Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει "οικιακή συσκευή doppler εμβρύου"... Και όμως! Με ξεσηκώσατε πρωί πρωί και βρήκα δύο! Τσιμπημένες τιμούλες βέβαια, αλλά...

http://www.hometest.gr/el/el/7-doppler

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει "οικιακή συσκευή doppler εμβρύου"... Και όμως! Με ξεσηκώσατε πρωί πρωί και βρήκα δύο! Τσιμπημένες τιμούλες βέβαια, αλλά...

http://www.hometest.gr/el/el/7-doppler

Στη θέση σας δε θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία...Κι αν μια μέρα δεν το ακούσεις γιατί χάλασε το μηχάνημα ή το ηχείο του ή δεν ξέρω τι άλλο...τι γίνεται?Πιο πολύ άγχος δημιουργεί, κατ΄εμέ... Άλλωστε κι η αναμονή πότε θα ξαναπάς στο ντοκ να το ακούσεις και να το δεις έχει τη γλύκα του...;););) Δε βλέπετε εμένα, πετάω σήμερα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Στη θέση σας δε θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία...Κι αν μια μέρα δεν το ακούσεις γιατί χάλασε το μηχάνημα ή το ηχείο του ή δεν ξέρω τι άλλο...τι γίνεται?Πιο πολύ άγχος δημιουργεί, κατ΄εμέ... Άλλωστε κι η αναμονή πότε θα ξαναπάς στο ντοκ να το ακούσεις και να το δεις έχει τη γλύκα του...;););) Δε βλέπετε εμένα, πετάω σήμερα!!!

Καλη επιτυχια για σήμερα Marouskaki!! μακαρι να δεις κορακλα στον υπερηχο!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα! Ευχαριστώ πολύ και τα υπόλοιπα κορίτσια για το καλωσόρισμα!

Με το καλό τα κορίτσια που θα πάνε στο γιατρό σήμερα, και περιμένουμε νέα!

Σχετικά με τη δυσκοιλιότητα που αναφέρατε, εγώ παρόλο που πέρνω σίδηρο από την αρχή, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και σκεφτείτε ότι δεν κινούμαι εδώ και 2 μήνες (σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα). Από την προηγούμενη εβδομάδα είδα κάποια αλλαγή, όχι σε σημείο να ανησυχήσω ότι θα χρειαστεί κάποια βοήθεια, αλλά σίγουρα έχουν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα. Υποψιάζομαι ότι φταίει είτε το γεγονός ότι μου έκοψε ο γιατρός το felicine είτε ότι ξεκίνησα το ασβέστιο και μια πολυβιταμίνη. Κάποιο από αυτά μάλλον μου δημιουργεί το θέμα. Σκοπεύω πάντως να ρωτήσω το γιατρό μου την επόμενη εβδομάδα.

Αλήθεια, έχετε κανονίσει κάτι για το τριήμερο;

5NFDp2.png

Καλημερα τρελουλες.Τι κανετε?Εγω αφησα τη μεγαλη ντυμενη μικυ στο παρτυ του σχολειου και τωτα ελπιζω να κανω ενα ωραιο μπανακι πριν ξυπνησει το μικρο σιφουνακι.Μαρουσκακι νομιζω οτι αν ειναθ κοριτσι στις 6.45 θα μας ερθει ενα ωραιο ροζ κειμενο,"συγνωμη γιατρε μου που σας διακοπτω αλλα εχω μια επειγουσα ανακοινωση να κανω".Μακαρι,μακαρι θα περιμενουμε με αγωνια.Κι εγω στον υπνο μου χθες ειδα ενα τσ...ουνι.Οχι του αντρα μου,ουτε καποιο ξενο...του υποτιθεμενου γιου μου.Και νετα ξυπνησα κι εγω.Μαριανθη σοβαρα ψηνεσαι για το μηχανημα?Αχ αυτοι οι γιατροι δεν μας καταλαβαινουν.Ο δικος μου θελει να με βλεπει μια φορα στις εξι εβδομαδες.Καλα του λεω μετα απο τρια παιδια ακομη δε μ εμαθες?Κι ετσι μου κλεισε ραντ στις 4εβδομαδες.Αρκα μιλησες με το γιατρο σου?Ειναι παλιο οποτε περασμενα ξεχασμενα?Σας φιλω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Marouskaki: Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά προφανώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν αντέχουν να περιμένουν μέχρι την επόμενη επίσκεψη στον γιατρό και θέλουν να το ακούν καθημερινά. Αλλιώς δεν θα υπήρχε το ανάλογο εργαλείο. Προφανώς και έχει πέρασει...

