Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Λοιπόν ..σύλληψη 10/11 κι έχω αγόρι, πες μου νινάκι τι βγάζει το ρημαδοφέγγαρο να γελάσω!!!Περαστικούλια σου κιόλας, χάλια χάλια χάλια η γαστρεντερίτιδα.Διαβάζω φαγητά και δεν μου κάνουν όρεξη...πολύ χαίρομαι.Εγώ εδώ και 4 μέρες τρώω βραστή πατάτα με αλάτι και λεμόνι και αβοκάντο για μεσημέρι. Ούτε κοιλιά έμεινε ούτε πρήξιμο τίποτα:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-maraki2610 10/8 ☺ αγοράκι!!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Μαράκι, καλωσήρθες, να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό ο γιόκας σας!!Μαζί είμαστε για 10/8, αν κι εσύ είπες καισαρική ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αυτο με τα φεγγαρια το ξερω και εγω!! βεβαια αυτη που μου το ειπε μου ειπε στη χαση πιανεις κοριτσια και στη γεμιση αγορια!

εγω επιασα και τους τρεις στη χαση... μετα μου ειπε αα εισε στη μειοψηφια του 20% που ειναι αντιθετοι οι οροι!! εε δεν γινοταν εγω να ειμαι στην πλειοψηφια!!! και τους τρεις τους επιασα στη χαση που λενε πως πιανεις κοριτσι!

marouskaki τεσταρε για τους υπολοιπους σου γιους. όντος όλους στη χαση ή στη γεμιση τους επιασες;; αν τους επιασες όλους στην ιδια φαση φεγγαριου τότε μαθαμε το κολπο για το επομενο χαχαχαχα!!!! εννοειτε πως δεν πιστευω σε τετοια αλλα πολλα κανεις για να τεσταρεις να χαρεις ή εστω απο περιεργια και ελπιδα τελος παντων!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Συμφωνώ. Με έναν καλό προγραμματισμό, νομίζω πως με τα ιδιαίτερα η γυναίκα μπορεί να έχει την εργασία της αλλά και να μεγαλώνει τα παιδιά της άνετα... αυτό δεν θα μπορούσε να συμβει σε ένα σταθερό και πλήρες ωράριο

Εγώ για του χρόνου το σκέφτομαι έτσι που θα λήξει η σύμβαση μου και θα βγω πάλι στην ανεργία. Σκέφτομαι, δηλαδή, πως όταν το σποράκι θα είναι 6 μηνών, θα μπορούσε να αρχίσω καναδυο τμήματα σχολών γονέων χωρίς να χρειαστεί να στερηθώ το μικρούλι

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα, αχ γράψατε πάρα πολλά τρεις μέρες τώρα και δε μπορώ να τα σχολιάσω όλα χαχα!Καλό μήνα κορίτσια, πάμε για τον 5οοοοοο!!!ήμουν άρρωστη χάλια με φοβερή καταρροή αλλά είδα κι ένα καλό, από την αφαγία έχασα ένα κιλό κι είμαι στα συν 3 ζήτωωωωω!Καλημέρα και καλή δουλίτσα σε όλες!:P:p:p:p

Περαστικούλια και σε εσένα! Τελικά έχουν και τα καλά τους οι ασθένειες! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

καλώς ήρθες Μαράκι κι από μένα τη συνόνοματη

είμαι σε φάση δε νίωθω έγκυος

εκεί που στο πρώτο τρίμηνο σερνόμουν και δε μπορούσα να σταθώ

τώρα νιώθω ότι έχω περισσότερη ενέργεια

επίσης έφτιαξε και η διάθεση μου

εκεί που ήμουν μες το άγχος και το φόβο

και συνέχεια έβαζα τα κλάματα

τώρα νιώθω μια απίστευτη ηρεμία

ξεφούσκωσε και η κοιλιά και ξεπρήστηκε και το στήθος

σαν άδεια την νίωθω σαν να μην έχει τίποτα μέσα

ούτε βάρος ούτε τραβήγματα τίποτα

κάνω φιλότιμες προσπάθεις μήπως και ακούσω το μωρό

αλλά δεν έχω σοβάρες ενδείξεις ....δε μπορώ να πω

με σιγουριά ότι το άκουσα

αχ το 2ο το είχα ακούσει από τη 12η εβδομάδα και χωρίς κόπο

είχε δυναμική παρουσία η κόρη

ο πρώτος καθότι πρώταρα μέχρι να κατάλαβω πήγα 21η εβδομάδα

ελπίζω να είναι ακόμα εκεί στη θέση του μωρό και να είναι καλά

υπέρηχος γύρω στις 10/03....

