Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια...όσο μπόρεσα στα γρήγορα διάβασα τα νέα σας...έτσι για να αλλάξω διάθεση...

Εμείς χρειαζόμαστε ένα ευχέλαιο...όλα μα όλα πηγαίνουν στραβά...από που να αρχίσω...

Χάσαμε ξαφνικά τη γιαγιά μου......το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ήταν μεγάλη..δηλ 87 και έφυγε χωρίς πόνους..έτσι ξαφνικά....όπως και να έχει όμως...θέλει καιρό για να ηρεμήσουμε...

Η μικρή μου πριν την Τσικνοπέμπτη αρρώστησε μέσα σε όλα....από πίσω κόλλησα και εγώ...Μιλάμε για γρίπη και άσχημη γρίπη...Το μόνο θετικό είναι ότι δεν έκανα πυρετό. Δύο εβδομάδες τώρα ακόμα αναπνοή από τη μύτη δεν έχω πάρει.....

Και το καλύτερο...έκανα αιματολογικές για τον θυροειδή μου.....ΥΠΕΡθυρεοειδισμός....Ότι χειρότερο για το έμβρυο....Τα αντισώματά μου χειρότερες τιμές δεν θα μπορούσαν να έχουν...και ελπίζουμε να μην έχει συμβεί τπτ στο μωράκι...Τώρα παίρνω χάπι και σε 1 μήνα ξανά εξετάσεις....

δεν έχει άλλο....ελπίζω ότι κάπου εδώ θα τελειώσουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις...

Σήμερα ήρθα στη δουλειά μετά από άδεια...και δεν ξέρω από που να αρχίσω....

Μαρουσκάκι....τελικά επιβεβαιώθηκες! με το καλό ο μπεμπούλης σου!!!

Με το καλό και τα μωράκια σε όλα τα κοριτσάκια μας που είδαν το φύλλο από το μικρούλι τους!!!!

Μάγδα χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση σου τα γράφω σε πμ...ότι χρειαστείς πες μου..

φιλάκια

loveisintheair μου καλησπέρα...ειμαι από τις μανουλες του ιουλίου ...διαβάζω όμως και εσας ...με το καλο ευχομαι...

πραγματικά όταν διαβαζα το post σου ένιωθα πως το γράφω εγώ!!!!εχω και γω έναν μικρό τεσσάρων χρονών...και περνάω συχνά πυκνά ιωσούλες απο αυτόν ....υπομονή ...και προσοχή όσο μπορείς!!!!!!!!!!!Επίσης έχω και μια γιαγιά που την υπεραγαπώ 87 χρονών η οποία είναι αρωστουλα και πολύ φοβάμαι πως δεν θα προλάβει το δεύτερο δισέγγονο .....και το τριτο που με έστειλε είναι υπερθυρεοδισμός.... ...η tsh μου ειναι στο 0,02....δεν πήρα χάπι ακόμη γιατί ο γιατρός μου φοβάται αλλά μου είπε δεν θα την γλιτώσω...δυστυχώς!!!εγώ τον έβγαλα μετά την πρώτη γέννα...έπαιρνα για 2 χρόνια το unimazole.....το έκοψα για να μείνω εγγυος και τώρα είδομεν !!!!

ευχομαι να τα λέμε ....και μη στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά...μακριά απο άγχος γιατί του δίνει τροφή!!!! Είναι δύσκολο το ξέρω πολύ καλά....από πρώτο χέρι ...φιλιά πολλά...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.

Ξέρετε πότε περίπου θα πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου για το πότε θα πάρω την άδεια τοκετού και λοχείας από το ΙΚΑ; Ως ιδιωτικός υπάλληλος που είμαι... Ξέρετε μήπως και τι διαδικασία χρειάζεται;

Δεν ξερω να σε κατατοπισω σε αυτο το θεμα,νομιζω στον 7ο μηνα δεν σταματατε?Λογικα κανα μηνα πριν????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λοιπον κοριτσια θελω γνωμες(οι πιο εμπειρες θα με υποχρεωσετε):D:D.Ειναι λιγο μακρινο,αλλα σκεφτομαι:το πορτ μπεμπε ειναι απαραιτητο για μενα??τι εννοω....

