Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

γεια σας και παλι!ολα καλα στο γιατρο αλλα δεν ανοιγε τα ποδαρακια του να δουμε τι ειναι.... επρεπε να χω φαει σοκολατα χαχα..

marouskaki: συγχαρητηρια για το γιο! η κολλητη μου εχει αλλες 3 αδερφες φανταζεσαι να χες 4 κοριτσια?

εμεις στη οικογενεια μου ειμαστε 3 κοριτσια και 1 αγορι(2ος) και ολοι παντα με ρωτανε αν ο αδερφος μου ειναι ο τελευταιος χαχα..

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

lonestar ευχαριστώ για την πληροφορία περι macao.

Δεν το ήξερα ομολογώ και είναι σχετικά κοντά μου. Θα το δοκιμάσω! Φαντάσου πως κάπνιζα 1 1/2 πακέτο την ημέρα και τώρα με πιάνει ένα κάψιμο και μια απέχθεια με το που το μυρίζω... Δεν το πιστεύω!

Όπως λέει και η Βροχή μας αν δεν έμενα έγκυος δεν νομίζω να το έκοβα!

Τώρα για τον καλό μου... καπνίζει αλλα αρκετά λιγότερο απο πρίν (καλό του έκανα) και τη βγάζει ή έξω, ή στον απορροφητήρα.

Γενικά δεν με ενοχλεί. Είναι προσεχτικός και κρατιέται να μην καπνίσει ακόμα κι όταν βγαίνουμε.

Βασικά με τη σκέψη και μόνο πως μπορεί να δημιουργήσουμε με την απροσεξία μας ενα ανθρωπάκι με αναπνευστικά προβλήματα, άσθμα, κλπ δεν παίζει να αφήσω τον εαυτό μου να εκτεθεί σε καπνό τσιγάρου.

Σκέφτομαι πως ότι τρώω τρώει, ότι αναπνέω αναπνέει και μου βγαίνει το υπερπροστατευτικό της μάνας.

Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά έτσι νοιώθω.

Meldan μου δεν είμαι χρυσοχέρα! :oops:

Ενέργεια έχω και την διοχετεύω στα ταψιά και τα τσουκάλια!

Ψυχοθεραπεία στη κουζίνα! :tongue:

cooking-muppets-o.gif

gHTSp2.png

Marouskaki με το χερι στην καρδια: αν σου λεγανε σε 2 χρονια οτι το επομενο παιδι σου θα ειναι κοριτσι,θα πηγαινες για πεμπτο??Τι σκεφτομαι η ....@%?- βραδιατικα:cool::cool::cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σας και παλι!ολα καλα στο γιατρο αλλα δεν ανοιγε τα ποδαρακια του να δουμε τι ειναι.... επρεπε να χω φαει σοκολατα χαχα..

marouskaki: συγχαρητηρια για το γιο! η κολλητη μου εχει αλλες 3 αδερφες φανταζεσαι να χες 4 κοριτσια?

εμεις στη οικογενεια μου ειμαστε 3 κοριτσια και 1 αγορι(2ος) και ολοι παντα με ρωτανε αν ο αδερφος μου ειναι ο τελευταιος χαχα..

Το ζουζούνι σου γιατί κρύβεται? Σας κρατάει σε αγωνία αλλά δεν πειράζει. Το είδατε είναι καλά και η αποκάλυψη την επομενη! Τα τύμπανα της αναμονής θα κρατούν μέχρι να μάθετε με το καλό! Love_drums.gif

gHTSp2.png

α εσυ παιζεις με τον πονο μου....τι με ρωτας αν θα ηθελα 4 κοριτσια πουλακι μου;ελα να δεις τι γινεται σπιτι να μου πεις τι 4 θα διαλεγες μετα:-D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Marouskaki με το χερι στην καρδια: αν σου λεγανε σε 2 χρονια οτι το επομενο παιδι σου θα ειναι κοριτσι,θα πηγαινες για πεμπτο??Τι σκεφτομαι η ....@%?- βραδιατικα:cool::cool::cool:

οχι....γιατι να απατησω τον αντρα μου αποκλειεται!!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

[/code]

Αυτη τη στιγμη ειμαι μονη στο σπιτι δε ξερω μετα απο ποσο καιρο.Ο αντρας μου πηρε τη δαναη βολτα,θα παρουν και τη μελινα απ το σχολειο και θα φερουν και φαγητο που εφτιαξε η πεθερα μου.Εκνεταλλευτηκα την ευκαιρια κι ειμαι με κουβερτουλα στον καναπε.Ουτε μαγειρεμα ουτε δουλειες,σουπερ.Αυριο τι βραδυ κανονισαμε ρεμπεταδικο με φαγητο μεγαλη παρεα,την κυριακη οικογενειακα στην ξαδελφουλα μου και την καθαρα δευτερα τραπεζι μεσημεριανο σπιτι μου και μετα χαρταετο,αν δε βρεχει.Εσεις?Πειτε σχεδια.

