Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

χτες πηγα στην δερματολογο γιατι εκτος απο σπυρια που εχω βγαλει στο προσωπο ειχα αρχισει να βγαζω κατι κοκκινιλες στα χερια και σιγα σιγα γεμισε η πλατη μου το στηθος και η κοιλια μου ....τελικα εχω κανει ακμη εγκυμοσηνης και τα κοκκιναδια που εβγαλα στο σωμα ειναι τυπος ροδοχρου πιτυριασης αλλα εγκυμοσυνης...θα μου φυγουν ολα οταν γεννησω και δεν μπορω εννοιειται να βαλω τιποτα σε φαρμακο πανω μου παρα μονο καλη ενυδατωση με μωρουδιακες κρεμες και στο προσωπο φυτικα προιοντα με αντηλιακο δεικτη γιατι θα κανω παναδες :rolleyes: .....και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα ενα δερματακι μωρου παιδιου....:tongue: ....μαλλον το λιονταρακι με παιδευει απο τωρα :tongue:

Γενικοτερα μας "παιδευουν" αλλα αυτο ειναι γλυκο παιδεμα!!!:):):)

Λοιπον για προτεινε καμια κρεμα που σκεφτεσαι να παρεις γιατι εμενα η κοπελα που μου εφτιαχνε την ενυδατικη μου κρεμα σταματαει για λιγο λογω εγκυμοσυνης και θα ξεμεινω.

Ποιες κρεμες εχεις στο μυαλο σου?απο φαρμακειο η' θα στις φτιαξει καμια κοπελα?Οσο για την ακμη εχω ακουσει και αλλες κοπελες να αποκτουν ακμη εγκυμοσυνης.Αν τωρα εξαπλωνεται και στο δερμα.......!!!!!:confused::confused:ταλαιπωρια ρε παιδακι μου...τι τραβαμε και εμεις οι γυναικες:evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συζηταγα με τον συζυγο σημερα το πρωι εναν νομο που εχουν βγαλει για τις μανες με 3 παιδια και ανω στο δημοσιο φορεα,οτι μπορουν να βγουν σε συνταξη στα 25 χρονια υπηρεσιας και οχι στα 35 που ειναι κανονικα.Αυτη η διευκολυνση ειναι μονο για την μανα και οχι για τον πατερα του δημοσιου.και εκανε εντυπωση στον αντρα μου γιατι ολα τα πλεονεκτηματα να ειναι υπερ της γυναικας??????????Ε μα γιατι οχι αλλωστε αγαπη μου??????Η γυναικα γενναει,η γυναικα δοκιμαζεται 9 μηνες,η γυναικα μεγαλωνει το μωρο,η γυναικα θηλαζει κλπ κλπ κλπ θελει και ερωτημα???????το αυτονοητο?????και του λεω μηπως θα ηθελες να συνεχιζω να δουλευω εγω και εσυ να βγεις στη συνταξη??? Πλακα εχει...:evil::evil::evil:Πλακα εχουν οι αντρες τελικα:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

οσο αφορα την διατροφη επειδη στην κορη μου πηρα πολλα κιλα τωρα ειμαι πολυ πιο προσεκτικη...βεβαια με παρακολουθει διατροφολογος λογω θυροειδη και την προηγουμενη εβδομαδα αρχισα και το γυμναστηριο μου που ειχα σταματησει το πρωτο τριμηνο...μεχρι στιγμης παιζω στα 3-4 κιλα αλλα με πααααααρα πολυ κοπο.....ενταξει θα κανω την ατασταλια μου αλλα κοιταω να ειναι μια φορα μεσα στην εβδομαδα αντε δυο το πολυ και συνηθως αυτο συμβαινει το ΣΚ που μπορει να βγουμε εξω....ο υπο/σμος ειναι μεγαλο θεμα....στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τον παρακολουθουσα ανα τριμηνο, οταν πηγα 6 μηνων μου λεει η ενδοκρινολογος "τωρα θα σε δω οταν γεννησεις" εεεε.....εκει μου χαλασε ο θυροειδης και απο τον 7ο μεχρι να γεννησω πηρα κοντα στα 10 κιλα....ειχα παρει και καμια 10αρα πριν....οποτε καλα κρασια.....η πλακα ειναι οταν γεννησα ημουν 85 και ζυγίστηκα ενα μηνα μετα ημουν 79!δεν ειχα χασει τιποτα....εκει να δειτε εγκεφαλικα....επειδη θηλασα μεχρι 7 μηνων δεν μπορουσα να κανω και αυστηρη διαιτα οποτε μετα πλακωθηκα στην γυμναστικη και στην διατροφη και καταφερα να ξαναπαω 61-62 κιλα :rolleyes:

