Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα στις γλυκιές μανούλες (και μέλλουσες μανούλες) της παρέας μας!

Καλή σαρακοστή και καλά κούλουμα! Θεσσαλονίκη και Καβάλα όλο βροχή σήμερα! Οπότε ούτε χαρταετό, ούτε σε κανένα λαϊκό πανηγύρι θα πάμε. Σπίτι, στην ζεστούλα και στην κουβερτούλα! Χαχα

Markouskaki: Εγώ δεν παίρνω χάπια. Μόνο φυλικό οξύ. Αλλά ένας καλός τρόπος να θυμάμαι πότε να παίρνεις τι, είναι να το συνδυάσεις με κάποια δραστηριότητα. Π.χ. με κάποιο ενδιάμεσο γεύμα ή με το μαγείρεμα ή με κάτι άλλο...

Meldan: Εγώ ανυπομονώ να γεννήσω. Παρότι έχω προς το παρών μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, την βαριέμαι! Θα ήθελα να κλείσω τα μάτια μου και όταν τα ανοίξω να έχω το σποράκι στην αγκαλιά μου! Βασικά, ποτέ δεν μου άρεσε η ιδέα της εγκυμοσύνης. Αν μπορούσα να αποκτήσω παιδί χωρίς να χρειαστεί να μείνω έγκυος, θα το επέλεγα απευθείας! Χαχα

mama82: Εγώ δεν είχα ποτέ ταχυκαρδίες, αλλά έχω διαβάσει ότι είναι ένα φυσιολογικό σύμπτωμα.

chrochetmania: Στο ίντερνετ που έψαξα πράγματι λέει ότι ταραμοσαλάτα δεν κάνει να τρώμε, γιατί είναι ωμό φαγητό. Ξενέρωσα εντελώς! Είναι από τα αγαπημένα μου σαρακοστιανά φαγητά! :(

Oυτε εγω πινω τπτ μονο φολλικο και χαπι του θυροειδη,ο γιατρος μου ,μου ειπε οτι σιδηρο ασβεστιο δινουμε στον 6ο μηνα πριν δεν χρειαζεται και δυσκιλιοτητα προκαλουν και το συκωτι επιβαρυνουν χωρις λογο

ο ταραμας ειναι ωμα αυγα ψαριων

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια!!! Θα του το πω του γιατρού και βλέπουμε, αναιμία δεν έχω τον θυροειδή εκανα εξέταση και ηταν κάλος δεν ξέρω αν χρειαζεται να το ξαναδώ, θα ρωτησω, μήπως παιζει ρολο το ζάχαρο αν και δεν ξέρω αν έχω ακόμη;;;; και μετα σκέφτομαι η κοιλιά τα επιπλέον κιλά που μπήκαν....δεν ξέρω, ευτυχώς έχω γιατρό την τετάρτη

Ευχαριστώ!!!!

yk1yp3.png

καλη σαρακοστη κοριτσια!

εγω τρωω ανοιχτα ταραμα...δεν ειχα φανταστει οτι μπορει να μην κανει...

και να φανταστειτε οτι προσεχω τα παντα μεχρι αηδιας.. για τον φοβο του τοξοπλασματος δεν τρωω τιποτα πρασινο χωρις να το βρασω (αρα δεν τρωω καθολου πρασινες σαλατες)τις ντοματες τις καθαριζω,δεν τρωω αλλαντικα,κρεατα που δεν τα εχω μαγειρεψει εγω,χυμους απεξω γιατι φοβαμαι οτι τα φρουτα θα ναι απλυτα και πλενω συνεχεια τα χερια μου...

εγω τα χαπια τα πινω ετσι:

6.30ξυπνητηρι σιδηρος ξανακοιμαμαι

7.30 ξαναξυπναω και τρωω πρωινο

9 ασβεστιο(πρεπει 2 ωρες μετα το σιδηρο)

11-12 φρουτο

3.30 φαι και fillicin

5.30 σιδηροσ (λεει στις οδηγιες 2ωρες πριν ή μετα το φαϊ)

7.30 φρουτο

9 ασβεστιο και γαλα η γιαουρτι

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλά κούλουμα σε όλες τις οικογένειες! Ετοιμαζόμαστε κι εμείς να μαζευτούμε με φίλους για φαγητό το μεσημεράκι! Ο καιρός μας τα χάλασε! Πάλι έξω έπεσα! :evil::evil::evil:

Μαρουσκάκι έγω που τα παίρνω όλα να σου πω το πρόγραμμά μου μπας και σε βοηθήσει? Χωρίς αφυπνίσεις.