να ρωτήσω

εξετάσεις αίματος γενική & ούρων πότε θα ξανακάνετε μετά τον προγεννητικό

ο παλιός με έβαζε κάθε μήνα αλλά τώρα άλλαξα γιατρό

καλλιέργεια κολπικού υγρού κάνατε στο προγεννητικό?

εμένα δε μου έβαλε ο τωρινός

ενώ με τον προηγούμενο έκανα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

περαστικά στις άρρωστες εγγυούλες

μη μου μιλάτε για γαστρεντερίτιδα

ανακατέυομαι και μόνο που ακούω τη λέξη....

πέρυσι κόλλησε ο μικρός 3 φορές και μαζί κι εγώ

έρεψα

μέχρι και στο παίδων νοσηλευτήκαμε

κι μόλις φύγαμε ξαναμπήκαμε γιατί κολλήσαμε άλλη ίωση

μακρία μακριά

και περαστικά

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

αυτο με τα φεγγαρια το ξερω και εγω!! βεβαια αυτη που μου το ειπε μου ειπε στη χαση πιανεις κοριτσια και στη γεμιση αγορια!

εγω επιασα και τους τρεις στη χαση... μετα μου ειπε αα εισε στη μειοψηφια του 20% που ειναι αντιθετοι οι οροι!! εε δεν γινοταν εγω να ειμαι στην πλειοψηφια!!! και τους τρεις τους επιασα στη χαση που λενε πως πιανεις κοριτσι!

marouskaki τεσταρε για τους υπολοιπους σου γιους. όντος όλους στη χαση ή στη γεμιση τους επιασες;; αν τους επιασες όλους στην ιδια φαση φεγγαριου τότε μαθαμε το κολπο για το επομενο χαχαχαχα!!!! εννοειτε πως δεν πιστευω σε τετοια αλλα πολλα κανεις για να τεσταρεις να χαρεις ή εστω απο περιεργια και ελπιδα τελος παντων!!!

Στη χάση και στη φέξη...εμείς αγόρια θα κάνουμε αγάπη μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

καλώς ήρθες Μαράκι κι από μένα τη συνόνοματη

είμαι σε φάση δε νίωθω έγκυος

εκεί που στο πρώτο τρίμηνο σερνόμουν και δε μπορούσα να σταθώ

τώρα νιώθω ότι έχω περισσότερη ενέργεια

επίσης έφτιαξε και η διάθεση μου

εκεί που ήμουν μες το άγχος και το φόβο

και συνέχεια έβαζα τα κλάματα

τώρα νιώθω μια απίστευτη ηρεμία

ξεφούσκωσε και η κοιλιά και ξεπρήστηκε και το στήθος

σαν άδεια την νίωθω σαν να μην έχει τίποτα μέσα

ούτε βάρος ούτε τραβήγματα τίποτα

κάνω φιλότιμες προσπάθεις μήπως και ακούσω το μωρό

αλλά δεν έχω σοβάρες ενδείξεις ....δε μπορώ να πω

με σιγουριά ότι το άκουσα

αχ το 2ο το είχα ακούσει από τη 12η εβδομάδα και χωρίς κόπο

είχε δυναμική παρουσία η κόρη

ο πρώτος καθότι πρώταρα μέχρι να κατάλαβω πήγα 21η εβδομάδα

ελπίζω να είναι ακόμα εκεί στη θέση του μωρό και να είναι καλά

υπέρηχος γύρω στις 10/03....