Εμεις ειμαστε στο φλου για το τριημερο.Εχουμε προτεινει στους κουμπαρους και κατι φιλους μας να βγουμε για φαι- βολτα-χαρταετο αλλα ακομα δεν εχουμε φτιαξει προγραμμα.Θα δειξει,παντα της τελευταιας στιγμης:?:-?:?:-?:?:-?Σημερα φαγαμε λαχανοντολμαδες που ειχα φτιαξει απο χθες.Δεν εφτιαξα αλλο φαγητο σημερα,αυριο μπριζολες στο φουρνο με πατατες(δε νυστευουμε εμεις) και Κυριακη-Δευτερα τα Σαρακοστιανα:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ρε marouska δεν μας ειπες για το μπεμπε λεπτομερειες?να παρουμε την μπεμπεδοδοση μας?? Εκανε τουμπες? Βαρος-cm? Αργουμε ακομα εμεις:(

ζυγιζει καμια 140 γραμ οι μετρησεις τον βγαζουν οσο δειχνει το διορθωμενο τικερακι.δυο χερακια με δεκα δαχτυλα ειδαμε ματακια χωρις εικονα για καταρρακτη οχι λαγωχειλο οχι λυκοστομα ποδαρακια οκ στομαχακι νεφρα οκ παρεγκεφαλιδα οκ...ξεκινω και σιδηρο και ασβεστιο ωχ ωχ....αυτα....βραδυνο δεν εφαγα μου κοπηκε η ορεξη....ξερω οτι ειναι αμαρτια...θα μου περασει...τα παιδια χαρηκαν πολυ....ο ανηρ σαν εμενα μουδιασμενος....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Το ζουζούνι σου γιατί κρύβεται? Σας κρατάει σε αγωνία αλλά δεν πειράζει. Το είδατε είναι καλά και η αποκάλυψη την επομενη! Τα τύμπανα της αναμονής θα κρατούν μέχρι να μάθετε με το καλό! Love_drums.gif

ναι καλε δε με πειραζει καλοδεχουμενο οτι κι αν ειναι...σημερα μεχρι να ακουσω την καρδουλα του ειχα φαει τρελη φρικη!αλλα ανακουφιστηκα... τωρα για να το ξαναδω πρεπει να περιμενω 1 ολοκληρο μηνα :cry:

αλλα μου πε ο γιατρος σε 2 βδομαδες λεει θα το νιωσω.. αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι θα το καταλαβω..

σημερα παντως πεταω απο χαρα!!αληθεια πριν μεινω εγκυος δεν το φανταζομουν με την καμια οτι μπορουσα να αναπτυξω τετοια συναισθηματα και μπορω να πω ψιλοφοβομουν την εγκυμοσυνη ή νόμιζα οτι θα μαι πολυ cool..

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλε με τον αντρα σου:twisted: !!???????αστον τον αλλον τωρα,κοιμαται...!!!!!!:wink:

βρε ακου τι σου λεω...μονο με αλλον αντρα κοριτσι...με το Γιωργακη μονο γιοι λεμε...στο σερνικιβοτανο τον βυθισαν μωρο τι στο καλο;;;:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ναι καλε δε με πειραζει καλοδεχουμενο οτι κι αν ειναι...σημερα μεχρι να ακουσω την καρδουλα του ειχα φαει τρελη φρικη!αλλα ανακουφιστηκα... τωρα για να το ξαναδω πρεπει να περιμενω 1 ολοκληρο μηνα :cry:

αλλα μου πε ο γιατρος σε 2 βδομαδες λεει θα το νιωσω.. αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι θα το καταλαβω..

σημερα παντως πεταω απο χαρα!!αληθεια πριν μεινω εγκυος δεν το φανταζομουν με την καμια οτι μπορουσα να αναπτυξω τετοια συναισθηματα και μπορω να πω ψιλοφοβομουν την εγκυμοσυνη ή νόμιζα οτι θα μαι πολυ cool..

και που εισαι ακομη...ερχονται και καλυτερα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ζυγιζει καμια 140 γραμ οι μετρησεις τον βγαζουν οσο δειχνει το διορθωμενο τικερακι.δυο χερακια με δεκα δαχτυλα ειδαμε ματακια χωρις εικονα για καταρρακτη οχι λαγωχειλο οχι λυκοστομα ποδαρακια οκ στομαχακι νεφρα οκ παρεγκεφαλιδα οκ...ξεκινω και σιδηρο και ασβεστιο ωχ ωχ....αυτα....βραδυνο δεν εφαγα μου κοπηκε η ορεξη....ξερω οτι ειναι αμαρτια...θα μου περασει...τα παιδια χαρηκαν πολυ....ο ανηρ σαν εμενα μουδιασμενος....

Και αν θυμαμαι καλα εχει και αλλον ενα γιο απο αλλο γαμο ε? Ουτε ο ιδιος δε θα το πιστευει αυτο που γινεται!!! 5 γιους??????:roll::roll::roll::roll::roll:

(Μεσα στα πλαισια του χιουμορ marouskaki σε πειραζω,δε με παρεξηγεις ε?)Εννοειτε οτι ειναι ευλογια τα γερα παιδακια και ειμαστε ευλογημενες και δεν εκανες κακια σκεψη που θα ηθελες και ενα κοριτσακι, δεν ειναι αμαρτια αυτο,ουτε σημαινει οτι απορριπτεις το αγορακι σου.Απλα λεμε τις σκεψεις μας.Ολα τα παιδακια ειναι καλοδεχουμενα,ειναι τα παιδια μας.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

βρε ακου τι σου λεω...μονο με αλλον αντρα κοριτσι...με το Γιωργακη μονο γιοι λεμε...στο σερνικιβοτανο τον βυθισαν μωρο τι στο καλο;;;:mrgreen:

Καλε τι ειναι αυτο το σερνικοτετοιο????:roll::roll:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...