ... good to know και αχρείαστα να είναι... ;)

1. Μέντα η θαυματουργή. Φάρμακο για τις καούρες! Χωνευτικό απίστευτο! Λες και έχεις πιει σόδα! Επίσης με φοβερές αντιβακτηριακές ιδιότητες! Ότι πρέπει για φαρυγγίτιδες και άλλα σχετικά. Με βοήθησε απίστευτα τώρα με τη ταλαιπωρία της ίωσης που τράβηξα.

2. Ξερά σύκα! Σε εμένα προσωπικά έκαναν το θαύμα τους και το δράμα της τουαλέτας έλαβε τέλος (προς το παρόν τουλάχιστον). Δύο σύκα την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα!

gHTSp2.png

maraki καλωσορισες στο club

crimai εγω κανω εξετασεις καθε μηνα και οσες κοπελες γνωριζω καθε μηνα κανουν.κανω γενικη ουρων,γενικη αιματος,ουρια κρεατινινη ουρικο σακχαρο και τοξοπλασμα γιατι δεν εχω αντισωματα

μου χει πει στον 5ο θα κανω για θυροειδη ξανα και καλλιεργεια κολπικου για στρεπτοκοκκο

εγω αργω για γιατρο ακομη 20/3 θα παω και δεν το χω ακουσει ακομα το μωρο:confused:...τοτε υποθετω θα μαθουμε και τι ειναι αν μας κανει την τιμη να ανοιξει τα ποδαρακια του αυτη τη φορα..

καλησπερα!!!! εξετασεις και εγω κανω καθε μηνα!!!! το νινι ειναι νωρις ακομα να το ακουσετε ειδικα οι πρωταρες μετα την 20η βδομαδα,εγω κατι εχω αρχισει και νιωθω σιγα σιγα!:mrgreen::mrgreen:

αχ εγω εχω την τεταρτη και ελπιζω να δουμε και εμεις φυλλο οχι τπτ αλλο εχω αγωνια!:roll::roll:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγω στη 8η βδομαδα περιπου εκανα καλλιεργεια κολπικου γιατι ειχα τα καφε υγρα ομως,διαφορετικα δεν θα μου εκανε,ετσι ειχε πει.Δεν ειναι απαραιτητη αν δεν συντρεχει λογος.Τωρα στον 5ο μηνα εχουμε να κανουμε αιματολογικες εξετασεις,να δουμε σιδηρο,αιματοκριτη,σακχαρα.…...Εκανες καθε μηνα??:confused::confused::confused:3 φορες ολες κι ολες ειχα κανει σε καθε εγκυμοσυνη,υπερβολη δεν ειναι να τρυπιεσαι και καθε μηνα?Αντε στον 7ο-8ο το καταλαβαινω,πλησιαζει ο τοκετος,στον 4ο-5ο-6ο??αλλα ειπαμε ο καθε γιατρος κανει αυτα που εχει μαθει!!

Ρε chrimai ακουω εσενα,ακουω τις αλλες που λετε οτι δεν νιωθετε εγκυες,δεν εχετε κοιλιες και απορω: ειμαι τοσο προβληματικη πια?εχω κοιλια που μοιαζει με 7 μηνων,κοπωση και δυσφορια ολη μερα,μα τι κανω λαθος επιτελους????:(:(

Εισαι πολυ τυχερη,πιστεψεμε..

κοιλαρα και εγω εχω αλλα ακομα δεν μπορω να πω οτι κουραζομαι τρελα κοπωση εννοειται περισσοτερη απο πριν ειναι και στην γυναικα μωρε ααα και στην εγκυμοσυνη! βροχουλα να προτεινω κατι να νιωσεις καλυτερα????

Αν δεν περνεις ηδη φυσικα 2 μαγνησια την μερα! και η ενεργεια απογειωνεται! καντο και θα με θυμηθεις!!!

79o6p3.png

[/b]

1) Ναι αυριο εχω γιατρο,επιτελους μετα απο τοσοοοοοοοοοοο καιρο,να δουμε τι θα δουμε που τρεμει το φιλοκαρδι μου,τρεμει…....Κοριτσια να σας πω κατι? Φοβαμαι πολυ.μη μου πειτε γιατι! Γιατι ετσι απλα φοβαμαι.ειναι κακο αυτο?

2) Εσυ κυρια μου εκανες ολο το Σκ "γυμναστικη" και τωρα μας λες ονειρα μωρουδιστικα??Πως το βλεπεις , τετοια ονειρα να κανουμε??:evil::evil::evil:

αντε βρε Κοριτσι τη φοβασαι??? ολα καλα θα ειναι θα δειτε το νινι σκεφτου θετικα!!:mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

Κοριτσια το μεσημερι που ξαπλωσα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ενιωσα το μωρο και μαλιστα αρκετα εντονα και με διαρκεια.Παντως κριμαι κι εγω και τα δυο μου παιδακια τα χα νιωσει πολυ νωριτερα,δωδεκατη με δεκατη τριτη εβδομαδα.Την πρωτη φορα ολοι μ εβγαζαν τρελη αλλα τη δευτερη,ως εμπειρη ημουν σιγουρη.Ανυπομονω να ξεκινησει το κανονικο "κλωτσηδι" για να το καταλαβαινουν κι οι μικρες,γελιο θα χει.Κι εμενα η κοιλια εχει φουσκωσει αλλα δεν ειναι ακομη αυτη η κοιλια εγκυμοσυνης.Ειναι σαν πιο πλαδαρη,σαν φουσκωμα απο φαι καθ με ψιλονευριαζει.Μετα οταν παιρνει σχημα εγκυμοσυνης την καμαρωνω και την επιδεικνυω.Βασικα η περιοδος της εγκυμοσ ειναι η μοναδικη που μαι περηφανη για την κοιλια μου.Στα κανονικα μου ποτε δεν ηταν το δυνατο μου σημειο,παντα ζηλευα τις κοιλιες πλακα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γυμνασου κι εσυ βρε νοβεμπερ μου να ελθουν και τα ονειρα σου στα ισα τους Κοριτσια αν σας πω ποιον εβλεπα ολο το βραδυ στον υπνο μου σε γυμναστικο-ονειρο θα με κοροιδευετε μεχρι να γεννησουμε.....Τον βαρουφακη....δε ξερω πως μου ρθε,δεν ειμαι στο φαν κλαμπ του αλλα υστερα απ το ονειρι αυτο θα γινω βαρουφιτσα.....ενταξει πεταξτε ντοματες,αυγα....περιμενω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Τωρα βλεπω ραδιο αρβυλα.Ελπιζω το βραδυ στον υπνο μου να με επισκεφθει τουλαχιστον ο κανακης και οχι ο σταθης παναγιωτοπουλος.Φανταστειτε να μην ειχα ξελαμπικαρει και το σαββατοκυριακο με τον αντρα μου,τι ονειρα θα βλεπα....

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...