Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

evangelia ουτε εμενα μου φαινεται ακομη αλλα δεν με νοιαζει....ειδα και τοτε που μου φαινοταν αν εκαναν στην ακρη....και γω λοιπον το ζηταω πια! ;)

σκυλακι εχουμε και εμεις...ενα θηλυκό κανισακι!!!και το λατρευουμε....η αληθεια ειναι οτι οταν γεννησα την κορη μου την παραμελησα αρκετα...ιδικα οταν θηλαζα που ηταν μικρουλα την εδιωχνα γιατι ερχοταν πανω μου ...ηθελε να μυρισει το στηθος μου...την εβλεπα πως στεναχωριοταν και μετα την επιανα και την χαιδευα αλλα μου κραταγε μουτρα στην αρχη...το καλο ειναι οτι ο αντρας μου ποτε δεν την παραμελησε....μην σας πω πιο πολυ επιανε το σκυλο παρα το μωρο!!! και εννοειται οτι ποτε δεν εκανε τιποτα στο μωρο παρολα τα παιχνιδια που εχει φαει στο κεφαλι!και καλα συνήθισε το πρωτο...τωρα με το δευτερο να δω την καημένη...:tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεννα χωρις επισκληριδιο??? συγχαρητηρια.....και εγω ετσι ελεγα....αλλα με το που εκανα διαστολη 7 και μου ειπε ο γιατρος η την κανεις η την ξεχνας...αλλαξα γνωμη και ζηταγα απεγνωσμενα την αναισθησιολογο!!!μου την εκανα και ειχα εναν τελειο τοκετο!!!! και ουτε που την καταλαβα! αφου ρωτησα ακομη???και μου ειπε καλε την καναμε.....οι πονοι της γεννας ηταν πολυ πιο δυνατοι :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

μαρουσκακι αν επιτρεπεται σε ποιο νοσοκομειο εκλεισες ραντεβου;;;

παντως εγω που θα γεννησω στο νοσοκομειο παω κανονικα και στον ιδιωτη, στο νοσοκομειο κρατανε ιστορικο αλλα το μωρο δεν το βλεπουν στον υπερηχο μονο στις εξετασεις τυπου αυχενικη β επιπεδου και στον τελευταιο υπερηχο αναπτυξης που επισης πληρωνεις καμια 70-80 ευρω, σου μετραν πιεση σε ζυγιζουν και ακουν την καρδια του μωρου, εγω τον ιδιωτη τον κρατησα να μου λυνει αποριες αν τον χρειαστω γενικα (αχρειαστος να ναι) και για να βλεπω το μπεμπακι μου

τωρα εσυ ξερεις, εχεις και εμπειρια αλλωστε....

συγνωμη για την εισβολη:oops::oops:

yk1yp3.png

μαρουσκακι αν επιτρεπεται σε ποιο νοσοκομειο εκλεισες ραντεβου;;;

παντως εγω που θα γεννησω στο νοσοκομειο παω κανονικα και στον ιδιωτη, στο νοσοκομειο κρατανε ιστορικο αλλα το μωρο δεν το βλεπουν στον υπερηχο μονο στις εξετασεις τυπου αυχενικη β επιπεδου και στον τελευταιο υπερηχο αναπτυξης που επισης πληρωνεις καμια 70-80 ευρω, σου μετραν πιεση σε ζυγιζουν και ακουν την καρδια του μωρου, εγω τον ιδιωτη τον κρατησα να μου λυνει αποριες αν τον χρειαστω γενικα (αχρειαστος να ναι) και για να βλεπω το μπεμπακι μου

τωρα εσυ ξερεις, εχεις και εμπειρια αλλωστε....

συγνωμη για την εισβολη:oops::oops:

Επαρχία μένω κοριτσάκι μου, 50 χλμ από Σαλόνικα, νομό Πέλλας.;) Στο τρίτο παιδάκι μου είχα κάνει μόνο β επιπέδου έξω κι έναν υπέρηχο στις 17 εβδομάδες...Δεν ήξερα πώς μεγαλώνει το μωρό κλπ.αφού στο νοσοκομείο ισχύει ακριβώς ό,τι λες...Πάντως πήγα στις 20/2 για υπερηχο στον ιδιώτη,μου φαίνεται υπερβολή να πάω 11 μαρτίου στο νοσοκομείο και 18/3 πάλι στον ιδιώτη μόνο και μόνο για να δω το μωρό (είναι και το τέταρτο, τα ξεπέρασα αυτά πια....:tongue::tongue::tongue::tongue:).Άλλωστε έρχεται κι η β επιπέδου που σίγουρα θα κάνω Σαλόνικα κι εκεί θα τα δω όλα....με την καλή έννοια ελπίζω- χαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αντε με το καλο!!! και για την β επιπεδου ολα καλα να πανε!!!! αφου ξεπερασες αυτο που λες τοτε πανε μονο στο νοσοκομειο να γλιτωσεις και τα λεφτα της επισκεψης, εγω δεν μπορω θελω να το βλεπω, βεβαια τωρα που το νιωθω ειμαι πιο ηρεμη αλλα παλι σκαω, να φανταστεις αυτον τον μηνα πηγα στις 10 του μηνα για β επιπεδου στις 17 νοσοκομειο ακουσα καρδουλα και σημερα εχω γιατρο και παλι ανυπομονω!!! αχορταγη ειμαι ε;;; χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

