Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι απο μενα.Σημερα ηταν μερα για σπιτι.Πολυ νερο εριξε,μουλιασαμε.Εχω χασει τη μπαλα με τα ρουχα και τα πλυντηρια.Γεματα τα καλαθια απλυτα αφου κανουν δυο μερες να στεγνωσουν με τετοια υγρασια.Νινακι εμενα πιθανη ημερομην συλληψης ειναι 27 νοε.Αρα ακομη και το φεγγαρι

θελει να χω τριτη κορη?Δυσκολο πραγμα η διατροφη,ειδικα σε περιοδο εγκυμοσυνης που εχεις προετοιμαστει οτι μπορεις να απολαυσεις λιγο φαγακι παραπανω.Την κρεμουλα lipikar χρησιμοποιω κι εγω στη μικρη λογω ατοπικης.Οταν εχει εξαρση θελει κατι φαρμακευτικο αλλα οταν τη βαζω προληπτικα για καλη ενυδατωση ειναι τελεια.Εγω κοριτσια σας τα χω ξαναπει,ανηκω στην μικρη κατηγορια των γυναικων που ως το τελος ειχα ελαχιστες ενοχλησεις,πχ αυπνιες η ταχυκαρδιες.Κατα τ αλλα εκανα τα παντα κανονικα,στην πρωτη εγκυμοσυνη οδηγουσα και δουλευα ως την παρασκευη και κυριακη γεννησα.Τη δευτερη φορα λιγο κουραστηκα στο τελος λογω του πρωτου παιδιου και λογω ζεστης γιατι εφαγα ολο το καλοκαιρι αλλα και παλι χαλαρα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοβεμπερ σου γραφω τη συνταγη για την ομελετα.Κοριτσια μη βαρατε,μου τη ζητησε,τι να κανω?Τηγανιζω ελαφρα πατατες,λουκανικο ροδελες και κρεμυδια ροδελες.Τα βαζω σε ενα πυρεξ ανα στρωσεις,κατω τις πατατες,μετα τα λουκανικα και μετα τα κρεμυδια.Ριχνω τριμμενο τυρι Σ ενα μπολ χτυπαω εξι-οκτω αυγα με γαλα κι αλατοπιπερο.Τα ριχνω απο πανω και ψηνω στο φουρνο μεχρι να φουσκωσει και να ροδισεθ.Αλλες φορες βαζω μεσα και ασπρομανιταρα και πιπεριες.Εμας σημερα ακυρο το ωραιο φαγακι μας γιατι ξεχασα να ξεπαγωσω το κρεας κι ετσι φαγαμε φακες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νινακι αυτο με το φεγγαρι και την αλλαγη στις 21 ισχυει μονο για τον νοεμβρη η για ολους τους μηνες?Απο περιεργεια θελω να το δω και για τα αλλα μου παιδακια .

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

medlan....μου τρεχουν τα σαλια της εγκυουλας παρολο που εχω φουσκωσει απο το μεσημεριανο.....άλλο πραμα οι πατατες τα λουκανικα.....και αλλο το ψητο μοσχαρι :rolleyes: ...

οσο για το φεγγαρι...οχι δεν ειναι παντα ετσι....δεν εχουμε πασεληνο καθε μηνα ιδια ημερομηνια....αυτο που "βλεπω" το φυλο εχει να κανει με το ποτε γεμιζει και ποτε αδειαζει το φεγγαρι...απλα εχω κρατησει το ημερολογιο του 2014 που δειχνει ποτε εχει πανσεληνο και το βλεπω ...πιο παλια ημερολογια δεν εχω για να δω :tongue: παντως και στην κορη μου μεσα επεσα....κοριτσι εδειχνε

27 Νοεμβρη μου δειχνει καρακοριτσαρο :tongue: για να δουμε :wink:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!! Τι κανετε?????

Μιας και πιασατε το θεμα της διατροφής να σας πω κι εγω! Ειχα ξεκινησει με διαιτολόγο απο τον Ιουνιο και εχασα σχεδον 20 κιλα!

Τωρα συνεχιζω την ιδια διατροφη η οποια περιεχει τα παντα και ειναι πολυ χορταστικη η οποια μεχρι τον 5ο μπορει να μεινει ως εχει συμφωνα με γυναικολογο και διατροφολογο! Απο κει και μετα θα ανεβασουμε λιγο τις θερμίδες! Εχω κανει καποιες παρεκλισεις αλλα ευτυχως παιζω αυν πλην 1.5 κιλο! Μαλλον ειναι κατακρατηση...

Νινακι πες μου κι εμένα τι σου βγαζει!!!!! Μαλλον 30.11 με 1.12 ηταν η συλληψη!!!!!!!

Αντε αλλη μια βδομαδα και μετα θα το δω το σπορακι!!!!! Ελπίζω να μην κρυβεται παλι!!!!!!!!

MYfKp3.png

medlan....μου τρεχουν τα σαλια της εγκυουλας παρολο που εχω φουσκωσει απο το μεσημεριανο.....άλλο πραμα οι πατατες τα λουκανικα.....και αλλο το ψητο μοσχαρι :rolleyes: ...

οσο για το φεγγαρι...οχι δεν ειναι παντα ετσι....δεν εχουμε πασεληνο καθε μηνα ιδια ημερομηνια....αυτο που "βλεπω" το φυλο εχει να κανει με το ποτε γεμιζει και ποτε αδειαζει το φεγγαρι...απλα εχω κρατησει το ημερολογιο του 2014 που δειχνει ποτε εχει πανσεληνο και το βλεπω ...πιο παλια ημερολογια δεν εχω για να δω :tongue: παντως και στην κορη μου μεσα επεσα....κοριτσι εδειχνε

27 Νοεμβρη μου δειχνει καρακοριτσαρο :tongue: για να δουμε :wink:

καλωσηρθες κι απο μενα!

