Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλησπέρα στις μέλλουσες μανούλες!!

Θέλω λίγο τα φώτα σας..Απο την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος δεν έχω νοιώσει το παραμικρό σύμπτωμα!!! Μόνο το στήθος και τώρα επιτέλους κοιλίτσα στο 4ο!!! μετά την αυχενική η οποία ήταν υπέροχη και τελικά μου έδωσαν ημερομηνία 27/8 γιατί είναι μεγαλύτερο το μωρο, έχω συνέχια ανησυχία αν όλα είναι καλα΄.Μέχρι να το νοιώσουμε έτσι θα είμαστε?Πως ξέρουμε ότι όλα είναι καλά? :roll:

Όσο και να λένε να το απολάυσουμε με τόσο άγχος αν είναι όλα καλά πως να το κάνουμε αυτό?

Φιλιά σε όλες

Αν διαβάσεις παλιότερες αναρτήσεις μας, θα δεις ότι πολλές δεν είχαμε συμπτώματα. Ή τουλάχιστον όχι τόσο σημαντικά. Όσον αφορά το άγχος αυτή την περίοδο, ισχύει αυτό που για άλλη μια φορά είπε η σοφή marouskaki!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια χαρά σε όλες και ευχαριστώ για την χθεσινή συμπαράσταση. Πήγαινα για εγκεφαλικό αλλά δεν άργησα να ηρεμήσω. Αυτά να ταν τα προβλήματά μου σκέφθηκα και έφτιαξα μια τυρόπιτα μούρλια!!! :tongue:

Μου αρέσει που διαβάζω για προετοιμασίες και μελλοντικά μωρουδιακά ψώνια! Κι εγώ ανυπομονώ να ψωνίσω και να στήσω αλλά από τον Μάιο αυτά, που θα πάρω άδεια από την μικρούλα που προσέχω.

Για θυρεοειδή να πω πως έχω υπο/σμό, πίνω Τ4 και μου εμφανίστηκε τώρα στην εγκυμοσύνη. Όταν το έμαθα δε, δεν ήξερα καν τι ήταν καθώς δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου! Τώρα κλασικά παρακολούθηση που λέτε κι εσείς. Εχθές έδωσα αίμα για εξετάσεις θυρεοειδή (αποτελέσματα θα έχω σε 10 ημέρες) και έκανα και υπέρηχο αλλά δεν έδειξε τίποτα :confused: Καθαρή μου είπε ο γιατρός.

Πάω για μαμ και νάνι! Έχω άδεια τρείς μέρες τώρα γιατί είναι η μαμά της μικρής άρρωστη και δεν με άφησε να πάω μη με κολλήσει, οπότε έχω λιώσει στη ξάαααπλα!

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Τυρόπιτα;;; Γιάμι γιάμι! Στείλε και προς τα εδώ κανένα κομμάτι! Άντε καλή όρεξη και απόλαυσε την άδειά σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Τυρόπιτα;;; Γιάμι γιάμι! Στείλε και προς τα εδώ κανένα κομμάτι! Άντε καλή όρεξη και απόλαυσε την άδειά σου!

Μωρέ πέφτεις και μακριά να κερνούσα! Πάντως είναι πανεύκολη συνταγή και σούπερ αν θές στη στέλνω! Α! Εννοείτε με σπιτικό φύλλο κουρού ε?:wink:

gHTSp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απ την αδελφη μου.Ειχε αδεια σημερα και φαγαμε ολοι μαζι.Μετα μπανακια και υπνος,ολα στη γρηγορη ταχυτητα,για να προλαβουμε τη ρυθμικη.Νοβεμπερ το πορτ μπεμπε δε σφηνωνει πουθενα.Αν το χεις μπροστα θα πρεπει να το κρατας,πραγμα αδυνατον.Αρα θα πρεπει αναγκαστικα να το ξυπνας το πρωι κι αν εισαι τυχερη θα ξανακοιμαται στο αυτοκινητο.Παρκοκρεβατο δεν ειχα ποτε,μονο παρκο κι αυτο διακοσμητικο.Ποτε δεν τους αρεσε.Κοριτσια πολλες μαζευτηκατε με το ιδιο θεμα,του θυροειδη εννοω.Μελακι καλη ξεκουραση αυτες τις μερες και καλα μαγειρεματα.Εμεις σημερα σνιτσελ.Για τυροπιτα δεν τρελαινομαι γιατι δεν τρωω φετα.Τελειο το τικερακι σου το ροζ.Νινακι καλυτερα που το παρουσιασες τωρα,με κρεμουλες και ενυδατωση μηπως εισαι καλυτερα ως το καλοκαιρι,που καθε ειδους δερματικο γινεταθ ανυποφορο με τη ζεστη και τον ιδρωτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

εδώ κι εγώ

καλησπέρα

αρχίζει να φεύγει η δόση μπεμπέ που πήρα με την αυχενική

και σε συνδυασμό με πλήρη απουσία συμπτωμάτων

το άγχος ξανάρχεται

σκέφτομαι να πάω για υπέρηχο 1 μήνα μετά την αυχενική

γύρω στις 10 Μαρτίου γιατί β επιπέδου μου έκλεισαν 24/04....

