Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα πως αλλαζουμε τικερακι?

Θα διαγράψεις το παλιό το τικεράκι και μετά θα πας να φτιάξεις ένα καινούριο στους χρωματισμούς που θέλεις.

Αχ κορίτσια μας βλέπω πάλι να υποφέρουμε μέχρι να καταφέρουμε να βάλουμε τα νέα τικεράκια!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

loveisintheair...μην φοβασαι για τον υπερθυροειδισμο....και εγω εχω....θα το ελεγχεις με το χαπι και δεν επιρεαζεται το μπεμπακι....εγω βεβαια το ειχα απο πριν αλλα η κουνιαδα μου που εκανε στην εγκυμοσυνη πηρε χαπι κανονικα....απλα προσεχε λιγο τα κιλα :wink:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!Χθες βραδυ δεν ξερω τι επαθα, πανικο!! Εκει που καθομουνα στον καναπε και χαζευα στο ταμπλετ μαυρισε η ψυχη μου,σκεφτομουνα παιδακια με διαφορα συνδρομα,καποιο ατυχημα που αφηνει αναπηριες στα παιδακια και αμεσως εβαλα τον εαυτο μου σ'αυτη τη θεση και τα παιδια μου.Το ξερω ειναι φρικτο αλλα το μυαλο μου επαιζε περιεργα παιχνιδια χωρις να το θελω και ολο ελεγα ξεκολα στον εαυτο μου αλλα ο διαολος ολο με περιτριγυριζε.Κοριτσια λετε να ητανε ο διαολος αυτος??σας εχει συμβει ποτε κατι παρομοιο?να βομβαρδιζεται η σκεψη σας με σκεψεις που δεν θελετε να κανετε?

Ισως φταιει και το οτι ειχα δει ενα παλιοεργο με πολυ βια στην TV και γενικα η διαθεση μου ειχε πιασει πατο.Παλι καλα που δεν με επιασε και το στομαχι απο το σφιξιμο, μετα θα ημουνα για νοσοκομειο!Τωρα ειμαι καλα.ευχαριστω κοριτσια για τα χαστουκακια:mrgreen:

Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η ταινία που είδες, αλλά γενικά πιστεύω ότι ισχύει αυτό που είπε η marouskaki. Επειδή δεν έχουμε τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου, ούτε τις κινήσεις του μωρού του δεύτερου τριμήνου νιώθουμε μια ανασφάλεια και ένα άγχος. Υπομονή και σύντομα όλα θα έχουν τελειώσει!

post-37166-14825440898306_thumb.jpg

SJqRp2.pngPvhnp2.png

εμενα παντως κατι μου λεει οτι ειναι αγορακι....ισως επειδη το θελω πολυ :tongue:

εχω ενα τροπο που βλεπω με το γεμισμα του φεγγαριου οταν γινετε η συλληψη αν ειναι αγορι η κοριτσι...στην κορη μου και σε οοοοολες τις εγκυμοσυνες φιλων εχω πεσει μεσα....για μενα τωρα λεει αγορι....και λεω....κοιτα να δεις που στο δικο μου θα ειναι το μονο που θα πεσω εξω....χαχαχα....

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Εύχομαι να είστε όλες καλά.

Εγώ γύρισα από το ''ΙΚΑ'' και έχω κάτι νεύρα!!!!!!!!

Νοιώθω πως θα εκραγώ!

Προσπαθώ καιρό τώρα να πιάσω γραμμή στα τηλ. ΕΟΠΥΥ παγκρατίου για να ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να αλλάξω την διεύθυνση στα στοιχεία του βιβλιαρίου μου.

Θέλω τις αποδείξεις από γιατρούς κλπ να τις περάσουμε στην φορολογική δήλωση μας αλλά μου τις βγάζουν με την διεύθυνση την παλιά μου και όχι στην τωρινή που είμαι με τον σύζυγο.

Ε δεν απαντούσε κανείς στα τηλ, έως σήμερα που έπεσα σε ένα ανάγωγο, απαίσιο, αγενή, τύπο που δεν μπορούσε να μου απαντήσει γιατί είχε κόσμο λέει μπροστά του. Μου είπε κι άλλα (μη μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) ενώ του εξηγούσα με όλη μου την ευγένεια πω είμαι έγκυος και δεν θέλω να πάω ως εκεί και να μου λείπει κάποιο χαρτί.

Ο Απαίσιος με τσάντισε και του το έκλεισα για να μην τον βρίσω!