Κρεβαττοκουνια εχω,δεν το θελω για να το κοιμιζω εκει,αλλα οταν με το καλο ερθει το μπεμπε εγω μετα απο ενα μηνα θα ξεκινησω τα νηπιαγωγεια για τα αλλα δυο,να τα πηγαινω να τα φερνω,το νινι που θα το εχω?Αγκαλια?και πως θα οδηγαω-θα βαζω παπουτσια στα παιδια-θα το ξυπναω απο τα αγρια χαραματα επειδη δεν θα εχω που να το αφησω?ενω στο πορτ μπεμπε θα κοιμαται το πρωι,θα το βαζω στο αμαξι,θα κανω τη δουλεια μου και θα το εχω σαν τσαντα.Παντου παραμασχαλα:DΠως σας φαινεται η ιδεα??εχετε να προτεινετε κατι αλλο βολικο για την μεταφορα του μωρου???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα σε ολες.Λιτσακι πετυχε το τικερακι το γαλαζιο,το ζουζουνικο.Με το καλο να ρθει ο πριγκηπακος. Νινακι καλωσηλθες στην παρεα.Η κορουλα σου ειναι σε τελεια ηλικια.Τωρα αρχιζουν οι φοβερες ατακες και ειδικα τωρα με το μωρο εχεις να ακουσεις....Μελακι αφου καταφερε το ικα να εκνευρισει και σενα που σε θεωρω υποδειγμα θετικης ενεργειας...Με το δικιο σου βεβαια,ο καθενας θα φρικαρε.Δυστυχως ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα,τα παντα ξεκινανε απ την ελλειψη παιδειας.Μαθαινουμε παπαγαλια τοσες και τοσες μα.....ιες και δεν μαθαινουν στα παιδια τα στοιχειωδη.Οχι μονο τα σχολεια αλλα και οι ιδιες οι οικογενειες καλλιεργουν τη νοοτροπια η παρτη μας να ναι καλα και τιποτα αλλο.Στην πρωτη μου εγκυμοσ στο ταχυδρομειο ολοι εκαναν οτι δεν εβλεπαν εκτος απο εναν παππου με μαγκουρα που μου προτεινε δεκα φορες να σηκωθει για να κατσω...Μονος του ,οταν αρνηθηκα,πηγε στα ταμεια και ειπε στην κοπελα"δεν βλεπετε την εγκυο"?Και μαντεψτε εκτος απ τον παππου κανεις δεν με ειχε δει!Ειμαστε πολυ πισω.Μαρουσκακι η εικονα με τι καλοκαιρι,τη ζεστη και τα μωρα με μελαγχολησε αντι να με δελεασει.Παντα ευχομουν να χα χειμωνιατικα μωρα.Ζω για το καλοκαιρι.Ειμαι παιδι της θαλασσας,αν μου τη στερησεις με σκοτωνεις.Φαντασου οτι γεννησα 3 ιουλιου και τον αυγουστο,λιγες μερες πριν σαραντισω πηγαμε για μπανιο.Την αλλη φορα που γεννησα σεπτεμβριο τον αυγουστο καναμε κανονικες διακοπες.Φετος ομως?Και θα ειναι σε τελειες ηλικιες τα κοριτσια για τρελες και παιχνιδια στην θαλασσα.Θα δουμε...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Νοβεμπερ εγω και τις δυο φορες χρησιμοποιησα παρα πολυ το πορτ μπεμπε.Δεν κρατησα σαραντισμο,βγαιναμε απο πολυ νωρις καροτσαδες οποτε μονο ετσι το μετεφερα και καναμε βολτα.Εβαζα απο πανω και κουνουπιερα και ηταν κομπλε.Τη δευτερη φορα η δαναη το αγαπησε τοσι πολυ που κοιμοταν εκει και για βραδυ ως πεντε μηνων.Τωρα γι αυτο που λες εσυ φαινεταθ καλη λυση αλλα νομιζω οτι δεν ειναι ασφαλες για το αυτοκινητο αφου δε δενει καπως για να μενει σταθερο.Εγω οσεςφορες το βαλα στο αυτοκινητο ειχα καποιον πισω να το κραταει.Κανονικα θα πρεπε να το βαζεις στο καθισματακι του αυτοκιν και να το αποσπας και να χεις αυτο σαν "τσαντα" αλλα το δυσκολο θα ναθ τι πρωι που μαλλον θα σου ξυπναει μεχρι να το βαλεις και να το δεσεις.Δυσκολο το θεμα σου,δεν σκεφτομαι κατι αλλο.Θα το επεξεργαστω κι αλλο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπερα σε ολες.Λιτσακι πετυχε το τικερακι το γαλαζιο,το ζουζουνικο.Με το καλο να ρθει ο πριγκηπακος. Νινακι καλωσηλθες στην παρεα.Η κορουλα σου ειναι σε τελεια ηλικια.Τωρα αρχιζουν οι φοβερες ατακες και ειδικα τωρα με το μωρο εχεις να ακουσεις....Μελακι αφου καταφερε το ικα να εκνευρισει και σενα που σε θεωρω υποδειγμα θετικης ενεργειας...Με το δικιο σου βεβαια,ο καθενας θα φρικαρε.Δυστυχως ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα,τα παντα ξεκινανε απ την ελλειψη παιδειας.Μαθαινουμε παπαγαλια τοσες και τοσες μα.....ιες και δεν μαθαινουν στα παιδια τα στοιχειωδη.Οχι μονο τα σχολεια αλλα και οι ιδιες οι οικογενειες καλλιεργουν τη νοοτροπια η παρτη μας να ναι καλα και τιποτα αλλο.Στην πρωτη μου εγκυμοσ στο ταχυδρομειο ολοι εκαναν οτι δεν εβλεπαν εκτος απο εναν παππου με μαγκουρα που μου προτεινε δεκα φορες να σηκωθει για να κατσω...Μονος του ,οταν αρνηθηκα,πηγε στα ταμεια και ειπε στην κοπελα"δεν βλεπετε την εγκυο"?Και μαντεψτε εκτος απ τον παππου κανεις δεν με ειχε δει!Ειμαστε πολυ πισω.Μαρουσκακι η εικονα με τι καλοκαιρι,τη ζεστη και τα μωρα με μελαγχολησε αντι να με δελεασει.Παντα ευχομουν να χα χειμωνιατικα μωρα.Ζω για το καλοκαιρι.Ειμαι παιδι της θαλασσας,αν μου τη στερησεις με σκοτωνεις.Φαντασου οτι γεννησα 3 ιουλιου και τον αυγουστο,λιγες μερες πριν σαραντισω πηγαμε για μπανιο.Την αλλη φορα που γεννησα σεπτεμβριο τον αυγουστο καναμε κανονικες διακοπες.Φετος ομως?Και θα ειναι σε τελειες ηλικιες τα κοριτσια για τρελες και παιχνιδια στην θαλασσα.Θα δουμε...

