Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα!

Λυστε μου μια απορία! Ποια η χρηση του παρκοκρεβατου? Ειναι το ιδιο με την κουνια?

εγω πχ που εχω σπιτι πανω-κατω με εσωτερικη σκαλα ειχα κατω την κουνια (που ειναι και οι κρεβατοκαμαρες) και πανω το παρκοκρεβατο και οπου ημουν το κοιμηζα,μετα χρησιμοποιειται σαν παρκο για να παιζει,για μενα δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης,μπορεις αντι για παρκοκρεβατο να το κοιμιζεις και στο ριλαξ το παρκο το παιρνεις ποιο μετα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vanilitsa-bebis....με το καλό το μωράκι σου!!!

και εγώ ξεκίνησα το unimazole των 20. Έχω και ένα άγχος για το χάπι γιατί γράφει ότι διαπερνά τον πλακούντα...αλλά ο γιατρός με διαβεβαιωσε ότι αυτό πρέπει να πάρω για είναι το μωράκι μου καλά...

η δική μου tsh 0,005.....τα λόγια είναι περιττά!!!!!!

ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν πάντα μέσα στα φυσιολογικά όρια....

εσύ τον αφαίρεσες...και πάλι έχεις θέμα? εγώ νόμιζα ότι αν τον αφαιρέσεις....ξεμπερδεύεις μια για πάντα μαζί του....

ξέρω ότι εγώ τον δημιουργώ στον εαυτό μου...και πάντα μετά από έντονο άγχος...Πριν από πολλά χρόνια τον ξαναεμφάνισα ....αλλά από την στιγμή που τον ρύθμισα ήμουν πολλά χρόνια χωρίς θεραπεία...μέχρι που ξαναήρθε....είχα αγχωθεί πολύ για το vbac...από τη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη μέχρι που βρήκα γιατρό...έκλαιγα γιατί κανένας δεν καταλάβαινε τι θέλω....ευτυχώς πια έχω τον άντρα με το μέρος μου...και τη μάνα μου να ασχολείται περισσότερο με τον θυροειδή παρά με τη γέννα!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

november μου....εγώ δεν χάνω κιλά ...μόνο βάζω!!!!!!!!

ούτε αυτό το θετικό του δεν εκμεταλεύομαι!!!!!

η ζυγαρια ανεβαίνει......+4!!!σημερινή μέτηρηση!!!

αυτό που τρώτε υγεινά...με ξεπερνά...!!!!!

όλο λέω θα πάω για περπάτημα....αλλά όλο βρέχει......

άσε που τις τελευταίες ημέρες πονάνε τα κόκαλά μου από κατω...αλλάζω πλευρό με δυσκολία...και όταν σηκώνομαι πονάω πιο εντονα...

την προηγούμενη φορά ειχε εμφανιστεί στον 8 ή στον 9...και τις τελευταίες μέρες δεν μπορούσα να ανέβω ούτε στο πεζοδρόμιο από τον πόνο...αν ξεκίνησε από τώρα...θα περάσουμε υπέροχα!!!!

πρέπει να βρω και το μαξιλάρι για τον ύπνο....εσείς το χρησιμοποιείτε?εγώ μόνο με αυτό μπορούσα να κοιμηθώ...

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

vanilitsa-bebis....με το καλό το μωράκι σου!!!

και εγώ ξεκίνησα το unimazole των 20. Έχω και ένα άγχος για το χάπι γιατί γράφει ότι διαπερνά τον πλακούντα...αλλά ο γιατρός με διαβεβαιωσε ότι αυτό πρέπει να πάρω για είναι το μωράκι μου καλά...

η δική μου tsh 0,005.....τα λόγια είναι περιττά!!!!!!

ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν πάντα μέσα στα φυσιολογικά όρια....

εσύ τον αφαίρεσες...και πάλι έχεις θέμα? εγώ νόμιζα ότι αν τον αφαιρέσεις....ξεμπερδεύεις μια για πάντα μαζί του....

