Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια δεν καταφερα ολοκληρωτικα το στοχο μου.Εγω και η μικρη κοιμηθηκαμε μθα ωρα αλλα η μελινα οχι.Ετσι κι αλλιως αυτη ειναι η πιο δυσκολη στον υπνο οποτε ενταξει.Το βραδυ θα παμε στις λευκες στο γαλατσι.Εχετε παει?Πεθαινω για το φαγητο τους,ολη μερα το σκεφτομαι.Θα θελα στον κηπο να κανω και τη βαφτιση,που εφτασα ε?Μελακι αυτο που λες με τον υπνο μου χει συμβει με τη μελινα μικρη.Πηγα να την κοιμισω και κοιμηθηκα κι εγω.Ο αντρας μου περιμενε περιμενε και για να μην ενοχλησει το μωρο δεν εμπαινε στο δωματιο.Καποια στιγμη απηυδισμενος μπηκε και μας βρηκε να κοιμομ.Με ξυπνησε αλλα μετα που ορεξη να ντυθω και να βγω?Με τα πολλα βγηκαμε για να μη στησουμε την παρεα.Αστα,μεγαλεια,θα τα ζησετε κι εσεις.Lonestar εμεις εχουμε ο μεγαλυτερος με τον μικροτερο 8χρονια διαφορα.Η μεγαλη παντρευτηκε μικρη,ο αδελφος δυσκολο τυπακι κι εγω ημουν αυτοκολλητη με τη μικρη που εχουμε διαφορα 2 χρινια.Τωρα που μεγαλωσαμε ειμαστε ολοι πολυ δεμενοι.Φαντασου οτι αποψε οι τεσσερις μας θα βγουμε με τα ταιρια μας.Ο αδελφος ο μονος ανυπαντρος αλλα ειναι σε καλο δρομο...Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ για τα περαστικά

σήμερα δεν έχω κρυάδες δέκατα ή ανακατωσούρα

αλλά με πιάνει στομαχόπονος

τους έστειλα όλους στο παιδικό μασκέ πάρτυ που είμασταν καλεσμένοι

και αποφάσισα να κάτσω σπίτι να χουχουλιάσω και

να ξεκουραστώ γιατί το έχω ανάγκη

κι αυτός ο στομαχόπονος πολύ εκνευριστικός

της εγκυμοσύνης κι αυτός?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

meldan έχει καλό φαγητό στις Λεύκες?

όλο εκεί τριγυρίζουμε αλλά ποτέ δεν έχουμε κάτσει

το πατρικό μου είναι στα Κάτω Πατήσια και έχω συγγενείς στο Γαλάτσι

αν είναι καλό να το προτιμήσουμε

απο τιμές τι λέει?

καμια σπεσιαλιτέ για πες?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Αχ μαρακι εμπλεξες και χανεις το ενα παρτυ μετα το αλλο.Παντως οπως κι αν εχει δεν ηταν ωραια η αισθηση να σαι μονη στο σπιτι για λιγο?Μπανακι,χουχουλιασμα,κανα βιβλιο,κανα περιοδικο και το κυριοτερο ησυχο κεφαλακι.Οι λευκες που λες εχουν πολυ προσεγμενο φαγητο και γλυκα αλλα δε λεω κατι αλλο γιατι στο τελος θα θεωρηθει διαφημιση.Εμεις χθες τελικα αλλαξαμε προορισμο γιατι τεκευται στιγμη καταλαβα οτι μας ειχαν βαλει σε μη καπνιστων κι αν πηγαιναμε θα ετρωγα πολυ κραξιμο απ την παρεα.Καταληξαμε σε ενα πολυ ωραιι κουτουκι στο παγκρατι (μελακι στα μερη σου).Παλια αθηνα λεγοταν κι ευτυχως ευχαριστηθηκαμε κι εκει φαγητι.Περασαμε πολυ ωραια,το κατααπολαυσα.Ηπια κι ενα ποτηρακι κρασι,ο γιατρος μου χε πει ναι,εσας σας επιτρεπει?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Kι εγω χριστινακι μερες μετραω.Σε δεκα μερουλες ,στις 4 μαρτη θα παω.Εσυ ποτε?Μαρια εχασες το παρτακι σου?Κριμα.Εισαι καλυτερα σημερα?Κροκετ πιο πιθανο για ιωση μου ακουγεται.Περαστικα σας.Εγω εχω αποφασ να μην κοιμισω μεσημερι τις μικρες για να κοιμηθουν νωρις το βραδυ και να βγουμε.Περαστικα μου.

