Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλε θα μου πει καμια για αυτην ομελετα??Ομελετα φουρνου ακουω και ομελετα δεν βλεπω..8-)8-)8-):cool:Πειναει το μωρακι μου θελει να φαει,.....εγκυος γυναικα χιχιχι:D:D:D

November σιγά το φαγητό, από δυσκολία εννοώ,,, κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ!! Άκου,,, την κάνω ενισχυμένη! Από κάτω στρώνω μια στρώση λεπτροκομμένες πατάτες. από πάνω μια στρώση λεπτοκομμένα κολοκυθάκια και από πάνω ρίχνω τον χυλό που αποτελείται από: χτυπημένα 4 αυγά με αλάτι-πιπέρι-κόκκινο πιπέρι ή κουρκουμά, πιπεριές, κέτσαπ, γάλα αρκετό και ότι άλλο θέλεις μέσα, ίσως καρότο?? ότι θες! και τέλος πάνω πάνω ψιλοκομμένη γκούντα!!! Αυτό τώρα είναι για 3-4 άτομα....

αααχχχχχχ μου έφυγαν τα σάλια κ είναι ακόμα πολυ νωρίς.... November είμαι το στυλ σου, τρώω, δε ζορίζομαι, πήρα και γω 7 κιλά, δεν κρατιέμαι λέμε!!! στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 20 όμως κ έτρωγα και πολλά γλυκά! τώρα μου κάνουν κλικ τα αλμυρα!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

november rain.....χαχαχαχα.....ναι με τα φεγγαρια ξερω εγω! αλλα φοβαμαι πως στο δικο μου θα πεσω εξω.....και εκανα τοσες προσπαθειες να πιασω το γιο....χαχαχα....βεβαια ακομη δεν ειναι τιποτα σιγουρο γιατι ο γιατρος μου επιμενει σε αγορι γιατι μου ειπε οτι κατι βλεπει....απο την αλλη στην αυχενικη μου ειπαν 80% κοριτσι....μεγαλο ποσοστο! :rolleyes:

πειτε μου πιθανη ημερομηνια συλληψης και θα σας πω φυλο!!! :D:D:D

η διατροφη που κανω ειναι για να παρω οσο χρειαζεται κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης λογω υπο/σμου και χαμηλων καυσεων που κανω....αστα να πανε.....και εγω κλαιω.....αλλα ειπαμε...το σαββατο που βγαινουμε κανω τις παρασπονδίες μου...και αν εχουμε καμια γιορτη/γενεθλια θα φαω και το γλυκακι μου :wink:

Αχου! Nα σου πω κι εγώ πιθανή ημερομηνία σύλληψης να μου πεις;;;

21/11, τι λες να είναι;

c8i6p2.png

Προσωπικη μου αποψη παντα: απο τον 7ο μηνα και μετα:πονοι στη μεση,πρηξιματα,κραμπες,αυπνιες,καουρες,το διαφραγμα πιεζεται απο τα ζωτικα οργανα και δυσκολια στην ανασα,χωνεψη,υπνο και τα βραδια μοιαζουν αιωνες, δεν βλεπεις το πιπι σου ουτε αυτο εσενα:P,δεν μπορεις να κοψεις τα νυχια των ποδιων(ουτε να τα βαψεις):P:p ποναει η πλατη,κοιμασαι με 10 μαξιλαρια,δεν σου χωραει τιποτα,δεν ξερεις τι να φας γιατι φοβασαι πως θα το χωνεψεις μπλα μπλα μπλα…............................Ξεχασα κατι σημαντικο μανουλες εμπειρες?????????Και παλι προσωπικη αποψη ολα αυτα:evil::evil:

Εγώ μία ακόμα εμπειρία εγκυμοσύνης είχα, οπότε θα σου πω γιαυτήν, καούρες είχα μόνο τελευταίες μέρες που δεν μπορούσα να φάω πολύ, αυτό μόνο, δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα, ήθελα συνέχεια να περπατάω για να κατέβει το μωρό,,,,αλλά τζίφος,,, τα βράδια κοιμόμουν ΟΚ, στα πόδια είχα κάνει laser για να μην ταλαιπωρούμαι, το πιπι ναι δεν το βλέπεισ...χαχαχααχχα, Αλλά ούτε μαξιλάρια ούτε τίποτα, το μαξιλάρι θηλασμού είναι ότι πρέπει, όπως έχει πει και το Μαρουσκάκι!!! Γενικά δεν γκρίνιαξα καθόλου,,,, τυχερός ο αντρας μου,,,,

ααααα και ειδικά τους τελευταίους μήνες όμως με έπιασε ένα πράγμα ήθελα συνέχεια να είμαι έξω, καφέ, ποτό, θέατρο, συναυλίες, ΧΑΜΟΣ, κάτι μου έλεγε ότι θα κάνω πολύ καιρό να πάω- ήτανε κ άνοιξη οπότε λογικό!!!! ΟΝΤΩΣ, αφού ξεσάλωσα, μετά αφοσιώθηκα με τρομερή όρεξη στο μωρό και το θηλασμό!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

ninaki μου ποιος γιατρός και διαιτολόγος συμφώνησε σ'αυτή τη διαίτα της πείνας....