Θα σε ξαναεμψυχωσω και θα σου πω: υπαρχουν και χειροτερα!!!!Εγω:mrgreen::mrgreen:

Πρωτη εγκυμοσυνη +28 plus(στον 8ο επαψα να ζυγιζομαι),στη δευτερη +35 φανταζεσαι κοντευα την εκατοσταρα!!! Και χωρις να εχω θεμα με θυρεοειδη,απλα ειμαι καλοφαγου.Τη πρωτη φορα τα εχασα μεσα σε 4 μηνες και μενω στο καπακι εγκυος:roll::roll: Τη δευτερη φορα εχασα 42 κιλα και επεσα στα 56 κιλα περιπου.Τωρα εχω παρει 8 ως τωρα και ειμαι σιγουρη θα ξαναπιασω την 30αρα.Αλλα δεν με ανησυχει αυτο,το μετα εχει σημασια να μπορεσω να τα ξαναχασω για να γινω ξανα ανθρωπος!!!χαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπέρα στις μέλλουσες μανούλες!!

Θέλω λίγο τα φώτα σας..Απο την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος δεν έχω νοιώσει το παραμικρό σύμπτωμα!!! Μόνο το στήθος και τώρα επιτέλους κοιλίτσα στο 4ο!!! μετά την αυχενική η οποία ήταν υπέροχη και τελικά μου έδωσαν ημερομηνία 27/8 γιατί είναι μεγαλύτερο το μωρο, έχω συνέχια ανησυχία αν όλα είναι καλα΄.Μέχρι να το νοιώσουμε έτσι θα είμαστε?Πως ξέρουμε ότι όλα είναι καλά? :roll:

Όσο και να λένε να το απολάυσουμε με τόσο άγχος αν είναι όλα καλά πως να το κάνουμε αυτό?

Φιλιά σε όλες

Για διαβασε τα προχθεσινοβραδινα μου μηνυματα να δεις τι πατατρακ ειχα παθει:roll::roll:

Μεχρι και τα παιδακια μου αρρωστα φανταζομουνα απο το αγχος που με εχει κατακλυσει ενα μηνα τωρα.Δυστυχως ειναι να το περασουμε και αυτο.Απορω που βλεπουν την πιο χαλαρη περιοδο στη ζωη της γυναικας!! :confused: Σαν το σαρακι μας τρωει το αγχος..χαχαχα Απο τη στιγμη που κυοφορεις αρχιζουν οι αγωνιες για παντα.Απο την κοιλια μεσα μεχρι που γεννιεται,μεχρι που παει σχολειο,μεχρι που φευγει για σπουδες,μεχρι που παντρευεται...........................................

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

madata80....δυστηχως ετσι ειμαστε ολες οι μανουλες.....ακομη και οταν με το καλο το ακουσεις καποιες μερες που θα ειναι πιο ηρεμο ή εσυ πιο κινητικη και δεν το ακους θα τρελενεσαι! χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου! εγω πριν παισω την κορη μου ειχα διδυμα τα οποια παλινδρομησαν στην 9-10 εβδομαδα και τα δυο....μετα επιασα την κορουλα μου...καθε εβδομαδα εκανα υπερηχο απο το ανχος μεχρι να γεννησω....πριν μεινω στο δευτερο εγκυος ελεγα ααα....στο δευτερο θα ειμαι χαλαρη....και ομως μια απο τα ιδια.....απλα αυτη την φορα προσπαθω να μην ειμαι τοσο υπερβολικη με τους υπερηχους και χαλασω παλι μια περιουσια! :tongue:

Αν ειχα τη δυνατοτητα να κανω καθε εβδομαδα υπερηχο εννοειτε θα το επελεγα!Τριτο παιδι και η αγωνια στα κοκκινα!!! Καθε φορα που παω γυναικολογο και περιμενω εξω στο σαλονακι τρεμω σαν το ψαρι.Μου μιλαει ο αντρας μου και δεν ακουω τιποτα.Ιδρωμενα χερια,χλωμο προσωπο.Οταν ξαπλωνω δε στο εξεταστικο κρεββατι μεχρι να δω οτι ολα ειναι καλα,νομιζεις οτι εχω πεθανει.Ουτε τα βλεφαρα δεν τρεμοπαιζουν....Μουμια σου λεω....:o :o

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αχ δίκιο έχεις κι εσύ...πρώτο τρίμηνο δεν είχες συμπτώματα (τυχερήηηηηηη), τώρα τίποτα μέχρι να νιώσεις το μωρό...λογικό να αγχωθείς...Πάντως να σκέφτεσαι ότι καλό δεν του κάνεις του μπέμπη, τα νιώθουν όλα....;)Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μη σκέφτεσαι συνέχεια το μωρό, απασχόλησε το μυαλουδάκι σου με κάτι άλλο, κάνε δουλειές, διάβασε, δες τιβι, μην σκέφτεσαι αρνητικά μόνο....