οπότε αν είναι να κάνω 1 υπέρηχο μόνο ενδιάμεσα να πάω κάπου στη μέση

θυροειδή έχω κι εγώ

υπό όμως τύπου χασιμότο και εμφανίστηκε στη 2η εγκυμοσύνη

αλλά έχω και κληρονομικότητα από τη μαμά μου και το σόι της

παίρνω από το 2012 σταθερά χαπάκι τ4 των 50 εκτός Κυριακής και είναι σταθερή η tsh στο 1,5 όλα αυτά τα χρόνια

στις εγκυμοσύνες όμως πάντα το πρώτο τρίμηνο πέφτει στο 0,3 και η γιατρός δε μου μειώνει το χάπι γιατί λέει ότι είναι λίγο πλασματική αυτή η πτώση και επηρεάζεται από τις ορμόνες τις εγκυμοσύνης

στα επόμενα τρίμηνα σταθεροποιείται....

τώρα θα κάνω την επόμενη βδομάδα πάλι εξέταση...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

πόρτ μπεμπέ μέχρι 2 μηνών τα έβαλα και τα 2 παιδιά

δε βολέυονταν παρόλο που ήταν μινιόν

ήταν πολύ κινητικά και κουτούλαγαν και νευρίαζαν εκει μέσα

αλλά ήταν παιδιά που δε καθόντουσαν πουθενά

ούτε καρότσι ούτε κούνια

για να βγώ έξω με το πόρτ μπεμπέ μόνο μια φορά στη πρώτη βόλτα του πρώτου παιδιού όταν ήταν ενός μηνός για να πάρω ευχή στην εκκλησία

και μαρτύρισα

στη γειτονιά μου γενικά οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια

δεν είναι για καρότσια

παιδεύεσαι και σιχτιρίζεις

στα πεζοδρόμια το καρότσι δεν χωράει γιατί όλο εμπόδια με δέντρα, μηχανάκια παρκαρισμένα και άσχετα σκαλιά πετάγονται

βγαίνεις στο δρόμο αν καταφέρεις να βρείς άνοιγμα

και είναι τόσο στενός που αν τύχει αμάξι ψάχνεις με αγωνία το επόμενο

ανοιγμα από τα παρκαρισμένα αμάξια για να χωθείς και να περάσει το αμάξι

επίσης έχει και ένα σωρό ανηφόρες κατηφόρες

μόνο αγκαλιά στο ring sling έβγαινα

τζάμπα πήγε το πορτ μπεμπέ

και ήταν και πανάκριβο αγορασμένο μαζί με το καρότσι

παρκοκρέββατο βολεύει αν πας διακοπές ή να το έχεις στη γιαγιά

για να κοιμάται το παιδί

αν και σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία διαθέτουν

εμείς το έχουμε στη γιαγιά τώρα

αλλά το έχουμε χρησιμοποιήσει και στο εξοχικό σπίτι

σπίτι μου δεν το χρησιμοποιήσα ποτε

μόνο για ύπνο εκτός σπιτιού

σιγά μην καθόντουσαν εκεί μέσα να παίξουν

για 2 λεπτά μπορεί....παραπάνω δεν

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

πιστευω οτι αμα ειναι να σου ξυπναει θα ξυπναει ειτε καρεκλι ειτε πορτμπεμπε απλα με το καρεκλι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο ουτε να φυγει απο την θεση του ουτε να αναποδογυρισει ουτε τπτ,καλα η πεθερα δεν βοηθαει καθολου???? ελεος ειναι οντως βαρβαρο να περνεις το μωρακι ειτε ξυπνιο ειτε κοιμισμενο ειδικα το χειμωνα εγω τελικα ειμαι πολυ τυχερη η πεθερα μου ειναι θησαυρος κοριτσια!!! μενει κοντα η πεθερα σου??

Αχαχαχαχαχα!!κατω απο το σπιτι μου μενει,αλλα τα εχουμε καψει τα "στεφανα" και δεν μιλιομαστε.....!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

november μου....εγώ δεν χάνω κιλά ...μόνο βάζω!!!!!!!!

ούτε αυτό το θετικό του δεν εκμεταλεύομαι!!!!!

η ζυγαρια ανεβαίνει......+4!!!σημερινή μέτηρηση!!!

αυτό που τρώτε υγεινά...με ξεπερνά...!!!!!

όλο λέω θα πάω για περπάτημα....αλλά όλο βρέχει......

άσε που τις τελευταίες ημέρες πονάνε τα κόκαλά μου από κατω...αλλάζω πλευρό με δυσκολία...και όταν σηκώνομαι πονάω πιο εντονα...

την προηγούμενη φορά ειχε εμφανιστεί στον 8 ή στον 9...και τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να ανέβω ούτε στο πεζοδρόμιο από τον πόνο...αν ξεκίνησε από τώρα...θα περάσουμε υπέροχα!!!!

πρέπει να βρω και το μαξιλάρι για τον ύπνο....εσείς το χρησιμοποιείτε?εγώ μόνο με αυτό μπορούσα να κοιμηθώ...