δε μπορώ να πιστέψω τρώς μόνο αυτά έγκυος γυναίκα και στέκεσαι όρθια

που είναι οι υδατάνθρακες στο μεσημεριανό σου?

κι εγώ κάνω διαίτα για το διαβήτη κύησης αυστηρή με μεζούρα

αλλά όχι κι έτσι

και την έχω τροποποιήσει λίγο για να μη με ανεβάζει το μεσημεριανό

πχ κανόνικα έχω

-κρέας 90γρ - 120γρ

-σαλάτα 1,5 κούπα φρέσκα ή 1 κούπα βραστά

-ζυμαρικά ή ρύζι ή πατάτα 1,5 κούπα ή 1 κούπα + 1 φ ψωμί ολικής

-1 φρούτο

εγώ επειδή αν φάω και το φρούτο θα με ανεβάσει το προσθέτω στο δεκατιανό ή στο απογευματινό

όπως και το ψωμί ή 2 φρυγανιές το προσθέτω σε κάποιο άλλο γεύμα

πάντως δεν το αφαιρώ από το σύνολο των θερμίδων που πρέπει να καταναλώσω

και μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει κιλό!

πόσων θερμίδων είναι?

κανονικά η εγκυος χρειάζεται 1800 -2000 θερμίδες στο 2ο τρίμηνο

και 2000-2500 στο 3ο

εντάξει εγώ δε τρώω τόσο αλλά θα έπρεπε

κι εγώ και πολλές φίλες μου έγκυες έχουν υποθυροειδισμό αλλά δεν κάνουν τέτοια δίαιτα εκτός κι αν είσαι υπερβαρη

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

ή θα παρω την κρεμα lipikar baume της la roche posay που μου ειπε η δερματολογος!

αυτή την βάζει ο μικρός για τη πρόληψη της ατοπικής δερματίτιδας

είναι φοβερή και μας έσωσε

τρομερή ενυδάτωση

κάνει και πρόληψη των ραγάδων δηλαδή?

αν είναι να τη βάλω....

Διαφημίσεις

από την εμπειρία μου σε 2 εγκυμοσύνες

επιβεβαιώνω την november

το τελευταίο τρίμηνο δεν τη παλεύεις

έχεις βαρύνει και δεν βολεύεσαι πουθενά

εννοείται ότι ξυρίζεσαι με καθρέφτη από κάτω κι ότι πιάσεις

γιατί δεν μπορείς και πολύ ώρα να σκύβεις

και τα πόδια το ίδιο

νύχια ζόρικα

εξαρτάται και πόση κοιλιά θα κάνεις

εγώ ήμουν αερόστατο με πόδια

όλη μια κοιλιά ήμουν

ύπνος ζόρικος με κράμπες

ξυπνάς οπωσδήποτε για κατούρημα

όλα σε πιέζουν, πόνοι απο κάτω

στο ισχίο, στη πλάτη, στήθος βαρύ

πονάκια συσπάσεων,

πόδια πρησμένα,

τα παππούτσια σε στενευουν

ευτυχώς το καλοκαίρι παίζει και η σαγιονάρα

εγώ γέννησα χειμώνα και τα 2

δε μπορείς να φάς πολύ

καούρες είχα κι εγώ όχι φοβερές αλλά είχα

γενικά κάνεις υπομονή και μετράς αντίστροφα

γιατί δε σε χωράει ο τόπος

ninaki μου ποιος γιατρός και διαιτολόγος συμφώνησε σ'αυτή τη διαίτα της πείνας....

αλλά όχι κι έτσι

πχ κανόνικα έχω

-κρέας 90γρ - 120γρ

-1 φρούτο

εγώ επειδή αν φάω και το φρούτο θα με ανεβάσει το προσθέτω στο δεκατιανό ή στο απογευματινό

πόσων θερμίδων είναι?

και 2000-2500 στο 3ο

κι εγώ και πολλές φίλες μου έγκυες έχουν υποθυροειδισμό αλλά δεν κάνουν τέτοια δίαιτα εκτός κι αν είσαι υπερβαρη

Καλημέρα!!! θα ήθελες μήπως να μου γράψεις τη δίαιτα που ακολουθείς

αναλυτικά?

και μια φίλη μου είχε εμφανίσει διαβήτη και από τη στιγμή που ακολούθησε τη διαιτα του ενδοκρινολόγου της δεν έβαλε κιλό από τον 7 μέχρι το τέλος...αλλά δυστυχώς δεν την κράτησε...μόλις γέννησε ξεκίνησε τους γύρους και τις πίτσες!!