6 το πρωί νηστική πίνω το Τ4 και μετά ξανά κοιμάμαι μέχρι τις 10 συνήθως. Κανονικά πρέπει να μείνω 2 ώρες νηστική αφού το πιω.

Μετά που σηκώνομαι πίνω φυσικό χυμό πορτοκάλι με ένα ακτινίδιο (για ευνόητους τουαλετο-λόγους) και μαζί με αυτά τον σίδηρο σε χάπι που έχει μέσα και φολικό. 2σε1.

Μετά από κάνα μισάωρο τρώω κανονικά το πρωινάκι μου. (περίπου στις 11 δηλαδή.)

Το μεσημέρι στις 13.00 τρώω μεσημεριανό. μισή ωρίτσα μετά το φαγητό χτυπάω δυο μαγνήσια.

Μετά απογευματινό φρουτάκι κατά τις 4

και στις 5 το ασβέστιο.

Στις 7 το βραδινό μου,

κατά τις 8 ένα μπολάκι παγωτό ή ένα ποτήρι γάλα (που είναι και η τελευταία υγρής μορφής τροφή της ημέρας, γιατί αλλιώς αν πιω έστω κι ένα ποτήρι νερό μετά τις 9 θα ξαγρυπνήσω αγκαλιά με τη τουαλέτα λόγω συχνοουρίας)

και μετά κατά τις 10 θα κριτσανίσω κατι τις. μπισκοτάκι κρακεράκι παξιμαδάκι και μετά νανάκια...

Αυτά... Ο καλός μου λέει πως ούτε η γιαγιά του δεν έπαιρνε τόσα χάπια όσα πίνω εγώ! :tongue::tongue::tongue: Ε! 5 χαπάκια την ημέρα δεν τα λές και πολλά!:confused:

pillspil.gif

Ναι πουλάκι μου, οκ, αλλά εγώ έχω να στριμώξω και τρία μαγνήσια τα οποία να απέχουν και από σίδηρο και από ασβέστιο, κατάλαβες?:confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα στις γλυκιές μανούλες (και μέλλουσες μανούλες) της παρέας μας!

Καλή σαρακοστή και καλά κούλουμα! Θεσσαλονίκη και Καβάλα όλο βροχή σήμερα! Οπότε ούτε χαρταετό, ούτε σε κανένα λαϊκό πανηγύρι θα πάμε. Σπίτι, στην ζεστούλα και στην κουβερτούλα! Χαχα

Markouskaki: Εγώ δεν παίρνω χάπια. Μόνο φυλικό οξύ. Αλλά ένας καλός τρόπος να θυμάμαι πότε να παίρνεις τι, είναι να το συνδυάσεις με κάποια δραστηριότητα. Π.χ. με κάποιο ενδιάμεσο γεύμα ή με το μαγείρεμα ή με κάτι άλλο...

Meldan: Εγώ ανυπομονώ να γεννήσω. Παρότι έχω προς το παρών μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, την βαριέμαι! Θα ήθελα να κλείσω τα μάτια μου και όταν τα ανοίξω να έχω το σποράκι στην αγκαλιά μου! Βασικά, ποτέ δεν μου άρεσε η ιδέα της εγκυμοσύνης. Αν μπορούσα να αποκτήσω παιδί χωρίς να χρειαστεί να μείνω έγκυος, θα το επέλεγα απευθείας! Χαχα

mama82: Εγώ δεν είχα ποτέ ταχυκαρδίες, αλλά έχω διαβάσει ότι είναι ένα φυσιολογικό σύμπτωμα.

chrochetmania: Στο ίντερνετ που έψαξα πράγματι λέει ότι ταραμοσαλάτα δεν κάνει να τρώμε, γιατί είναι ωμό φαγητό. Ξενέρωσα εντελώς! Είναι από τα αγαπημένα μου σαρακοστιανά φαγητά! :(

Τι εννοεί το ίντερνετ είναι ωμό φαγητό?Κι έχω κάνει δυο τόνους ταραμοσαλάτα (την οποία θα φάω , πίστεψέ με!)....:confused::confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλη σαρακοστη κοριτσια!

εγω τρωω ανοιχτα ταραμα...δεν ειχα φανταστει οτι μπορει να μην κανει...

και να φανταστειτε οτι προσεχω τα παντα μεχρι αηδιας.. για τον φοβο του τοξοπλασματος δεν τρωω τιποτα πρασινο χωρις να το βρασω (αρα δεν τρωω καθολου πρασινες σαλατες)τις ντοματες τις καθαριζω,δεν τρωω αλλαντικα,κρεατα που δεν τα εχω μαγειρεψει εγω,χυμους απεξω γιατι φοβαμαι οτι τα φρουτα θα ναι απλυτα και πλενω συνεχεια τα χερια μου...

