Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Λέγομαι Κατερίνα και είμαι κι εγώ μανούλα του Αυγούστου με ΠΗΤ 3/8/2015. Είμαι σχεδόν 41 (παρά δύο μήνες), και είναι το πρώτο μου παιδάκι, με εξωσωματική.

Σας βρήκα πριν λίγο καιρό και ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην παρέα σας αλλά ήμουν λιγάκι διστακτική λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζα (και ακόμα αντιμετωπίζω). Είμαι 2 μήνες ξάπλα στο κρεββάτι λόγω μεγάλης αποκόλλησης (νοσηλεύτηκα και 5 μέρες). Ευτυχώς τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται και να βελτιώνονται, οπότε είμαστε πλέον πιο ήσυχοι. Και σκέφτηκα ότι πλέον είναι καιρός να ηρεμήσω, να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου και να συμμετάσχω στην παρέα σας, μια που από ότι διάβασα μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες!

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!! Ενα υγιεστατο μωρακι και στην δικη σου αγκαλια!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κιντερ έκπληξη, ε? Ελπίζω να σας πω νέα το βράδυ!!! Πολυ τρέξιμο, αρρώστησα κιόλας και με είχε πιάσει μια υπνηλία άλλο πράγμα. 9 το βράδυ τα μάτια μου ήταν τόσο κόκκινα, λες κι είχα να κοιμηθώ 3 μέρες... χιχι!! Ελπίζω τώρα στο β τρίμηνο να μου περάσει, γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη η υπνηλία μου έφυγε στον 7ο που είχε γίνει τεράστια η κοιλιά μου και δεν βολευόμουνα με τίποτα στο κρεβάτι!!

Εγω προς το παρόν δεν έχω ξεκινήσει σίδηρο οπότε με την τουαλέτα καλά είμαι, αλλά όσο θυμάμαι τι τράβηξα πέρισυ, τόσο δεν θέλω να τον ξεκινήσω... Μακάρι βέβαια τα μόνα μας προβλήματα τους υπολοιπους 6 μήνες να είναι με την τουαλέτα.

Εγώ παλι βρε κορίτσια δεν έχω άγχος με την εγκυμοσύνη, μάλιστα πιάνω τον εαυτό μου ώρες ώρες να ξεχνάω ότι είμαι έγκυος και μα το θυμάμαι κυρίως όταν είμαι μπροστά στη ντουλάπα και ψάχνω να βρω τι θα βάλω. Η κοιλιά μου ήδη μεγάλωσε και φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη.Πάντως κορίτσια όσεςείστε στην πρώτη σας εγκυμοσύνη, απολαύστε το!! Κάντε και λίγο νάζια στους άντρες σας -περσυνή συμβουλή μιας θείας μου που από περηφάνεια και διάθεση ανεξαρτησίας δεν την ακολούθησα :) -, γιατί στη δεύτερη έχει μεγαλύτερη κούραση. Βασικά φαντάζομαι ότι στην τρίτη και τέταρτη θα είναι πολυ χειρότερα τα πραγμάτα. Κουράγιο λοιπόν στις τριτο και τεταρτομανούλες :)

Αβιντιτι 85 κομμα κάτι %... δεν θυμαμαι....

πανω απο 60% δειχνει λοιμωξη προ τριμηνου....Αρα ολα καλα????? Τον γιατρο θα τον παρω το απογευμα

Ευγεεε!!!!!!!επιτελους κοριτσακι ολα καλα αμην!!!!!!!!!:):):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπράβο ρε κοριτσάκι μου, πολύ χάρηκα, άντε να ησυχάσεις κι εσύ που έσκασες τόσο καιρό, έλα όλες μαζί πάμε...ουφφφφφφφφφφφφ!!!!:P:p:p:p

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Λέγομαι Κατερίνα και είμαι κι εγώ μανούλα του Αυγούστου με ΠΗΤ 3/8/2015. Είμαι σχεδόν 41 (παρά δύο μήνες), και είναι το πρώτο μου παιδάκι, με εξωσωματική.

Σας βρήκα πριν λίγο καιρό και ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην παρέα σας αλλά ήμουν λιγάκι διστακτική λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζα (και ακόμα αντιμετωπίζω). Είμαι 2 μήνες ξάπλα στο κρεββάτι λόγω μεγάλης αποκόλλησης (νοσηλεύτηκα και 5 μέρες). Ευτυχώς τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται και να βελτιώνονται, οπότε είμαστε πλέον πιο ήσυχοι. Και σκέφτηκα ότι πλέον είναι καιρός να ηρεμήσω, να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου και να συμμετάσχω στην παρέα σας, μια που από ότι διάβασα μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες!

