Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άστα! Πονεμένη ιστορία! Εγώ φτάνω σε σημείο να έχω τάσεις εμετού απο τον πόνο του εντέρου ή και απο την υπερπροσπάθεια!:| Κάποιες φορές ούτε τα υπόθετα γλυκερίνης βοηθάνε. Πάντα είχα πρόβλημα κολικών και εντέρων γενικότερα. Τωρα... τρελλαίνομαι στον πόνο. Και εμένα με φοβίζει για το αν ζορίζω το έμβρυο... θέλω να πιστεύω πως όχι...:?

Επιτρεπονται τα υποθετα γλυκερινης? Κι εγω εχω θεμα.... και δεν εχω παρει καν σιδηρο που λενε οτι χειροτερευει την κατάσταση. Αλλα εχω και αιμοραιδα....Δεν πεταγεται συνεχεια αλλα καποιες φορες ειναι εκει...:twisted::evil::mad:

MYfKp3.png

Βρε νοβεμπερ ολο να σε ρωτησω κι ολο ξεχναω.Σου περασαν αυτοι οι πονοι που διπλωνοσουν στα δυο?Εκανε τιποτα αυτο το περιβοητο τζιντζερ?

Ναι κοριτσακι μου,μου περασανε αλλα οχι απο το τζιντζερ αλλα επειδη εφυγα απο το πρωτο τριμηνο.Και στις αλλες εγκυμοσυνες το πρωτο τριμηνο ητανε για μενα εφιαλτης:twisted::twisted::twisted::twisted: το τζιντζερ το βρηκα τελικα με χιλια ζορια μονο στον μασουτη,ουτε βασιλοπουλο,ουτε στα βιολογικα,ουτε Μαρινοπουλο:twisted: (μα καλα που ζω στην Ουγκαντα??) και το πινω για χωνεψη,αν εχω καταβροχθισει κανα αρνι, και οχι μονο....:D:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ποσες φορες εχω αναρωτηθει αν υπαρχει μηχανημα στυλ μικρου υπερηχου να αγορασω για το σπιτι η' ακουστικα να τα βαζω στη κοιλια και να ακουω την καρδουλα του!!!!!!!Μετα λεω:δεν υπαρχει,παει τρελαθηκα......:roll::roll::roll::roll::roll:

Κι όμως november υπάρχει!!! Το λιγουρευόμουν κι εγώ όταν είχα τα πρώτα επεισόδια και ανησυχούσα κάθε στιγμή. Αλλά τελικά αποφάσισα να μην το πάρω. Δεν είναι πολύ εύκολο στη χρήση από ότι κατάλαβα και φοβήθηκα ότι θα με άγχωνε περισσότερο αν δεν άκουγα κάτι.

Δες http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85670 και http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=133983

5NFDp2.png

Διαφημίσεις

Ποσες φορες εχω αναρωτηθει αν υπαρχει μηχανημα στυλ μικρου υπερηχου να αγορασω για το σπιτι η' ακουστικα να τα βαζω στη κοιλια και να ακουω την καρδουλα του!!!!!!!Μετα λεω:δεν υπαρχει,παει τρελαθηκα......:roll::roll::roll::roll::roll:

χαχα! εγω το εψαξα υπαρχει στο εξωτερικό φορητός υπέρηχος αλλα θα ναι πανακριβο. παντως με τα απλό στηθοσκόπιο διάβασα μπορείς να ακούσεις την καρδιά του αλλα μετά την 20η βδομάδα αυτα κάνουν γύρω 40 ευρω τα φθηνότερα αλλά μπορούμε πάντα να τα βγάλουμε από το πιεσόμετρο αλλα δεν είμαι και πολύ σιγουρη οτι θα κανουμε δουλεια..

KPOzp2.png deXnp3.png

Άστα! Πονεμένη ιστορία! Εγώ φτάνω σε σημείο να έχω τάσεις εμετού απο τον πόνο του εντέρου ή και απο την υπερπροσπάθεια!:| Κάποιες φορές ούτε τα υπόθετα γλυκερίνης βοηθάνε. Πάντα είχα πρόβλημα κολικών και εντέρων γενικότερα. Τωρα... τρελλαίνομαι στον πόνο. Και εμένα με φοβίζει για το αν ζορίζω το έμβρυο... θέλω να πιστεύω πως όχι...:?

αυριο θα ρωτησω τον γιατρο και θα σας ενημερωσω...δεν θελω να παρω υπόθετα αν και ξερω οτι επιτρεπονται.. δεν θελω τιποτα φαρμακευτικο ουτε ντεπον δεν πινω

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Λέγομαι Κατερίνα και είμαι κι εγώ μανούλα του Αυγούστου με ΠΗΤ 3/8/2015. Είμαι σχεδόν 41 (παρά δύο μήνες), και είναι το πρώτο μου παιδάκι, με εξωσωματική.