εγω τα χαπια τα πινω ετσι:

6.30ξυπνητηρι σιδηρος ξανακοιμαμαι

7.30 ξαναξυπναω και τρωω πρωινο

9 ασβεστιο(πρεπει 2 ωρες μετα το σιδηρο)

11-12 φρουτο

3.30 φαι και fillicin

5.30 σιδηροσ (λεει στις οδηγιες 2ωρες πριν ή μετα το φαϊ)

7.30 φρουτο

9 ασβεστιο και γαλα η γιαουρτι

Βλέπω ο κάθε γιατρός έχει τη δική του συνταγή, της Κρόκετ δε δίνει τπτ μέχρι τον 6ο, εσένα δίνει δυο ασβέστια δυο σίδηρους, καθόλου μαγνήσιο, άντε βγάλε άκρη....:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τι εννοεί το ίντερνετ είναι ωμό φαγητό?Κι έχω κάνει δυο τόνους ταραμοσαλάτα (την οποία θα φάω , πίστεψέ με!)....:confused::confused::confused::confused:

Όπως είπε και η crochetmania, ο ταραμάς είναι ωμά αυγά ψαριών. Εγώ έφαγα λίγο προχτές, αλλά τώρα δεν ξέρω... Την Πέμπτη που έχω ραντεβού με τον γιατρό, θα τον ρωτήσω. Όσο για τα αλλαντικά, εγώ τρώω κανονικά. Και τις πράσινες σαλάτες, απλά τις ξεπλένω καλά. Δεν κάνω πολλά πράγματα με την διατροφή μου, γιατί και ο γιατρός μου είναι πολύ χαλαρός

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βλέπω ο κάθε γιατρός έχει τη δική του συνταγή, της Κρόκετ δε δίνει τπτ μέχρι τον 6ο, εσένα δίνει δυο ασβέστια δυο σίδηρους, καθόλου μαγνήσιο, άντε βγάλε άκρη....:roll::roll::roll:

Ίσως να έχει να κάνει και με την υγεία της κάθε γυναίκας. Εμένα ας πούμε εκτός από το φυλικό, προς το παρών μου έχει αποκλείσει οτιδήποτε άλλο. Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα ξανακάνω αιματολογικές και τότε θα δούμε αν θα χρειαστεί να πάρω τίποτα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλη Σαρακοστη!!!!! Με το καλο τα μωρακια μας ολες!!!!

Εμενα μου εχει απαγορευσει ολα τα θαλασσινα οποτε δεν εφαγα τπτ της μερας!

Και φαρμακα δεν πινω τπτ...Ακομα κ το φυλικο μ το σταματησε! Ευτυχως προς το παρον τη γλύτωσα!!

Σας φιλω!

MYfKp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλη σαρακοστή να έχουμε και με το Κάλο τα μωρακια μας!!!! Καταρχήν Μαρουσκακι με το καλό και ο 4ος γιος!!! Να ναι παντα γερός και καλοτυχος!!!!! Εύχομαι τα καλυτερα!!! Αν και έπεσα εξω στην δημοσκόπηση αλλά δεν πειράζει....χαχα

Κορίτσια ήθελα να ρωτησω αν είχατε ειτε σ αυτήν ειτε σε προηγουμένη εγκυμοσύνη ταχυκαρδίες;;;; εγώ αυτήν την εβδομαδα πολύ και λίγο αγχωθηκα μήπως ενοχλεί το μωρο.. Είμαι στην 24η εβδομαδα.

Επίσης σήμερα τρώμε κανονικά ;;;;η να αποφύγουμε κάτι;;;

Εγώ έχω, τώρα που μπήκα στο 2ο τρίμηνο, πριν δεν είχα.

Σήμερα καλό είναι να μην φάμε ωμά, στρείδια μύδια και γλιστερές, και να αποφύγουμε την ταραμοσαλάτα (αλλά όχι και τους ταραμοκεφτέδες, χεχεχε), δλδ ότι είναι ωμό, μακριά! Δε χάθηκε ο κόσμος, θα τα φάμε του χρόνου!

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας!!!εχω να μπω πανω απο 10 μερες....η εγκυμοσυνη προχωρα κανονικα ειμαι 15 κ 1 σημερα...χαθηκα γιατι ειχαμε ασχημα νεα τον τελευταιο καιρο στην οικογενεια...η πεθερα μου χρονια καρκινοπαθης παρουσιασε παλι στο στομαχι αυτη τη φορα και ειμαστε ολη σε μια περιεργη κατασταση...

