Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Marouskaki εγώ παίρνω αρκετά φάρμακα-βιταμίνες και συγκεκριμένα 3 μαγνήσιο, 1 ασβέστιο, 2 σίδηρο, 1 πολυβιταμίνη, και το πρόγραμμα που έχω φτιάξει είναι το εξής:

8 πμ: μαγνήσιο

11 πμ: ασβέστιο

1 μμ: σίδηρος

2-2:30 μμ: φαγητό και στο τέλος μια πολυβιταμίνη (πρέπει να την παίρνω μετά το φαγητό με γεμάτο στομάχι)

4 μμ: μαγνήσιο

8:30 μμ: σίδηρο

12 μμ: μαγνήσιο

Φυσικά έχω βάλει υπενθυμίσεις στο κινητό, γιατί πού να προσέχω συνέχεια την ώρα. Επίσης, βάσει του προγράμματος καταναλώνω γαλακτοκομικά προϊόντα 11-11:30 το πρωί και 7-7:30 το απόγευμα, ώστε να απέχουν από το σίδηρο και το μαγνήσιο τουλάχιστον μία με δύο ώρες. Τις υπόλοιπες ώρες καταναλώνω τρόφιμα χωρίς γάλα (τώρα με τη νηστεία δεν θα έχεις πρόβλημα), πχ φρούτα, κουλουράκια Θεσσαλονίκης κλπ. Ελπίζω να βοήθησα!

5NFDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Marouskaki εγώ παίρνω αρκετά φάρμακα-βιταμίνες και συγκεκριμένα 3 μαγνήσιο, 1 ασβέστιο, 2 σίδηρο, 1 πολυβιταμίνη, και το πρόγραμμα που έχω φτιάξει είναι το εξής:

8 πμ: μαγνήσιο

11 πμ: ασβέστιο

1 μμ: σίδηρος

2-2:30 μμ: φαγητό και στο τέλος μια πολυβιταμίνη (πρέπει να την παίρνω μετά το φαγητό με γεμάτο στομάχι)

4 μμ: μαγνήσιο

8:30 μμ: σίδηρο

12 μμ: μαγνήσιο

Φυσικά έχω βάλει υπενθυμίσεις στο κινητό, γιατί πού να προσέχω συνέχεια την ώρα. Επίσης, βάσει του προγράμματος καταναλώνω γαλακτοκομικά προϊόντα 11-11:30 το πρωί και 7-7:30 το απόγευμα, ώστε να απέχουν από το σίδηρο και το μαγνήσιο τουλάχιστον μία με δύο ώρες. Τις υπόλοιπες ώρες καταναλώνω τρόφιμα χωρίς γάλα (τώρα με τη νηστεία δεν θα έχεις πρόβλημα), πχ φρούτα, κουλουράκια Θεσσαλονίκης κλπ. Ελπίζω να βοήθησα!

χαχα, να κι ένα κορίτσι που καταλαβαίνει τι δράμα ζω με τα χάπια, χαχα, εμ πες μου κι εσύ, το πρωί γραφείο, το απόγευμα παιδιά τι να πρωτοθυμηθώ η άμοιρη?Να σου πω...είπες έχεις γάτα?Στο σπίτι???Μέσα?Δε σου είπε ο γιατρός μακριά για το φόβο του τοξοπλάσματος?Εγώ τις έχω έξω κι ούτε τις κοντεύω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή να έχουμε! Έχω να μπω από την Παρασκευή, οπότε είχα πολλά νέα σας να διαβάσω.

Καταρχάς συγχαρητήρια Marouskaki για τον 4ο γιο. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σκεφτόμουνα ότι μάλλον είχες κοριτσάκι, αλλά τελικά ο άντρας σου μας διέψευσε. Να είναι πάντα υγιές και καλότυχο!

Συγχαρητήρια Μέλι και για το κοριτσάκι σου! Εύχομαι πάντα να είναι γερό και ευτυχισμένο!

