Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα.

Σήμερα πήρα για πρώτη φορά σίδηρο. Δεν ξέρω εσείς τι γνώμη έχετε αλλά εγώ το βρήκα καλό. Βασικά είναι πολύ γλυκό. Σε σχέση όμως με όσα έχω διαβάσει, νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο γιατρός μου.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Επιτέλους Παρασκευή! αλλά η δουλειά τρέχει... χτες είχα κόσμο σπίτι κ είπα όταν φύγει θα μαγειρέψω μια ομελέτα φούρνου εμπλουτισμένη με διάφορα κτλ. Σιγά την ώρα που θα με έπαιρνε....Τελικά πήγα να κοιμήσω το μικρό στις 10 και με πήηηηηηηρε ο ύπνος μέχρι τη 1..... ντοινγκ... σηκώθηκα κ μαγείρεψα η έρμη, πως θα έστελνα το παιδάκι μου στο σχολείο χωρίς φαί..... άλλο ντοινγκ ο άντρας μου που δεν του είπα τις προθέσεις μου για μαγειρική και με άφησε να κοιμάαααααμαι.... οπότε παιδιά ξανακοιμήθηκα στις 2+.....κ το πρωί τον αξύπνητο.....δεν πειράζει όμως αφού είναι πΑρασκευή και έχω κανονίσει και έξοδο με τις φίλες μου,,,,,ΧΑΛΑΛΙΙΙΙΙΙ....παρεπιπτόντως και ευτυχώς η ομελέτα έγινε θεική!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καταλαβαίνω την θέση σου, αλλά έχει και ο άντρας σου δίκιο. Το καλύτερο σύστημα για γονείς τον έχουν στην Σουηδία όπου και οι δύο γονείς έχουν ανάλογα δικαιώματα. Όχι τόσο για τις συντάξεις (εκεί δηλαδή δεν ξέρω τι ισχύει), όσο για άδειες ανατροφής κ.τ.λ. Μετά την γέννα δικαιούνται και οι δύο γονείς άδεια ανατροφής ενός χρόνου! Για μένα αυτό είναι σύστημα ισότητας και δικαιοσύνης! Και εφαρμόζεται σε όλους τους εργαζομένους ανεξαιρέτως. Δεν κάνουν διαχωρισμούς σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπάλληλους, όπως εδώ σε εμάς

Και στην Ελλαδα οι αντρες δικαιουνται αδεια ανατροφης τεκνου.Απο 3 μηνες εως και χρονο.Απλα δεν κανουν χρηση του δικαιωματος τους γιατι δεν μπορουν να θηλασουν η' γιατι θεωρουν πολυ δυσκολη υποθεση το μεγαλωμα ενος παιδιου βρεφους.Η' εχουν επαναπαυτει και τα περιμενουν ολα απο τη συζυγο τον πρωτο δυσκολο χρονο(απο αποψη ξενυχτιων κλπ).Εδω ενας απο τους δυο κανει χρηση της αδειας ανατροφης τεκνου(στο δημοσιο παντα) δεν ειναι και για τους 2 γονεις,αλλα ειθισται να κανει χρηση της η μανα και οχι ο μπαμπας.Αν θελει ομως μπορει να την παρει.Εσυ μιλας για μια Σουηδια, μια σταγονα στον παγκοσμιο χαρτη.Εχεις δει αλλα κρατη ευρωπαικα και μη,τι παιρνουν??Παλι καλα να λεμε.....Η αληθεια ειναι οτι δημοσιος και ιδιωτικος τομεας δεν επρεπε να γινεται αυτος ο διαχωρισμοςΚαι εμενα με ενοχλει αυτο.Ολες οι μανες επρεπε να εχουν τα ιδια δικαιωματα και να ειναι διπλα στα παιδια τους το ιδιο χρονικο διαστημα..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

november rain...για το προσωπο θα παρω μαλλον frezyderm με δεικτη προστασιας 40-50...επισης κανω απολεπιση με apivita ροδακινο και βαζω μασκα apivita με aloe ή αγγουρι για ενυδατωση και αργυλο για τα σπυρια...για το σωμα θα βαλω το αφρολουτρο της κορης μου της pharmasept με την ιδια κρεμα σωματος ή θα παρω την κρεμα lipikar baume της la roche posay που μου ειπε η δερματολογος!στην κοιλια για τις ραγαδες στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εβαζα της frezyderm και δεν εκανα ουτε μια....παντως ακουσα οτι ειναι πολυ καλη και η simulcium