ξέρω ότι εγώ τον δημιουργώ στον εαυτό μου...και πάντα μετά από έντονο άγχος...Πριν από πολλά χρόνια τον ξαναεμφάνισα ....αλλά από την στιγμή που τον ρύθμισα ήμουν πολλά χρόνια χωρίς θεραπεία...μέχρι που ξαναήρθε....είχα αγχωθεί πολύ για το vbac...από τη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη μέχρι που βρήκα γιατρό...έκλαιγα γιατί κανένας δεν καταλάβαινε τι θέλω....ευτυχώς πια έχω τον άντρα με το μέρος μου...και τη μάνα μου να ασχολείται περισσότερο με τον θυροειδή παρά με τη γέννα!!!

καλημερούδια φίλες του ωραιότερου μήνα ....και γω Αυγουστιατικο παιζακι είμαι!!!!

loveisintheair....(ωραίο το όνομά σου)..δεν τον έχω αφαιρέσει απλα εκανα θεραπεία 2 χρονια και μετα οκ....τωρα στην εγκυμοσύνη μου ξαναέπεσε τόσο πολύ η tsh ...βέβαια η καινούρια μου ενδοκρινολόγος μου πε πως δεν τους ενδιαφέρει η tsh και οι τιμές της όσο η ελεύθερη τ3 και τ4...να προσεχεις λίγο την διατροφή σου...να αποφεύγεις οτι έχει πολύ ιώδιο!οπως θαλασσινα ...εννοείται αλάτι ...εμένα μου πε και μακριά απο σοκολάτα:roll:...αλλά πόσο να αντέξεις η έγκυος πιααααααααα!!!!!!!!!!!και η δικιά μου η μάνα πρώτα για τον θυρεοειδή με ρωτάει και μετά για την εγκυμοσύνη...ξέρεις πρέπει να μαστε γερές για τα ξενύχτια...και για τα πρώτα μας παιδάκια....και όσο να ναι αυτο δημιουργεί μια ατονία...κιλά παίρνεις>>?εγω με πολύ δυσκολία είμαι στα +3..το θέμα είναι να παίρνουν και τα εμβρυακια μας....φιλακιαααααααα

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βρε marouskaki το τικερακι σου γιατι κολλησε στις 16βδ. και 3μερες? Ποιο νωρις απο εμενα δεν γεννας?Βαλε λαδι να τσουλησει.....:):):):):)χαχα

Δεν κόλλησε μανάρι μου, εγώ ξανάβαλα την αρχική ημερομηνία (μια μέρα μετά από σένα)μέχρι να δω τι θα μου πούνε και στο νοσοκομείο και στον β΄επιπέδου!;) Ω ρε κορίτσια κι εσείς με το θυροειδή τι δράμα ζείτε....Απαπα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

november rain για το φυλο του μωρου στην αυχενικη μου ειπαν 80% κοριτσακι γιατι απλα δεν ειδαν κατι να προεξεχει αλλα επειδη δεν ειχε θεση μου ειπε οτι δεν ειναι και σιγουρο....βεβαια ο γιατρος μου απο την αρχη και την προηγουμενη εβδομαδα επιμενει για αγορακι γιατι κατι βλεπει μου λεει αλλα και παλι δεν ειχε καλη θεση οποτε δεν μπορω να δεσω τιποτα απο τα 2....αναμενουμε με αγωνια :rolleyes: για πες εσυ απο την εμπειρια σου κανενα στοιχειο

τωρα οσο αφορα το θεμα του πορτ μπεμπε ειναι πιο ασφαλες να παρεις ενα που κουμπωνει σε βαση καθισματος αμαξιου και μπαινει και στο καροτσι....ειναι το πρωτο "καθισματακι" μωρου!μην το βαζεις πουθενα διχως ασφαλεια!!!

