Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Και αν θυμαμαι καλα εχει και αλλον ενα γιο απο αλλο γαμο ε? Ουτε ο ιδιος δε θα το πιστευει αυτο που γινεται!!! 5 γιους??????:roll::roll::roll::roll::roll:

(Μεσα στα πλαισια του χιουμορ marouskaki σε πειραζω,δε με παρεξηγεις ε?)Εννοειτε οτι ειναι ευλογια τα γερα παιδακια και ειμαστε ευλογημενες και δεν εκανες κακια σκεψη που θα ηθελες και ενα κοριτσακι, δεν ειναι αμαρτια αυτο,ουτε σημαινει οτι απορριπτεις το αγορακι σου.Απλα λεμε τις σκεψεις μας.Ολα τα παιδακια ειναι καλοδεχουμενα,ειναι τα παιδια μας.

οχι ρε τι να σε παρεξηγω...μεταξυ μας;;;σε ευχαριστω οπως τα λες ειναι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τι ειναι αυτο το σερνικοτετοιο????:roll::roll:

τα παλια τα χρονια και καλα δεν πιναν ενα κατιτις για να κανουν γιους;;;ε αυτο λεω!ο ανηρ δεν ηπιε....κολυμπησε σε αυτο!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας και παλι!ολα καλα στο γιατρο αλλα δεν ανοιγε τα ποδαρακια του να δουμε τι ειναι.... επρεπε να χω φαει σοκολατα χαχα..

marouskaki: συγχαρητηρια για το γιο! η κολλητη μου εχει αλλες 3 αδερφες φανταζεσαι να χες 4 κοριτσια?

εμεις στη οικογενεια μου ειμαστε 3 κοριτσια και 1 αγορι(2ος) και ολοι παντα με ρωτανε αν ο αδερφος μου ειναι ο τελευταιος χαχα..

Καλε το μπεμπε σου μουλαρωσε και μας κρατει σε αγωνια?τοση αγωνια δεν την αντεχω ελεος:mrgreen:καντου τα χατηρια βρε πουλακι μου,σοκολατα ηθελε το παιδι και δεν του πηρες:D:D:D:D:D!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκακι βαφτηκες μπλε.Η συμμορια των τριων πανηγυρισε το νεο?Ελεγα οτι η καρδουλα του ερμου πατερα θα χτυπουσε μηπως σε κανα χρονο του ζηταγες και πεμπτο αλλα απ οτι βλεπω πειστηκες πια οτι η τυχη δεν αλλαζει.Για να δεις ροζ θα πρεπει να περιμενεις κανα εγγονι.Φανταζεσαι τα αγορια σου να παρουν το γονιδιο του πατερα τους και να σας κανουν τεσσερις γιους ο καθενας?Πετα απ την πλακα και περα απ το οτι το παιδακι ευτυχως ειναι γερο καταλαβαινω απολυτα τι μουδιασμα σου.Κι εγω το ενιωσα οταν ακουσα για τριτη κορη.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα σοτ κλεψει την καρδια με τον δικο του τροπο,αν κι ενα μικρο απωθημενο μπορει να σου μεινει. Lonestar το δικο σου τζαναμπετικο μου φαινεται χα χα.Κι εμεις τρεις αδελφες κι ενας αδελφος κι ο πατερας μου ειχε βαρεθει να λεει οτι δεν πηγαινε για το γιο,αφου ειναι δευτερος.Εγω ειμαι τριτη,εσυ?Παντως αναμεσα σε τεσσερα κοριτσια η τεσσερα αγορια κι εγω κοριτσια διαλεγω.Λουσυ και το δικο σου πεισματαρικο,μα τι γινεται πια?Λεγαμε οτι τωρα θα ξεκαθαριζε το τοπιο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ νοβεμπερ τι μου κανες βραδιατικο με τους λαχανοντολμαδες!!!!!!!Οταν λεμε οτι πεθαινω....τρωω κατσαρολα.Θελωωω,μου μυρισε κακουργα!!!Πες μου λεπτομερειες,εχεις φτιαξει και σαλτσουλα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!

Πω πω, μπηκα σημερα και διάβασα ένα σωρο νέα! Nα καλωσορισω κι εγώ το νέο μας μέλος, και να πω συγχαρητήρια στις μανουλες που πηγαν στο γιατρο και ειχαν τοσο καλα νεάκια.

Βρε Μαρουσκάκι, το κάνατε παλι το θαυμα σας, τέταρτος αγόραρος; Να σας ζήσει, θα είσαι μια περήφανη αγορομάνα, κι αυτο το τελευταίο θα είναι το μικρούλι σας, θα σας ξετρελάνει!

Tωρα ανυπομονώ κι εγώ για γιατρό, θελω κι εγώ να δω δαχτυλάκια και πατουσίτσες!

c8i6p2.png

Καλημερα!!!! Μαρουσκακι με το καλο ο τεταρτος παιδαρος!!!Τι κανετε κοριτσια??? εγω απο χθες εχω ναυτιες τι στο καλο τα συμπτωματα του πρωτου τριμηνου ξαναγυρισαν??? εκτος και αν περναω καμοια ελαφρια ιωση....

79o6p3.png

crochet και γώ ανακατωσούρα είχα χτες

σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα

τελικά δεν πήγα στο γλέντι για τα γενέθλια μου

λίγο πριν ξεκινήσουμε έβαλα θερμόμετρο γιατί είχα κρυάδες και με πονούσαν τα κόκαλα μου και είχα δέκατα 37.7......

