Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερούδια καλημερούδια!

Σας έρχομαι με φρέσκα και καλά νέα!

Σήμερα το πρωί πήγαμε στον γιατρό!

Έκανα τον υπέρηχο για το Α' τεστ (38.70 ευρώ). Τώρα μένει να περιμένω σε 15 ημέρες για τα αποτελέσματα. Απλό απλούστατο ήταν!

Αλλά το καλύτερο ήταν πως είδα το μωράκι μου που έχει μεγαλώσει και κουνιέται πέρα δώθε! Αχ αχ αχ!

Ψαχούλεψε και ο γιατρός για φύλο αλλά δεν είδε τίποτα φυτρωμένο! :tongue:.

90% κοριτσάκι λέει! Οπότε... κάντε μας ροζάκι εμάς, με δόξα και τιμή! :tongue:

Επίσης καλό είναι ότι είδε το ινομύωμα και μου είπε πως δεν είναι τίποτα το φοβερό και είναι σε τέτοια θέση που δεν μας ενοχλεί καθόλου!

Κυρίως δεν ενοχλεί το έμβρυο!

Και οτι το εμβρυάκι είναι σούπερ και όοοοολα καλά! πω πω πω...!!!

Με πήρανε και τα ζουμιά που είδα πως μεγάλωσε και κουνούσε δαχτυλάκια! Δεν άντεξα η γκαστρούλα! Καρδούλα μου..!

Δεν φανταζόμουν πως θα ένοιωθα τέτοια συναισθήματα κάποια στιγμή στη ζωή μου! Πού να γεννηθεί κι όλας! θα τρελαθώ απο χαρά! :D

Θύμωσα λίγο που δεν άφησαν τον άντρα μου να μπει μαζί μου να το δει...

Θα κάνει υπομονή ο καλός μου ως τον άλλο μήνα...

Εύχομαι και σε εσάς καλά νέα να έχετε πάντα και γερά, χαρούμενα μωράκια στις αγκαλίτσες σας.

Πάντα χαρές να χουμε μωρέ! :D

tumblr_mig3bmYDH71qc4uvwo1_400.gif

Μπραβο κοριτσι μου τελεια τελεια τα νεακια σου!!ετσι να μας γραφετε ομορφα νεα να παιρνουμε τη δοση μας και εμεις που εχουμε να μυρισουμε μωρουδιλα κανα μηνα:evil::evil:

Ειδες ποσο συγκινητικο ειναι το θεαμα?Συναισθηματα μοναδικα για τους γονεις και περισσοτερο για τη μανα που το εχει μεσα της!!Αντε με το καλο η κοριτσαρα σου.....!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ταραμοσαλάτα τσάκισα 3 μέρες τώρα τρώω του σκασμού!

Δεν είχα ακούσει τίποτα, ούτε το έψαξα, ούτε το σκέφθηκα να ρωτήσω για να είμαι ειλικρινής...

Τώρα να αγχωθώ?

Έχω κάνει κανα κακό? :oops:

Θα πάω γιατρό αύριο για το τριπλό τεστ και θα ρωτήσω. :mrgreen: έχω ενα μπολ να τσακίσω ακόμα! :rolleyes:

Όχι ρε εννοείτε να μην αγχωθείς! Άλλωστε, οι μαμάδες μας ή οι γιαγιάδες μας και άλλες πόσες γενιές πίσω που δεν γνώριζαν (όχι μόνο για τον ταραμά, αλλά γενικότερα), τι να έκαναν; Να αυτοκτονούσαν; Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι θέμα πιθανοτήτων. Σου λέει ότι μπορεί να πάθεις αυτό ή εκείνο και ότι καλό είναι να το αποφεύγεις για να ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες. Τώρα που το ξέρεις, προσπάθησε να μην φας άλλο και ρώτα τον γιατρό σου. Άλλωστε, οι κίνδυνοι είναι τόσο πολλοί που ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουρες για την ασφάλεια του μωρού μας. Σκέψου το κι έτσι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και εγω ειμαι αρκετα χαλαρη με τη διατροφη μου,προσεχω την υγιεινη αλλα τρωω σχεδον απολα.Αν ειναι να στραβωσει το πραγμα!!!! θα στραβωσει!!οσο και να προσεχουμε εμεις!!!