Πάω λοιπόν από εκεί (8.30) και τον έχω απέναντί μου στο πρωτόκολλο να μιλάει στο κινητό του με το φιλαράκι του τον Μάκη 10 λεπτά και ΝΑ ΜΕ ΓΡΆΦΕΙ!!! ΑΥΤΟΣ που δεν μπορούσε να μου δώσει μια απάντηση από το τηλέφωνο!

Του κάνω την παρατήρηση να τελειώνει και ότι περιμένω και καταλήξαμε να τσακωνόμαστε γιατί του είπα φυσικά ότι είμαι αυτή που πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο! Σκηνές άπυρου κάλους!!!

Τέλος πάντων έπρεπε να περάσω από μητρώο πρώτα αλλά... ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΝΟΎΜΕΡΟ! ''Τέτοια ώρα που ήρθατε'' μου είπαν και η ώρα ήταν 8.45!

Γιατί ''λέει'' πάει ο κόσμος στις 5 το πρωί και φτιάχνουν μια ονομαστική λίστα με τα ονόματα όσων περιμένουν και μετά την δίνουν στον υπάλληλο που θα ανοίξει στις 8 και τους φωνάζει με τα ονόματα και τους δίνει τα νούμερα! Οπότε εάν εγώ πάω στις 7.45 θα πάρω... άντε να μην πω τι θα πάρω!!!!!!

Καλύτερα να πάρω τα βουνά νομίζω από το να ξυπνήσω στις 4 για να πάω να στηθώ για να μπω στην περίφημη λίστα!

Φυσικά πήγα στη διευθύντρια και έκανα παράπονα. Αλλά μια τρύπα στο νερό. Ούτε με κοιτούσε. Λες και μιλούσα σε ντουβάρι! ''Δεν μπορώ να κάνω κάτι'' μου λέει. Φυσικά και μπορείτε της λέω. Να μην επιτρέπετε να γίνεται αυτό το πράγμα! Ο υπάλληλος να φωνάζει με ονομαστική λίστα που φτιάχτηκε στις 5! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ! Έλεος βρε κορίτσια! Δηλαδή έχω βγει έξω από τα ρούχα μου! ΒΡΑΖΩ!:evil::evil::evil: Άδικο έχω?

bullanimation-6.gif

Σε αυτήν την χώρα μόνο αν βγεις στα κανάλια θα βρεις το δίκιο σου! Πραγματικά, αν γνωρίζεις κάποιον ανώνυμα κάνε καταγγελία! Να δεις για πότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα κοριτσια!

εγω ειμαι 32 ετων και εργαζομαι....το σπορακι μου δεν ξερουμε ακομη τι ειναι αρα το αφηνουμε kinder εκπληξη! ο γιατρος μου απο την αρχη επιμενει σε αγορι....οταν πηγα να κανω αυχενικη ηταν παρα πολυ ζωηρο που ουτε μετρησεις δεν μπορουσαμε να κανουμε :tongue: επειδη ομως δεν ειδετιποτα να προεξεχει μου ειπε 80% κοριτσι...την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει στον γιατρο μου και του το ειπα εκεινος μου ειπε οτι δεν το πυθει για κοριτσι και οτι κανα 2 φορες κατι επιασε το ματι του αλλα παλι δεν ειχε καλη θεση να επιβεβαιωσουμε κατι γιατι κοιμοταν σταυροποδι :wink: στην κορη μου παντως απο την αρχη επεμενε για κοριτσι....τωρα ελπιζω σε 2 εβδομαδες που θα παω να το δουμε :D

η μικρη μου ειναι πολυ ενθουσιασμενη! καθε μερα μερα μου φιλαει την κοιλια και την χαιδευει....περιμενει λεει να βγει το μωρακι της να το φροντιζει :tongue:

Έχουμε μαζευτεί πολλές οι kinder έκπληξη τελικά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια....

Βρήκα ευκαιρία και είπα να σερφάρω λίγο!!

1. Δεν φταίει μόνο το Δημόσιο..φταίει γενικότερα η συμπεριφορά του Νεοέλληνα....Αν ο υπάλληλος ήταν έστω και λίγο ευγενής...θα συνέχιζε το μπίρι μπίρι με το φίλο του αφού σε εξυπηρετούσε...

Εμένα μια φορά μου έτυχε η άλλη στην εφορία να τρώει τα σπόρια της...και επιδεικτικά να με αγνοεί...ήταν βλέπεις και αργά το μεσημέρι....μας άκουσαν και στους 4 ορόφους!!!

Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη λίγες μέρες πριν γεννήσω με μια κοιλούμπα να!!! είμαι στην τράπεζα να πληρώσω έναν λογαριασμό της ΔΕΗ. Δεν συγκινήθηκε κανείς να μου δώσει τη σειρά του...ούτε και κανένας υπάλληλος να με εξυπηρετήσει.Έμεινα στην ουρά 1 ώρα όρθια....και περίμενα.....