οπότε πηρα το ντεπόν μου και κουκουλώθηκα

τα νεύρα μου!!!!

Μαρουσκάκι με το καλό ο γιός ο τέταρτος

κι εγώ αγόρι είχα προαίσθημα ότι θα έχεις

αλλά είπα να μην πώ τίποτα γιατί ήθελες τη κόρη

4 παίδαροι λεβέντες μια χαρά!!!

γεροί να είναι και τίποτα άλλο

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Με το καλο Μαρουσκακι!!!!!!

Περαστικα στα κοριτσακια που ειναι αρρωστα!

Τι κανετε???? Τι αλλα νεα???

Εγω ηρεμα πια...ανυπομονώ να περασουν αλλες 2 βδομαδες να παρω τη δοση μου!!!!!! Χαχαχα!

MYfKp3.png

crochet και γώ ανακατωσούρα είχα χτες

σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα

τελικά δεν πήγα στο γλέντι για τα γενέθλια μου

λίγο πριν ξεκινήσουμε έβαλα θερμόμετρο γιατί είχα κρυάδες και με πονούσαν τα κόκαλα μου και είχα δέκατα 37.7......

οπότε πηρα το ντεπόν μου και κουκουλώθηκα

τα νεύρα μου!!!!

Μαρουσκάκι με το καλό ο γιός ο τέταρτος

κι εγώ αγόρι είχα προαίσθημα ότι θα έχεις

αλλά είπα να μην πώ τίποτα γιατί ήθελες τη κόρη

4 παίδαροι λεβέντες μια χαρά!!!

γεροί να είναι και τίποτα άλλο

Ξεκουράσου και περαστικά σου βρε βορίτσι... Κρίμα για το παρτάκι αλλά όρεξη να έχεις και να κάνεις δύο μετά να το ευχαριστηθείς! Εύχομαι να μην ανέβει πυρετός! Και πάλι περαστικούλια!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Kι εγω χριστινακι μερες μετραω.Σε δεκα μερουλες ,στις 4 μαρτη θα παω.Εσυ ποτε?Μαρια εχασες το παρτακι σου?Κριμα.Εισαι καλυτερα σημερα?Κροκετ πιο πιθανο για ιωση μου ακουγεται.Περαστικα σας.Εγω εχω αποφασ να μην κοιμισω μεσημερι τις μικρες για να κοιμηθουν νωρις το βραδυ και να βγουμε.Περαστικα μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα!!!! Μαρουσκακι με το καλο ο τεταρτος παιδαρος!!!Τι κανετε κοριτσια??? εγω απο χθες εχω ναυτιες τι στο καλο τα συμπτωματα του πρωτου τριμηνου ξαναγυρισαν??? εκτος και αν περναω καμοια ελαφρια ιωση....

Παίζει και να έχεις ναυτία εγκυμοσύνης. Γενικά εγκυμονούσες φίλες μου μου έλεγαν οτι τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν. Συμπτώματα όπως ναυτίες, καούρες, συχνοουρία. Σου το εύχομαι. Καλύτερα απο το να έχεις ίωση! δεν το συζητώ!

gHTSp2.png

Kι εγω χριστινακι μερες μετραω.Σε δεκα μερουλες ,στις 4 μαρτη θα παω.Εσυ ποτε?Μαρια εχασες το παρτακι σου?Κριμα.Εισαι καλυτερα σημερα?Κροκετ πιο πιθανο για ιωση μου ακουγεται.Περαστικα σας.Εγω εχω αποφασ να μην κοιμισω μεσημερι τις μικρες για να κοιμηθουν νωρις το βραδυ και να βγουμε.Περαστικα μου.

Κράτα γερά Μeldan! Κοιτα να μην εξουθενωθείς και καταλήξεις μαζί με τις μικρές να κοιμηθείς κι εσύ νωρίς! Καλά να περάσετε κορίτσια! Καλό τριήμερο σε όλες και με ένα χαρταετό ψηλάάά! (ευχή να έχει λιακάδα και λίγο αεράκι την Δευτέρα)

kite7.gif

gHTSp2.png

6 Μαρτη ειμαι εγω!!!!!!

Την Β επιπεδου ποτε την κανουμε??????

Κι εμεις θα βγουμε μολις ερθει ο αντρας!!!!!! Για αργα δεν αντεχω παντως....

MYfKp3.png

γεια σας κοριτσια!

chrimai περαστικα σου!

meldan και γω κοριτσια θα προτιμουσα..εγω ειμαι πρωτη στη σειρα με αρκετη διαφορα απο τα αδερφια μου 5,6 και 10 χρονια με την μικρη γιατι η μανα μου με εκανε ενω σπουδαζε!

παντως αν με το καλο αποφασισουμε να κανουμε 2ο μωρο θελω να μην εχει πανω απο 2 χρονια διαφορα με το πρωτο.γιατι εγω με τα αδερφια μου που εχω τοση δοαφορα σχεδων σαν μοναχοπαιδι μεγαλωσα..

με τις αδερφες μου κοινα σημεια μετα τα 18 τους αρχισαμε να βρισκουμε..

με τον αδερφο μας δεν θα βρει καμια μας ποτε χαχα!ειναι το καλυτερο παιδι αλλα εχει μεινει ακομα στην ηλικια των 15(ξερετε χαζα αστεια χαζομαρες κτλ που εχουν βεβαια την πλακα τους) οσον αφορα εμας τις αδερφες του βεβαια μονο γιατι στον εξω κοσμο ειναι σοβαρος και πολυ τυπας χαχα

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...