Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Marianthi...το γεμισμα δεν ειναι καθε μηνα ιδια μερα.απο 1η εως 30 ημερολογιακα παρτο σαν παραδειγμα

Εννοειται οτι ολα αυτα τα λεμε για πλακα...σαν παιχνιδι...να δουμε που πςφτουμε μεσα

οι αντρες μας ειναι το θεμα τι φυτεψαν..οχι το φεγγαρι...χαχα..αλλιως θα κοιταγα απο τωρα τα αγοριστικα ;)

Τελικα την κολησα...δεν γλειτωσα...ολο το βραδυ εμετος και τουαλετα...χαλια μαυρα!

Περαστικααααα!!!!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Marianthi...το γεμισμα δεν ειναι καθε μηνα ιδια μερα.απο 1η εως 30 ημερολογιακα παρτο σαν παραδειγμα

Εννοειται οτι ολα αυτα τα λεμε για πλακα...σαν παιχνιδι...να δουμε που πςφτουμε μεσα

οι αντρες μας ειναι το θεμα τι φυτεψαν..οχι το φεγγαρι...χαχα..αλλιως θα κοιταγα απο τωρα τα αγοριστικα ;)

Τελικα την κολησα...δεν γλειτωσα...ολο το βραδυ εμετος και τουαλετα...χαλια μαυρα!

Περαστικά σου! Μεγάλο ζόρι η γαστρεντερίτιδα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κοριτσια και απο μένα και καλώς σας βρήκα. Έχω ΠΗΤ 10/8 και απ'οτι μου είπε ο γιατρός μάλλον έχω αγοράκι. :)

Γεια σου μαρακι καλωσορισες και συ και καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε:-D:grin:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωχ κοριτσακι μου,περαστικα σου.κουραγιο σου ευχομαι να τελειωσει γρηγορα και ανωδυνα, δεν εχω χειροτερο απο την γαστρεντεριτιδα.σκετη εξαντληση:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κοριτσια ευχαριστω πολυ!!!!οντως σκετη εξαντληση.....ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα...σημερα με πονουσε μονο στομαχι! ευτυχως σταματησαν οι εμετοι....και η μικρη μου ειναι καλυτερα!

μαρακι1610 καλως ηρθες!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρήκα κορίτσια. Εύχομαι και σε σας ο,τι καλύτερο και με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας. Χμ...λιγα λόγια για μένα...εχω ενα παιδάκι σχεδόν 4 χρονων,σε 10 μέρες έχει γενέθλια η Αθηνουλα μου. Έχω πητ 10 αυγουστου αλλά λόγω καισαρικής μέχρι 31 Ιουλίου θα τον έχω τον μικρό μου. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 30 κιλά και ελπίζω να μην επαναληφθεί και τώρα...θα γεννησω στο Λητω. Αυτά!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλησπερα κοριτσια.Τι κανετε?Περαστικα στο αρρωστο νινακι.Χαλια οντως η γαστρεντεριτιδα,περυσι την περασα και σε συνδυασμο με θηλασμο,κοντευα να σωριαστω.Μαρακι καλωσηλθες στην παρεα,μακαρι να τα λεμε συχνα.Ωραιο σαββατοκυριακο ηταν αυτι,το νεο μου ειναι οτι ο αντρας μου πηγε λιγοτερες ωρες στη δουλεια και "γυμναστηκαμε"οσο δεν ειχαμε γυμναστει τρεις μηνες.Ως τωρα ελεγα οτι μου ειχε φυγει η ορεξη αλλα οπως σοφα λενε "τρωγοντας ερχεται η ορεξη".Σημετα πηγα και για μεσημεριανο καφε με τις φιλες μου οποτε ανανεωθηκα απο πολλες αποψες

ις.Αχ εφτασαν κι οι μερες για το γιατρο για πολλες απο μας ε?Νοβεμπερ εσυ πας τριτη?Ανυπομονω τρελα.Μαριανθη μου δε ξερω γιατι αλλα σε φανταζομαι με αγορακι,οπως και τη νοβεμπερ.Βεβαια δε φημιζομαι για τα προαισθηματα μου αλλα...Το δικο μου δεν το φανταζομαι ως κατι συγκεκριμενο,μονο ως μωρο.Το χει παθει καμια?Αντε να δουμε την τεταρτη να κανουμε πιο συγκεκριμενα ονειρα.Καλη μας νυχτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρακι μου αρεσει πολυ το Αθηνα ως ονομα.Απ τα αγαπημενα μου.Τι λεει η ζουζουνα για το αδελφακι.Αγορακι ηθελε πιο πολυ η κοριτσακι?Δουλευεις καπου η εισαι σπιτι με τη μικρη?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρακι μου αρεσει πολυ το Αθηνα ως ονομα.Απ τα αγαπημενα μου.Τι λεει η ζουζουνα για το αδελφακι.Αγορακι ηθελε πιο πολυ η κοριτσακι?Δουλευεις καπου η εισαι σπιτι με τη μικρη?