Αχ βρε μανα του λοχου,τι ωραια που τα λες!! Η τv παντως δεν βλεπεται,αστο καλυτερα!Προτιμω να πλενω μπαλκονια ολη μερα.........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ ρε συ και εγώ έχω βγάλει κάτι κοκκινίλες στο πρόσωπο, αλλά δεν τις έδωσα σημασία. Λες, δηλαδή, ότι μπορεί να είναι της εγκυμοσύνης; Πόσο παράξενη μου φαίνεται πια αυτή η εγκυμοσύνη!!!

Και που εισαι ακομα!!!!!!!! Τα καλυτερα ακομα δεν εχουν ερθει:confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απ την αδελφη μου.Ειχε αδεια σημερα και φαγαμε ολοι μαζι.Μετα μπανακια και υπνος,ολα στη γρηγορη ταχυτητα,για να προλαβουμε τη ρυθμικη.Νοβεμπερ το πορτ μπεμπε δε σφηνωνει πουθενα.Αν το χεις μπροστα θα πρεπει να το κρατας,πραγμα αδυνατον.Αρα θα πρεπει αναγκαστικα να το ξυπνας το πρωι κι αν εισαι τυχερη θα ξανακοιμαται στο αυτοκινητο.Παρκοκρεβατο δεν ειχα ποτε,μονο παρκο κι αυτο διακοσμητικο.Ποτε δεν τους αρεσε.Κοριτσια πολλες μαζευτηκατε με το ιδιο θεμα,του θυροειδη εννοω.Μελακι καλη ξεκουραση αυτες τις μερες και καλα μαγειρεματα.Εμεις σημερα σνιτσελ.Για τυροπιτα δεν τρελαινομαι γιατι δεν τρωω φετα.Τελειο το τικερακι σου το ροζ.Νινακι καλυτερα που το παρουσιασες τωρα,με κρεμουλες και ενυδατωση μηπως εισαι καλυτερα ως το καλοκαιρι,που καθε ειδους δερματικο γινεταθ ανυποφορο με τη ζεστη και τον ιδρωτα.

Εμ που εισαι σημερα χρυσο μου? Λεω και εγω δεν θα αναφερει τιποτα για φαγητο?χαχα

Εμεις γαριδομακαροναδα:rolleyes: Μουρλια σας λεω!Την φτιαχνω δευτερη φορα μεσα σε ενα μηνα γιατι γλειφω και τα δαχτυλακια μου :tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι.Κοιμηθηκαν οι τσουπριτσες και χαλαρωνει κι η μαμα.Σημερα η μερα μας ξεκινησε με ηλιο και κατεληξε σε πολυ βροχη.Νοβεμπερ μου το αγαπημενο μου θεμα δεν το ξεχνω.Τριγυριζει στο μυαλο μου ολη μερα,πολλες λιγουρες.Παντως απορω με σενα.Πως μπορεις μετα τις γεννες να πατας κουμπι,να λες στοπ και να χανεις τοσα κιλα?Εγω νιωθω οτι αν αφησω τον εαυτο μου ελευθερο θα ανοιξει το στομαχι μου και δε θα χω γυρισμο.Και τις δυο φορες καταφερα να χασω απο 13κιλα ,την πρωτη ευκολα-τη δευτερη δυσκολα,και μου φανηκε κατορθωμα.Μα 43 κιλα βρε κοριτσι?Ολοκληρος ανθρωπος.Μαριανθη βλεπω να μαθαινεις φυλο στη β επιπεδου.Ειχε ακουσει το παιδι σου να μας λες οτι δε θες να το μαθεις ως τη γεννα και σου λεει ας κανω κι εγω το δυσκολο.Παντως κι εμενα που ομολογουμενως με λες χαλαρη εγκυο,ο μηνας μου κακοφανηκε.Αν ομως ακουσει ο γιατρος μου κι ο αντρας μου για νωριτερα θα με κυνηγανε στην Κηφισιας. Καλη νυχτα να εχουμε και για να σου δωσω κατι να σκεφτεσαι νοβεμπερ,περα απο αρρωστιες και αγχη,αυριο θα φαμε κοκκινιστο με πουρε και σαλατουλα βραστα λαχανικα.Εγκρινεις?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Θα πάρεις χαρτί από τον γιατρό σου που θα γράφει την ΠΗΤ. Θα το πας στον γιατρό του ΙΚΑ...και καλά να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και την ΠΗΤ...και μετά θα πας στα γραφεία του ΙΚΑ...με το χαρτί ,το βιβλιάριο του ΙΚΑ και έναν τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής για σου ετοιμάσουν τα χαρτιά.