Και εγω 4 θα παω!!! μεταω μερες Ανυπομονω!:wink:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ νοβεμπερ τι μου κανες βραδιατικο με τους λαχανοντολμαδες!!!!!!!Οταν λεμε οτι πεθαινω....τρωω κατσαρολα.Θελωωω,μου μυρισε κακουργα!!!Πες μου λεπτομερειες,εχεις φτιαξει και σαλτσουλα?

Καλη σαρακοστη κοριτσακια μου και του χρονου με τα μπεμπεδακια μας που θα τα εχουμε ντυσει καρναβαλακια:P:p:p

Αγαπητη Αντωνια μου κατσαρολα λαχανοντολμαδες τρως?εγω καζανι ολοκληρο,με μπολικη φετα:wink::wink::wink::wink:Τους αβγοκοβω στο τελος με μπολικο λεμονι και ειναι μουρλια.βεβαια πρεπει να πετυχεις λαχανο χωρις πολλες σκληρες ινες για να γινει superrrrrrrrrrrr!!!!!!!Aντε μετα τα σαρακοστιανα χτυπα μια κατσαρολα να τους ευχαριστηθεις:wink:

Υ.Γ. τοσο καιρο με εχεις τρελανει με τα ωραια σου φαγακια......ξυπνησες τον σεφ μεσα μου!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κράτα γερά Μeldan! Κοιτα να μην εξουθενωθείς και καταλήξεις μαζί με τις μικρές να κοιμηθείς κι εσύ νωρίς! Καλά να περάσετε κορίτσια! Καλό τριήμερο σε όλες και με ένα χαρταετό ψηλάάά! (ευχή να έχει λιακάδα και λίγο αεράκι την Δευτέρα)

kite7.gif

Εμεις παντως αυτη τη στιγμη εχουμε συννεφια το παει για βροχη,απνοια και εχει πει βροχες γενικοτερα σε ολη την Ελλαδα:roll:Καλε μεσα επεσες,της μετεωρολογικης εισαι??χαχαχαχα:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

6 Μαρτη ειμαι εγω!!!!!!

Την Β επιπεδου ποτε την κανουμε??????

Κι εμεις θα βγουμε μολις ερθει ο αντρας!!!!!! Για αργα δεν αντεχω παντως....

20-22 βδομαδες,εχουμε ακομα:?:-?:? Εσεις βγειτε κοπελια τωρα που εισαστε 2, γιατι μετα θα ζητατε την αδεια απο το νινι να πατε μια βολτουλα:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια δεν καταφερα ολοκληρωτικα το στοχο μου.Εγω και η μικρη κοιμηθηκαμε μθα ωρα αλλα η μελινα οχι.Ετσι κι αλλιως αυτη ειναι η πιο δυσκολη στον υπνο οποτε ενταξει.Το βραδυ θα παμε στις λευκες στο γαλατσι.Εχετε παει?Πεθαινω για το φαγητο τους,ολη μερα το σκεφτομαι.Θα θελα στον κηπο να κανω και τη βαφτιση,που εφτασα ε?Μελακι αυτο που λες με τον υπνο μου χει συμβει με τη μελινα μικρη.Πηγα να την κοιμισω και κοιμηθηκα κι εγω.Ο αντρας μου περιμενε περιμενε και για να μην ενοχλησει το μωρο δεν εμπαινε στο δωματιο.Καποια στιγμη απηυδισμενος μπηκε και μας βρηκε να κοιμομ.Με ξυπνησε αλλα μετα που ορεξη να ντυθω και να βγω?Με τα πολλα βγηκαμε για να μη στησουμε την παρεα.Αστα,μεγαλεια,θα τα ζησετε κι εσεις.Lonestar εμεις εχουμε ο μεγαλυτερος με τον μικροτερο 8χρονια διαφορα.Η μεγαλη παντρευτηκε μικρη,ο αδελφος δυσκολο τυπακι κι εγω ημουν αυτοκολλητη με τη μικρη που εχουμε διαφορα 2 χρινια.Τωρα που μεγαλωσαμε ειμαστε ολοι πολυ δεμενοι.Φαντασου οτι αποψε οι τεσσερις μας θα βγουμε με τα ταιρια μας.Ο αδελφος ο μονος ανυπαντρος αλλα ειναι σε καλο δρομο...Φιλια