Στον υπερ/σμο οντως χανεις κιλα (διαβασα λαθος) εγω εχω υπο/σμο αλλα στην εγκυμοσυνη θελουν και τα δυο ελεχγο

marianthi27 θα πας να κανεις τα χαρτια σου λιγο πριν βγεις στην νομιμη αδεια τοκετου που ειναι 56 πριν το ΠΗΤ (Βεβαια καλο ειναι να πας στο ΙΚΑ απο τωρα να δηλωσεις οτι εισαι εγκυος και να το σημειωσουν στο βιβλιαριο σου για να εισαι οκ και θα σου δωσουν και εκει οδηγιες)

arca εγω ειχα και τα δυο...το παρκοκρεβατο στο μονο που βολεψε ειναι οτι κλεινει και το εχεις μαζι σου σε ταξιια....κατα τ αλλα η κορη μου δεν το ηθελε με τιποτα....δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου...της αρεσε στο παρκο μονο που εκει κοιμοταν επαιζε και εμαθε να σηκωνεται...το παρκο το ειχα μονιμα στην θεια μου που την κραταγε οταν δουλευα και το παρκοκρεβατο σπιτι αχρηστο που ειχα μεσα τα παιχνιδια :rolleyes:

loveisintheair καλα ειναι μωρε τα 4 κιλα μην ανχωνεσαι....εγω στην κορη μου πηρα 23 και τα εχασα...με κοπο βεβαια αλλα τα εχασα...το μετα ειναι το θεμα! :D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

χτες πηγα στην δερματολογο γιατι εκτος απο σπυρια που εχω βγαλει στο προσωπο ειχα αρχισει να βγαζω κατι κοκκινιλες στα χερια και σιγα σιγα γεμισε η πλατη μου το στηθος και η κοιλια μου ....τελικα εχω κανει ακμη εγκυμοσηνης και τα κοκκιναδια που εβγαλα στο σωμα ειναι τυπος ροδοχρου πιτυριασης αλλα εγκυμοσυνης...θα μου φυγουν ολα οταν γεννησω και δεν μπορω εννοιειται να βαλω τιποτα σε φαρμακο πανω μου παρα μονο καλη ενυδατωση με μωρουδιακες κρεμες και στο προσωπο φυτικα προιοντα με αντηλιακο δεικτη γιατι θα κανω παναδες :rolleyes: .....και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα ενα δερματακι μωρου παιδιου....:tongue: ....μαλλον το λιονταρακι με παιδευει απο τωρα :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

οσο αφορα την διατροφη επειδη στην κορη μου πηρα πολλα κιλα τωρα ειμαι πολυ πιο προσεκτικη...βεβαια με παρακολουθει διατροφολογος λογω θυροειδη και την προηγουμενη εβδομαδα αρχισα και το γυμναστηριο μου που ειχα σταματησει το πρωτο τριμηνο...μεχρι στιγμης παιζω στα 3-4 κιλα αλλα με πααααααρα πολυ κοπο.....ενταξει θα κανω την ατασταλια μου αλλα κοιταω να ειναι μια φορα μεσα στην εβδομαδα αντε δυο το πολυ και συνηθως αυτο συμβαινει το ΣΚ που μπορει να βγουμε εξω....ο υπο/σμος ειναι μεγαλο θεμα....στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τον παρακολουθουσα ανα τριμηνο, οταν πηγα 6 μηνων μου λεει η ενδοκρινολογος "τωρα θα σε δω οταν γεννησεις" εεεε.....εκει μου χαλασε ο θυροειδης και απο τον 7ο μεχρι να γεννησω πηρα κοντα στα 10 κιλα....ειχα παρει και καμια 10αρα πριν....οποτε καλα κρασια.....η πλακα ειναι οταν γεννησα ημουν 85 και ζυγίστηκα ενα μηνα μετα ημουν 79!δεν ειχα χασει τιποτα....εκει να δειτε εγκεφαλικα....επειδη θηλασα μεχρι 7 μηνων δεν μπορουσα να κανω και αυστηρη διαιτα οποτε μετα πλακωθηκα στην γυμναστικη και στην διατροφη και καταφερα να ξαναπαω 61-62 κιλα :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καλησπέρα στις μέλλουσες μανούλες!!