ευχομαι σε ολες σας καλη σαρακοστη με υγεια!!οτι καλυτερο στις οικογενειες σας...εχω χασει λιγακι τα νεα της παρεας αλλα βλεπετε οι λογοι υγειας μας υπερβαινουν....ελπιζω να μη σας ψυχοπλακωσα ....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Ναι πουλάκι μου, οκ, αλλά εγώ έχω να στριμώξω και τρία μαγνήσια τα οποία να απέχουν και από σίδηρο και από ασβέστιο, κατάλαβες?:confused::confused::confused:

Τρία μαγνήσια???

Οκ... ο γιατρός ξέρει! Ρώτησέ τον όμως να σου βρει μια λύση κι εσύ βρε κορίτσι μου! Δεν στα είχε δώσει και στις άλλες εγκυμοσύνες?

Ταραμοσαλάτα τσάκισα 3 μέρες τώρα τρώω του σκασμού!

Δεν είχα ακούσει τίποτα, ούτε το έψαξα, ούτε το σκέφθηκα να ρωτήσω για να είμαι ειλικρινής...

Τώρα να αγχωθώ?

Έχω κάνει κανα κακό? :oops:

Θα πάω γιατρό αύριο για το τριπλό τεστ και θα ρωτήσω. :mrgreen: έχω ενα μπολ να τσακίσω ακόμα! :rolleyes:

gHTSp2.png

να ρωτησω κατι οσες παιρνετε τα παντα ολα απο χαπια.πώς τα θυμαστε;ο σιδηρος να απεχει ωρες απο ασβεστιο κ μαγνησιο...τρια μαγνησια τη μερα φολικο...εγω βαζω αφυπνισεις στο κινητο.εχετε καμιααλλη ιδεα;α εγω γιατρο θα παω 18 μαρτη τωρα αλλα μου ειπε να ξεκινησω κ τα ραντεβου στο νοδοκομειο αν παω αργα δε θα με δεχτουν....:confused:

:confused::confused:Δε θα σε δεχτουν?αλλο παλι και τουτο!:confused::confused:Δηλαδη και τις αλλες φορες ετσι ηταν τα πραγματα? 18/3 για β' χοριακη θα πας η' για απλη εξεταση? Οσον αφορα τα χαπια,αν και ακομα δεν εχω ξεκινησει τπτ παρα μονο φολλικο,θα σου πω τι εκανα τις αλλες φορες.Τιποτα απολυτως:roll::roll:δηλαδη:μαγνησιο δεν πηρα ποτε,μονο σιδηρο και ασβεστιο.Πρωι-βραδυ αν θυμαμαι καλα,ουτε να ειμαι νηστικη,ουτε με διαφορα ωρας μεταξυ τους,τουρλου τουρλου αρκει να τα παιρνω.Μετα εκοβα απο μονη μου το ασβεστιο γιατι με χαλαγε στο στομαχι και τον σιδηρο αναλογα τα κεφια μου και αυτον.Οταν μειωνα τη δοση στα συμπληρωματα ενιωθα καλυτερα .Ασε καλυτερα ρωτα καμια αλλη κοπελα,γιατι εγω εκανα αλχημειες8)8):cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλη σαρακοστή να έχουμε και με το Κάλο τα μωρακια μας!!!! Καταρχήν Μαρουσκακι με το καλό και ο 4ος γιος!!! Να ναι παντα γερός και καλοτυχος!!!!! Εύχομαι τα καλυτερα!!! Αν και έπεσα εξω στην δημοσκόπηση αλλά δεν πειράζει....χαχα

Κορίτσια ήθελα να ρωτησω αν είχατε ειτε σ αυτήν ειτε σε προηγουμένη εγκυμοσύνη ταχυκαρδίες;;;; εγώ αυτήν την εβδομαδα πολύ και λίγο αγχωθηκα μήπως ενοχλεί το μωρο.. Είμαι στην 24η εβδομαδα.

Επίσης σήμερα τρώμε κανονικά ;;;;η να αποφύγουμε κάτι;;;

Νομιζω οτι οι ταχυκαρδιες οφειλονται στο οτι η καρδια κανει διπλη δουλεια τωρα,αρα η κουραση ειναι πιο πολυ,η κοπωση πιο ευκολη,λαχανιασμα στις δραστηριοτητες και θα επανελθεις στα φυσιολογικα οταν γεννησεις με το καλο!!!δεν υπαρχει αλλη σωτηρια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω εφαγα κανονικα τα παντα,εκτος απο αλκοολ!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...