όχι ότι θα μπορέσω να την ακολουθήσω κατα γράμμα...αλλά να έχω έναν μπούσουλα!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

γιατί εγώ με τον υπερθυροειδισμό υποτίθεται ότι ο οργανισμός μου κάνει τρελές καύσεις...και για αυτό τον λόγο δεν βάζω κιλά (εδώ γελάμε!!!)

που και να μην έκανε καύσεις τι είχε να γίνει!!!!!!!

όχι τίποτα...καλοκαιράκι έρχεται....

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

november rain.....χαχαχαχα.....ναι με τα φεγγαρια ξερω εγω! αλλα φοβαμαι πως στο δικο μου θα πεσω εξω.....και εκανα τοσες προσπαθειες να πιασω το γιο....χαχαχα....βεβαια ακομη δεν ειναι τιποτα σιγουρο γιατι ο γιατρος μου επιμενει σε αγορι γιατι μου ειπε οτι κατι βλεπει....απο την αλλη στην αυχενικη μου ειπαν 80% κοριτσι....μεγαλο ποσοστο! :rolleyes:

πειτε μου πιθανη ημερομηνια συλληψης και θα σας πω φυλο!!! :D:D:D

η διατροφη που κανω ειναι για να παρω οσο χρειαζεται κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης λογω υπο/σμου και χαμηλων καυσεων που κανω....αστα να πανε.....και εγω κλαιω.....αλλα ειπαμε...το σαββατο που βγαινουμε κανω τις παρασπονδίες μου...και αν εχουμε καμια γιορτη/γενεθλια θα φαω και το γλυκακι μου :wink:

καλημεραααααααα ωωω κοριτσακι για πες!!! ειχα 1 επαφη ελευθερη 14 νοεμβριου για πες να δουμε θα πεσεις μεσα,καλε σταματηστε να μιλατε για φαγητα μας τρεχουν τα σαλια!!! χιχιχιχιχιχι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

αλλά όχι κι έτσι

πχ κανόνικα έχω

-κρέας 90γρ - 120γρ

-1 φρούτο

πόσων θερμίδων είναι?

και 2000-2500 στο 3ο

οντως τρωει πολυ λιγα!!! εγω που ειμαι υπερβαρη 85+ αυτη τη στιγμη τετοια διαιτα δεν εχω κανει ποτε!!! ουτε οταν ειχα διαβητη κυησης ουτε οταν εκανα διαιτα πριν μεινω εγκυος!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! θα ήθελες μήπως να μου γράψεις τη δίαιτα που ακολουθείς

αναλυτικά?

και μια φίλη μου είχε εμφανίσει διαβήτη και από τη στιγμή που ακολούθησε τη διαιτα του ενδοκρινολόγου της δεν έβαλε κιλό από τον 7 μέχρι το τέλος...αλλά δυστυχώς δεν την κράτησε...μόλις γέννησε ξεκίνησε τους γύρους και τις πίτσες!!

όχι ότι θα μπορέσω να την ακολουθήσω κατα γράμμα...αλλά να έχω έναν μπούσουλα!!

το ιδιο και εγω και στις 2 εγκυμοσυνες εμφανισα διαβητη στον 7ο μηνα και μετα απο κει οχι απλα δεν εβαλα αλλα εχασα κιολας αφου γυριζοντας σπιτι ημουν στα κιλα προ εγκυμοσυνης!

αν θυμαμαι καλα ειναι

πρωινο

3 φρυγανιες με μια φετα τυρι του τοστ

δεκατιανο

2 φρουτα

μεσημερι

200 γρ μοσχαρι-ψαρι-κοτοπουλο

με σαλατα πρασινη κατα προτιμηση απεριοριστη με 1 κουταλια λαδι

και η η κουπα ρυζι η 1 μικρη πατατα (βραστη η ψητη) η 3 πηρουνιες μακαρονια ασπρα η 1 φετα ψωμι ολικης

βραδυνο το ιδιο με το μεσημεριανο αλλα σε λιγοτερη ποσοτητα

1 φορα την εβδομαδα οσπριο επι 3 μηνες την κανεις και χανεις κιολας:mrgreen:

αλλα ειναι δυσκολο γιατι ολα τα αλλα ειναι απαγορευμενα!

79o6p3.png

evangelia kapa...πολλεεεεεεες πιθανοτητες για κοριτσακι...εισαι πανω στην αλλαγη....αν ειναι πριν τις 21/11 βγαινει αγορι αν μετα βγαινει κοριτσι :wink: ξερετε τι ειναι?