στα 3 παιδια βγαινεις στην συνταξη 10 χρονια νωριτερα?????????ουαουυυυυυ...να κανω και τριτο τοτε !!! :tongue:

χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που ανχωνεται τοσο και καθε μερα πιανω τα στηθη μου να δω αν ειναι πρισμενα και πονανε....εγω παντως κοριτσια το ακουσα πολυ νωρις το μπεμπε....πρωτη φορα την 12η εβδομαδα αλλα οχι καθε μερα....αυτη την εβδομαδα το ακουω συνεχεια ;) ισως παιζει ρολο οτι ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη

επισης ποοοοοοοοοσω "ζηλευω" τις γυναικες που τρωνε και δεν παχαινουν.....δυστηχως ειμαι απο εκεινες που τα παιρνω στο πι και φι και δεν τα χανω καθοοοοοοολου ευκολα!παιδευομαι με διατροφες και γυμναστικη.....δυστηχως απο τοτε που απέκτησα τον υπο/σμο στα 16 μου αλλαξαν ολα!:rolleyes: και να φανταστειτε οι γονεις μου η αδελφη μου και γενικα ολο μου το σόι ειναι κορμαρες......πηρα το σωμα της γιαγουλας μου....λεπτη πανω και απο κατω μπουτακια/κολαρακια :tongue:

και μιας και μιλατε για φαγητα θα σας πω το σημερινο μου προγραμμα για να δειτε τι τραβαω......αααααχχχχχχ

πρωι: 1 χυμο πορτοκαλι + 2 φρυγανιες με βουτυρο/μελι/ταχινι

δεκατιανο: 1-2 φρουτα + 10 αμυγδαλα

μεσημερι φιλετο μοσχαρι 120γρ + σαλατα απο κολοκυθακια βραστα και μπροκολο

απογευμα 1-2 φρουτα

βραδυ γαλα+4κσ κορν φλεικς

προ υπνου 1 γιαουρτι ακτιβια + 1κ μελι

οποτε μιλατε εσεις για φαγητα και εμενα τρεχουν τα σαλιααααααα :roll:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Τι άλλο τρελό έχω να περιμένω ακόμα...

Προσωπικη μου αποψη παντα: απο τον 7ο μηνα και μετα:πονοι στη μεση,πρηξιματα,κραμπες,αυπνιες,καουρες,το διαφραγμα πιεζεται απο τα ζωτικα οργανα και δυσκολια στην ανασα,χωνεψη,υπνο και τα βραδια μοιαζουν αιωνες, δεν βλεπεις το πιπι σου ουτε αυτο εσενα:P,δεν μπορεις να κοψεις τα νυχια των ποδιων(ουτε να τα βαψεις):P:p ποναει η πλατη,κοιμασαι με 10 μαξιλαρια,δεν σου χωραει τιποτα,δεν ξερεις τι να φας γιατι φοβασαι πως θα το χωνεψεις μπλα μπλα μπλα…............................Ξεχασα κατι σημαντικο μανουλες εμπειρες?????????Και παλι προσωπικη αποψη ολα αυτα:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Προσωπικη μου αποψη παντα: απο τον 7ο μηνα και μετα:πονοι στη μεση,πρηξιματα,κραμπες,αυπνιες,καουρες,το διαφραγμα πιεζεται απο τα ζωτικα οργανα και δυσκολια στην ανασα,χωνεψη,υπνο και τα βραδια μοιαζουν αιωνες, δεν βλεπεις το πιπι σου ουτε αυτο εσενα:P,δεν μπορεις να κοψεις τα νυχια των ποδιων(ουτε να τα βαψεις):P:p ποναει η πλατη,κοιμασαι με 10 μαξιλαρια,δεν σου χωραει τιποτα,δεν ξερεις τι να φας γιατι φοβασαι πως θα το χωνεψεις μπλα μπλα μπλα…............................Ξεχασα κατι σημαντικο μανουλες εμπειρες?????????Και παλι προσωπικη αποψη ολα αυτα:evil::evil:

Χμ... Ίσως πάω για γέννα στον έκτο μήνα τελικά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αυτό το σποράκι πια όλα τα καταλαβαίνει! Και άρχισε από τώρα τις ιδιοτροπίες! Να δω τι θα μου κάνει αφότου γεννηθεί! Χαχα. Πάντως έχει και τα ωραία του αυτό το μυστήριο... Όλοι βάζουν στοιχήματα, κάνουν όνειρα και εγώ κάθομαι απέναντι και τους παρακολουθώ χαμογελώντας!

