Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα και καλη σαρακοστη!! με το καλο τα παιδακια μας,εγω και στις 3 εγκυμοσυνες ειχα και εχω ταχυπαλμιες-αρρυθμιες απλα σε αλλη χρονικη στιγμη

στην πρωτη ειχα το πρωτο τετραμηνο

στην δευτερη ειχα στο τελευταιο τετραμηνο

και τωρα εχω απο την αρχη μεχρι τωρα αλλα με μικροτερη συχνοτητα

πες το στο γυναικολογο σου συνηθως δεν υπαρχει λογο ανυσηχιας θα σε στειλει σε καρδιολογο η ενδοκρινολογο (μπορει να ειναι και του θυροειδη και ας μην ειχες πριν οι ορμονες παιζουν ταμπουρλο)

μηπως εχεις κι αναιμια??? οι ταχυπαλμιες πολλες φορες εχουν να κανουν με αναιμια

οσο για το φαγητο νομιζω δεν κανει να φαμε ταραμοσαλατα!

Εφαγα και αρκετη μαλιστα!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όπως είπε και η crochetmania, ο ταραμάς είναι ωμά αυγά ψαριών. Εγώ έφαγα λίγο προχτές, αλλά τώρα δεν ξέρω... Την Πέμπτη που έχω ραντεβού με τον γιατρό, θα τον ρωτήσω. Όσο για τα αλλαντικά, εγώ τρώω κανονικά. Και τις πράσινες σαλάτες, απλά τις ξεπλένω καλά. Δεν κάνω πολλά πράγματα με την διατροφή μου, γιατί και ο γιατρός μου είναι πολύ χαλαρός

Και εγω ειμαι αρκετα χαλαρη με τη διατροφη μου,προσεχω την υγιεινη αλλα τρωω σχεδον απολα.Αν ειναι να στραβωσει το πραγμα!!!! θα στραβωσει!!οσο και να προσεχουμε εμεις!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι β χοριακη καλε στον πεμπτο μηνα;;;;;β επιπεδου εννοεις μηπως;οχι....επισκεψη του μηνα κανονικα.στο νοσοκομειο δεν ισχυεωπαλια αυτο θα παρω να κλεισω ραντεβου κσι θα σου πω ....

:confused::confused:Δε θα σε δεχτουν?αλλο παλι και τουτο!:confused::confused:Δηλαδη και τις αλλες φορες ετσι ηταν τα πραγματα? 18/3 για β' χοριακη θα πας η' για απλη εξεταση? Οσον αφορα τα χαπια,αν και ακομα δεν εχω ξεκινησει τπτ παρα μονο φολλικο,θα σου πω τι εκανα τις αλλες φορες.Τιποτα απολυτως:roll::roll:δηλαδη:μαγνησιο δεν πηρα ποτε,μονο σιδηρο και ασβεστιο.Πρωι-βραδυ αν θυμαμαι καλα,ουτε να ειμαι νηστικη,ουτε με διαφορα ωρας μεταξυ τους,τουρλου τουρλου αρκει να τα παιρνω.Μετα εκοβα απο μονη μου το ασβεστιο γιατι με χαλαγε στο στομαχι και τον σιδηρο αναλογα τα κεφια μου και αυτον.Οταν μειωνα τη δοση στα συμπληρωματα ενιωθα καλυτερα .Ασε καλυτερα ρωτα καμια αλλη κοπελα,γιατι εγω εκανα αλχημειες8)8):cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εγω ειμαι αρκετα χαλαρη με τη διατροφη μου,προσεχω την υγιεινη αλλα τρωω σχεδον απολα.Αν ειναι να στραβωσει το πραγμα!!!! θα στραβωσει!!οσο και να προσεχουμε εμεις!!!

συμφωνω!!!!ενταξει ουτε πινω ουτε καπνιζω αμα ειναι νσ κοψω κ τον ταραμα....θα πεθααααανω:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τρία μαγνήσια???

Οκ... ο γιατρός ξέρει! Ρώτησέ τον όμως να σου βρει μια λύση κι εσύ βρε κορίτσι μου! Δεν στα είχε δώσει και στις άλλες εγκυμοσύνες?

Ταραμοσαλάτα τσάκισα 3 μέρες τώρα τρώω του σκασμού!

Δεν είχα ακούσει τίποτα, ούτε το έψαξα, ούτε το σκέφθηκα να ρωτήσω για να είμαι ειλικρινής...

Τώρα να αγχωθώ?