Καλωσορισες Κατερινα μου και καλη επιτυχια στην εγκυμοσυνη σου.Ολα θα πανε τελεια να εισαι σιγουρη,ειναι τυχερο το cafe μας!!!!!:P:p:p:p:p:p Εσυ ξερεις τουλαχιστον τι περιμενεις??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ chrimai! Το ίδιο ελπίζω κι εγώ! Το έχουμε αφήσει πίσω μας και ευελπιστώ ότι τα καλύτερα τώρα έρχονται.

Έχεις δίκιο πάντως με τον υπέρχημο! Λόγω της αποκόλλησης είχα συνηθίσει και κάναμε κάθε εβδομάδα (όσο ήμουν στο νοσοκομείο κάθε μέρα) και τις δύο τελευταίες φορές που το γιατρός μου είπε κάθε δεκαπενθήμερο, μου φαίνεται κάπως! Όλο αναρρωτιέμαι: όλα εντάξει εκεί μέσα; :)

Εύχομαι σε όλες καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε στις αγκαλίτσες μας υγιέστατες φατσούλες!

Καθε δεκαπενθημερο? Εσυ εισαι αρχοντας!!!Εγω εχω να παω 40 μερες μεχρι το επομενο ραντεβου:confused::confused: εχω φρικαρει:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πράγματι πολύ ακριβώς οι εξετάσεις... Και θεωρούσα την Καβάλα γενικά ακριβή πόλη...

Και που να δεις την Αλεξανδρουπολη!!! Παρισι εχουμε καταντησει:evil::evil::evil::evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα κορίτσια!

Kinder έκπληξη και σε μένα! Προσπαθεί ο γιατρός να καταλάβει, αλλά όλο μας "κρύβεται"! Να δούμε την άλλη Πέμπτη που έχουμε ξανά υπερηχο μήπως δούμε κάτι!

5NFDp2.png

Καθε δεκαπενθημερο? Εσυ εισαι αρχοντας!!!Εγω εχω να παω 40 μερες μεχρι το επομενο ραντεβου:confused::confused: εχω φρικαρει:evil::evil:

'Οντως άρχοντας! :) Ξέρω ότι το δεκαπενθήμερο είναι μικρό χρονικό διάστημα κι ότι συνήθως στους πρώτους μήνες ο γιατρός μας βλέπει συνήθως μία φορά το μήνα. Αλλά λόγω της αποκόλλησης με παρακολουθεί στενά, κάτι το οποίο απολαμβάνουμε όπως καταλαβαίνεις, μια που βλέπουμε το ζουζουνάκι πιο συχνά. Υποθέτω ότι μέχρι να το νοιώσουμε οι ίδιες, ώστε να ξέρουμε συνεχώς ότι είναι εντάξει, ακόμα και κάθε μέρα να κάναμε υπέρηχο, πάλι λίγο θα μας φαινόταν, έτσι δεν είναι;

5NFDp2.png

Εγω απο τουαλετα δεν εχω θεμα,ποτε δεν ειχα,ευτυχως δηλαδη γιατι ολα ταλλα τα εχω,μονο αυτο με μαρανε:P Μονο μια φορα στη ζωη μου ετυχε περιστατικο δυσκοιλιοτητας,και αυτο τον προηγουμενο μηνα,και κατανοω απολυτα τις κοπελες που "βασανιζονται".Υπομονηηηηηη!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

'Οντως άρχοντας! :) Ξέρω ότι το δεκαπενθήμερο είναι μικρό χρονικό διάστημα κι ότι συνήθως στους πρώτους μήνες ο γιατρός μας βλέπει συνήθως μία φορά το μήνα. Αλλά λόγω της αποκόλλησης με παρακολουθεί στενά, κάτι το οποίο απολαμβάνουμε όπως καταλαβαίνεις, μια που βλέπουμε το ζουζουνάκι πιο συχνά. Υποθέτω ότι μέχρι να το νοιώσουμε οι ίδιες, ώστε να ξέρουμε συνεχώς ότι είναι εντάξει, ακόμα και κάθε μέρα να κάναμε υπέρηχο, πάλι λίγο θα μας φαινόταν, έτσι δεν είναι;