Περαστικά και στα κορίτσια που ήταν συναχωμένα! Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και είσαστε ήδη καλύτερα!

Από ότι διάβασα οι περισσότερες κάνατε αρκετά πραγματάκια το τριήμερο. Εμείς το σαββατοκύριακο (εγώ κι ο αντρούλης μου) το περάσαμε στο σπίτι ήσυχα και χαλαρά. Είχε κι εκείνος ανάγκη από ξεκούραση όποτε το εκμεταλλεύτηκε και δε βγήκε καν για σούπερμάρκετ! Τη χθεσινή μέρα, με την άδεια του γιατρού μου, την περάσαμε στο σπίτι της πεθεράς μου. Καταλαβαίνετε τη χαρά μου! Πρώτη φορά βγήκα από το σπίτι μετά από δύο μήνες ξάπλα (δεν μετράω τις επισκέψεις στο γιατρό)! Πέρασαμε πάρα πολύ ωραία! Ήταν και οι δύο μου κουνιάδες με τις οικογένειές τους, οπότε μαζευτήκαμε γύρω στα 12 άτομα. Ευτυχώς έχω πολύ καλές σχέσεις τόσο με την πεθερά μου όσο και με τις κουνιάδες μου (το αναφέρω με αφορμή μια κουβέντα που είχατε κάνει παλαιότερα), οπότε περάσαμε πραγματικά ωραία. Από φαγητά εμείς πήγαμε μονάχα το γλυκό (μια μηλόπιτα νηστίσιμη, και φυσικά αγοραστή-που να κάθεται να φτιάχνει γλύκο ο άντρας μου), ενώ όλα τα υπόλοιπα τα είχαν ετοιμάσει η πεθερά και οι κουνιάδες. Προσωπικά δεν είμαι λάτρης της ταραμοσαλάτας και επειδή ήθελα να αποφύγω και τα θαλασσινά προληπτικά, είχα ειδική περιποίηση: φασολαδίτσα που μου αρέσει πολύ!

Τώρα στο σπίτι, αγκαλιά με το laptop, και μοναδική παρεϊτσα τη γατούλα μας που κοιμάται στα πόδια μου!

Αντε βρε κορίτσι, επιτέλους βγήκες; Δηλαδή τώρα τον ξεπερασες τον κινδυνο; Θα μπορεις να σηκώνεσαι κανονικά;

Βοήθεια ειχες οσο ησουν ξάπλα; Τουλαχιστον είσαι τυχερη, εχεις ανθρωπους που σε στηριζουν, εκτος απο την οικογενεια σου και την οικογενεια του αντρα σου. Φανταζεσαι να εβγαινες απο το σπιτι μετα απο δυο μηνες και να στο βγαζανε ξινο;

Αντε μονο ευχαριστα απο εδω και περα!

Mε τη γατουλα δν φοβασαι;

c8i6p2.png

καλημερα!!!σημερα και εμεις κρεατοσουπα...!!με ολα αυτα που φαγαμε ολες αυτες τις μερες επαθε το εντερακι μου!!!

τη πεμπτη εχω ραντεβου στον γιατρο ...

κοριτσια εγω που εχω γεννησει το πρωτο με καισαρικη τωρα λογικα θα γεννησω 2 - 3 βδομαδες νωριτερα απο την πητ ξερετε???

Στη καισαρική στο δεύτερο τα παίρνουν γύρω στις 38 εβδομάδες για να μην ξεκινήσει διαδικασία το σώμα από μόνο του μήπως λέω και βλακείες, ας πούνε τα κορίτσια της καισαρικής αλλά σαν εβδομάδες ναι, περίπου 2 εβδομνάδες πριν υπολόγιζε.Βρες μια καλή ημερομηνία ε!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή να έχουμε! Έχω να μπω από την Παρασκευή, οπότε είχα πολλά νέα σας να διαβάσω.