Έχω κάνει κανα κακό? :oops:

Θα πάω γιατρό αύριο για το τριπλό τεστ και θα ρωτήσω. :mrgreen: έχω ενα μπολ να τσακίσω ακόμα! :rolleyes:

πολλες φαν του ταραμα μαζευτηκαμε βλεπω....τα χαπια τα επαιρνα σε καθε εγκυμοσυνη απλως δν ηξερα οτι και το μαγνησιο πρεπει να απεχει απο τα αλλα....τεσπα εβγαλα ενα καλο προγραμμα νομιζω αλλα με υπενθυμιση αναγκαστικα αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξεχασω κατι....παιδια δουλειες....ασε ας θυμαται το κινητο τα χαπια!!!:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαρούσκαγιαααααα,

το πρώτο πράγμα που είδα όταν μπήκα σήμερα στο φόρουμ, ήταν για τον 4ο!!! Επειδή έχω αρχίσει να πείθομαι για το αίσθημα της αγορομάνας, εσύ βέβαια το γνωρίζεις ήδη καλύτερα, νομίζω ότι θα είναι τέλεια!!! Τι 3 τι 4????σουπερ υγιές να είναι! ΕΕΕ αν είναι τόσο δυνατό το ψ βρε παιδί μου που να πας κόντρα στη φύση???? Εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένειά σας!

ΥΓ. Thanks για το pm.

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Τι β χοριακη καλε στον πεμπτο μηνα;;;;;β επιπεδου εννοεις μηπως;οχι....επισκεψη του μηνα κανονικα.στο νοσοκομειο δεν ισχυεωπαλια αυτο θα παρω να κλεισω ραντεβου κσι θα σου πω ....

A καλα!!! Ενα μυαλο ξανθιας χειμωνα καλοκαιρι τι περιμενεις? Β' επιπεδου εννοουσα:D:D:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα εγκυουλες!!!Σημερα κρεατοσουπα εχει το μενου,να μαλακωσει λιγο το εντερακι μας:D Δωστε ιδεες για τις επομενες μερες οι νοικοκυρουλες μας..........:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα εγκυουλες!!!Σημερα κρεατοσουπα εχει το μενου,να μαλακωσει λιγο το εντερακι μας:D Δωστε ιδεες για τις επομενες μερες οι νοικοκυρουλες μας..........:D

Καλημερα!!!!!! Εμεις χθες ειχαμε κρεατοσουπα!!! Σημερα το μενου εχει Μακαρονια με κιμα μιαμ μιαμ!!!

79o6p3.png

καλημερα κοριτσια.. α τι καλα σουπιτσα οτι πρεπει. Ειμαι χαλια μυτη αυτια λαιμος αρρωστησα και εγω δε τη γλυτωσα. κλεισαμε και ταξιδι να δω πως θα παω. Ξερει καμια εαν επειρεαζετε το μωρο?

UstLp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.. α τι καλα σουπιτσα οτι πρεπει. Ειμαι χαλια μυτη αυτια λαιμος αρρωστησα και εγω δε τη γλυτωσα. κλεισαμε και ταξιδι να δω πως θα παω. Ξερει καμια εαν επειρεαζετε το μωρο?

Περαστικούλια σου! Κάνε ότι γιατροσόφι μπορείς, να γίνεις καλά και να το απολαύσεις! εγω πριν απο μια βδομάδα πήγα ταξίδι στην Αγγλία, όπου χρησιμοποίησα όλα τα μεσα μεταφοράς. Όλα πήγαν καλά και ο γιατρός μου είχε πει από πριν κανένα πρόβλημα για το μωρό. Πράγματι... Το μόνο που με κούρασε ήταν η ώρες καθισιού, αλλά σηκωνόμουν για ξεμούδιασμα.

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Από το ταξίδι ή το κρύωμα?Από τίποτα δεν επηρεάζεται το μωρό.Κι εγώ πήγα ταξίδι και δεν είχα θέμα με το μωρό...Περαστικά σου!Σουπίτσες, τσάγια..τα ξέρεις...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερούδια καλημερούδια!

Σας έρχομαι με φρέσκα και καλά νέα!

Σήμερα το πρωί πήγαμε στον γιατρό!

Έκανα τον υπέρηχο για το Α' τεστ (38.70 ευρώ). Τώρα μένει να περιμένω σε 15 ημέρες για τα αποτελέσματα. Απλό απλούστατο ήταν!

Αλλά το καλύτερο ήταν πως είδα το μωράκι μου που έχει μεγαλώσει και κουνιέται πέρα δώθε! Αχ αχ αχ!

Ψαχούλεψε και ο γιατρός για φύλο αλλά δεν είδε τίποτα φυτρωμένο! :tongue:.