Θέλω λίγο τα φώτα σας..Απο την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος δεν έχω νοιώσει το παραμικρό σύμπτωμα!!! Μόνο το στήθος και τώρα επιτέλους κοιλίτσα στο 4ο!!! μετά την αυχενική η οποία ήταν υπέροχη και τελικά μου έδωσαν ημερομηνία 27/8 γιατί είναι μεγαλύτερο το μωρο, έχω συνέχια ανησυχία αν όλα είναι καλα΄.Μέχρι να το νοιώσουμε έτσι θα είμαστε?Πως ξέρουμε ότι όλα είναι καλά? :roll:

Όσο και να λένε να το απολάυσουμε με τόσο άγχος αν είναι όλα καλά πως να το κάνουμε αυτό?

Φιλιά σε όλες

LMb5p2.png

madata80....δυστηχως ετσι ειμαστε ολες οι μανουλες.....ακομη και οταν με το καλο το ακουσεις καποιες μερες που θα ειναι πιο ηρεμο ή εσυ πιο κινητικη και δεν το ακους θα τρελενεσαι! χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου! εγω πριν παισω την κορη μου ειχα διδυμα τα οποια παλινδρομησαν στην 9-10 εβδομαδα και τα δυο....μετα επιασα την κορουλα μου...καθε εβδομαδα εκανα υπερηχο απο το ανχος μεχρι να γεννησω....πριν μεινω στο δευτερο εγκυος ελεγα ααα....στο δευτερο θα ειμαι χαλαρη....και ομως μια απο τα ιδια.....απλα αυτη την φορα προσπαθω να μην ειμαι τοσο υπερβολικη με τους υπερηχους και χαλασω παλι μια περιουσια! :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα στις μέλλουσες μανούλες!!

Θέλω λίγο τα φώτα σας..Απο την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος δεν έχω νοιώσει το παραμικρό σύμπτωμα!!! Μόνο το στήθος και τώρα επιτέλους κοιλίτσα στο 4ο!!! μετά την αυχενική η οποία ήταν υπέροχη και τελικά μου έδωσαν ημερομηνία 27/8 γιατί είναι μεγαλύτερο το μωρο, έχω συνέχια ανησυχία αν όλα είναι καλα΄.Μέχρι να το νοιώσουμε έτσι θα είμαστε?Πως ξέρουμε ότι όλα είναι καλά? :roll:

Όσο και να λένε να το απολάυσουμε με τόσο άγχος αν είναι όλα καλά πως να το κάνουμε αυτό?

Φιλιά σε όλες

Αχ δίκιο έχεις κι εσύ...πρώτο τρίμηνο δεν είχες συμπτώματα (τυχερήηηηηηη), τώρα τίποτα μέχρι να νιώσεις το μωρό...λογικό να αγχωθείς...Πάντως να σκέφτεσαι ότι καλό δεν του κάνεις του μπέμπη, τα νιώθουν όλα....;)Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μη σκέφτεσαι συνέχεια το μωρό, απασχόλησε το μυαλουδάκι σου με κάτι άλλο, κάνε δουλειές, διάβασε, δες τιβι, μην σκέφτεσαι αρνητικά μόνο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ δίκιο έχεις κι εσύ...πρώτο τρίμηνο δεν είχες συμπτώματα (τυχερήηηηηηη), τώρα τίποτα μέχρι να νιώσεις το μωρό...λογικό να αγχωθείς...Πάντως να σκέφτεσαι ότι καλό δεν του κάνεις του μπέμπη, τα νιώθουν όλα....;)Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μη σκέφτεσαι συνέχεια το μωρό, απασχόλησε το μυαλουδάκι σου με κάτι άλλο, κάνε δουλειές, διάβασε, δες τιβι, μην σκέφτεσαι αρνητικά μόνο....