Αν σε παρηγορει αυτο τοτε σου λεω οτι και εμενα με πονανε τα κοκκαλα μου και ολο μου το σωμα ωρες ωρες.Καλα οσο για τον υπνο σε λιγο θα κοιμαμαι με 5 μαξιλαρια αγκαλια.Ως τωρα ειμαι στα 3 και σιγα σιγα προσθετουμε....Ολες κατι εχουμε παντως δεν εισαι μονη!:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σας κοριτσια!

loneisintheair:συλλυπητηρια για τη γιαγια σου..

συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσια που εμαθαν τι το φυλο του μωρου τους!

μελι:γιατι γραφουν οι αποδειξεις σου διυθυνση?εμενα δε γραφει καμια.και τι πειραζει που ειναι διαφορετικη η διευθυνση?ετσι κι αλλιως ο λογιστης περνα ηλεκτρονικα τα ποσα(ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον).μηπως τζαμπα τρως την ταλαιπωρια?

τωρα μολις συνειδητιποιησα οτι καθομαι στις ουρες σαν χαζη ουτε που περνα στο μυαλο μου να πω οτι ειμαι εγκυος..

μονο 1 φορα που πηγα στο νοσοσκομειο να κανω εξετασεις το ειπα στον σεκιουριτα που εχουν να προλαμβανει τις φασαριες (φαντασου!)με εβαλε μπροστα λοιπον και ολοι οι γεροι αρχισαν να φωναζουν οτι ειναι αδικο να προηγουνται οι εγκυες και σιγα το πραμα η εγκυμοσυνη αυτοι ειναι αρρωστοι λεει!

november και γω αναρωτιεμαι για το πορτ μπεμπε παντως μου ειπαν οτι αν παρεις επιπλεον καπιους ιμαντες δενεται κανονικα στο αμαξι.αλλα μου χουν πει οτι δεν ειναι σωστο απο θεμα ασφαλειας να το βαζεις και δεμενο στο πορτ μπεμπε στο αμαξι.οτι μονο στο τραβελερ πρεπει να μεταφερεται

θεμα ταραμας ρωτησα το γιατρο μου επιτρεπεται να φας αλλα με φειδω γιατι μπορει να ανεβει η πιεση λογω υπερβολικου αλατιου

και μια ερωτηση εσας σας ποναει καθολου η μεση?εμενα εχει αρχισει εδω και κατι μερες το δεξι μου ισχιο και εχω προβληματιστει..

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δεν είδαμε καλά το σποράκι γιατί είχε πάρει μια παράξενη στάση. Μόνο καρδούλα ακούσαμε και μέγεθος κεφαλιού μετρήσαμε. Το φύλο παραμένει ακόμη ένα μυστήριο. Μου είπε αν θέλω να πάω την άλλη εβδομάδα ένα απόγευμα, μόνο και μόνο για να δούμε το φύλο. Αλλά μπα... Θα περιμένω μέχρι την επόμενη εξέταση σε 3 εβδομάδες! Επίσης τον ρώτησα για τον ταραμά. Μου είπε ότι φυσικά και επιτρέπεται! Πάντως εμένα ο γιατρός μου είναι πολύ χαλαρός σε αυτά τα θέματα, οπότε μην πάρω καμιά στο λαιμό μου. Όπως και για τα γαλακτοκομικά μου είπε ότι είναι μύθος και αν θέλω να μην τρώω και καθόλου. Και νηστεία μου επέτρεψε. Ούτε το κρέας είναι απαραίτητο :)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μωρέ πέφτεις και μακριά να κερνούσα! Πάντως είναι πανεύκολη συνταγή και σούπερ αν θές στη στέλνω! Α! Εννοείτε με σπιτικό φύλλο κουρού ε?:wink:

Στείλε με τον πελαργό 3 κομμάτια, παρακαλώ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Λογικά θα χρειαστώ και κάποιο χαρτί από τον γυναικολόγο μου, σωστά; Για να δηλώσω την εγκυμοσύνη μου στο ΙΚΑ εννοώ...

Θα πάρεις χαρτί από τον γιατρό σου που θα γράφει την ΠΗΤ. Θα το πας στον γιατρό του ΙΚΑ...και καλά να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και την ΠΗΤ...και μετά θα πας στα γραφεία του ΙΚΑ...με το χαρτί ,το βιβλιάριο του ΙΚΑ και έναν τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής για σου ετοιμάσουν τα χαρτιά.

Θα πας λίγες μέρες νωρίτερα....αντε 2 εβδομάδες το πολύ...

Προσοχή πως θα μετρήσεις τις 56 μέρες...εγώ είχα μετρήσει λάθος και είχα απόκλιση από την ΠΗΤ μια ημέρα!!!!! και η υπάλληλος με ξαναέστειλε να κάνω την διαδικασία από την αρχή....ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.....οι γιατροί γελούσανε.....

εγώ είχα βάλει αλλαγμένη την ΠΗΤ...ώστε να δουλέψω παραπάνω...και να κάτσω σπίτι με το μωρό περισσότερο....δες και αυτό το ενδεχόμενο!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...