Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Tι ωραία, η λίστα συνεχίζει να αυξάνεται και να παίρνει ωραία χρώματα!!Με το καλό στο νέο κοριτσάκι και στα κοριτσάκια που είδαν φύλο!!!:P:p:p Να σας πω, όσες είδατε φύλο δεν αρχίζετε να βάφετε ροζ ή μπλε το τικεράκι σας γιατί είναι δύσκολο να ανατρέχουμε κάθε λίγο και λιγάκι στη λίστα να δούμε ποια έχει τι παιδί, είμαστε και πολλές! ζωή να έχουμε!!

Εγω την Τριτη θα το μπογιατισω το τικερακι μου που θα μου πει σιγουρα ο ντοκ.Ετσι θελω να πιστευω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!

Εύχομαι να είστε όλες καλά.

Εγώ γύρισα από το ''ΙΚΑ'' και έχω κάτι νεύρα!!!!!!!!

Νοιώθω πως θα εκραγώ!

Προσπαθώ καιρό τώρα να πιάσω γραμμή στα τηλ. ΕΟΠΥΥ παγκρατίου για να ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να αλλάξω την διεύθυνση στα στοιχεία του βιβλιαρίου μου.

Θέλω τις αποδείξεις από γιατρούς κλπ να τις περάσουμε στην φορολογική δήλωση μας αλλά μου τις βγάζουν με την διεύθυνση την παλιά μου και όχι στην τωρινή που είμαι με τον σύζυγο.

Ε δεν απαντούσε κανείς στα τηλ, έως σήμερα που έπεσα σε ένα ανάγωγο, απαίσιο, αγενή, τύπο που δεν μπορούσε να μου απαντήσει γιατί είχε κόσμο λέει μπροστά του. Μου είπε κι άλλα (μη μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) ενώ του εξηγούσα με όλη μου την ευγένεια πω είμαι έγκυος και δεν θέλω να πάω ως εκεί και να μου λείπει κάποιο χαρτί.

Ο Απαίσιος με τσάντισε και του το έκλεισα για να μην τον βρίσω!

Πάω λοιπόν από εκεί (8.30) και τον έχω απέναντί μου στο πρωτόκολλο να μιλάει στο κινητό του με το φιλαράκι του τον Μάκη 10 λεπτά και ΝΑ ΜΕ ΓΡΆΦΕΙ!!! ΑΥΤΟΣ που δεν μπορούσε να μου δώσει μια απάντηση από το τηλέφωνο!

Του κάνω την παρατήρηση να τελειώνει και ότι περιμένω και καταλήξαμε να τσακωνόμαστε γιατί του είπα φυσικά ότι είμαι αυτή που πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο! Σκηνές άπυρου κάλους!!!

Τέλος πάντων έπρεπε να περάσω από μητρώο πρώτα αλλά... ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΝΟΎΜΕΡΟ! ''Τέτοια ώρα που ήρθατε'' μου είπαν και η ώρα ήταν 8.45!

Γιατί ''λέει'' πάει ο κόσμος στις 5 το πρωί και φτιάχνουν μια ονομαστική λίστα με τα ονόματα όσων περιμένουν και μετά την δίνουν στον υπάλληλο που θα ανοίξει στις 8 και τους φωνάζει με τα ονόματα και τους δίνει τα νούμερα! Οπότε εάν εγώ πάω στις 7.45 θα πάρω... άντε να μην πω τι θα πάρω!!!!!!

Καλύτερα να πάρω τα βουνά νομίζω από το να ξυπνήσω στις 4 για να πάω να στηθώ για να μπω στην περίφημη λίστα!

Φυσικά πήγα στη διευθύντρια και έκανα παράπονα. Αλλά μια τρύπα στο νερό. Ούτε με κοιτούσε. Λες και μιλούσα σε ντουβάρι! ''Δεν μπορώ να κάνω κάτι'' μου λέει. Φυσικά και μπορείτε της λέω. Να μην επιτρέπετε να γίνεται αυτό το πράγμα! Ο υπάλληλος να φωνάζει με ονομαστική λίστα που φτιάχτηκε στις 5! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ! Έλεος βρε κορίτσια! Δηλαδή έχω βγει έξω από τα ρούχα μου! ΒΡΑΖΩ!:evil::evil::evil: Άδικο έχω?

bullanimation-6.gif

gHTSp2.png

Σας το είπα, στο δεύτερο τρίμηνο που υποχωρούν όλα τα άσχημα του πρώτου τριμήνου και μέχρι να νιώσουμε καλά το μωρό είναι φυσιολογικές αυτές οι σκέψεις....Είναι που έχεις και τόσο καιρό να το δεις, άντε, περαστικό είναι, εμένα μου πέρασε και τώρα σκέφτομαι άλλα....Τι ωραία το καλοκαίρι με τη ζεστούλα, ανοιχτά παράθυρα, βραδάκι, τα μωρά αγκαλίτσα, αυτά να σκέφτεσαι...