Αυτό ακριβώς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

συμφωνω!!!!ενταξει ουτε πινω ουτε καπνιζω αμα ειναι νσ κοψω κ τον ταραμα....θα πεθααααανω:mrgreen:

Και εγώ έπαθα στερητικό σύνδρομο με τον ταραμά από χτες που διάβασα ότι δεν επιτρέπεται! Ανυπομονώ μέχρι την Πέμπτη που θα πάω στον γιατρό να τον ρωτήσω αν επιτρέπεται. Αν μου πει οκ, θα πέσω με τα μούτρα! Όσο πρόσεξα με τα κιλά και με την διατροφή μέχρι τώρα, τώρα θα τα χαλάσω όλα! Αν μου πει όχι, marouskaki θα σου κάνω παρέα! Θα αυτοκτονήσω κι εγώ! Πως και πως περίμενα την σαρακοστή!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα εγκυουλες!!!Σημερα κρεατοσουπα εχει το μενου,να μαλακωσει λιγο το εντερακι μας:D Δωστε ιδεες για τις επομενες μερες οι νοικοκυρουλες μας..........:D

Κανένα σπανακόρυζο θα πρότεινα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 6/8 ☺ αγοράκι!

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8 κίντερ έκπληξη

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Ζηλεύω, δεν έχω άλλο να πω!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Με το καλό, πέρα από την πλάκα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κοριτσια.. α τι καλα σουπιτσα οτι πρεπει. Ειμαι χαλια μυτη αυτια λαιμος αρρωστησα και εγω δε τη γλυτωσα. κλεισαμε και ταξιδι να δω πως θα παω. Ξερει καμια εαν επειρεαζετε το μωρο?

Και εγώ σκέφτομαι για αεροπορικό ταξίδι στην Ολλανδία κατά το πάσχα. Αλλά θα ρωτήσω την Πέμπτη τον γιατρό αν επιτρέπεται...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Kαταρχήν χαίρομαι πολύ που είσαι χαρούμενη και είδες το μωράκι σου!

Μετά έχω απορίες!!!! Πές μου λίγο τι ειδικό είχε ο υπέρηχος και βγήκε τέτοια τιμή σε ευρώ? 38,7??Μήπως καλύπτεται από ΕΟΠΥΥ? 15 μέρες γιατί να περιμένεις??και γιατί δεν μπορούσε να μπει ο άντρας σου??? Εγώ άλλο τριπλό έκανα βρε παιδιά???

Εγώ έκανα έναν υπέρηχο με τις γνωστές διαγνώσεις (50 ευρώ με απόδειξη από τον ίδιο το γιατρό μου), πχ να τα ποδια, η καρδιά, κτλ κτλ ολα καλα και μετά με έστειλε για τεστ αίματος που βγαίνει σε 3 μέρες για σύνδρομο ντάουν και για ένα νευρο-σύνδρομο whatever πώς λέγεται...

Βροχούλα σε ευχαριστώ κι εσύ με το καλό!

Μάγδα μου ο υπέρηχος δεν είχε κάτι ειδικό. Τις βασικές μετρήσεις έκανε που κάνουν και σε ένα απλό υπέρηχο. Στην τιμή των 38.70ευρώ είναι και οι αιματολογικές, που σε συνδυασμό με τις μετρήσεις του υπερήχου βγάζουν αποτέλεσμα για το αν υπάρχουν ποσοστά-πιθανότητες ανωμαλιών ή όχι. Μου είπαν στο Έλενα οτι δεν καλύπτεται απο ΕΟΠΥΥ. 15 ημέρες κάνουν να βγούν τα αποτελέσματα του αίματος. Ο άντρας μου δεν επιτρεπόταν να μπει. Βασικά κανένας συνοδός. Δεν ρώτησα όμως. Θεωρώ ότι είτε για λόγους συνωστισμού μιας και ο χώρος είναι μικρός, είτε λόγω του ότι εξέταζαν και επείγοντα περιστατικά. Δηλαδή εγγυες που έκαναν εισαγωγή για τοκετό. Ετοιμόγεννες. και είμασταν κάπως όλες μαζί οπότε θα ήταν δυσάρεστο να κάθεται και ο κάθε σύζυγος πάνω από την κάθε ετοιμόγεννη... Τώρα για τις εξετάσεις σου δεν ξέρω... Ίσως είναι οι ίδιες απλά εμένα θα αργήσουν να βγουν λόγω δημοσίου. Να σημειωθεί πως πήγα στο Έλενα. Όχι σε ιδιωτικό. Ίσως εκεί να είναι η διαφορά. Ελπίζω να σε κάλυψα! :D

gHTSp2.png

Όχι ρε εννοείτε να μην αγχωθείς! Άλλωστε, οι μαμάδες μας ή οι γιαγιάδες μας και άλλες πόσες γενιές πίσω που δεν γνώριζαν (όχι μόνο για τον ταραμά, αλλά γενικότερα), τι να έκαναν; Να αυτοκτονούσαν; Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι θέμα πιθανοτήτων. Σου λέει ότι μπορεί να πάθεις αυτό ή εκείνο και ότι καλό είναι να το αποφεύγεις για να ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες. Τώρα που το ξέρεις, προσπάθησε να μην φας άλλο και ρώτα τον γιατρό σου. Άλλωστε, οι κίνδυνοι είναι τόσο πολλοί που ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουρες για την ασφάλεια του μωρού μας. Σκέψου το κι έτσι!