Meldan: Όχι δεν ψήνομαι, σε καμία περίπτωση. Απλά δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο και μου κίνησαν την περιέργεια πρωί πρωί τα κορίτσια! Έπρεπε οπωσδήποτε να βρω αν υπάρχει, πως είναι, πως λειτουργεί, πόσο κοστίζει κ.τ.λ.!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα τρελουλες.Τι κανετε?Εγω αφησα τη μεγαλη ντυμενη μικυ στο παρτυ του σχολειου και τωτα ελπιζω να κανω ενα ωραιο μπανακι πριν ξυπνησει το μικρο σιφουνακι.Μαρουσκακι νομιζω οτι αν ειναθ κοριτσι στις 6.45 θα μας ερθει ενα ωραιο ροζ κειμενο,"συγνωμη γιατρε μου που σας διακοπτω αλλα εχω μια επειγουσα ανακοινωση να κανω".Μακαρι,μακαρι θα περιμενουμε με αγωνια.Κι εγω στον υπνο μου χθες ειδα ενα τσ...ουνι.Οχι του αντρα μου,ουτε καποιο ξενο...του υποτιθεμενου γιου μου.Και νετα ξυπνησα κι εγω.Μαριανθη σοβαρα ψηνεσαι για το μηχανημα?Αχ αυτοι οι γιατροι δεν μας καταλαβαινουν.Ο δικος μου θελει να με βλεπει μια φορα στις εξι εβδομαδες.Καλα του λεω μετα απο τρια παιδια ακομη δε μ εμαθες?Κι ετσι μου κλεισε ραντ στις 4εβδομαδες.Αρκα μιλησες με το γιατρο σου?Ειναι παλιο οποτε περασμενα ξεχασμενα?Σας φιλω

Ναι ναι τον πηρα χθες!!!!! Μια χαρα μου είπε! Ειναι παλιο και δεν ξαναασχολουμαστε! Προχωραμε κανονικα!!!!!! Μου εφυγε τεραστιο βαρος!!!!!! Ανασανα!!!!! Τωρα αρχισαμε να το λεμε κ γυρω γυρω...ο αντρας μου δηλαδή! Μεχρι τωρα μονο οι γονεις το ηξεραν! Εξαλλου εχει αρχισει και φαινεται!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Αχ χριστινακι μην κρατας "πισινες"πια.Μοιρασου τη χαρα σου με ολους,δειξε και τη φουσκωνενη κοιλιτσα και απολαυσε το.Ολα πανε τελεια για ολες μας,πρωτο-δευτερο-τριτο αλλα και τεταρτο-μανουλες.Εγω σημερα κλεινω και τον τριτι και μπαινω νε δοξα και τιμη στο δευτερο τριμηνο.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ χριστινακι μην κρατας "πισινες"πια.Μοιρασου τη χαρα σου με ολους,δειξε και τη φουσκωνενη κοιλιτσα και απολαυσε το.Ολα πανε τελεια για ολες μας,πρωτο-δευτερο-τριτο αλλα και τεταρτο-μανουλες.Εγω σημερα κλεινω και τον τριτι και μπαινω νε δοξα και τιμη στο δευτερο τριμηνο.Φιλια

Καλωσήρθες στο β τρίμηνο!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αυτη τη στιγμη ειμαι μονη στο σπιτι δε ξερω μετα απο ποσο καιρο.Ο αντρας μου πηρε τη δαναη βολτα,θα παρουν και τη μελινα απ το σχολειο και θα φερουν και φαγητο που εφτιαξε η πεθερα μου.Εκνεταλλευτηκα την ευκαιρια κι ειμαι με κουβερτουλα στον καναπε.Ουτε μαγειρεμα ουτε δουλειες,σουπερ.Αυριο τι βραδυ κανονισαμε ρεμπεταδικο με φαγητο μεγαλη παρεα,την κυριακη οικογενειακα στην ξαδελφουλα μου και την καθαρα δευτερα τραπεζι μεσημεριανο σπιτι μου και μετα χαρταετο,αν δε βρεχει.Εσεις?Πειτε σχεδια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αυτη τη στιγμη ειμαι μονη στο σπιτι δε ξερω μετα απο ποσο καιρο.Ο αντρας μου πηρε τη δαναη βολτα,θα παρουν και τη μελινα απ το σχολειο και θα φερουν και φαγητο που εφτιαξε η πεθερα μου.Εκνεταλλευτηκα την ευκαιρια κι ειμαι με κουβερτουλα στον καναπε.Ουτε μαγειρεμα ουτε δουλειες,σουπερ.Αυριο τι βραδυ κανονισαμε ρεμπεταδικο με φαγητο μεγαλη παρεα,την κυριακη οικογενειακα στην ξαδελφουλα μου και την καθαρα δευτερα τραπεζι μεσημεριανο σπιτι μου και μετα χαρταετο,αν δε βρεχει.Εσεις?Πειτε σχεδια.

Αύριο Θεσσαλονίκη και Σουρωτή στο μοναστήρι που θέλω πάρα πολύ να πάω, με τους δικούς μου και όποιο παιδί ακολουθήσει (κι ο ανήρ ριλάξ στο σπίτι), Κυριακή χαλαρά και διάβασμα τέκνων, Καθ. Δευτέρα χαρταετό κι έξω κούλουμα, αν δε βρέχει!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...