Καταρχάς συγχαρητήρια Marouskaki για τον 4ο γιο. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σκεφτόμουνα ότι μάλλον είχες κοριτσάκι, αλλά τελικά ο άντρας σου μας διέψευσε. Να είναι πάντα υγιές και καλότυχο!

Συγχαρητήρια Μέλι και για το κοριτσάκι σου! Εύχομαι πάντα να είναι γερό και ευτυχισμένο!

Περαστικά και στα κορίτσια που ήταν συναχωμένα! Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και είσαστε ήδη καλύτερα!

Από ότι διάβασα οι περισσότερες κάνατε αρκετά πραγματάκια το τριήμερο. Εμείς το σαββατοκύριακο (εγώ κι ο αντρούλης μου) το περάσαμε στο σπίτι ήσυχα και χαλαρά. Είχε κι εκείνος ανάγκη από ξεκούραση όποτε το εκμεταλλεύτηκε και δε βγήκε καν για σούπερμάρκετ! Τη χθεσινή μέρα, με την άδεια του γιατρού μου, την περάσαμε στο σπίτι της πεθεράς μου. Καταλαβαίνετε τη χαρά μου! Πρώτη φορά βγήκα από το σπίτι μετά από δύο μήνες ξάπλα (δεν μετράω τις επισκέψεις στο γιατρό)! Πέρασαμε πάρα πολύ ωραία! Ήταν και οι δύο μου κουνιάδες με τις οικογένειές τους, οπότε μαζευτήκαμε γύρω στα 12 άτομα. Ευτυχώς έχω πολύ καλές σχέσεις τόσο με την πεθερά μου όσο και με τις κουνιάδες μου (το αναφέρω με αφορμή μια κουβέντα που είχατε κάνει παλαιότερα), οπότε περάσαμε πραγματικά ωραία. Από φαγητά εμείς πήγαμε μονάχα το γλυκό (μια μηλόπιτα νηστίσιμη, και φυσικά αγοραστή-που να κάθεται να φτιάχνει γλύκο ο άντρας μου), ενώ όλα τα υπόλοιπα τα είχαν ετοιμάσει η πεθερά και οι κουνιάδες. Προσωπικά δεν είμαι λάτρης της ταραμοσαλάτας και επειδή ήθελα να αποφύγω και τα θαλασσινά προληπτικά, είχα ειδική περιποίηση: φασολαδίτσα που μου αρέσει πολύ!

Τώρα στο σπίτι, αγκαλιά με το laptop, και μοναδική παρεϊτσα τη γατούλα μας που κοιμάται στα πόδια μου!

Αχ τι ωραία που άρχισες τις εξόδους! Όλα καλά να κυλήσουν! Όμορφη εικόνα οικογενειακή μας έδωσες! Μπράβο σας! Να έχετε υγεία και ευτυχία πάντα!

Όσο για το τοξόπλασμα! Να σας πω να γελάσετε!

Στη ζωή μου ως τώρα είχα ζωάκια και όχι μόνο τα είχα και τα φρόντιζα αλλά κοιμόμουν και αγκαλιά!

Σκύλους γάτες (και αδέσποτες) χαμστεράκια, παπαγαλάκια, καναρίνια, παπάκι, ινγκουάνα, ινδικό χοιρίδιο, κουνέλι και τέλος το ποιο κουφό... αλεπουδάκι.

Ω ναι. Μεγάλη ιστορία το τελευταίο.

Το είχε χτυπήσει ο πατέρας μου κατά λάθος με το αυτοκίνητο και το φροντίζαμε στο σπίτι μέχρι να γίνει καλά.

Ήταν ήμερο σαν κατοικίδιο. Τεσπα.

Θέλω να καταλήξω στο ότι με όοολα αυτά τα ζωάκια αγκαλιά και στις εξετάσεις του προγεννετικού μου πετάει ο γιατρός:

''πρόσεχε γιατί δεν έχει αντισώματα τοξοπλάσμωσης'' και πρέπει να κάνω κάθε μήνα εξετάσεις. ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ! Οπότε όλα γίνονται και τίποτα μπορεί να μη γίνει. Αν είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει...