Εγώ πάλι που δεν είμαι παιδί της θάλασσας, καθόλου όμως, σκασίλα μου που θα χάσω τα μπάνια...εντάξει υπάρχει κι ο Ιούνιος κι ο Ιούλιος για να μη νιώσεις στέρηση!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βροχούλα, το θέμα με το πορτ-μπεμπέ είναι αυτό που λέει η Αντωνία, δεν είναι και πολύ ασφαλές στο αυτοκίνητο, άσε που είναι γκουμούτσα και πιάνει όλο το χώρο...Το πιο ασφαλές είναι το καθισματάκι αυτοκινήτου.Αναγκαστικά θα το πάρεις και λίγο αγκαλιά το πρωί κατά τη μεταφορά των παιδιών.Θα σου έλεγα για σλινγκ, αλλά πώς θα οδηγήσεις?:confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βροχούλα, το θέμα με το πορτ-μπεμπέ είναι αυτό που λέει η Αντωνία, δεν είναι και πολύ ασφαλές στο αυτοκίνητο, άσε που είναι γκουμούτσα και πιάνει όλο το χώρο...Το πιο ασφαλές είναι το καθισματάκι αυτοκινήτου.Αναγκαστικά θα το πάρεις και λίγο αγκαλιά το πρωί κατά τη μεταφορά των παιδιών.Θα σου έλεγα για σλινγκ, αλλά πώς θα οδηγήσεις?:confused:

Καλημερα συμφωνω απολυτα με το καρεκλακι αυτοκινητου! ειναι πολυ ποιο ασφαλες,στο λητω οταν γεννησα τον μικρο και ειπα οτι εχω πορτ-μπεμπε για το αυτοκινητο η εμβρυολογος που τον παρακολουθουσε στην Μοναδα μονο που δεν με εβρισε,οποτε πηραμε καρεκλακι για την μετακινησει του μωρου!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Λυστε μου μια απορία! Ποια η χρηση του παρκοκρεβατου? Ειναι το ιδιο με την κουνια?

