Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω κοριτσια δε ξερω πως θα σας ακουστει αλλα δεν ανυπομονω να γεννησω.Μ αρεσει τωρα που ειμαι εγκυος,το απολαμβανω και ξερω σιγουρα οτι το μετα θα ναι πακετο.Δεν ειναι ενα και δυο,θα ναθ τρια και δε θα μπορω να κουνηθω.Δε με φοβιζουν καθολου τα διαδικαστικα και τα μωρουδιστθκα κλαματα,ξυπνηματα κτλ αλλα αυτο που με ψιλοπνιγει σαν αισθηση ειναι οτι για να πεταχτω καπου θα πρεπει να κανω κανονισματα η αλλιως να χω ενα απ το χερι,ενα στο καροτσι κι ενα στι μαρσιπο.Απ τη μια μ αρεσεθ κι απ την αλλη θα θελα τα δυο πρωτα χρονια να συμπηκνωθουν σε κανα εξαμηνο.

Να σου πω ουτε εγω βιαζομαι να γεννησω,μεατ πας περιμενει 1 παλουκακι ευτυχως εγω εχω πολυ βοηθεια και ο μεγαλος εχει ποια ξεφυγει (αφου θα ειναι ποια 7) απλα ελπιζω να κανω ησυχο μωρο χωρις κολικους γιατι τα 2 προηγουμενα ξενυχτησα πολυ μεχρι 8 μηνων στο μεγαλο δε 2 χρονια εκανε να κοιμηθει νυχτα

79o6p3.png

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή από αύριο!:D

Εύχομαι να κάνει λίγο καλό καιρό αύριο να χαρούν τα παιδάκια μας κι εμείς!Καλά να περάσετε.Γι' αυτό που συζητάτε....κι εγώ δεν ανυπομονώ να γεννήσω, όχι για το παλούκι το οποίο είναι αυτονόητο είτε πρώτο είτε δέκατο παιδί, αλλά γιατί απολαμβάνω αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας (σωματικής, ψυχολογικής, δωματίων κ.λ.π.).Δεν κρατάει τυχαία 9 μήνες η εγκυμοσύνη....;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Νοβεμπετ τι μου τους ξαναθυμισες τους ντολμαδες?Ευτυχως που αυτη τη στιγμη δεν πεινω,εχω φαει παστιτσιο,ειπα σημερα να φαμε κατι "λαιτ"αφου αυριο θα τσακισουμε τα σαρακοστιανα.Για επιδορπιο εφαγα μιση λακτα με φραουλα-γιαουρτι.Αχ ας πετυχουμε αυριο καμια ωριτσα χωρις βροχη να πεταξουμε χαρταετο γιατι αλλιως προβλεπω να ακουμε πολυ γκρινια.Αντε μ αυτα και μ αυτα θα περασουν αλλες δυο μερες και μετα θα μενει μια εβδομαδα να δουμε τα νινακια.Ολες μαζι ειμαστε.Παω για μπανιο και μετα παιδοτοπο με την κουμπαρα μου.Θα πηγαιναμε σε μια ξαδελφη αλλα αρρωστησε ο μπεμπακος της.Ο αντρας μου δε,ζει μονο για το ντερμπυ.Μεχρι κι η μελινα με ρωτησε"μαμα σημερα ειναι ο μεγαλος αγωνας του παθαναικου μας"?

Παστιτσιο εχω πει να φτιαξω αυτη τη βδομαδα.Το ακουω απο σενα,εφτιαξε και η μανα μου εχθες ε! δεν μπορω αλλο εγκυος γυναικα το ληγουρευτικα:wink::wink:

Και εγω το απογευμα παιδοτοπο με τα παιδια και μια φιλη,οι αντρες για αγωνα κλασσικα.Τελικα ολοι πανω κατω τα ιδια κανουμε ε??οι γυναικες με τα παιδια και οι αντρες με τη μπυρα αγκαλια...:mad::mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια δε ξερω πως θα σας ακουστει αλλα δεν ανυπομονω να γεννησω.Μ αρεσει τωρα που ειμαι εγκυος,το απολαμβανω και ξερω σιγουρα οτι το μετα θα ναι πακετο.Δεν ειναι ενα και δυο,θα ναθ τρια και δε θα μπορω να κουνηθω.Δε με φοβιζουν καθολου τα διαδικαστικα και τα μωρουδιστθκα κλαματα,ξυπνηματα κτλ αλλα αυτο που με ψιλοπνιγει σαν αισθηση ειναι οτι για να πεταχτω καπου θα πρεπει να κανω κανονισματα η αλλιως να χω ενα απ το χερι,ενα στο καροτσι κι ενα στι μαρσιπο.Απ τη μια μ αρεσεθ κι απ την αλλη θα θελα τα δυο πρωτα χρονια να συμπηκνωθουν σε κανα εξαμηνο.

Εγω παλι θα ηθελα να γεννησω ενα μωρακι ετοιμο...2 χρονων,να εχει δοντια,να μη φοραμε πανα ,να λεμε λογακια,να περπαταμε και να κοιμομαστε ολη τη νυχτα:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.Περα απτην πλακα εγω ανυπομονω να γεννησω γιατι με εχει φαει η αγωνια-ανυπομονησια να δω το μωρακι μου, παρολο που ξερω οτι μετα θα ψοφησω στη κουραση και χωρις βοηθεια απο κανεναν, αλλα και τωρα νιωθω ανυμπορη να κανω πολλα πραγματα,ειμαι μονιμως αγχωμενη για το μπεμπε και αυτο δε παλευεται.Θα παθω κανα εμφραγμα στο τελος......:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

τον προηγουμενο μηνα εκανα 1,5 μηνα να παω ακριβως! υπομονη

Κανονικα 3 φορες επρεπε να πηγαιναμε μεσα σε 40 μερες,δηλαδη καθε 20 μερες και οχι μονο μια φορα.Ακρως αγχωτικο......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Να σου πω ουτε εγω βιαζομαι να γεννησω,μεατ πας περιμενει 1 παλουκακι ευτυχως εγω εχω πολυ βοηθεια και ο μεγαλος εχει ποια ξεφυγει (αφου θα ειναι ποια 7) απλα ελπιζω να κανω ησυχο μωρο χωρις κολικους γιατι τα 2 προηγουμενα ξενυχτησα πολυ μεχρι 8 μηνων στο μεγαλο δε 2 χρονια εκανε να κοιμηθει νυχτα

"Κωλικοι": ο εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες.μη μου λες για κωλικους γιατι απο οσο ξερω δε παλευονται.Δοξα το Θεο δεν ειχαμε και ουτε θελω να το βιωσω.Αχ ξενυχτια μου,σας ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!εχει να βγει μαυρος κυκλος στο ματι,ολα τα λεφτα λεμε8)8)8)8)8):cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

"Κωλικοι": ο εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες.μη μου λες για κωλικους γιατι απο οσο ξερω δε παλευονται.Δοξα το Θεο δεν ειχαμε και ουτε θελω να το βιωσω.Αχ ξενυχτια μου,σας ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!εχει να βγει μαυρος κυκλος στο ματι,ολα τα λεφτα λεμε8)8)8)8)8):cool:

Αν δεν εχεις ζησει κολικους νεογεννητου δεν εχεις ζησει τπτ.βασικα εμενα μου εχουν τυπωθει πιο εντονα τα ξενυχτια μετα το χρονο και ως τα τρια του μικροτερου οποτε οι κολικοι μου φαινονται παιχνιδακι....:mrgreen: Καλημερα ακομη δε βρεχει εδω!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Παστιτσιο εχω πει να φτιαξω αυτη τη βδομαδα.Το ακουω απο σενα,εφτιαξε και η μανα μου εχθες ε! δεν μπορω αλλο εγκυος γυναικα το ληγουρευτικα:wink::wink:

Και εγω το απογευμα παιδοτοπο με τα παιδια και μια φιλη,οι αντρες για αγωνα κλασσικα.Τελικα ολοι πανω κατω τα ιδια κανουμε ε??οι γυναικες με τα παιδια και οι αντρες με τη μπυρα αγκαλια...:mad::mad:

εμενα παλι ο αντρας μου ειναι αλλη κατηγορια.πολλες φορες του λεω να βγει κ δε βγαινει...τοσα χρονισ εδω δεν εχει φιλους κολλητους μονο γνωστους, καλα δεν το κυνηγησε κιολας....οποτε τους αγωνες τους βλεπει σπιτι με τους γιους του....απο μια αποψη ειναι τυχερος εχει παντα παρεα για αγωνα κι εγω τυχερη γτ εχω χρονο να διαβασω ή να κανω καμια δουλεια παραπανω

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι οσες παιρνετε τα παντα ολα απο χαπια.πώς τα θυμαστε;ο σιδηρος να απεχει ωρες απο ασβεστιο κ μαγνησιο...τρια μαγνησια τη μερα φολικο...εγω βαζω αφυπνισεις στο κινητο.εχετε καμιααλλη ιδεα;α εγω γιατρο θα παω 18 μαρτη τωρα αλλα μου ειπε να ξεκινησω κ τα ραντεβου στο νοδοκομειο αν παω αργα δε θα με δεχτουν....:confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

να ρωτησω κατι οσες παιρνετε τα παντα ολα απο χαπια.πώς τα θυμαστε;ο σιδηρος να απεχει ωρες απο ασβεστιο κ μαγνησιο...τρια μαγνησια τη μερα φολικο...εγω βαζω αφυπνισεις στο κινητο.εχετε καμιααλλη ιδεα;α εγω γιατρο θα παω 18 μαρτη τωρα αλλα μου ειπε να ξεκινησω κ τα ραντεβου στο νοδοκομειο αν παω αργα δε θα με δεχτουν....:confused:

Καλά κούλουμα σε όλες τις οικογένειες! Ετοιμαζόμαστε κι εμείς να μαζευτούμε με φίλους για φαγητό το μεσημεράκι! Ο καιρός μας τα χάλασε! Πάλι έξω έπεσα! :evil::evil::evil:

Μαρουσκάκι έγω που τα παίρνω όλα να σου πω το πρόγραμμά μου μπας και σε βοηθήσει? Χωρίς αφυπνίσεις.

6 το πρωί νηστική πίνω το Τ4 και μετά ξανά κοιμάμαι μέχρι τις 10 συνήθως. Κανονικά πρέπει να μείνω 2 ώρες νηστική αφού το πιω.

Μετά που σηκώνομαι πίνω φυσικό χυμό πορτοκάλι με ένα ακτινίδιο (για ευνόητους τουαλετο-λόγους) και μαζί με αυτά τον σίδηρο σε χάπι που έχει μέσα και φολικό. 2σε1.

Μετά από κάνα μισάωρο τρώω κανονικά το πρωινάκι μου. (περίπου στις 11 δηλαδή.)

Το μεσημέρι στις 13.00 τρώω μεσημεριανό. μισή ωρίτσα μετά το φαγητό χτυπάω δυο μαγνήσια.

Μετά απογευματινό φρουτάκι κατά τις 4

και στις 5 το ασβέστιο.

Στις 7 το βραδινό μου,

κατά τις 8 ένα μπολάκι παγωτό ή ένα ποτήρι γάλα (που είναι και η τελευταία υγρής μορφής τροφή της ημέρας, γιατί αλλιώς αν πιω έστω κι ένα ποτήρι νερό μετά τις 9 θα ξαγρυπνήσω αγκαλιά με τη τουαλέτα λόγω συχνοουρίας)

και μετά κατά τις 10 θα κριτσανίσω κατι τις. μπισκοτάκι κρακεράκι παξιμαδάκι και μετά νανάκια...

Αυτά... Ο καλός μου λέει πως ούτε η γιαγιά του δεν έπαιρνε τόσα χάπια όσα πίνω εγώ! :tongue::tongue::tongue: Ε! 5 χαπάκια την ημέρα δεν τα λές και πολλά!:confused:

pillspil.gif

gHTSp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλη σαρακοστή να έχουμε και με το Κάλο τα μωρακια μας!!!! Καταρχήν Μαρουσκακι με το καλό και ο 4ος γιος!!! Να ναι παντα γερός και καλοτυχος!!!!! Εύχομαι τα καλυτερα!!! Αν και έπεσα εξω στην δημοσκόπηση αλλά δεν πειράζει....χαχα

Κορίτσια ήθελα να ρωτησω αν είχατε ειτε σ αυτήν ειτε σε προηγουμένη εγκυμοσύνη ταχυκαρδίες;;;; εγώ αυτήν την εβδομαδα πολύ και λίγο αγχωθηκα μήπως ενοχλεί το μωρο.. Είμαι στην 24η εβδομαδα.