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Evangelia ευτυχώς ο άντρας μου έχει αναλάβει τα πάντα! Γι' αυτό και έχει ψοφήσει! Μέχρι τώρα έχει έρθει και ο αδερφός μου για συνολικά 1 μήνα, πιο πολύ βέβαια για ψυχολογική υποστήριξη στον άντρα μου (για να είναι ήρεμος όσο είναι στη δουλειά, ότι αν χρειαστώ κάτι θα υπάρχει κάποιος να μου το προσφέρει). Ήρθε επίσης η μαμά μου για 2 εβδομάδες, και η αλήθεια είναι ότι έκανε θαύματα με τα χεράκια της (έβαλε το σπίτι σε μια τάξη γιατί κάποια πράγματα δεν τα προλάβαινε ο άντρας μου και μας μαγείρεψε και μπόλικα φαγάκια). Ήθελε και η πεθερά μου να έρθει για βοήθεια, αλλά αρρώστησε άσχημα και χρειάστηκε πάνω από 3 βδομάδες να συνέλθει. Αυτό το διάστημα απέφευγε ακόμα και ο άντρας μου να έρχεται σε επαφή μαζί της, μήπως κολλήσει εκείνος και τελικά κολλήσει κι εμένα. Οπότε έμενε η βοήθεια από τη δική μου οικογένεια. Απλά κατάγομαι από Κρήτη (όπου και μένουν οι γονείς και ο αδερφός μους), και αυτό το διάστημα έχουμε άρρωστο το μπαμπά μου και μια θεία μου στο νοσοκομείο, οπότε έφυγε ο αδερφός μου την Παρασκευή για να βοηθήσει εκεί. Πρώτη μέρα σήμερα μοναχούλα!

Όσον αφορά τη γατούλα, είχαμε ρωτήσει και το γιατρό μου και τον κτηνίατρο μας. Δεν έχω αντισώματα στο τοξόπλασμα, οπότε ο γιατρός μας πρότεινε να μην ασχοληθώ με την καθαριότητα της άμμου της (κάτι που έχει αναλάβει αποκλειστικά ο άντρας μου) και να μην έρχομαι σε επαφή με τις τρίχες της (κάτι το οποίο δεν μπορεί πρακτικά να γίνει, γιατί ακόμα και να μην τη χάιδευα, το σπίτι έχει ούτως ή αλλως πολλές τρίχες αφού κυκλοφορεί παντού).

Οπότε πριν ακόμα μείνω έγκυος είχαμε κάνει στη γατούλα μας ειδική εξέταση αίματος για τοξόπλασμα στην οποία βγήκε αρνητική. Με δεδομένο ότι είναι αποκλειστικά οικόσιτη (δεν βγαίνει καν στο μπαλκόνι), δεν έρχεται σε επαφή με άλλα γατιά ή χώματα, τρώει μονάχα κροκέτες και κονσέρβα (κι όχι δικό μας φαγητό), ο κτηνίάτρος μας είπε ότι δεν υπάρχει θέμα να μολυνθεί εκείνη ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα και σε μένα.

Προσωπικά την παίρνω αγκαλιά (συγκεκριμένα εκείνη έρχεται και ξαπλώνει στο στήθος μου), αλλά πλένω συνεχώς τα χέρια μου και οπωδήποτε πριν φάω κάτι. Έκανα εξέταση για τοξόπλασμα τον περασμένο μήνα και όλα καλά. Σήμερα που έδωσα αίμα για κάποιες εξετάσεις που ζήτησε ο γιατρός, πήρα την πρωτοβουλία και ζήτησα ξανά για τοξόπλασμα ώστε να το παρακολουθώ πιο στενά.

Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν έχω άγχος. Θεωρώ ότι προσέχω όσο πρέπει (ίσως και περισσότερο κάποιες φορές), ενώ από την άλλη δεν μπορώ να διανοηθώ να τη δώσουμε όπως μας πρότειναν οι δικοί μας. Μας την έδωσαν μόλις 20 ημερών (μωράκι ακόμα) και τη μεγαλώσαμε με μπιμπερό, είναι μόλις 10,5 μηνών και μου κρατάει απίστευτη συντροφιά αυτούς τους δύο μήνες, ενώ θεωρώ ότι με βοήθησε πολύ στο να παραμείνω ήρεμη παρά τη δοκιμασία που περάσαμε. Όταν την έχω αγκαλιά και τη χαϊδεύω, χαλαρώνω απίστευτα!

(Πω πω, ολόκληρο σεντόνι έγραψα! Ελπίζω να μην σας κούρασα!)

5NFDp2.png

Αχ τι ωραία που άρχισες τις εξόδους! Όλα καλά να κυλήσουν! Όμορφη εικόνα οικογενειακή μας έδωσες! Μπράβο σας! Να έχετε υγεία και ευτυχία πάντα!

Όσο για το τοξόπλασμα! Να σας πω να γελάσετε!

Στη ζωή μου ως τώρα είχα ζωάκια και όχι μόνο τα είχα και τα φρόντιζα αλλά κοιμόμουν και αγκαλιά!

Σκύλους γάτες (και αδέσποτες) χαμστεράκια, παπαγαλάκια, καναρίνια, παπάκι, ινγκουάνα, ινδικό χοιρίδιο, κουνέλι και τέλος το ποιο κουφό... αλεπουδάκι.

Ω ναι. Μεγάλη ιστορία το τελευταίο.

Το είχε χτυπήσει ο πατέρας μου κατά λάθος με το αυτοκίνητο και το φροντίζαμε στο σπίτι μέχρι να γίνει καλά.

Ήταν ήμερο σαν κατοικίδιο. Τεσπα.

Θέλω να καταλήξω στο ότι με όοολα αυτά τα ζωάκια αγκαλιά και στις εξετάσεις του προγεννετικού μου πετάει ο γιατρός:

''πρόσεχε γιατί δεν έχει αντισώματα τοξοπλάσμωσης'' και πρέπει να κάνω κάθε μήνα εξετάσεις. ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ! Οπότε όλα γίνονται και τίποτα μπορεί να μη γίνει. Αν είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει...

Ευχαριστώ πολύ Μέλι μου! Η αλήθεια είναι ότι εξακολουθώ και είμαι ξάπλα, απλά τώρα μου είπε ο γιατρός ότι μπορώ να κάθομαι και λίγο (ώστε να μην είμαι μονίμως ξαπλωμένη, γιατί με είχαν πιάσει πονοκέφαλοι από το μαξιλάρι) και να κάνω και λίγα βήματα μέσα στο σπίτι. Δουλειές προς το παρόν απαγορεύονται! Και μη φανταστείς, και η έξοδος κατ' εξαίρεση ήταν λόγω της ημέρας. Και στην πεθερά μου ξάπλα ήμουν στον καναπέ! :)

Όσο για το τοξόπλασμα, σχεδόν μία από τα ίδια! Δεν είχαμε βέβαια τόσα ζωάκια όσο εσύ, αλλά γατάκια είχαμε όταν ήμουν μικρή, ενώ είχα πάντα πολύ "στενές" σχέσεις με τα αδέσποτα της γειτονιάς. Παρ' όλα αυτά καθόλου αντισώματα στο τοξόπλασμα!

5NFDp2.png

Μαριάνθη!!!!!!!!! Πήγα και δεν ρώτησα!!!! Το πιστεύεις???? Ήταν το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου βασικά! Ξεχασιάραααα! χαχαχαχαα :lol:

Όταν θα πας στο ψυγείο και θα δεις τον ταραμά, τότε θα θυμηθείς πως έπρεπε να είχες ρωτήσει τον γιατρό σου αν κάνει να φας!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κοριτσια πηγα να παρω σημερα απο το γιατρο χαρτι να μην περναω απο τον ελεγχο στο αεροδρομιο και μου εκανε και εναν υπερηχο 5λεπτο μου ειπε ολα καλα και επισης μαλλον μαψτεμε μπλε.. πολυ μπλε ρε κοριτσια τι εχει γινει

UstLp3.png

καλησπερα και απο εμενα!

