Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πειναωωωωω.Τι τρωτε σημερα?Εμεις κοτοπουλο με πατατες και σπανακοπιτα που η πεθερα μου τη φτιαχνει τελεια καθοτι ηπειρωτισσα.Λιγουρευομαι ομως κι ολα τα θαλασσινα που δειχνουν ολες οι εκπομπες και μου τρεχουν τα σαλια.Χταποδακια,γαριδουλες,ταραμοσαλατα...ονειρευομαι

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Πειναωωωωω.Τι τρωτε σημερα?Εμεις κοτοπουλο με πατατες και σπανακοπιτα που η πεθερα μου τη φτιαχνει τελεια καθοτι ηπειρωτισσα.Λιγουρευομαι ομως κι ολα τα θαλασσινα που δειχνουν ολες οι εκπομπες και μου τρεχουν τα σαλια.Χταποδακια,γαριδουλες,ταραμοσαλατα...ονειρευομαι

Πεθαίνω για ταραμοσαλάτα, το λευκό ταραμά ε!Και σπανακόπιτα ηπειρώτικη!!!Αχ με βλέπω να με ζυγίζει ο ντοκ και να τρίβει τα μάτια του!!:oops::oops::oops::oops:

Σήμερα φακές μιαμ μιαμ μιαμ, το κρέας το έκοψα, είμαι και Χριστιανόπουλο και νηστεύω ντε!!:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρακι τρελεγκακι ψηφισα στη ψηφοφορια που ανοιξες.Ροζ δαγκωτο!!!!!

Σου απάντησα χαχα, ναι ρε συ, θα τα σηκώσω τα όρκεστρα τι την έβγαλα την ετήσια κάρτα μέλους χαχα?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι καλε μετα την ειδα την απαντηση σου στο αλλο θεμα.Τωρα μαζευτηκαν κι οι κορες και το σπιτι μεταλλαχθηκε απο τακτοποιημενο σε.....τσαντιρακι.Πως γινεται μεσα σ ενα τεταρτο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καλε μετα την ειδα την απαντηση σου στο αλλο θεμα.Τωρα μαζευτηκαν κι οι κορες και το σπιτι μεταλλαχθηκε απο τακτοποιημενο σε.....τσαντιρακι.Πως γινεται μεσα σ ενα τεταρτο?

Χαχα και άργησαν μη σου πω!!Τσάμπα το συμμάζεμα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

σήμερα μετά από κάτι μακάβρια όνειρα που είδα

ξύπνησα με άσχημη διάθεση και ανακατωσούρα....

και το βράδυ έχω κανονίσει να κρατήσει τα παιδιά η μαμα και να κόψουμε τούρτα σε μεζεδοπωλείο με φίλους....

έξοδος μετά από αιώνες

και γώ έχω χάλια διάθεση

τη γκαντεμιά είναι αυτή

τα νεύρα μου

ματιάστηκα μόνη μου που χτες είχα όρεξη και έτρωγα

κι εφτιαξε το στομάχι μου μετά από μέρες

σήμερα δε πάει τίποτα κάτω...

ελπίζω να μην είναι καθυστερημένη ίωση των παιδιών

λέτε να ναι από την εγκυμοσύνη ορμονικό?

γιατί γενικά εγώ δεν έχω τέτοια συμπτώματα

για δυσκοιλιότητα που λέτε

εγώ έπαθα κολίτιδα που είναι χειρότερος ο πόνος

κι ακόμα δεν έχω συνέλθει

είναι συνδυασμός δυσκοιλιότητας - διάρροιας και πόνο

στο έντερο και πίσω...

είχα πολλά χρόνια να το πάθω

με είχε πιάσει πολύ παλιά μετα από κάτι αντιβιώσεις

στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα πρόβλημα παρότι

έπαιρνα πάλι διπλό σίδηρο

μόνο τις πρώτες μέρες που τον ξεκίναγα με έπιανε στομαχόπονος

και δυσκοιλιότητα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Crimai θα σου αλλάξει σίγουρα η διάθεση με το που βγείς με τα παρεάκια!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω πάλι κάτι?

Εγώ δεν μπορώ να βγώ και να βρίσκομαι σε χώρο που καπνίζουν!

Με ενοχλεί αφάνταστα!

Περιμένω τις λιακάδες και την βγάζουμε στα έξω τραπεζάκια ή πάμε σε εστριατόρια που απαγορεύεται το κάπνισμα (είναι λίγα...)

Διαβάζω τώρα που λέτε για ταβερνάκια και ρεμπετάδικα κλπ κλπ και μου δημιουργήθηκε η απορία! Πως την παλεύετε?

Κι επίσης αν ξέρετε κανα καλό μέρος Αθήνα που δεν έχει τσιγαρίλα πείτε το κι εμένα ;)

Φαγητάκι σήμερις τραχανάκο γλυκό, ντολμαδάκια γιαλαντζί και πρασοπιτούλα απο τα χεράκια μου :roll:!

Καλό μεσημέρι!

gHTSp2.png

Crimai θα σου αλλάξει σίγουρα η διάθεση με το που βγείς με τα παρεάκια!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω πάλι κάτι?

Εγώ δεν μπορώ να βγώ και να βρίσκομαι σε χώρο που καπνίζουν!

Με ενοχλεί αφάνταστα!