Οπότε ... αν δεν αλλάξουμε όλοι μας νοοτροπία....δεν αλλάζει ΤΠΤ!!

2.Αμυγδαλέλαιο....το μαγικό!!! και στην πρώτη και τώρα μόνο αυτό....καμία ραγάδα...και το δέρμα μωρουδίστικο!!!

3.Και εμείς έχουμε ένα σκυλάκι...μέσα στο σπίτι...Στην αρχή ζήλεψε...που έχασε τα χάδια...τον καναπέ...αλλά τώρα με τη μικρή μου παίζουν , αγκαλιάζονται...είναι πολύ όμορφη εικόνα...Εγώ πάντα ήθελα ένα σκυλάκι όταν ήμουν μικρή..αλλά οι δικοί μου ούτε που να το ακούσουν...οπότε μόλις έφυγα από το πατρικό....πήρα και το σκυλάκι μου...και είμαστε παντού όλοι μαζί...διακοπές...βόλτες...

4.όποια θέλει ενημέρωση για τον υπερθυροειδισμό ...σας παραθέτω το παρακάτω κείμενο : http://www.iatropedia.gr/articles/read/4291

και εγώ ελπίζω με το χάπι να τελειώσει αυτή η ιστορία.....

σαν να το παρατράβηξα λίγο με το σερφάρισμα σημερα!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν μιλαγα και κανενας δεν μου εδινε την θεση του...ακομη και τους τελευταιους μηνες....σε αυτη ομως εχω θρασος....εεεε....ετσι χρειαζεται.....αν εχει πολυ κοσμο περναω μπροστα και λεω συγνωμη ειμαι σε ενδιαφερουσα και εχω προβλημα....θα με εξυπηρετησετε???και περναω μπροστα :tongue: η μιση ντροπη δικη μου η μιση του ελληνα που γινεται ζωο σε τετοια θεματα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μαρουσκάκι και εγώ 11/3 έχω ξανά ραντεβού!!! Άντε θα σου φύγει και αυτός ο βραχνάς...

σε παραδέχομαι...χωρίς επισκληρίδιο .... ήρωας!!!!!

Το φόντο κατάφερα να το κάνω φουξ...παραπέρα .....δεν γίνεται τπτ!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Μαρουσκάκι και εγώ 11/3 έχω ξανά ραντεβού!!! Άντε θα σου φύγει και αυτός ο βραχνάς...

σε παραδέχομαι...χωρίς επισκληρίδιο .... ήρωας!!!!!

Το φόντο κατάφερα να το κάνω φουξ...παραπέρα .....δεν γίνεται τπτ!!!

Χαχα, ε δεν είναι κοριτσίστικο το φουξ??Ωραιότατο είναι.Ναι, να ξεκινήσω να πηγαίνω κι εκεί να δούμε τι κάνουν, έχω να πάω και 4 χρόνια!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Όσο για την επισκληρίδιο, να σου πω πιο πολύ ανατριχιάζω στην ιδέα της ένεσης στη σπονδυλική στήλη (μαμάαααααα) παρά στο φυσικό τοκετό χαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν μιλαγα και κανενας δεν μου εδινε την θεση του...ακομη και τους τελευταιους μηνες....σε αυτη ομως εχω θρασος....εεεε....ετσι χρειαζεται.....αν εχει πολυ κοσμο περναω μπροστα και λεω συγνωμη ειμαι σε ενδιαφερουσα και εχω προβλημα....θα με εξυπηρετησετε???και περναω μπροστα :tongue: η μιση ντροπη δικη μου η μιση του ελληνα που γινεται ζωο σε τετοια θεματα!

Κι εγω το ζητάω πλέον. Στην ουρά στα σουπερ μαρκετ, στα αεροδρομια, ρωτάω ευγενικά αν υπάρχει προτεραιότητα για εγκύους. Στην τράπεζα ζήτησα απο εναν κυριο να καθίσω λιγο γιατι ημουν μια ωρα όρθια. Πάντως μεχρι στιγμής κανείς δεν μου αρνήθηκε. Μονο μια φορά στο σουπερ μαρκετ, στο ταμείο ειδικά για προτεραιότητα σε ευαίσθητες ομάδες που προσπέρασα αυτους που ήταν απο σποντα, τους άκουσα να σχολιάζουν ότι λέω ψεματα γιατί λέει δεν μου φαίνεται. Ουτε απάντησα ούτε ασχολήθηκα.

Δεν νομίζω οτι είναι κακο να ζητάμε προτεραιότητα, ελεος, εγκυες ειμαστε

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...