Ποσες φορες εχω αναρωτηθει αν υπαρχει μηχανημα στυλ μικρου υπερηχου να αγορασω για το σπιτι η' ακουστικα να τα βαζω στη κοιλια και να ακουω την καρδουλα του!!!!!!!Μετα λεω:δεν υπαρχει,παει τρελαθηκα......:roll::roll::roll::roll::roll:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χριστίνα τέλεια τα νέα σου!!! τέλος η ταλαιπωρία σας

Μέλι πολύ χαίρομαι που κατέληξες

αφού δε σου είπε ταρίφα από την αρχή είσαι οκ

για τους υπερήχους στο Έλενα

πήγαινε κάνε τώρα έναν μαζί του για το τριπλό τεστ (οι παλιοί γιατροί του Έλενα το κάνουν αυτό το τεστ- το είχα κάνει στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου)

από αυτό τον υπέρηχο θα έχεις τις πρώτες εντυπώσεις....

έχει λίγη αναμονή

εγώ περίμενα από 5 έως 35 λεπτά (πας πρωί κατά τις 9 εννοείται)

αφήνουν τον μπαμπά μέσα

ο Γιαλελής οπώς και ο Γαζής που είχα εμπιστεύονται πολύ το Έλενα για υπερήχους ο καινούριος που έχω όχι

τα μηχανήματα είναι πολύ καλά και με πολύ καλή ανάλυση

δεν είναι αυτά που σε πήγαν στα εξωτερικά ιατρεία

είναι στον 1ο όροφο...

εγώ έκανα υπερηχο διάγνωσης της εγκυμοσύνης ακριβώς 6 εβδομάδων στην εγκυμοσύνη της κόρης μου κοιλιακό εξωτερικά

και την είδα κανονικά και άκουσα καρδιά με οπίσθια κλίση μήτρας

σε υπέρηχο γυναικολόγου μονο κολπικά βλέπεις σε αυτή την εβδομάδα

ειδικά σ'αυτή την εγκυμοσύνη μου που πήγα σε εξωτερικό γυναικολόγο

πλήρωσα 30 ευρώ όχι 8,28 που θα έδινα στο Έλενα και δεν είδα τίποτα

και αγχώθηκα κιόλας ...με κολπικό υπέρηχο με το ζόρι είδαμε μια κουκίδα

και με ψάξιμο και φυσικα ούτε καρδιά ακούσαμε

τα αρνητικά

βάζει η μαία τις έγγυες ανά τρείς μέσα αφού της δώσεις το παράβολο για να πάρεις σειρά (ο απλός υπέρηχος κοστίζει 8,28 νομίζω και το ντόπλερ 15? δε θυμάμαι)....

οι υπόλοιπες έγκυες βέβαια δε σε βλέπουν γιατί όταν εξετάζεσαι έχει παραβάν αλλά είναι στο δωμάτιο και ακούνε μεν αλλά δε βλέπουν δε

(ο άντρας σου θα μπεί μόνο την ώρα που θα έρθει η σειρά σου για εξέταση

όχι όταν εξετάζονται οι άλλες)

μπορεί να μπουν 2-3 διερχόμενοι γιατροί την ώρα του υπερήχου

μπορεί και όχι

γενικά μπορεί να γίνει ένας ψιλοπανικός την ώρα που θα είσαι στον υπέρηχο γιατί είναι νοσοκομείο και έρχονται και κάποια επείγοντα

δεν κρατάει όση ώρα θα κρατούσε σε ένα εξειδικευμένο υπερηχογραφιστή

αλλά θα κάνουν όλες τις μετρήσεις από 2 φορές για επιβεβαιώση

και αν δούνε κάτι περίεργο θα επιμείνουν να το ψάξουν

στον 9ο με έβλεπαν ανά τρείς μέρες γιατί είχα κάνει υδράμνιο

και έχω κάνει απείρους υπερήχους εκεί...με τον Βάρρα τον Βαρβαρήγο και τον Κονδυλιό...όποιον πετύχαινα

δεν έχω κάνει όμως τους μεγάλους (αυχενική και β επιπέδου) γιατί ήθελα εξειδικευμένο υπερηχογραφιστή ...και στο Έλενα μόνο ο Κονδυλιός νομίζω είναι αλλά δεν μπορείς να τον κλείσεις....