Επίσης σήμερα τρώμε κανονικά ;;;;η να αποφύγουμε κάτι;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλη σαρακοστή να έχουμε και με το Κάλο τα μωρακια μας!!!! Καταρχήν Μαρουσκακι με το καλό και ο 4ος γιος!!! Να ναι παντα γερός και καλοτυχος!!!!! Εύχομαι τα καλυτερα!!! Αν και έπεσα εξω στην δημοσκόπηση αλλά δεν πειράζει....χαχα

Κορίτσια ήθελα να ρωτησω αν είχατε ειτε σ αυτήν ειτε σε προηγουμένη εγκυμοσύνη ταχυκαρδίες;;;; εγώ αυτήν την εβδομαδα πολύ και λίγο αγχωθηκα μήπως ενοχλεί το μωρο.. Είμαι στην 24η εβδομαδα.

Επίσης σήμερα τρώμε κανονικά ;;;;η να αποφύγουμε κάτι;;;

Καλημερα και καλη σαρακοστη!! με το καλο τα παιδακια μας,εγω και στις 3 εγκυμοσυνες ειχα και εχω ταχυπαλμιες-αρρυθμιες απλα σε αλλη χρονικη στιγμη

στην πρωτη ειχα το πρωτο τετραμηνο

στην δευτερη ειχα στο τελευταιο τετραμηνο

και τωρα εχω απο την αρχη μεχρι τωρα αλλα με μικροτερη συχνοτητα

πες το στο γυναικολογο σου συνηθως δεν υπαρχει λογο ανυσηχιας θα σε στειλει σε καρδιολογο η ενδοκρινολογο (μπορει να ειναι και του θυροειδη και ας μην ειχες πριν οι ορμονες παιζουν ταμπουρλο)

μηπως εχεις κι αναιμια??? οι ταχυπαλμιες πολλες φορες εχουν να κανουν με αναιμια

οσο για το φαγητο νομιζω δεν κανει να φαμε ταραμοσαλατα!

79o6p3.png

Καλημέρα στις γλυκιές μανούλες (και μέλλουσες μανούλες) της παρέας μας!

Καλή σαρακοστή και καλά κούλουμα! Θεσσαλονίκη και Καβάλα όλο βροχή σήμερα! Οπότε ούτε χαρταετό, ούτε σε κανένα λαϊκό πανηγύρι θα πάμε. Σπίτι, στην ζεστούλα και στην κουβερτούλα! Χαχα

Markouskaki: Εγώ δεν παίρνω χάπια. Μόνο φυλικό οξύ. Αλλά ένας καλός τρόπος να θυμάμαι πότε να παίρνεις τι, είναι να το συνδυάσεις με κάποια δραστηριότητα. Π.χ. με κάποιο ενδιάμεσο γεύμα ή με το μαγείρεμα ή με κάτι άλλο...

Meldan: Εγώ ανυπομονώ να γεννήσω. Παρότι έχω προς το παρών μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, την βαριέμαι! Θα ήθελα να κλείσω τα μάτια μου και όταν τα ανοίξω να έχω το σποράκι στην αγκαλιά μου! Βασικά, ποτέ δεν μου άρεσε η ιδέα της εγκυμοσύνης. Αν μπορούσα να αποκτήσω παιδί χωρίς να χρειαστεί να μείνω έγκυος, θα το επέλεγα απευθείας! Χαχα

mama82: Εγώ δεν είχα ποτέ ταχυκαρδίες, αλλά έχω διαβάσει ότι είναι ένα φυσιολογικό σύμπτωμα.

chrochetmania: Στο ίντερνετ που έψαξα πράγματι λέει ότι ταραμοσαλάτα δεν κάνει να τρώμε, γιατί είναι ωμό φαγητό. Ξενέρωσα εντελώς! Είναι από τα αγαπημένα μου σαρακοστιανά φαγητά! :(

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...