Θα πας λίγες μέρες νωρίτερα....αντε 2 εβδομάδες το πολύ...

Προσοχή πως θα μετρήσεις τις 56 μέρες...εγώ είχα μετρήσει λάθος και είχα απόκλιση από την ΠΗΤ μια ημέρα!!!!! και η υπάλληλος με ξαναέστειλε να κάνω την διαδικασία από την αρχή....ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.....οι γιατροί γελούσανε.....

εγώ είχα βάλει αλλαγμένη την ΠΗΤ...ώστε να δουλέψω παραπάνω...και να κάτσω σπίτι με το μωρό περισσότερο....δες και αυτό το ενδεχόμενο!

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Εγώ δυστυχώς έχω πολύ άσχημο κλίμα στην δουλειά με την αφεντικίνα μου, οπότε το συντομότερο δυνατόν θέλω να φύγω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Συζηταγα με τον συζυγο σημερα το πρωι εναν νομο που εχουν βγαλει για τις μανες με 3 παιδια και ανω στο δημοσιο φορεα,οτι μπορουν να βγουν σε συνταξη στα 25 χρονια υπηρεσιας και οχι στα 35 που ειναι κανονικα.Αυτη η διευκολυνση ειναι μονο για την μανα και οχι για τον πατερα του δημοσιου.και εκανε εντυπωση στον αντρα μου γιατι ολα τα πλεονεκτηματα να ειναι υπερ της γυναικας??????????Ε μα γιατι οχι αλλωστε αγαπη μου??????Η γυναικα γενναει,η γυναικα δοκιμαζεται 9 μηνες,η γυναικα μεγαλωνει το μωρο,η γυναικα θηλαζει κλπ κλπ κλπ θελει και ερωτημα???????το αυτονοητο?????και του λεω μηπως θα ηθελες να συνεχιζω να δουλευω εγω και εσυ να βγεις στη συνταξη??? Πλακα εχει...:evil::evil::evil:Πλακα εχουν οι αντρες τελικα:evil::evil:

Καταλαβαίνω την θέση σου, αλλά έχει και ο άντρας σου δίκιο. Το καλύτερο σύστημα για γονείς τον έχουν στην Σουηδία όπου και οι δύο γονείς έχουν ανάλογα δικαιώματα. Όχι τόσο για τις συντάξεις (εκεί δηλαδή δεν ξέρω τι ισχύει), όσο για άδειες ανατροφής κ.τ.λ. Μετά την γέννα δικαιούνται και οι δύο γονείς άδεια ανατροφής ενός χρόνου! Για μένα αυτό είναι σύστημα ισότητας και δικαιοσύνης! Και εφαρμόζεται σε όλους τους εργαζομένους ανεξαιρέτως. Δεν κάνουν διαχωρισμούς σε ιδιωτικούς και δημόσιους υπάλληλους, όπως εδώ σε εμάς

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη βλεπω να μαθαινεις φυλο στη β επιπεδου.Ειχε ακουσει το παιδι σου να μας λες οτι δε θες να το μαθεις ως τη γεννα και σου λεει ας κανω κι εγω το δυσκολο...αυριο θα φαμε κοκκινιστο με πουρε και σαλατουλα βραστα λαχανικα.Εγκρινεις?

Αυτό το σποράκι πια όλα τα καταλαβαίνει! Και άρχισε από τώρα τις ιδιοτροπίες! Να δω τι θα μου κάνει αφότου γεννηθεί! Χαχα. Πάντως έχει και τα ωραία του αυτό το μυστήριο... Όλοι βάζουν στοιχήματα, κάνουν όνειρα και εγώ κάθομαι απέναντι και τους παρακολουθώ χαμογελώντας!

Κορίτσια, πρέπει να σταματήσει αυτό με τα φαγητά που ετοιμάζεται κάθε τρεις την ώρα! Θα σας βάλω να μου στέλνετε με την σειρά από ένα κομμάτι από ότι κάνετε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...