Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

To ήξερα, το έλεγα, και νάτο!200% γιος λέει ο γιατρός!!!

Μαρουσκάκι με το καλό και ο βενιαμίν!!!

Ε ρε η μαμά πατρίδα θα σου χρωστάει πολλά με τόσους άντρες!!!

Για βάψου μπλέ και ξανα βάλε φωτο προφιλ τους Ντάλτονς brothers!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 6/8 ☺ αγοράκι!

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8 κίντερ έκπληξη

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χαχα, οι ντάλτονς από το γραφείο, πάρε μπλεδιασμένη λίστα τώρα!Αχ δεν ξέρω τι θα κάνω...με 5 άντρες σπίτι.....θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωω λέτε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χαχα, οι ντάλτονς από το γραφείο, πάρε μπλεδιασμένη λίστα τώρα!Αχ δεν ξέρω τι θα κάνω...με 5 άντρες σπίτι.....θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωω λέτε?

maruskaki απο τις 7 μπαινω να δω τα νεα σου!! με το καλο και ο 4ος κοριτσι μου! και εγω στα χναρια σου βαδιζω! ποιος στη χαρη μας!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

maruskaki απο τις 7 μπαινω να δω τα νεα σου!! με το καλο και ο 4ος κοριτσι μου! και εγω στα χναρια σου βαδιζω! ποιος στη χαρη μας!!!

Θα πάει το σώβρακο σύννεφο λέμε!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κι όμως november υπάρχει!!! Το λιγουρευόμουν κι εγώ όταν είχα τα πρώτα επεισόδια και ανησυχούσα κάθε στιγμή. Αλλά τελικά αποφάσισα να μην το πάρω. Δεν είναι πολύ εύκολο στη χρήση από ότι κατάλαβα και φοβήθηκα ότι θα με άγχωνε περισσότερο αν δεν άκουγα κάτι.

Δες http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85670 και http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=133983

Καλησπερα!! Ευχαριστω για την πληροφορια,δεν το ηξερα οτι υπαρχει,αν και οι αποψεις διιστανται αποτι διαβαζω μερικες κοπελες το βολευτηκαν,μερικες παλι τις αγχωσε ακομα περισσοτερο:mad:Αν ειναι να αγχωθω παραπανω αστο καλυτερα.Αλλο λιγο.... μετα πεθαινεις χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια, καλησπέρα!!! Εξακολουθώ να έχω κίντερ έκπληξη, δεν μας έκανε τη χάρη το νινί να δούμε το επίμαχο σημείο... :(

Μαρουσκάκι, 5 άντρες, ε? Ποιός τη χάρη σου!!! Στα ώπα ώπα θα σε έχουνε!!! Θα έχεις και όμαδα μπάσκετ στο σπίτι σου :)

To ήξερα, το έλεγα, και νάτο!200% γιος λέει ο γιατρός!!!

Ρε κοπελια τι ειπες τωρα?????????4 στα 4??????? Εθνικο ρεκορ μιλαμε!!!

Πηγαινε παιξε τζοκερ η' την επομενη φορα βρες αλλον αντρα.:P:p:p Στον αντρα σου δεν κυλαει αιμα στις φλεφες, κυλανε Ψ αιμοσφαιρια, Ψ αιμοπεταλια, ολα ειναι πανω του Ψ:-D:grin::-D:grin::-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Θα πάει το σώβρακο σύννεφο λέμε!!!

Καλυτερα οι σκεψεις σου να μενουν στα σωβρακα,γιατι αν σκεφτεις τις 4 νυφες που θα σου κουβαλησουν κλαφτα Χαραλαμπε:P:p:p:pχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ναι καλε γιατι τους εβγαλες???ποιος σου ειπε οτι θα ειναι κορη???αφου τοχει η μοιρα σου και το ριζικο σου...........να κανεις τον τερματοφυλακα:):););)Θελουμε Dalton's,θελουμε Dalton's.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σας κοριτσια!και γω σημερα το απογευμα εχω γιατρο.θα δειξει..