Την μπυριτσα ξεχασες μονο...….ενα τοσο ομορφο σκηνικο θελει και λιγη να σε δροσιζει.Εχουμε ξεχασει τι χρωμα εχει το κρασακι-η μπυριτσα μιαμ μιαμ:roll::roll:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Εύχομαι να είστε όλες καλά.

Εγώ γύρισα από το ''ΙΚΑ'' και έχω κάτι νεύρα!!!!!!!!

Νοιώθω πως θα εκραγώ!

Προσπαθώ καιρό τώρα να πιάσω γραμμή στα τηλ. ΕΟΠΥΥ παγκρατίου για να ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να αλλάξω την διεύθυνση στα στοιχεία του βιβλιαρίου μου.

Θέλω τις αποδείξεις από γιατρούς κλπ να τις περάσουμε στην φορολογική δήλωση μας αλλά μου τις βγάζουν με την διεύθυνση την παλιά μου και όχι στην τωρινή που είμαι με τον σύζυγο.

Ε δεν απαντούσε κανείς στα τηλ, έως σήμερα που έπεσα σε ένα ανάγωγο, απαίσιο, αγενή, τύπο που δεν μπορούσε να μου απαντήσει γιατί είχε κόσμο λέει μπροστά του. Μου είπε κι άλλα (μη μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) ενώ του εξηγούσα με όλη μου την ευγένεια πω είμαι έγκυος και δεν θέλω να πάω ως εκεί και να μου λείπει κάποιο χαρτί.

Ο Απαίσιος με τσάντισε και του το έκλεισα για να μην τον βρίσω!

Πάω λοιπόν από εκεί (8.30) και τον έχω απέναντί μου στο πρωτόκολλο να μιλάει στο κινητό του με το φιλαράκι του τον Μάκη 10 λεπτά και ΝΑ ΜΕ ΓΡΆΦΕΙ!!! ΑΥΤΟΣ που δεν μπορούσε να μου δώσει μια απάντηση από το τηλέφωνο!

Του κάνω την παρατήρηση να τελειώνει και ότι περιμένω και καταλήξαμε να τσακωνόμαστε γιατί του είπα φυσικά ότι είμαι αυτή που πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο! Σκηνές άπυρου κάλους!!!

Τέλος πάντων έπρεπε να περάσω από μητρώο πρώτα αλλά... ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΝΟΎΜΕΡΟ! ''Τέτοια ώρα που ήρθατε'' μου είπαν και η ώρα ήταν 8.45!

Γιατί ''λέει'' πάει ο κόσμος στις 5 το πρωί και φτιάχνουν μια ονομαστική λίστα με τα ονόματα όσων περιμένουν και μετά την δίνουν στον υπάλληλο που θα ανοίξει στις 8 και τους φωνάζει με τα ονόματα και τους δίνει τα νούμερα! Οπότε εάν εγώ πάω στις 7.45 θα πάρω... άντε να μην πω τι θα πάρω!!!!!!

Καλύτερα να πάρω τα βουνά νομίζω από το να ξυπνήσω στις 4 για να πάω να στηθώ για να μπω στην περίφημη λίστα!

Φυσικά πήγα στη διευθύντρια και έκανα παράπονα. Αλλά μια τρύπα στο νερό. Ούτε με κοιτούσε. Λες και μιλούσα σε ντουβάρι! ''Δεν μπορώ να κάνω κάτι'' μου λέει. Φυσικά και μπορείτε της λέω. Να μην επιτρέπετε να γίνεται αυτό το πράγμα! Ο υπάλληλος να φωνάζει με ονομαστική λίστα που φτιάχτηκε στις 5! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ! Έλεος βρε κορίτσια! Δηλαδή έχω βγει έξω από τα ρούχα μου! ΒΡΑΖΩ!:evil::evil::evil: Άδικο έχω?

bullanimation-6.gif

Πολλοι υπαλληλοι σε κατι τετοια ποστα εχουν την μουρη και τη συμπεριφορα αυτου του γιδιου που εχεις βαλει φωτο(το ξερω ειναι ταυρος αλλα ηθελα να τους παρομοιασω με κατι).Χαλανε το προφιλ της Ελλαδας και του δημοσιου τομεα.Γιαυτο μετα λεμε: στο δημοσιο δεν ειναι;τι περιμενεις;Πραγματικα δεν βγαζεις ακρη με κατι τετοιους,απλα παρακαλας να μην πεσεις στην αναγκη του αλλη φορα.Και να παρει συνταξη να παει στα τσακιδια......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα...! :oops:

Αλήθεια πρέπει να γυάλιζε το μάτι μου...