σίγουρα θα σου βγεί μισή τιμή από ότι θα δώσεις σε εξειδικευμένο

πχ η αυχενική κοστίζει 75 ευρώ μαζί με το αίμα...

Κατατοπιστικότατη! Σε ευχαριστώ! Μάλλον θα επιλέξω τη β επιπέδου έξω και όλα τα άλλα στο Έλενα. :) Εσύ αν αλλάξεις γνώμη περι γιατρού και χρειαστείς τηλ. Γιαλελή πάντως το έχω. πές μου.

gHTSp2.png

τελεια αποτελεσματα μπραβο!

οσο για την κοπελια οτι να ναι...αμα δεν το δεις με τα ματια σου τελικα..

εγω θα παω αυριο στο γιατρο και εχω λιγο αγχος..θελω να σιγουρευτω πως ολα ειναι στη θεση τους...ισως δουμε και τι ειναι..

σημερα εφαγα κατι σφολιατες στη δουλεια και τωρα ειμαι χαλια απο καουρες..

ασχετο να σας ρωτησω κατι κοριτσια? με την τουαλετα πως τα πατε?εγω πινω σιδηρο και εχω σοβαρο προβλημα τοσο με τη συχνοτητα οσο και με την(πως να το πω) δυσκολια επιτευξης του επιθυμητου σκοπου.. σε σημειο να φοβαμαι μην παθει τιποτα το μωρο απτην υπερπροσπαθεια....

Άστα! Πονεμένη ιστορία! Εγώ φτάνω σε σημείο να έχω τάσεις εμετού απο τον πόνο του εντέρου ή και απο την υπερπροσπάθεια!:| Κάποιες φορές ούτε τα υπόθετα γλυκερίνης βοηθάνε. Πάντα είχα πρόβλημα κολικών και εντέρων γενικότερα. Τωρα... τρελλαίνομαι στον πόνο. Και εμένα με φοβίζει για το αν ζορίζω το έμβρυο... θέλω να πιστεύω πως όχι...:?

gHTSp2.png

Κατερινάκι καλως μας βρήκες! Και άργησες να μη σου πω! :D

Σου εύχομαι κι εγώ όλα καλά να σου πάνε να ήταν αυτό η τελευταία σας ένοια και καλή και τελειόμηνη κύηση!

Ανησυχίες όλες έχουμε και θα έχουμε! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το θέμα είναι να τις αντιμετωπίζουμε ομαλά.

Τα λέω σε σας και σε εμένα!

Καθαρό μυαλό, θετικές γλυκές σκέψεις και αισιοδοξία!

Λυγάνε ωρε οι μανούλες? :D:D:D

gHTSp2.png

Κοριτσια καλησπέρα σε όλες σας και καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας και χωρίς άγχος εύχομαι!!!

Μετά από ένα μήνα περίπου τα κατάφερα να ξαναμπώ!!!

Τελικά πητ έχω 16/8, αλλά επειδή θα κανουμε καισαρική λόγω προηγούμενης πρόσφατης -βασικά γέννησα το πρώτο μου παιδάκι τον ιουλιο κι έμεινα εγκυος χωρίς να έχω αδιαθετήσει- λογικά το μπεμπέ μας θα σκάσει μύτη την πρώτη εβδομάδα του αυγούστου. Η αυχενική ήταν καλή, αλλά δεν είδαμε φύλο. Σήμερα πάω γιατρό κι ελπίζω να έχω νέα. Το ένστικτό μου λέει κορίτσι, αλλά μπορεί να είναι ο υπερβάλλων πόθος. Αν διάβασα καλά, είναι κάποια από εσας ψυχολόγος? Αν ναι, θα ήθελα να τη ρωτήσω καποια πραγματάκια και θα παρακαλούσα να έρθει σε επαφή.

Λοιπόν, είμαι 35, μένω στην αθήνα, έχω ένα αγοράκι 7 μηνών και είμαι γραμματέας σε ένα πολιτιστικό κέντρο. Αυτά γι αρχή για να συστηθώ. Ελπίζω να συμμετάσχω από εδώ και στο εξής κι εγώ στο καφέ σας!!!

Lucy κοντά κοντά είμαστε! 14/8 ΠΗΤ εγώ! Με το καλό να πας στο γιατρό και να δείτε το μικρό σας και αν μάθετε φύλλο σφυρίξτε στο Μαρουσκάκι μας να σας χρωματίσει!!! :-D Καλώς μας ξανάρθες και καλή συνέχεια!:)

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...