Περιμένω τις λιακάδες και την βγάζουμε στα έξω τραπεζάκια ή πάμε σε εστριατόρια που απαγορεύεται το κάπνισμα (είναι λίγα...)

Διαβάζω τώρα που λέτε για ταβερνάκια και ρεμπετάδικα κλπ κλπ και μου δημιουργήθηκε η απορία! Πως την παλεύετε?

Κι επίσης αν ξέρετε κανα καλό μέρος Αθήνα που δεν έχει τσιγαρίλα πείτε το κι εμένα ;)

Φαγητάκι σήμερις τραχανάκο γλυκό, ντολμαδάκια γιαλαντζί και πρασοπιτούλα απο τα χεράκια μου :roll:!

Καλό μεσημέρι!

Έφτιαξες πρασόπιτα?Άνοιξες και φύλλο?Τρελαίνομαι για πρασόπιτα αλλά μετά πρήζομαι τρελά!Καλή όρεξη!Για μη καπνίζοντες?Μμμμμμ...σε παιδότοπο να πας, χαχαχαχαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!και γω σημερα το απογευμα εχω γιατρο.θα δειξει..

μελι:σε καταλαβαινω απολυτα!! εμενα τωρα στην εγκυμοσυνη εχει ενισχυθει παρα πολυ η οσφρηση μου και το τσιγαρο με ενοχλει απιστευτα!και εννοειται οτι δεν αντεχω τις ταβερνες τοσο για το τσιγαρο οσο και για τις μυρωδιες των φαγητων.εχω και το προβλημα οτι ο αντρας μου ειναι καπνιστης.μαρεσει που μου χε πει οτι οταν θα μενα εγκυος θα το εκοβε.. αμ δε..τουλαχιστον καπνιζει εξω απο το σπιτι αλλα οταν μπαινει μεσα για κανα 20 λεπτο μου μυριζει χαλια! και εννοειται οτι για καφε δεν θελει να πηγαινουμε σε μη καπνιζοντων μαγαζια γιατι <<δεν εχει νοημα ο καφες χωρις τσιγαρο>>τι θα τον κανω..

στη δουλεια επισης εχουμε ενα χωρο για διαλλειμα και ενω ολοι ξερουν οτι ειμαι εγκυος με εχουν γραμμενη και καπνιζουν..

στην αθηνα τα περισσοτερα καφε που ειναι και καλα μη καπνιζοντων αμα τους πεις σου φερνουν τασακι..

εμεις πηγαιναμε στο macao στην σεβαστουπολεως εχει χωρο μη καπνιζοντων και το τηρουνε(τσεκαρισμενο)

και στο μικελ στην κατεχακη και εκει το τηρουνε

KPOzp2.png deXnp3.png

γεια σας κοριτσια!και γω σημερα το απογευμα εχω γιατρο.θα δειξει..

μελι:σε καταλαβαινω απολυτα!! εμενα τωρα στην εγκυμοσυνη εχει ενισχυθει παρα πολυ η οσφρηση μου και το τσιγαρο με ενοχλει απιστευτα!και εννοειται οτι δεν αντεχω τις ταβερνες τοσο για το τσιγαρο οσο και για τις μυρωδιες των φαγητων.εχω και το προβλημα οτι ο αντρας μου ειναι καπνιστης.μαρεσει που μου χε πει οτι οταν θα μενα εγκυος θα το εκοβε.. αμ δε..τουλαχιστον καπνιζει εξω απο το σπιτι αλλα οταν μπαινει μεσα για κανα 20 λεπτο μου μυριζει χαλια! και εννοειται οτι για καφε δεν θελει να πηγαινουμε σε μη καπνιζοντων μαγαζια γιατι <<δεν εχει νοημα ο καφες χωρις τσιγαρο>>τι θα τον κανω..

στη δουλεια επισης εχουμε ενα χωρο για διαλλειμα και ενω ολοι ξερουν οτι ειμαι εγκυος με εχουν γραμμενη και καπνιζουν..

στην αθηνα τα περισσοτερα καφε που ειναι και καλα μη καπνιζοντων αμα τους πεις σου φερνουν τασακι..

εμεις πηγαιναμε στο macao στην σεβαστουπολεως εχει χωρο μη καπνιζοντων και το τηρουνε(τσεκαρισμενο)

και στο μικελ στην κατεχακη και εκει το τηρουνε

μικέλ?Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ, φέρτε μου ένα καπουτσίνο που έχω να πιω από τον Οκτώβριο !!Από το μικέλ όμως ε!Κοριτσάκι μου, καλά αποτελέσματα και σε σένα σήμερα!Τρεις για γιατρό λοιπόν!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρακι πιστευω να σου περασει το στομαχι και να περασεις καλα.Εμενα δεν με πειραζει η μυρωδια του τσιγαρου,ουτε των φαγητων( εννοειται) οποτε οπου κι αν παμε no problem.Μελακι εισαι χρυσοχερα.Lonestar καλα αποτελεσματα και σε σενα.Ποια ειναι η τριτη για γιατρο?Και η λουσι δεν ειχε χθες ραντεβου?Μολις κοιμηθ οι τσουπρες,παω κι εγω να ξαπλαρω,να διαβασω το βιβλιαρακι μου.Μετα ρυθμικη και σουπερ μαρκετ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...