Ξέχνα τον αυτόν, μην μπεις καν σε διαδικασία να τα πεις στον άντρα σου γιατί θα τα ξαναθυμηθείς και θα συγχιστείς...Στο δια ταύτα...τώρα τι κάνεις με το θέμα σου??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Την μπυριτσα ξεχασες μονο...….ενα τοσο ομορφο σκηνικο θελει και λιγη να σε δροσιζει.Εχουμε ξεχασει τι χρωμα εχει το κρασακι-η μπυριτσα μιαμ μιαμ:roll::roll:

Δεν την ξέχασα...απλώς δεν πίνω, η μπίρα, το κρασί κι όλα τα αλκοολούχα με αφήνουν παγερά αδιάφορη.Το μόνο που πίνω...μοχίτο, αλλά κι αυτό λόγω θηλασμού θα κάνω πολύυυυ καιρό να το ξαναπιώ!:mrgreen:Αλλά θα ζήσω!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα και απο εμενα!

ειπα να μπω στην παρεα σας μιας και περιμενω το δευτερο μωρακι μου με ΠΗΤ 03/08/2015 ...ευχομαι σε ολες μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Και εγώ σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες Αυγούστου! Έχω καιρό πολύ να μπω γιατί λίγο τα τρεξίματα, λίγο η δουλειά, λείπαμε και το τριήμερο ταξιδι και δεν πρόλαβα. Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι που όλες είστε καλά. Μαρουσκάκι, με το καλό ο 4ος υιος!!

Σήμερα όμως έχω νέα να σας πω!! Κάναμε την αυχενική μας. Όλα πολύ καλά μας είπε ο γιατρός, και περιμένουμε μια μπέμπα! Θα κάνουμε μια κόρη! πολύ χάρηκα! Βάψτε μας ρόζ σας παρακαλώ! Όσο για ημερομηνία τοκετού, μεταξύ 25/8 έως και 1/9 μου είπε ο γιατρός μου. Οπότε κρατάμε αυτήν 27/8 προς το παρόν και θα δούμε πότε θέλει να βγει η μπέμπα..

Αχ μπράβο! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κοριτσια πηγα να παρω σημερα απο το γιατρο χαρτι να μην περναω απο τον ελεγχο στο αεροδρομιο και μου εκανε και εναν υπερηχο 5λεπτο μου ειπε ολα καλα και επισης μαλλον μαψτεμε μπλε.. πολυ μπλε ρε κοριτσια τι εχει γινει

Μπράβο! Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...όσο μπόρεσα στα γρήγορα διάβασα τα νέα σας...έτσι για να αλλάξω διάθεση...

Εμείς χρειαζόμαστε ένα ευχέλαιο...όλα μα όλα πηγαίνουν στραβά...από που να αρχίσω...

Χάσαμε ξαφνικά τη γιαγιά μου......το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ήταν μεγάλη..δηλ 87 και έφυγε χωρίς πόνους..έτσι ξαφνικά....όπως και να έχει όμως...θέλει καιρό για να ηρεμήσουμε...

Η μικρή μου πριν την Τσικνοπέμπτη αρρώστησε μέσα σε όλα....από πίσω κόλλησα και εγώ...Μιλάμε για γρίπη και άσχημη γρίπη...Το μόνο θετικό είναι ότι δεν έκανα πυρετό. Δύο εβδομάδες τώρα ακόμα αναπνοή από τη μύτη δεν έχω πάρει.....

Και το καλύτερο...έκανα αιματολογικές για τον θυροειδή μου.....ΥΠΕΡθυρεοειδισμός....Ότι χειρότερο για το έμβρυο....Τα αντισώματά μου χειρότερες τιμές δεν θα μπορούσαν να έχουν...και ελπίζουμε να μην έχει συμβεί τπτ στο μωράκι...Τώρα παίρνω χάπι και σε 1 μήνα ξανά εξετάσεις....

δεν έχει άλλο....ελπίζω ότι κάπου εδώ θα τελειώσουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις...

Σήμερα ήρθα στη δουλειά μετά από άδεια...και δεν ξέρω από που να αρχίσω....

Μαρουσκάκι....τελικά επιβεβαιώθηκες! με το καλό ο μπεμπούλης σου!!!

Με το καλό και τα μωράκια σε όλα τα κοριτσάκια μας που είδαν το φύλλο από το μικρούλι τους!!!!

Μάγδα χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση σου τα γράφω σε πμ...ότι χρειαστείς πες μου..