CHRIMAI την διατροφη αυτη δεν την κανω απο μονη....με ελεγχει η διατροφολογος μαζι με την ενδοκρινολογο μου...αυτη ηταν μια μερα...αλλες μερες που εχω εχουν και μακαρονια και πατατα και ρυζακι αλλα ολα μετρημενα! το θεμα αυξησης θερμιδων στην εγκυμοσυνη το συζήτησα και με τον γυναικολογο δεν ειναι αναγκαιο....το μωρο οτι ειναι να παρει το παιρνει απο την μαμα ειτε τρωει 1500 θερμιδες ειτε 4000 θερμιδες!υπερβαρη δεν με λες ....ειμαι 166 και αρχισα 63 κιλα και τωρα ειμαι 66-67...εχω παρει 3-4 κιλα με αυτη την διατροφη...νομιζω οτι ειναι πολυ φυσιολογικα!η διατροφη που εχω εχει τα παντα...ψαρια/φρουτα/λαχανικα/οσπρια/λαδερα/λευκο και κοκκινο κρεας/αυγα/τυρια/γαλα ...γιαουρτια απλα αποφευγω τα ζυμαρικα και το ρυζι...εχω περισσοτερο μαυρο ψωμι/φρυγανιες ή παξιμαδια

οσο για την κρεμα...δεν ειναι για τις ραγαδες...ειναι για ενυδατωση της επιδερμιδας λογω των κοκκινιλων που εχω γεμισει στο σωμα!ειναι πολυ καλυ μου ειπε χωρις φαρμακα και αρωματα

crochetmania ....14 νοεμβριου κοριτσακι μου βγαινει!!! εσυ ξερεις φυλο?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

evangelia kapa...πολλεεεεεεες πιθανοτητες για κοριτσακι...εισαι πανω στην αλλαγη....αν ειναι πριν τις 21/11 βγαινει αγορι αν μετα βγαινει κοριτσι :wink: ξερετε τι ειναι?

CHRIMAI την διατροφη αυτη δεν την κανω απο μονη....με ελεγχει η διατροφολογος μαζι με την ενδοκρινολογο μου...αυτη ηταν μια μερα...αλλες μερες που εχω εχουν και μακαρονια και πατατα και ρυζακι αλλα ολα μετρημενα! το θεμα αυξησης θερμιδων στην εγκυμοσυνη το συζήτησα και με τον γυναικολογο δεν ειναι αναγκαιο....το μωρο οτι ειναι να παρει το παιρνει απο την μαμα ειτε τρωει 1500 θερμιδες ειτε 4000 θερμιδες!υπερβαρη δεν με λες ....ειμαι 166 και αρχισα 63 κιλα και τωρα ειμαι 66-67...εχω παρει 3-4 κιλα με αυτη την διατροφη...νομιζω οτι ειναι πολυ φυσιολογικα!η διατροφη που εχω εχει τα παντα...ψαρια/φρουτα/λαχανικα/οσπρια/λαδερα/λευκο και κοκκινο κρεας/αυγα/τυρια/γαλα ...γιαουρτια απλα αποφευγω τα ζυμαρικα και το ρυζι...εχω περισσοτερο μαυρο ψωμι/φρυγανιες ή παξιμαδια

οσο για την κρεμα...δεν ειναι για τις ραγαδες...ειναι για ενυδατωση της επιδερμιδας λογω των κοκκινιλων που εχω γεμισει στο σωμα!ειναι πολυ καλυ μου ειπε χωρις φαρμακα και αρωματα

δεν ξερω ακομα!!! θα μαθω την τεταρτη!:roll::roll:

η evangelia kapa εχει κοριτσακι!

79o6p3.png

Εμεις εκείνο το μήνα είχαμε επαφές 19-20-21 και μετά τίποτα λόγω απόστασης. Λεω 21 γιατι τοτε ενιωσα πόνο ωορηξίας. Ο γιατρός είπε είναι νωρίς αλλά δείχνει για κοριτσάκι. Για να δούμε! Eχω μεγάλη αγωνία να μάθω το φύλο για καποιο λόγο, και εχω μια μικρή προτίμηση σε κοριτσάκι. Αλλα και αγορι αν ειναι παλι θα ενθουσιαστώ!

c8i6p2.png

αααα.....δηλαδη επεσα μεσα evangelia kapa!!!...XIXIXI....χαιρομαι!!!

σε εσενα μου βγαινει κοριτσι crochetmania...πιο σιγουρο απο της evangelia γιατι ηταν πανω στην αλλαγη αλλα οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι κοριτσι :D

εμενα μου βγαινει καραμπαμ αγορι συμφωνα με τις επαφες και τις γονιμες μερες και η αληθεια ειναι πως θα ηθελα ενα μιας και εχω την κορη:rolleyes: αλλά και αδελφουλα να ειναι δεν με χαλαει εννοειται!!!!!!!:tongue:

γερα και υγιη μωρα πανω απ ολα!!!!;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...