δηλαδη ποτε βγαινει κοριτσι στο γεμισμα ή το αδειασμα?και πια ειναι η ημερομηνια καμπη?γιατι εγω δεν ξερω ακριβως μερα συλληψης λογω ασταθειας κυκλου..

KPOzp2.png deXnp3.png

arca...κοριτσακι μου βγαινει και σε σενα!!!

lonestar....το φεγγαρι κανει 30 ημερες για να γεμισει (πανσεληνο) απο την επομενη ημερα της πανσεληνου ειναι αδειο και μεχρι την 15η ημερα (εκει ειναι τα κοριτσια) απο την 16η και μεχρι την 29-30 που κανει πανσεληνο γεμιζει (εκει ειναι τα αγορια) τωρα αν πεφτεις πανω στις αλλαγες...ειναι λιγο μπερδεμα :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εγω και η μεγαλη μου κορη θελουμε καραγιοκαρο βρε νινακι μου.Τι να κανεις κι εσυ?Και το φεγγαρι και το κινεζικο ημερολογιο και ολο το συμπαν θελουν καρακοριτσαρο.Ας ειναι ο τι ειναι λοιπον.Παιδια μας θα ναι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

arca...κοριτσακι μου βγαινει και σε σενα!!!

lonestar....το φεγγαρι κανει 30 ημερες για να γεμισει (πανσεληνο) απο την επομενη ημερα της πανσεληνου ειναι αδειο και μεχρι την 15η ημερα (εκει ειναι τα κοριτσια) απο την 16η και μεχρι την 29-30 που κανει πανσεληνο γεμιζει (εκει ειναι τα αγορια) τωρα αν πεφτεις πανω στις αλλαγες...ειναι λιγο μπερδεμα :tongue:

Αυτο το προαισθημα εχω εξ αρχης!!!!!!!!!!! Για να δουμε!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Meldan...και γω γιο θελω αλλα η αληθεια ειναι τι εβαλαν οι αντρες μας...χαχαχα...εμενα ο γιατρος μου αγορι μου λεει...δεν τον πυθει το κοριτσι αλλα στην αυχενικη μου ειπαν 80% κοριτσι...και το ποσοστο ειναι μεγαλο....συντομα θα το δουμε!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ας μας πουν ημερομηνιες οσες εχουν δει το φυλο να τσεκαρουμε τα ποσοστα του φεγγαριου.Κριμαι,μαρουσκακι,μαγδα,λιτσα?Με τι ασχολουμαστε ομως ε?Ενταξει,εχει την πλακα του αλλα ειναθ δυνατον οσος κοσμος "γυμναστηκε" επθ ενα συγκεκρθμενι δεκαπενθημερο να κανουν ολοι το ιδιο φυλο?Ολα αυτα τα λεω για να διαφυλαξω τις τελευταιες μου ελπιδες χα χα.Χωρις πλακα παντως την τελευταια φορα στο γιατρο πηρα μια κρυαδα,ολος αυτος ομως ο μηνας που περασε μ εκανε να την δω αλλιως.Γιο θελω ακομη αλλα δεν σκαω κιολας.Οπως ειπε κι ο γιατρος που ειδε τις ζουζουνες "αφου η συνταγη πετυχαινει γιατι να την αλλαξεις"?Ειναι και κουκλες οι ατιμες,δεν το λεω εγω,ο γιατρος...χι χι χι

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμενα νινακι μου εντεκατη εβδομαδα ο γιατρος μου ειπε μαλλον αγορι και δεκα μερες μετα στην αυχενικη ειχε χαλια σταση το μωρο και επι της ουσιας δεν ειδε τιποτα αλλα πεταξε μια ατακα για κοριτσι.Την τεταρτη πιστευω θα μαθουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

μέρα σύλληψης ζητάτε?

μμμ εμείς δεν θυμόμαστε και οι 2 να είχαμε επαφες πριν τις 7/12 και όσες έγιναν μετά τις 7/12 ήταν με τράβηγμα....

κι όμως η αυχενική δείχνει ένα μωρό που πιάστηκε στις γόνιμες μέρες δηλαδή περίπου 1/12 ίσως και νωρίτερα....γιατί βγαίνει και πιο μεγάλο....

ακόμα φρικαρισμένη είμαι με αυτό το θέμα......

όχι τίποτα άλλο αλλά έπαιρνα αντιβίωση μέχρι της 24/11 η οποία απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη

στα 2 προηγούμενα ξέρω ακριβή μέρα σύλληψης πάντως

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

μέρα σύλληψης ζητάτε?

μμμ εμείς δεν θυμόμαστε και οι 2 να είχαμε επαφες πριν τις 7/12 και όσες έγιναν μετά τις 7/12 ήταν με τράβηγμα....

κι όμως η αυχενική δείχνει ένα μωρό που πιάστηκε στις γόνιμες μέρες δηλαδή περίπου 1/12 ίσως και νωρίτερα....γιατί βγαίνει και πιο μεγάλο....

ακόμα φρικαρισμένη είμαι με αυτό το θέμα......

όχι τίποτα άλλο αλλά έπαιρνα αντιβίωση μέχρι της 24/11 η οποία απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη

στα 2 προηγούμενα ξέρω ακριβή μέρα σύλληψης πάντως

Κι εμενα στην αυχενικη το εβγαλαν μεγαλυτερο αλλα ξερω ακριβως την ωορρηξία οποτε απλα υποθετω οτι το μωρο θα ειναι διμετρο σαν τον μπαμπα του!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...