φιλάκια

Αχ βρε κορίτσι όλα μαζί! Εύχομαι να τρίτωσε το κακό και μόνο χαρές να έχεις από εδώ και πέρα! Συλλυπητήρια για την γιαγιά και ελπίζω όλα καλά να πάμε με το μωράκι και να μην έχει κανένα πρόβλημα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ρε κοριτσια τι σκ&τα με επιασε τωρα?? Ασχημες σκεψεις για τα παιδια μου και το σπορακι....Ριξτεμου καμια μπουνια να συνελθω η ηλ&θια:evil::evil::evil::evil:

Σου προτείνω την μέθοδο που είχα προτείνει και στο παρελθόν: χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο! 100% αποτελεσματική! Χαχα. Πλάκα κάνω. Προσπάθησε να βρίσκεις την αισιοδοξία σου μέσα από τα παιδιά σου! Κάθε φορά που νιώθεις στις μαύρες σου, ζητά τους μια αγκαλιά και να δεις που όλα θα μοιάζουν πιο όμορφα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-Ninakimou 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-Marouskaki 10/8 ☺ αγοράκι!

-μέλι 14/8☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8αγοράκι!

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Tι ωραία, η λίστα συνεχίζει να αυξάνεται και να παίρνει ωραία χρώματα!!Με το καλό στο νέο κοριτσάκι και στα κοριτσάκια που είδαν φύλο!!!:P:p:p Να σας πω, όσες είδατε φύλο δεν αρχίζετε να βάφετε ροζ ή μπλε το τικεράκι σας γιατί είναι δύσκολο να ανατρέχουμε κάθε λίγο και λιγάκι στη λίστα να δούμε ποια έχει τι παιδί, είμαστε και πολλές! ζωή να έχουμε!!

Πάντως το σκορ είναι περίπου ίσο για τα δύο φύλα: 6-5. Βέβαια είμαστε και πολλές οι πορτοκαλί! Προμηνύεται ντέρμπι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα κοριτσια!

εγω ειμαι 32 ετων και εργαζομαι....το σπορακι μου δεν ξερουμε ακομη τι ειναι αρα το αφηνουμε kinder εκπληξη! ο γιατρος μου απο την αρχη επιμενει σε αγορι....οταν πηγα να κανω αυχενικη ηταν παρα πολυ ζωηρο που ουτε μετρησεις δεν μπορουσαμε να κανουμε :tongue: επειδη ομως δεν ειδετιποτα να προεξεχει μου ειπε 80% κοριτσι...την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει στον γιατρο μου και του το ειπα εκεινος μου ειπε οτι δεν το πυθει για κοριτσι και οτι κανα 2 φορες κατι επιασε το ματι του αλλα παλι δεν ειχε καλη θεση να επιβεβαιωσουμε κατι γιατι κοιμοταν σταυροποδι :wink: στην κορη μου παντως απο την αρχη επεμενε για κοριτσι....τωρα ελπιζω σε 2 εβδομαδες που θα παω να το δουμε :D

η μικρη μου ειναι πολυ ενθουσιασμενη! καθε μερα μερα μου φιλαει την κοιλια και την χαιδευει....περιμενει λεει να βγει το μωρακι της να το φροντιζει :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ξέχνα τον αυτόν, μην μπεις καν σε διαδικασία να τα πεις στον άντρα σου γιατί θα τα ξαναθυμηθείς και θα συγχιστείς...Στο δια ταύτα...τώρα τι κάνεις με το θέμα σου??[/quote

Τίποτα... τι να κάνω; Τους ρώτησα τι θα κάνανε στη θέση μου; Μπορώ να καταλάβω ότι πήζουν λόγω έλλειψης προσωπικού. Αλλά δεν δέχομαι την αγένεια και την παράνοιά τους. Και δεν έχουν δίκτυο μεταξύ τους, να πήγαινα σε κάποιο άλλο υποκατάστημα! Μου είναι αδιανόητο να πάω 5 το πρωί.

Ή θα πάω στις 8 παρά που ανοίγει και θα τσακωθώ με όλους ή δεν θα κάνω τίποτα. Παίρνω και στην εφορία να ρωτήσω και δεν απαντάει κανείς... κλασικά... πφ! Μια φορά πήρα για να ρωτήσω κάτι στην Δ.Ο.Υ Άμφισσας (αν θυμάμαι καλά) αφού στην αττική δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.!

Μην ρωτήσετε γιατί εκεί. Τυχαία επιλογή. Εκεί όμως μου απάντησαν και με βοήθησαν! Βέβαια είπα ψέμματα ότι είμαι κάτοικος... Φαντάσου δεν έχω πάει ποτέ..!

Έχετε κάτι άλλο μήπως να μου προτείνετε?

Όχι τίποτα άλλο μα θες να είσαι νομίμως καλυμμένος και δεν μπορείς βρε αδερφάκι μου!

Το θετικό της ημέρας. Βγήκαν τα αποτελέσματα του άντρα μου για κυστική ίνωση στο χωρέμειο και είναι αρνητικό! Έφυγε κι από εκεί ένα βάρος!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...