μελι:σε καταλαβαινω απολυτα!! εμενα τωρα στην εγκυμοσυνη εχει ενισχυθει παρα πολυ η οσφρηση μου και το τσιγαρο με ενοχλει απιστευτα!και εννοειται οτι δεν αντεχω τις ταβερνες τοσο για το τσιγαρο οσο και για τις μυρωδιες των φαγητων.εχω και το προβλημα οτι ο αντρας μου ειναι καπνιστης.μαρεσει που μου χε πει οτι οταν θα μενα εγκυος θα το εκοβε.. αμ δε..τουλαχιστον καπνιζει εξω απο το σπιτι αλλα οταν μπαινει μεσα για κανα 20 λεπτο μου μυριζει χαλια! και εννοειται οτι για καφε δεν θελει να πηγαινουμε σε μη καπνιζοντων μαγαζια γιατι <<δεν εχει νοημα ο καφες χωρις τσιγαρο>>τι θα τον κανω..

στη δουλεια επισης εχουμε ενα χωρο για διαλλειμα και ενω ολοι ξερουν οτι ειμαι εγκυος με εχουν γραμμενη και καπνιζουν..

στην αθηνα τα περισσοτερα καφε που ειναι και καλα μη καπνιζοντων αμα τους πεις σου φερνουν τασακι..

εμεις πηγαιναμε στο macao στην σεβαστουπολεως εχει χωρο μη καπνιζοντων και το τηρουνε(τσεκαρισμενο)

και στο μικελ στην κατεχακη και εκει το τηρουνε

Ωραιο το καφεδακι στα μικελ θα συμφωνησω,εχουμε και εμεις εδω στη πολη μου.Οσο για το τσιγαρο και εμενα με ενοχλει ο καπνος τωρα με την εγκυμοσυνη,γιατι πριν καπνιζα και εγω.Οποτε καταλαβαινω τον αντρα σου για το "κολλημα" περι τσιγαρου.Μεγαλος εθισμος,σα ναρκωτικο ενα πραγμα.Εγω αν δεν εμενα εγκυος δε θα το εκοβα,μακαρι βεβαια μετα να μη το ξαναβαλω στο στομα το ρημαδι....:evil::evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

σήμερα μετά από κάτι μακάβρια όνειρα που είδα

ξύπνησα με άσχημη διάθεση και ανακατωσούρα....

και το βράδυ έχω κανονίσει να κρατήσει τα παιδιά η μαμα και να κόψουμε τούρτα σε μεζεδοπωλείο με φίλους....

έξοδος μετά από αιώνες

και γώ έχω χάλια διάθεση

τη γκαντεμιά είναι αυτή

τα νεύρα μου

ματιάστηκα μόνη μου που χτες είχα όρεξη και έτρωγα

κι εφτιαξε το στομάχι μου μετά από μέρες

σήμερα δε πάει τίποτα κάτω...

ελπίζω να μην είναι καθυστερημένη ίωση των παιδιών

λέτε να ναι από την εγκυμοσύνη ορμονικό?

γιατί γενικά εγώ δεν έχω τέτοια συμπτώματα

για δυσκοιλιότητα που λέτε

εγώ έπαθα κολίτιδα που είναι χειρότερος ο πόνος

κι ακόμα δεν έχω συνέλθει

είναι συνδυασμός δυσκοιλιότητας - διάρροιας και πόνο

στο έντερο και πίσω...

είχα πολλά χρόνια να το πάθω

με είχε πιάσει πολύ παλιά μετα από κάτι αντιβιώσεις

στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα πρόβλημα παρότι

έπαιρνα πάλι διπλό σίδηρο

μόνο τις πρώτες μέρες που τον ξεκίναγα με έπιανε στομαχόπονος

και δυσκοιλιότητα

Και μετα λενε οτι ο αγωνας της μανας προς τα παιδια ειναι ιδιος με αυτον του πατερα.Πριν ακομα ερθουν στην επιγεια ζωη εμεις αγωνιζομαστε για αυτα, ποναμε και αγωνιουμε.Οταν διαβαζω κατι τετοια μηνυματα σαν το δικο σου,αυτες οι σκεψεις μου ερχονται στο μυαλο.Κουραγιο και καλα να περασετε σημερα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...