Σας βρήκα πριν λίγο καιρό και ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην παρέα σας αλλά ήμουν λιγάκι διστακτική λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζα (και ακόμα αντιμετωπίζω). Είμαι 2 μήνες ξάπλα στο κρεββάτι λόγω μεγάλης αποκόλλησης (νοσηλεύτηκα και 5 μέρες). Ευτυχώς τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται και να βελτιώνονται, οπότε είμαστε πλέον πιο ήσυχοι. Και σκέφτηκα ότι πλέον είναι καιρός να ηρεμήσω, να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου και να συμμετάσχω στην παρέα σας, μια που από ότι διάβασα μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες!

καλως ηρθες και απο μένα!! υπομονη χρειάζεται και σιγα σιγα θα σηκωθεις κι απτο κρεββατι.. κι εγω θα θελα να κανω υπερηχο καθε βδομαδα εστω καθε 15 αλλα ο γιατρος μου μια φορα το μηνα θελει να με βλεπει μονο..

KPOzp2.png deXnp3.png

Βρε γλυστριδοφάγες τι γράψατε πάλι χθες???Χαχαχαχα!Καλωσορίζω κι εγώ το Κατερινάκι, το φρέσκο μανουλάκι του Αυγούστου!!!Τα δύσκολα πέρασαν κοριτσάκι τώρα απόλαυσε λίγη ξάπλα (μετά θα την ψάχνεις:tongue::tongue::tongue:)και την παρέα μας (ε να μην ευλογήσουμε και τα γένια μας??).

Lucy, πού ήσουν βρε?Κι έμεινε το ονοματάκι σου μαυρισμένο, κάτσε να ξεθάψω τη λίστα να βάψω κι εσένα και το Κατερινιώ μας!Άντε και το βράδυ μπες να μου πεις να σε κάνω ροζ όπως θα γίνω κι εγώ (και μετά ξύπνησα)....Καλημέρα σε όλες, πάω για λίστα και μετά δουλειά!Σας φιλώ όλες, μη μιλάτε για δυσκοιλιότητα....μηηηηηηη...πονάει...το θέμα!!!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-lucy1980 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8 κίντερ έκπληξη

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Kαλημέρα!Πού είναι η Τάνια κορίτσια?Η Αύρα, το Ειρηνάκι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mom to be 3/8☺ κίντερ έκπληξη

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 ☺κίντερ έκπληξη

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγοράκι!

-litsaballet 27/8 κίντερ έκπληξη

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγοράκι!

Kαλημέρα!Πού είναι η Τάνια κορίτσια?Η Αύρα, το Ειρηνάκι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα!!!!!! καλως μας ηρθες Κατερινακι με το καλο το νινι!

79o6p3.png

Βρε γλυστριδοφάγες τι γράψατε πάλι χθες???Χαχαχαχα!Καλωσορίζω κι εγώ το Κατερινάκι, το φρέσκο μανουλάκι του Αυγούστου!!!Τα δύσκολα πέρασαν κοριτσάκι τώρα απόλαυσε λίγη ξάπλα (μετά θα την ψάχνεις:tongue::tongue::tongue:)και την παρέα μας (ε να μην ευλογήσουμε και τα γένια μας??).

Lucy, πού ήσουν βρε?Κι έμεινε το ονοματάκι σου μαυρισμένο, κάτσε να ξεθάψω τη λίστα να βάψω κι εσένα και το Κατερινιώ μας!Άντε και το βράδυ μπες να μου πεις να σε κάνω ροζ όπως θα γίνω κι εγώ (και μετά ξύπνησα)....Καλημέρα σε όλες, πάω για λίστα και μετά δουλειά!Σας φιλώ όλες, μη μιλάτε για δυσκοιλιότητα....μηηηηηηη...πονάει...το θέμα!!!:tongue::tongue::tongue:

Σημερα εχεις γιατρο????

79o6p3.png

Καλημέρα!!!!!! Μαρουσκακι αναμένουμε τα νεα για την κορη (χαχα)!!!! Να πανε ολα καλα!!!! Τι ωρα θα πας??

Ποια αλλη εχει κοντα γιατρο? Εγω θελω αλλες 2 βδομαδες....μαρτύριο αυτο το 1 φορά το μήνα!! Οταν ξαπλωνω στο κρεβάτι πιάνω την κοιλια και προσπαθω μπας και ακούσω τπτ....αλλα μπα....ειναι πολυ νωρις ε??

Φιλια σε ολες!!!!

MYfKp3.png

Καλημέρα!!!!!! Μαρουσκακι αναμένουμε τα νεα για την κορη (χαχα)!!!! Να πανε ολα καλα!!!! Τι ωρα θα πας??

Ποια αλλη εχει κοντα γιατρο? Εγω θελω αλλες 2 βδομαδες....μαρτύριο αυτο το 1 φορά το μήνα!! Οταν ξαπλωνω στο κρεβάτι πιάνω την κοιλια και προσπαθω μπας και ακούσω τπτ....αλλα μπα....ειναι πολυ νωρις ε??

Φιλια σε ολες!!!!

Νωρίς είναι ακόμη μανάρι μου, κάνε λίγη ακόμη υπομονή!Σήμερα στις 18.30 έχω ραντεβού.Έχω σκεφτεί πώς θα σας το πω αν είναι αγόρι, αν είναι κορίτσι δεν σκέφτηκα, μα γιατί???:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...