να ρωτήσω

εξετάσεις αίματος γενική & ούρων πότε θα ξανακάνετε μετά τον προγεννητικό

ο παλιός με έβαζε κάθε μήνα αλλά τώρα άλλαξα γιατρό

Κι εγώ...κάθε μήνα θυμάμαι...αλλά και στον τρίτο και τώρα μας βλέπω να κάνουμε 1 φορά στο τρίμηνο...Εγώ από τις πρώτες δεν ξαναέκανα, φαντάζομαι 11/3 που θα πάω νοσοκομείο θα μου γράψει ούσα πια στον πέμπτο τότε...

καλλιέργεια κολπικού υγρού κάνατε στο προγεννητικό?

Ναι, χλαμύδια μυκόπλασμα και κάτι άλλο....

εμένα δε μου έβαλε ο τωρινός

ενώ με τον προηγούμενο έκανα

Γι' αυτό μου αρέσει το β τρίμηνο...ούτε έχεις τα άσχημα του πρώτου ούτε του τρίτου, πετάς, σαν να μην είσαι έγκυος!;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Στη χάση και στη φέξη...εμείς αγόρια θα κάνουμε αγάπη μου:tongue::tongue::tongue::tongue:

και τι αγορια!! χαχα!! ποσο ιδιοι ειναι οι γιοι σου marouskaki?? ο ενας κανει τα κατορθωματα του αλλου ή είναι διαφορετικοι χαρακτηρες;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και τι αγορια!! χαχα!! ποσο ιδιοι ειναι οι γιοι σου marouskaki?? ο ενας κανει τα κατορθωματα του αλλου ή είναι διαφορετικοι χαρακτηρες;

Xαχα, ο πρώτος με τον τρίτο είναι ίδιοι (έχουν μέχρι και την ίδια ομάδα αίματος!!αργότερα θα τους βάλω και στο ίδιο δωμάτιο σε κουκέτα).Ο μεσαίος είναι άλλο στυλ, πιο ευαίσθητος, βοηθάει, άλλο παιδί.Αλλά όταν είναι κι οι τρεις τους γίνεται άλλο παιδί!Φαινόμενο σάντουιτς you know?;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις ολοι καλα,δοξα τω θεω να λεω με τοσες ιωσεις.Περαστικα στις

αρρωστουλες.Σημερα εφτιαξα γιουβετσι αλλα με μακαρονια αντι για κριθαρακι,συνταγη της κουμπαρας μου,και ηταν τελειο.Για επιδορπιο παστα κορμο με πτι μπερ.Πως εχω μεινει ακομη στα τριαμιση κιλα δε ξερω.Παντως τρωγομαι με τα ρουχα μου κυριολεκτικα.Ενω ουσιαστικα μου κανουν ολα,ακομη και τα τζην,εγω θελω να φοραω μονο φορμες και φουτερ.Ανυπομονω η κοιλιτσα να παρει το σχημα της εγκυμοσυνης γιατι τωρα ειναι το αχαρο διαστημα που δε φαινεταθ αν εισαι εγκυος η αν απλα παχυνες.Αχ κροκετ κι εγω περιμενω την τεταρτη σα μικρο παιδι που του χεις ταξει κατι.Μαρακι 1610 η δουλεια του αντρα μου ειναι δυστυχως απογευματινη κι αυτο ακριβως ειναθ που μ εχει κρατησει εκτος δουλειας.Θα δουμε ομως αργοτερα,πρεπει να βρουμε μια λυση γιατι το να μεινω οριστικα σπιτι δεν το συζητω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Xαχα, ο πρώτος με τον τρίτο είναι ίδιοι (έχουν μέχρι και την ίδια ομάδα αίματος!!αργότερα θα τους βάλω και στο ίδιο δωμάτιο σε κουκέτα).Ο μεσαίος είναι άλλο στυλ, πιο ευαίσθητος, βοηθάει, άλλο παιδί.Αλλά όταν είναι κι οι τρεις τους γίνεται άλλο παιδί!Φαινόμενο σάντουιτς you know?;););)

φανταζομαι ο μικρος να μοιαζει στον δευτερο για να υπαρχει και μια ισορροπια! χαχα!!! εχω αγωνια και εγω να δω σε ποιον θα μοιασει ο μικρος μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...