αντε με το καλο!!! και για την β επιπεδου ολα καλα να πανε!!!! αφου ξεπερασες αυτο που λες τοτε πανε μονο στο νοσοκομειο να γλιτωσεις και τα λεφτα της επισκεψης, εγω δεν μπορω θελω να το βλεπω, βεβαια τωρα που το νιωθω ειμαι πιο ηρεμη αλλα παλι σκαω, να φανταστεις αυτον τον μηνα πηγα στις 10 του μηνα για β επιπεδου στις 17 νοσοκομειο ακουσα καρδουλα και σημερα εχω γιατρο και παλι ανυπομονω!!! αχορταγη ειμαι ε;;; χαχα

είσαι λίγο αχόρταγη χαχα, είναι το πρώτο μωρέ γι' αυτό!μετά δε θα έχεις τέτοιες πολυτέλειες!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Με το καλό....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ισως!!! χαχαχα ευχαριστω πολυ και εσυ καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης και ολα να ναι καλα για ολες μας!!!!

παντως δεν ξερω το πολυ ενα ακομα να κανω, δεν νομιζω για περισσοτερα χωρις να αποκλειω βεβαια τιποτα....

παντως οι μανουλες σαν κι εσενα με 3 και 4 παιδια πραγματικα συγχαρητηρια!!!!

yk1yp3.png

Σου προτείνω την μέθοδο που είχα προτείνει και στο παρελθόν: χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο! 100% αποτελεσματική! Χαχα. Πλάκα κάνω. Προσπάθησε να βρίσκεις την αισιοδοξία σου μέσα από τα παιδιά σου! Κάθε φορά που νιώθεις στις μαύρες σου, ζητά τους μια αγκαλιά και να δεις που όλα θα μοιάζουν πιο όμορφα!

Απλα εκεινη την ωρα κοιμονταν και ουτε αγκαλια μπορουσα να τα παρω ουτε να τα ζουλιξω .Τελοσπαντων μου περασε τωρα και ευχομαι να μην ξαναερθει ξανα στις σκεψεις μου..:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

november rain....τα κοριτσακια μας εχουν 2 ημερες διαφορα και μια εβδομαδα εμεις διαφορα στην εγκυμοσυνη :tongue:

Οποτε και τα νινακια μας θα εχουν μικρη διαφορα και αυτα!Τυχαιο??δε νομιζω....8):cool::-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

loveisintheair...μην φοβασαι για τον υπερθυροειδισμο....και εγω εχω....θα το ελεγχεις με το χαπι και δεν επιρεαζεται το μπεμπακι....εγω βεβαια το ειχα απο πριν αλλα η κουνιαδα μου που εκανε στην εγκυμοσυνη πηρε χαπι κανονικα....απλα προσεχε λιγο τα κιλα :wink:

Με τον υπερθυρεο/σμο δεν χανεις βαρος??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν μιλαγα και κανενας δεν μου εδινε την θεση του...ακομη και τους τελευταιους μηνες....σε αυτη ομως εχω θρασος....εεεε....ετσι χρειαζεται.....αν εχει πολυ κοσμο περναω μπροστα και λεω συγνωμη ειμαι σε ενδιαφερουσα και εχω προβλημα....θα με εξυπηρετησετε???και περναω μπροστα :tongue: η μιση ντροπη δικη μου η μιση του ελληνα που γινεται ζωο σε τετοια θεματα!

Το οτι ειμαστε ζωα αυτο ειναι το μονο σιγουρο:evil:Οταν ημουνα εγκυος στην κορη ειχα παει τραπεζα και στο καροτσι ειχα τον γιο μου.Περιμενα τη σειρα μου ορθια:twisted: και ολοι κανανε οτι δεν βλεπανε την κοιλια μου(κλασσικες πονηριες του Ελληναρα).Καποια στιγμη ηρθε και η σειρα μου μετα απο αρκετη ωρα και ενας ηλιθιος υπαλληλος τολμησε να με προσπερασει και να εξυπηρετησει εναν γνωστο του που λεει οτι ειχε αφησει καποια εκκρεμοτητα απο χθες.Ε!!ποιος με ειδε και δε με φοβηθηκε.Αρχισα να του φωναζω μεσα στη τραπεζα οτι δεν ξερει πως εχουν προτεραιοτητα οι ευπαθεις ομαδες και μετα ολοι οι αλλοι και ζητησα τον διευθυντη.Ο διευθυντης το επαιζε κουκουρουκου και οταν επρεπε να δικαιολογησει τον συναδελφο του,εκανε οτι δεν ειχε παρακολουθησει το επεισοδιο και δεν ηξερε τι να πει!!Εγω ομως τον ειχα δει που ητανε στο γραφειο ολη την ωρα του συμβαντος και δεν επαιρνε θεση.Αρα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι παντα.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Το θεωρω φυσιολογικο για πρωτο μωρακι που περιμενεις,ειναι η λαχταρα που εχεις και δεν ηρεμει με τιποτα.Και εγω ετσι ημουνα στο πρωτο,αχορταγη.......:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

november rain...χαχαχα...οντως!

εχετε δει φυλο?

Μου ειπε μια μεγαλη πιθανοτητα κοριτσακι αλλα 100% θα μαθω την Τριτη που εχω ραντεβου.Οποτε προς το παρον δεν το δενω κομπο,εσενα τι λενε τα προγνωστικα σου?Να σου δωσω κανενα στοιχειο??χαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Ξέρετε πότε περίπου θα πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου για το πότε θα πάρω την άδεια τοκετού και λοχείας από το ΙΚΑ; Ως ιδιωτικός υπάλληλος που είμαι... Ξέρετε μήπως και τι διαδικασία χρειάζεται;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...