Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νοβεμπερ σου γραφω τη συνταγη για την ομελετα.Κοριτσια μη βαρατε,μου τη ζητησε,τι να κανω?Τηγανιζω ελαφρα πατατες,λουκανικο ροδελες και κρεμυδια ροδελες.Τα βαζω σε ενα πυρεξ ανα στρωσεις,κατω τις πατατες,μετα τα λουκανικα και μετα τα κρεμυδια.Ριχνω τριμμενο τυρι Σ ενα μπολ χτυπαω εξι-οκτω αυγα με γαλα κι αλατοπιπερο.Τα ριχνω απο πανω και ψηνω στο φουρνο μεχρι να φουσκωσει και να ροδισεθ.Αλλες φορες βαζω μεσα και ασπρομανιταρα και πιπεριες.Εμας σημερα ακυρο το ωραιο φαγακι μας γιατι ξεχασα να ξεπαγωσω το κρεας κι ετσι φαγαμε φακες.

Μιαμ μιαμ Δευτερα λοιπον ξερετε τι φαγητο θα εχουμε.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χαχα!!!!!!!!! Αν μοιασει στον μπαμπα που ειναι 1.97!!!!!!!

Καλε ανεβαινεις σκαλα για να τον φιλησεις????χαχαχαχαχα. Εσυ τι υψος εχεις?πες μας τωρα 1.80....:confused::confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

meldan αχ και γω μπεμπη θελω...παντα ηθελα εναν αδελφο...εναν γιο...αλλα τζιφος...περιμενω μπας και βγει τωρα ο μπεμπης....

Λεγαμε για το φαι και οριστε...ηρθα σπιτι μετα το γυμναστηριο με την μικρη μου και μας ειχε ο αντρας μου τραπεζι καρμποναρα!!!ειναι δυνατον να πω οχι???εφαγα ενα πιατακι....πεντανοστιμη!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα!!!!! Καπως ετσι.... Οχι 1.63 μονο!!!!!!!

Καλημερα!!! Να υποθεσω φοραγες τακουνια 12ποντα + σε ειδε και σε ερωτευτηκε ε? Τα φοραγες και μεσα στο σπιτι??χαχαχαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

meldan αχ και γω μπεμπη θελω...παντα ηθελα εναν αδελφο...εναν γιο...αλλα τζιφος...περιμενω μπας και βγει τωρα ο μπεμπης....

Λεγαμε για το φαι και οριστε...ηρθα σπιτι μετα το γυμναστηριο με την μικρη μου και μας ειχε ο αντρας μου τραπεζι καρμποναρα!!!ειναι δυνατον να πω οχι???εφαγα ενα πιατακι....πεντανοστιμη!!!

Αχ! Αρχισαμε παλι.....Ωραια ιδεα ομως μια μακαροναδα ενισχυμενηηηηηη.Με τη διαφορα οτι εγω δεν τρωω ενα πιατακι ποτε,ντροπη!!!!Απο πιατελα και πανω:D:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ! Αρχισαμε παλι.....Ωραια ιδεα ομως μια μακαροναδα ενισχυμενηηηηηη.Με τη διαφορα οτι εγω δεν τρωω ενα πιατακι ποτε,ντροπη!!!!Απο πιατελα και πανω:D:D:D:D

Καλημέρα! !!!! Εγω θα φτιαξω γεμιστα!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

medlan....μου τρεχουν τα σαλια της εγκυουλας παρολο που εχω φουσκωσει απο το μεσημεριανο.....άλλο πραμα οι πατατες τα λουκανικα.....και αλλο το ψητο μοσχαρι :rolleyes: ...

οσο για το φεγγαρι...οχι δεν ειναι παντα ετσι....δεν εχουμε πασεληνο καθε μηνα ιδια ημερομηνια....αυτο που "βλεπω" το φυλο εχει να κανει με το ποτε γεμιζει και ποτε αδειαζει το φεγγαρι...απλα εχω κρατησει το ημερολογιο του 2014 που δειχνει ποτε εχει πανσεληνο και το βλεπω ...πιο παλια ημερολογια δεν εχω για να δω :tongue: παντως και στην κορη μου μεσα επεσα....κοριτσι εδειχνε

27 Νοεμβρη μου δειχνει καρακοριτσαρο :tongue: για να δουμε :wink:

Πάει! Όλες μου οι ελπίδες για κορίτσι εξανεμίστηκαν! Εμείς σύλληψη είχαμε μάλλον 26/10... Για να μου χρυσώσω όμως το χάπι: εγώ δεν πιστεύω σε αυτά!!!:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!

Εγώ λέω να πάρω τα βουνά για να μην μπορώ να διαβάζω τις λαχταριστές συνταγές που γράφετε!

Πλάκα κάνω! Άλλα για να μπω και εγώ στο κλίμα, σήμερα θα κάνω πίτσα αλλά με βάση πατάτες όχι ζυμαράκι

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!

Εγώ λέω να πάρω τα βουνά για να μην μπορώ να διαβάζω τις λαχταριστές συνταγές που γράφετε!

Πλάκα κάνω! Άλλα για να μπω και εγώ στο κλίμα, σήμερα θα κάνω πίτσα αλλά με βάση πατάτες όχι ζυμαράκι

Για πες συνταγη!!

MYfKp3.png

Εμ αρκα μου αυτα ειναι τα καλα του 1.97.Και ενα ταψι γεμιστα να φαει κι ολο τον κορμο μετα που να βαλει κιλο.Ενω εμεις με τι 1.65 τι να σου κανουμε?Εμεις το βραδυ θα παμε να γνωρισουμε τα μελλοντα πεθερικα του αδελφου μου,τους εχουμε ξαναγνωρισει αλλα θελουν να μας κανουν τραπεζι,κι απο οτι εχω μαθει θα κανουμε μπαρμπεκιου.Το μεσημερι φαγαμε παστιτσιο με χωριατικη σαλατα.Μαριανθη δεν το χω ξανακουσει το φαγακι σου αλλα με τα γεμιστα και το γιουβετσακι αναστατωθηκα κι ας εχω φαει.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...