Μαριάνθη!!!!!!!!! Πήγα και δεν ρώτησα!!!! Το πιστεύεις???? Ήταν το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου βασικά! Ξεχασιάραααα! χαχαχαχαα :lol:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 6/8 ☺ αγοράκι!

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺κοριτσάκι!

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8 κίντερ έκπληξη

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Ζηλεύω, δεν έχω άλλο να πω!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Με το καλό, πέρα από την πλάκα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ας τις ζήλιες εσύ!:tongue::tongue::tongue: Βασίλισσα θα σε χουνε τα αντράκια σου! (βέβαια δεν θα πείραζε να είχες και μια τσούπρα να φτιάχνατε την ροζ συμμαχία σας!) Πέρα όμως από το αστείο του πράγματος, πιστεύω πραγματικά πως όσα παιδάκια κι αν έχει η κάθε μια μας και ότι φύλο και να είναι είμαι 100% σίγουρη πως η αγάπη και η υπερηφάνεια ξεχειλίζει! ;) Ω ναι!:cool:

gHTSp2.png

καλημερα!!!σημερα και εμεις κρεατοσουπα...!!με ολα αυτα που φαγαμε ολες αυτες τις μερες επαθε το εντερακι μου!!!

τη πεμπτη εχω ραντεβου στον γιατρο ...

κοριτσια εγω που εχω γεννησει το πρωτο με καισαρικη τωρα λογικα θα γεννησω 2 - 3 βδομαδες νωριτερα απο την πητ ξερετε???

uAVIp3.png

sWUop3.png

Καλημερούδια καλημερούδια!

Σας έρχομαι με φρέσκα και καλά νέα!

Σήμερα το πρωί πήγαμε στον γιατρό!

Έκανα τον υπέρηχο για το Α' τεστ (38.70 ευρώ). Τώρα μένει να περιμένω σε 15 ημέρες για τα αποτελέσματα. Απλό απλούστατο ήταν!

Αλλά το καλύτερο ήταν πως είδα το μωράκι μου που έχει μεγαλώσει και κουνιέται πέρα δώθε! Αχ αχ αχ!

Ψαχούλεψε και ο γιατρός για φύλο αλλά δεν είδε τίποτα φυτρωμένο! :tongue:.

90% κοριτσάκι λέει! Οπότε... κάντε μας ροζάκι εμάς, με δόξα και τιμή! :tongue:

Επίσης καλό είναι ότι είδε το ινομύωμα και μου είπε πως δεν είναι τίποτα το φοβερό και είναι σε τέτοια θέση που δεν μας ενοχλεί καθόλου!

Κυρίως δεν ενοχλεί το έμβρυο!

Και οτι το εμβρυάκι είναι σούπερ και όοοοολα καλά! πω πω πω...!!!

Με πήρανε και τα ζουμιά που είδα πως μεγάλωσε και κουνούσε δαχτυλάκια! Δεν άντεξα η γκαστρούλα! Καρδούλα μου..!

Δεν φανταζόμουν πως θα ένοιωθα τέτοια συναισθήματα κάποια στιγμή στη ζωή μου! Πού να γεννηθεί κι όλας! θα τρελαθώ απο χαρά! :D

Θύμωσα λίγο που δεν άφησαν τον άντρα μου να μπει μαζί μου να το δει...

Θα κάνει υπομονή ο καλός μου ως τον άλλο μήνα...

Εύχομαι και σε εσάς καλά νέα να έχετε πάντα και γερά, χαρούμενα μωράκια στις αγκαλίτσες σας.

Πάντα χαρές να χουμε μωρέ! :D

tumblr_mig3bmYDH71qc4uvwo1_400.gif

Μελάκι συγχαρητήρια για τα τέλεια νέα!

Πόσο, πόσο, πόσο τέλειο να βλέπεις το μωρό να κουνιέται, κι εγώ κλαίω κάθε φορά!