Δίκιο έχεις..Πρέπει να απολαύσουμε το ομορφότερο θαύμα της ζωής μας!!:tongue:

LMb5p2.png

marianthi27 θα πας να κανεις τα χαρτια σου λιγο πριν βγεις στην νομιμη αδεια τοκετου που ειναι 56 πριν το ΠΗΤ (Βεβαια καλο ειναι να πας στο ΙΚΑ απο τωρα να δηλωσεις οτι εισαι εγκυος και να το σημειωσουν στο βιβλιαριο σου για να εισαι οκ και θα σου δωσουν και εκει οδηγιες)

Λογικά θα χρειαστώ και κάποιο χαρτί από τον γυναικολόγο μου, σωστά; Για να δηλώσω την εγκυμοσύνη μου στο ΙΚΑ εννοώ...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

χτες πηγα στην δερματολογο γιατι εκτος απο σπυρια που εχω βγαλει στο προσωπο ειχα αρχισει να βγαζω κατι κοκκινιλες στα χερια και σιγα σιγα γεμισε η πλατη μου το στηθος και η κοιλια μου ....τελικα εχω κανει ακμη εγκυμοσηνης και τα κοκκιναδια που εβγαλα στο σωμα ειναι τυπος ροδοχρου πιτυριασης αλλα εγκυμοσυνης...θα μου φυγουν ολα οταν γεννησω και δεν μπορω εννοιειται να βαλω τιποτα σε φαρμακο πανω μου παρα μονο καλη ενυδατωση με μωρουδιακες κρεμες και στο προσωπο φυτικα προιοντα με αντηλιακο δεικτη γιατι θα κανω παναδες :rolleyes: .....και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα ενα δερματακι μωρου παιδιου....:tongue: ....μαλλον το λιονταρακι με παιδευει απο τωρα :tongue:

Αχ ρε συ και εγώ έχω βγάλει κάτι κοκκινίλες στο πρόσωπο, αλλά δεν τις έδωσα σημασία. Λες, δηλαδή, ότι μπορεί να είναι της εγκυμοσύνης; Πόσο παράξενη μου φαίνεται πια αυτή η εγκυμοσύνη!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια χαρά σε όλες και ευχαριστώ για την χθεσινή συμπαράσταση. Πήγαινα για εγκεφαλικό αλλά δεν άργησα να ηρεμήσω. Αυτά να ταν τα προβλήματά μου σκέφθηκα και έφτιαξα μια τυρόπιτα μούρλια!!! :tongue:

Μου αρέσει που διαβάζω για προετοιμασίες και μελλοντικά μωρουδιακά ψώνια! Κι εγώ ανυπομονώ να ψωνίσω και να στήσω αλλά από τον Μάιο αυτά, που θα πάρω άδεια από την μικρούλα που προσέχω.

Για θυρεοειδή να πω πως έχω υπο/σμό, πίνω Τ4 και μου εμφανίστηκε τώρα στην εγκυμοσύνη. Όταν το έμαθα δε, δεν ήξερα καν τι ήταν καθώς δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου! Τώρα κλασικά παρακολούθηση που λέτε κι εσείς. Εχθές έδωσα αίμα για εξετάσεις θυρεοειδή (αποτελέσματα θα έχω σε 10 ημέρες) και έκανα και υπέρηχο αλλά δεν έδειξε τίποτα :confused: Καθαρή μου είπε ο γιατρός.

Πάω για μαμ και νάνι! Έχω άδεια τρείς μέρες τώρα γιατί είναι η μαμά της μικρής άρρωστη και δεν με άφησε να πάω μη με κολλήσει, οπότε έχω λιώσει στη ξάαααπλα!

Καλό μεσημέρι σε όλες!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...