Τι ωραια να ακουω για μεγαλες οικογενειες με πολλα αδερφια και μεγαλωνοντας να σμιγουν με τους συντροφους τους και τα παιδια τους ολοι μαζι.εγω εχω μια αδερφη μεγαλυτερη 2 χρονια,μενουμε μακρια πλεον αλλα εχουμε αψογη σχεση.Σαν τη καλυτερη μου φιλη ειναι και κατι παραπανω...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για τα περαστικά

σήμερα δεν έχω κρυάδες δέκατα ή ανακατωσούρα

αλλά με πιάνει στομαχόπονος

τους έστειλα όλους στο παιδικό μασκέ πάρτυ που είμασταν καλεσμένοι

και αποφάσισα να κάτσω σπίτι να χουχουλιάσω και

να ξεκουραστώ γιατί το έχω ανάγκη

κι αυτός ο στομαχόπονος πολύ εκνευριστικός

της εγκυμοσύνης κι αυτός?

Ολα του γαμου δυσκολα και η νυφη γκαστρωμενη ενα πραγμα:P:pαυτο επαθες καισυ χαχαχα.Στομαχοπονο αλλα τι στομαχοπονο!!!!!!!!!!ειχα εγω το πρωτο τριμηνο συνεχομενα.Αυτη η αηδια και η ναυτια ειχε αντικτυπο στο στομαχι και δημιουργουσε εντονο στομαχοπονο,χωρις βελτιωση και θεραπεια.Σε καταλαβαινω απολυτα :(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Νοβεμπετ τι μου τους ξαναθυμισες τους ντολμαδες?Ευτυχως που αυτη τη στιγμη δεν πεινω,εχω φαει παστιτσιο,ειπα σημερα να φαμε κατι "λαιτ"αφου αυριο θα τσακισουμε τα σαρακοστιανα.Για επιδορπιο εφαγα μιση λακτα με φραουλα-γιαουρτι.Αχ ας πετυχουμε αυριο καμια ωριτσα χωρις βροχη να πεταξουμε χαρταετο γιατι αλλιως προβλεπω να ακουμε πολυ γκρινια.Αντε μ αυτα και μ αυτα θα περασουν αλλες δυο μερες και μετα θα μενει μια εβδομαδα να δουμε τα νινακια.Ολες μαζι ειμαστε.Παω για μπανιο και μετα παιδοτοπο με την κουμπαρα μου.Θα πηγαιναμε σε μια ξαδελφη αλλα αρρωστησε ο μπεμπακος της.Ο αντρας μου δε,ζει μονο για το ντερμπυ.Μεχρι κι η μελινα με ρωτησε"μαμα σημερα ειναι ο μεγαλος αγωνας του παθαναικου μας"?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εγω κοριτσια δε ξερω πως θα σας ακουστει αλλα δεν ανυπομονω να γεννησω.Μ αρεσει τωρα που ειμαι εγκυος,το απολαμβανω και ξερω σιγουρα οτι το μετα θα ναι πακετο.Δεν ειναι ενα και δυο,θα ναθ τρια και δε θα μπορω να κουνηθω.Δε με φοβιζουν καθολου τα διαδικαστικα και τα μωρουδιστθκα κλαματα,ξυπνηματα κτλ αλλα αυτο που με ψιλοπνιγει σαν αισθηση ειναι οτι για να πεταχτω καπου θα πρεπει να κανω κανονισματα η αλλιως να χω ενα απ το χερι,ενα στο καροτσι κι ενα στι μαρσιπο.Απ τη μια μ αρεσεθ κι απ την αλλη θα θελα τα δυο πρωτα χρονια να συμπηκνωθουν σε κανα εξαμηνο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...