Nα σου ζήσει ο κορίτσαρος!

c8i6p2.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή να έχουμε! Έχω να μπω από την Παρασκευή, οπότε είχα πολλά νέα σας να διαβάσω.

Καταρχάς συγχαρητήρια Marouskaki για τον 4ο γιο. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σκεφτόμουνα ότι μάλλον είχες κοριτσάκι, αλλά τελικά ο άντρας σου μας διέψευσε. Να είναι πάντα υγιές και καλότυχο!

Συγχαρητήρια Μέλι και για το κοριτσάκι σου! Εύχομαι πάντα να είναι γερό και ευτυχισμένο!

Περαστικά και στα κορίτσια που ήταν συναχωμένα! Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και είσαστε ήδη καλύτερα!

Από ότι διάβασα οι περισσότερες κάνατε αρκετά πραγματάκια το τριήμερο. Εμείς το σαββατοκύριακο (εγώ κι ο αντρούλης μου) το περάσαμε στο σπίτι ήσυχα και χαλαρά. Είχε κι εκείνος ανάγκη από ξεκούραση όποτε το εκμεταλλεύτηκε και δε βγήκε καν για σούπερμάρκετ! Τη χθεσινή μέρα, με την άδεια του γιατρού μου, την περάσαμε στο σπίτι της πεθεράς μου. Καταλαβαίνετε τη χαρά μου! Πρώτη φορά βγήκα από το σπίτι μετά από δύο μήνες ξάπλα (δεν μετράω τις επισκέψεις στο γιατρό)! Πέρασαμε πάρα πολύ ωραία! Ήταν και οι δύο μου κουνιάδες με τις οικογένειές τους, οπότε μαζευτήκαμε γύρω στα 12 άτομα. Ευτυχώς έχω πολύ καλές σχέσεις τόσο με την πεθερά μου όσο και με τις κουνιάδες μου (το αναφέρω με αφορμή μια κουβέντα που είχατε κάνει παλαιότερα), οπότε περάσαμε πραγματικά ωραία. Από φαγητά εμείς πήγαμε μονάχα το γλυκό (μια μηλόπιτα νηστίσιμη, και φυσικά αγοραστή-που να κάθεται να φτιάχνει γλύκο ο άντρας μου), ενώ όλα τα υπόλοιπα τα είχαν ετοιμάσει η πεθερά και οι κουνιάδες. Προσωπικά δεν είμαι λάτρης της ταραμοσαλάτας και επειδή ήθελα να αποφύγω και τα θαλασσινά προληπτικά, είχα ειδική περιποίηση: φασολαδίτσα που μου αρέσει πολύ!

Τώρα στο σπίτι, αγκαλιά με το laptop, και μοναδική παρεϊτσα τη γατούλα μας που κοιμάται στα πόδια μου!

5NFDp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Eγω στην Ελλαδα ακόμα, απολάμβανα περιποιήσεις μαμάς μέχρι τωρα αλλά χθες αρρώστησαν και οι δυο γονείς μου και εγώ πλέον ανέλαβα την περιποίηση και το μαγείρεμα και όλα.

Σήμερα λοιπον θα φτιάξω μπαμιες, να λαδώσει λίγο το εντεράκι.

Κι εγώ προσέχω όσο μπορώ τα μικρόβια και τα φαγητά όσο μπορώ, αλλά οχι τραγικά πράγματα. Και μαρούλια τρώω και ντοματες και όλα τα φρεσκα, απλά τα πλένω καλά. Τα φρούτα τα ξεφλουδίζω, και όταν τρώω έξω αποφευγω τις σαλάτες με μαρούλι. Γενικά όμως νομίζω οτι ειμαι μέσα σε ένα ροζ συννεφακι αισιοδοξίας, ίσως να λέγεται και άγνοια κινδύνου. Δεν ανησυχώ πολυ, ούτε για μικρόβια ουτε για αρρωστιες. Και τώρα με τους γονείς άρρωστους πιο πολυ φοβουνται αυτοι παρά εγώ.

Καλα ο ταραμάς μόνο σε μένα δεν αρέσει; Μπλιαξ.

Τα ταξίδια δεν επηρεάζουν, εγώ το Γερμανία Ελλάδα το κανω καθε τρεις και λίγο. Απλα τους λέω οτι είμαι έγκυος και δεν περνάω απο το scanner, μου κάνουν σκέτο σωματικό έλεγχο. Να το ξέρετε κι εσεις, να το λετε και να αποφευγετε την ακτινοβολία. Αν και λένε ότι είναι ελάχιστη και δεν επηρεάζει το μωρό.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...