Το παρκοκρέβατο χρησιμοποιείται τόσο ως κρεβάτι (κατά προτίμηση για διακοπές ή τελοσπάντων για λίγο διάστημα, πχ να το πάτε στους παππούδες μιας και μεταφέρεται) όσο και για να κάθετααι μέσα το μωρό.Εγώ το χρησιμοποιούσα όταν πηγαίναμε στην αδερφή μου για λίγες μέρες ή Κατερίνη.Τα παιδιά μου δεν έκατσαν ποτέ μέσα σε αυτό, τα είχα μάθει ελεύθερα στο πάτωμα...Είναι στο παιδί όμως, άλλα μια χαρά κάθονται μέσα σ' αυτό!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα συμφωνω απολυτα με το καρεκλακι αυτοκινητου! ειναι πολυ ποιο ασφαλες,στο λητω οταν γεννησα τον μικρο και ειπα οτι εχω πορτ-μπεμπε για το αυτοκινητο η εμβρυολογος που τον παρακολουθουσε στην Μοναδα μονο που δεν με εβρισε,οποτε πηραμε καρεκλακι για την μετακινησει του μωρου!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Καρεκλακι αυτοκινητου εχω απο 0+,ομως αν το βαζω εκει θα πρεπει να το ξυπναω για να το δεσω,για να το τοποθετησω και εγω δεν θελω να ξυπναει απο τον υπνο του,ισως εχει αποκοιμηθει στις 6 το πρωι μετα το γαλα του,δεν θα ητανε βαρβαρο να το ξαναξυπνησω σε 2 ωρες μεσα στον χειμωνα???:roll::roll::roll:Γιαυτο σκεφτομαι για πορτ μπεμπε,σκεπασμενο με την κουβερτουλα του,θα βρω και καμια θεση να το σφηνωσω με τον συζυγο για να ειναι ασφαλες η' στο μπροστινο καθισμα διπλα μου και τα παιδια πισω στα καρεκλακια τους?Εδω ειναι επαρχια,οι αποστασεις ειναι κοντινες και δεν τρεχουμε με ταχυτητα μεγαλη.Τι λεω ρε κοριτσια,δωστε καμια ιδεα,λετε ετσι να αναποδογυρισει το πορτ μπεμπε?θα πελαγωσω στην αρχη ειμαι σιγουρη,και ολα αυτα γιατι απο την καρακαξα τη πεθερα μου δεν περιμενω βοηθεια:twisted::twisted::twisted:

Ειναι πολυ μακρινες οι σκεψεις μου το ξερω και μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τοτε...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα!

Λυστε μου μια απορία! Ποια η χρηση του παρκοκρεβατου? Ειναι το ιδιο με την κουνια?

Μας ειχε παρει παρκοκρεββατο η μια γιαγια μας.Εγω για υπνο δεν τα εβαζα εκει μεσα γιατι το στρωματακι που εχει δεν ειναι σκληρο,ουτε ανατομικο,μονο για παιχνιδι οταν ειναι μηνων και δεν περπατανε ακομα.Αν και αυτο κρατησε για λιγο γιατι βαριουνται εκει μεσα συνεχεια,θελουν να μπουσουλανε και να εξερευνουνε το σπιτι.Αν πας διακοπες η'σε καποιο σπιτι βολευει για λιγες μερες να κοιμιζεις εκει το μωρο σου,αλλα ποσο συχνα θα πηγαινεις διακοπες??Μετα το εκανα αποθηκευτικο χωρο για παιχνιδια και μετα το αναποδογυρισα και το εκανα σπιτακι για τα παιδια:confused::confused:Κατι σαν καλυβα!!!!Αν μου ελεγες να το αγορασω απο μονη μου θα ελεγα οτι δεν χρειαζεται.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Καρεκλακι αυτοκινητου εχω απο 0+,ομως αν το βαζω εκει θα πρεπει να το ξυπναω για να το δεσω,για να το τοποθετησω και εγω δεν θελω να ξυπναει απο τον υπνο του,ισως εχει αποκοιμηθει στις 6 το πρωι μετα το γαλα του,δεν θα ητανε βαρβαρο να το ξαναξυπνησω σε 2 ωρες μεσα στον χειμωνα???:roll::roll::roll:Γιαυτο σκεφτομαι για πορτ μπεμπε,σκεπασμενο με την κουβερτουλα του,θα βρω και καμια θεση να το σφηνωσω με τον συζυγο για να ειναι ασφαλες η' στο μπροστινο καθισμα διπλα μου και τα παιδια πισω στα καρεκλακια τους?Εδω ειναι επαρχια,οι αποστασεις ειναι κοντινες και δεν τρεχουμε με ταχυτητα μεγαλη.Τι λεω ρε κοριτσια,δωστε καμια ιδεα,λετε ετσι να αναποδογυρισει το πορτ μπεμπε?θα πελαγωσω στην αρχη ειμαι σιγουρη,και ολα αυτα γιατι απο την καρακαξα τη πεθερα μου δεν περιμενω βοηθεια:twisted::twisted::twisted:

Ειναι πολυ μακρινες οι σκεψεις μου το ξερω και μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τοτε...

πιστευω οτι αμα ειναι να σου ξυπναει θα ξυπναει ειτε καρεκλι ειτε πορτμπεμπε απλα με το καρεκλι θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο ουτε να φυγει απο την θεση του ουτε να αναποδογυρισει ουτε τπτ,καλα η πεθερα δεν βοηθαει καθολου???? ελεος ειναι οντως βαρβαρο να περνεις το μωρακι ειτε ξυπνιο ειτε κοιμισμενο ειδικα το χειμωνα εγω τελικα ειμαι πολυ τυχερη η πεθερα μου ειναι θησαυρος κοριτσια!!! μενει κοντα η πεθερα σου??

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...