ειπα να μπω στην παρεα σας μιας και περιμενω το δευτερο μωρακι μου με ΠΗΤ 03/08/2015 ...ευχομαι σε ολες μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πηγα να παρω σημερα απο το γιατρο χαρτι να μην περναω απο τον ελεγχο στο αεροδρομιο και μου εκανε και εναν υπερηχο 5λεπτο μου ειπε ολα καλα και επισης μαλλον μαψτεμε μπλε.. πολυ μπλε ρε κοριτσια τι εχει γινει

Τελεια! με το καλο ο αγοραρος λοιπον!

79o6p3.png

καλησπερα και απο εμενα!

ειπα να μπω στην παρεα σας μιας και περιμενω το δευτερο μωρακι μου με ΠΗΤ 03/08/2015 ...ευχομαι σε ολες μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη!!

Καλως μας ηρθες Κοριτσακι! με το καλο το μπεμπακι σου!

79o6p3.png

καλημερα!!!σημερα και εμεις κρεατοσουπα...!!με ολα αυτα που φαγαμε ολες αυτες τις μερες επαθε το εντερακι μου!!!

τη πεμπτη εχω ραντεβου στον γιατρο ...

κοριτσια εγω που εχω γεννησει το πρωτο με καισαρικη τωρα λογικα θα γεννησω 2 - 3 βδομαδες νωριτερα απο την πητ ξερετε???

στις 38 εδβομαδες γινεται η προγραμματισμενη καισαρικη

79o6p3.png

Καλημερούδια καλημερούδια!

Σας έρχομαι με φρέσκα και καλά νέα!

Σήμερα το πρωί πήγαμε στον γιατρό!

Έκανα τον υπέρηχο για το Α' τεστ (38.70 ευρώ). Τώρα μένει να περιμένω σε 15 ημέρες για τα αποτελέσματα. Απλό απλούστατο ήταν!

Αλλά το καλύτερο ήταν πως είδα το μωράκι μου που έχει μεγαλώσει και κουνιέται πέρα δώθε! Αχ αχ αχ!

Ψαχούλεψε και ο γιατρός για φύλο αλλά δεν είδε τίποτα φυτρωμένο! :tongue:.

90% κοριτσάκι λέει! Οπότε... κάντε μας ροζάκι εμάς, με δόξα και τιμή! :tongue:

Επίσης καλό είναι ότι είδε το ινομύωμα και μου είπε πως δεν είναι τίποτα το φοβερό και είναι σε τέτοια θέση που δεν μας ενοχλεί καθόλου!

Κυρίως δεν ενοχλεί το έμβρυο!

Και οτι το εμβρυάκι είναι σούπερ και όοοοολα καλά! πω πω πω...!!!

Με πήρανε και τα ζουμιά που είδα πως μεγάλωσε και κουνούσε δαχτυλάκια! Δεν άντεξα η γκαστρούλα! Καρδούλα μου..!

Δεν φανταζόμουν πως θα ένοιωθα τέτοια συναισθήματα κάποια στιγμή στη ζωή μου! Πού να γεννηθεί κι όλας! θα τρελαθώ απο χαρά! :D

Θύμωσα λίγο που δεν άφησαν τον άντρα μου να μπει μαζί μου να το δει...

Θα κάνει υπομονή ο καλός μου ως τον άλλο μήνα...

Εύχομαι και σε εσάς καλά νέα να έχετε πάντα και γερά, χαρούμενα μωράκια στις αγκαλίτσες σας.

Πάντα χαρές να χουμε μωρέ! :D

tumblr_mig3bmYDH71qc4uvwo1_400.gif

Μπραβο Μελι μας με το καλο το κοριτσακι σας!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...