Κορίτσια, πρέπει να σταματήσει αυτό με τα φαγητά που ετοιμάζεται κάθε τρεις την ώρα! Θα σας βάλω να μου στέλνετε με την σειρά από ένα κομμάτι από ότι κάνετε!

Αυτο πες το στην meldan που μας εχει ξεκολλησει το στομαχι απο τη λιγουρα καθε μερα:P.Α! Και τωρα που το θυμηθηκα....καλε την ομελετα φουρνου δεν μου ειπες πως την κανεις.....!!!!!:-D:-D:wink::wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια καλημέρα.

Σήμερα πήρα για πρώτη φορά σίδηρο. Δεν ξέρω εσείς τι γνώμη έχετε αλλά εγώ το βρήκα καλό. Βασικά είναι πολύ γλυκό. Σε σχέση όμως με όσα έχω διαβάσει, νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο γιατρός μου.

Ποσιμο η' χαπι? Ποιο ειναι??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα!!! Επιτέλους Παρασκευή! αλλά η δουλειά τρέχει... χτες είχα κόσμο σπίτι κ είπα όταν φύγει θα μαγειρέψω μια ομελέτα φούρνου εμπλουτισμένη με διάφορα κτλ. Σιγά την ώρα που θα με έπαιρνε....Τελικά πήγα να κοιμήσω το μικρό στις 10 και με πήηηηηηηρε ο ύπνος μέχρι τη 1..... ντοινγκ... σηκώθηκα κ μαγείρεψα η έρμη, πως θα έστελνα το παιδάκι μου στο σχολείο χωρίς φαί..... άλλο ντοινγκ ο άντρας μου που δεν του είπα τις προθέσεις μου για μαγειρική και με άφησε να κοιμάαααααμαι.... οπότε παιδιά ξανακοιμήθηκα στις 2+.....κ το πρωί τον αξύπνητο.....δεν πειράζει όμως αφού είναι πΑρασκευή και έχω κανονίσει και έξοδο με τις φίλες μου,,,,,ΧΑΛΑΛΙΙΙΙΙΙ....παρεπιπτόντως και ευτυχώς η ομελέτα έγινε θεική!!!

Καλε θα μου πει καμια για αυτην ομελετα??Ομελετα φουρνου ακουω και ομελετα δεν βλεπω..8-)8-)8-):cool:Πειναει το μωρακι μου θελει να φαει,.....εγκυος γυναικα χιχιχι:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

november rain...για το προσωπο θα παρω μαλλον frezyderm με δεικτη προστασιας 40-50...επισης κανω απολεπιση με apivita ροδακινο και βαζω μασκα apivita με aloe ή αγγουρι για ενυδατωση και αργυλο για τα σπυρια...για το σωμα θα βαλω το αφρολουτρο της κορης μου της pharmasept με την ιδια κρεμα σωματος ή θα παρω την κρεμα lipikar baume της la roche posay που μου ειπε η δερματολογος!στην κοιλια για τις ραγαδες στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εβαζα της frezyderm και δεν εκανα ουτε μια....παντως ακουσα οτι ειναι πολυ καλη και η simulcium

στα 3 παιδια βγαινεις στην συνταξη 10 χρονια νωριτερα?????????ουαουυυυυυ...να κανω και τριτο τοτε !!! :tongue:

χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που ανχωνεται τοσο και καθε μερα πιανω τα στηθη μου να δω αν ειναι πρισμενα και πονανε....εγω παντως κοριτσια το ακουσα πολυ νωρις το μπεμπε....πρωτη φορα την 12η εβδομαδα αλλα οχι καθε μερα....αυτη την εβδομαδα το ακουω συνεχεια ;) ισως παιζει ρολο οτι ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη

επισης ποοοοοοοοοσω "ζηλευω" τις γυναικες που τρωνε και δεν παχαινουν.....δυστηχως ειμαι απο εκεινες που τα παιρνω στο πι και φι και δεν τα χανω καθοοοοοοολου ευκολα!παιδευομαι με διατροφες και γυμναστικη.....δυστηχως απο τοτε που απέκτησα τον υπο/σμο στα 16 μου αλλαξαν ολα!:rolleyes: και να φανταστειτε οι γονεις μου η αδελφη μου και γενικα ολο μου το σόι ειναι κορμαρες......πηρα το σωμα της γιαγουλας μου....λεπτη πανω και απο κατω μπουτακια/κολαρακια :tongue:

και μιας και μιλατε για φαγητα θα σας πω το σημερινο μου προγραμμα για να δειτε τι τραβαω......αααααχχχχχχ

πρωι: 1 χυμο πορτοκαλι + 2 φρυγανιες με βουτυρο/μελι/ταχινι

δεκατιανο: 1-2 φρουτα + 10 αμυγδαλα

μεσημερι φιλετο μοσχαρι 120γρ + σαλατα απο κολοκυθακια βραστα και μπροκολο

απογευμα 1-2 φρουτα

βραδυ γαλα+4κσ κορν φλεικς

προ υπνου 1 γιαουρτι ακτιβια + 1κ μελι

οποτε μιλατε εσεις για φαγητα και εμενα τρεχουν τα σαλιααααααα :roll:

Βρε κοπελια αυτη ειναι διατροφη πεινας.Γιατι την κανεις? Για να μην παρεις βαρος η' για τον θυρεοειδη? Πραγματικα σε λυπαμαι,πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο...:(

Λοιπον την prevenstria της frezyderm την ειχα παρει και εγω πολυ καλη οντως,την simulcium ουτε να την δω.κολλωδες και βρωμαγε.με το που την εβαζα πηγαινα να πλυνω κατευθειαν χερια γιατι κολλαγαν.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

november rain....θα μου δωσεις κανενα στοιχειο μπας και καταλάβω φυλο πριν παω στο γιατρο που τον εχω σε 2 εβδομαδες??? :tongue:

Καλε εγω περιμενω απο σενα να μου πεις για μενα,που ειπες οτι βλεπεις τα φεγγαρια,τη σεληνη,κατι ειπες δεν θυμαμαι καλα...:D:DΔεν ειπες οτι απο 3-7 Αυγ.ειναι αγορια?Στη marouska επιβεβαιωθηκε,στη Magda νομιζω το ιδιο,ποια αλλη βρε παιδια???Αρα εγω θα κανω κορη??????????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

november rain.....χαχαχαχα.....ναι με τα φεγγαρια ξερω εγω! αλλα φοβαμαι πως στο δικο μου θα πεσω εξω.....και εκανα τοσες προσπαθειες να πιασω το γιο....χαχαχα....βεβαια ακομη δεν ειναι τιποτα σιγουρο γιατι ο γιατρος μου επιμενει σε αγορι γιατι μου ειπε οτι κατι βλεπει....απο την αλλη στην αυχενικη μου ειπαν 80% κοριτσι....μεγαλο ποσοστο! :rolleyes:

πειτε μου πιθανη ημερομηνια συλληψης και θα σας πω φυλο!!! :D:D:D

η διατροφη που κανω ειναι για να παρω οσο χρειαζεται κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης λογω υπο/σμου και χαμηλων καυσεων που κανω....αστα να πανε.....και εγω κλαιω.....αλλα ειπαμε...το σαββατο που βγαινουμε κανω τις παρασπονδίες μου...και αν εχουμε καμια γιορτη/γενεθλια θα φαω και το γλυκακι μου :wink:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

στην κορη μου το μονο που με ενοχλουσε απο τον πεμπτο μηνα και μετα ηταν οι πονοι στην πλατη.....που κρατησαν και κανα χρονο αφου γεννησα και δεν μπορουσα να κοιμηθω τα βραδυα.....κατα τ αλλα δεν ειχα καουρες ουτε τιποτα....ετρωγα σαν ζωοοοοοοο! επισης και τα ποδια μου ξυριζα και τα νυχια μου εβαφα...δεν ειχα θεμα τετοιο...ειχα μικρη κοιλιτσα...ουτε πρηξιμο ειχα...φοραγα ακομη και την βερα μου μεχρι το τελος.....ισως παιζει ρολο που γεννησα μεσα στον χειμωνα-γεναρη! ;)

november .... ευτυχως που μου ειπες και την simulcium να μην την παρω!!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...