Αθήνα λένε την πεθερά μου,εννοείται όμως ότι το έβγαλα σαν όνομα επειδή μου άρεσε. Η μικρή είχε παραγγείλει από πριν αδερφό,αρα καλά έκατσε. Από δουλεια κάνω ιδιαίτερα μαθηματικών σε πιτσιρίκια,αν και θα έπρεπε να το λέω χομπυ και όχι δουλεια,μιας και ελάχιστοι πληρώνουν κανονικά.

Βρε ελαφακι μου κι εμεις πλακα κανουμε με τα φεγγαρια και τα κινεζικα ημερολογια και τα πασης φυσεως σκαρφισματα.Λες να πιστευουμε οτι ολες οι συλληψεις του κοσμου επι δεκαπεντε συγκεκριμενες μερες ειναι π.χκοριτσια?Φανταζεσαι να μου πει ο γιατρος οτι εχω αγορι και να του πω αποκλειεται,το νινακι και το φεγγαρι λενε κοριτσι?Αντε καληνυχτα μας και παλι και ονειρα μωρουδιστικα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Περα απο την πληρωμη,που ειναι ενα θεμα που καιει σε πολλες δουλειες,τα ιδιαιτερα ειναι πολυ καλη λυση για εργαζομενη μαμα.Εχεις μια ευελιξια στο προγραμμα.Εκαν να κι εγω πολλα χρονια μαθηματα αγγλικων και μολις ξεπεταχτει και το τριτο θα θελα να ξαναμπω σε ενα χαλαρο προγραμμα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Βρε ελαφακι μου κι εμεις πλακα κανουμε με τα φεγγαρια και τα κινεζικα ημερολογια και τα πασης φυσεως σκαρφισματα.Λες να πιστευουμε οτι ολες οι συλληψεις του κοσμου επι δεκαπεντε συγκεκριμενες μερες ειναι π.χκοριτσια?Φανταζεσαι να μου πει ο γιατρος οτι εχω αγορι και να του πω αποκλειεται,το νινακι και το φεγγαρι λενε κοριτσι?Αντε καληνυχτα μας και παλι και ονειρα μωρουδιστικα.

Α! είπα κι εγώ! Βέβαια, πλάκα πλάκα, μένουν στο μυαλό, ειδικά τα ζώδια! Όλοι λένε δεν τα πιστευουν αλλά το ωροσκόπιο το τσεκάρουν κάθε τόσο! Πάντως τώρα με ενέπνευσες να κάνω πλάκα στο γιατρό....χιχιχιχι :D:D

Να καλωσορίσω και τις νέες έγκυες, κορίτσια εύχομαι από καρδιάς να μας πάνε όλα κατ' ευχήν! Επίσης, να μην ξαναρρωστησει καμμιά μας, άντε γιατί με τις ιώσεις έχουμε γίνει όλες καλόγριες εδώ πέρα...

kdRKp3.png

Περα απο την πληρωμη,που ειναι ενα θεμα που καιει σε πολλες δουλειες,τα ιδιαιτερα ειναι πολυ καλη λυση για εργαζομενη μαμα.Εχεις μια ευελιξια στο προγραμμα.Εκαν να κι εγω πολλα χρονια μαθηματα αγγλικων και μολις ξεπεταχτει και το τριτο θα θελα να ξαναμπω σε ενα χαλαρο προγραμμα.

Είναι τέλεια λύση,ειδικά όταν ο άντρας σου έχει πρωινή δουλεια.

Συμφωνώ. Με έναν καλό προγραμματισμό, νομίζω πως με τα ιδιαίτερα η γυναίκα μπορεί να έχει την εργασία της αλλά και να μεγαλώνει τα παιδιά της άνετα... αυτό δεν θα μπορούσε να συμβει σε ένα σταθερό και πλήρες ωράριο

kdRKp3.png

Καλημέρα, αχ γράψατε πάρα πολλά τρεις μέρες τώρα και δε μπορώ να τα σχολιάσω όλα χαχα!Καλό μήνα κορίτσια, πάμε για τον 5οοοοοο!!!ήμουν άρρωστη χάλια με φοβερή καταρροή αλλά είδα κι ένα καλό, από την αφαγία έχασα ένα κιλό κι είμαι στα συν 3 ζήτωωωωω!Καλημέρα και καλή δουλίτσα σε όλες!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...