90% κοριτσάκι λέει! Οπότε... κάντε μας ροζάκι εμάς, με δόξα και τιμή! :tongue:

Επίσης καλό είναι ότι είδε το ινομύωμα και μου είπε πως δεν είναι τίποτα το φοβερό και είναι σε τέτοια θέση που δεν μας ενοχλεί καθόλου!

Κυρίως δεν ενοχλεί το έμβρυο!

Και οτι το εμβρυάκι είναι σούπερ και όοοοολα καλά! πω πω πω...!!!

Με πήρανε και τα ζουμιά που είδα πως μεγάλωσε και κουνούσε δαχτυλάκια! Δεν άντεξα η γκαστρούλα! Καρδούλα μου..!

Δεν φανταζόμουν πως θα ένοιωθα τέτοια συναισθήματα κάποια στιγμή στη ζωή μου! Πού να γεννηθεί κι όλας! θα τρελαθώ απο χαρά! :D

Θύμωσα λίγο που δεν άφησαν τον άντρα μου να μπει μαζί μου να το δει...

Θα κάνει υπομονή ο καλός μου ως τον άλλο μήνα...

Εύχομαι και σε εσάς καλά νέα να έχετε πάντα και γερά, χαρούμενα μωράκια στις αγκαλίτσες σας.

Πάντα χαρές να χουμε μωρέ! :D

tumblr_mig3bmYDH71qc4uvwo1_400.gif

gHTSp2.png

Ταξιδακι αναψυχης? Ω τι ωραια!!!!για που πιτσουνακια μου??????Το μπεμπε ειναι καλα προστατευμενο μεσα στη μητρα σου,δεν επηρρεαζεται απο τιποτα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερούδια καλημερούδια!

Σας έρχομαι με φρέσκα και καλά νέα!

Σήμερα το πρωί πήγαμε στον γιατρό!

Έκανα τον υπέρηχο για το Α' τεστ (38.70 ευρώ). Τώρα μένει να περιμένω σε 15 ημέρες για τα αποτελέσματα. Απλό απλούστατο ήταν!

Αλλά το καλύτερο ήταν πως είδα το μωράκι μου που έχει μεγαλώσει και κουνιέται πέρα δώθε! Αχ αχ αχ!

Ψαχούλεψε και ο γιατρός για φύλο αλλά δεν είδε τίποτα φυτρωμένο! :tongue:.

90% κοριτσάκι λέει! Οπότε... κάντε μας ροζάκι εμάς, με δόξα και τιμή! :tongue:

Επίσης καλό είναι ότι είδε το ινομύωμα και μου είπε πως δεν είναι τίποτα το φοβερό και είναι σε τέτοια θέση που δεν μας ενοχλεί καθόλου!

Κυρίως δεν ενοχλεί το έμβρυο!

Και οτι το εμβρυάκι είναι σούπερ και όοοοολα καλά! πω πω πω...!!!

Με πήρανε και τα ζουμιά που είδα πως μεγάλωσε και κουνούσε δαχτυλάκια! Δεν άντεξα η γκαστρούλα! Καρδούλα μου..!

Δεν φανταζόμουν πως θα ένοιωθα τέτοια συναισθήματα κάποια στιγμή στη ζωή μου! Πού να γεννηθεί κι όλας! θα τρελαθώ απο χαρά! :D

Θύμωσα λίγο που δεν άφησαν τον άντρα μου να μπει μαζί μου να το δει...

Θα κάνει υπομονή ο καλός μου ως τον άλλο μήνα...

Εύχομαι και σε εσάς καλά νέα να έχετε πάντα και γερά, χαρούμενα μωράκια στις αγκαλίτσες σας.

Πάντα χαρές να χουμε μωρέ! :D

tumblr_mig3bmYDH71qc4uvwo1_400.gif

Kαταρχήν χαίρομαι πολύ που είσαι χαρούμενη και είδες το μωράκι σου!

Μετά έχω απορίες!!!! Πές μου λίγο τι ειδικό είχε ο υπέρηχος και βγήκε τέτοια τιμή σε ευρώ? 38,7??Μήπως καλύπτεται από ΕΟΠΥΥ? 15 μέρες γιατί να περιμένεις??και γιατί δεν μπορούσε να μπει ο άντρας σου??? Εγώ άλλο τριπλό έκανα βρε παιδιά???

Εγώ έκανα έναν υπέρηχο με τις γνωστές διαγνώσεις (50 ευρώ με απόδειξη από τον ίδιο το γιατρό μου), πχ να τα ποδια, η καρδιά, κτλ κτλ ολα καλα και μετά με έστειλε για τεστ αίματος που βγαίνει σε 3 μέρες για σύνδρομο ντάουν και για ένα νευρο-σύνδρομο whatever πώς λέγεται...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...