Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σήμερα έχω φάει...7 παρά το πρωί φέτα με ψωμί και μαρμελάδα συν ποτηράκι γάλα, στις 11 κασεροκούλουρο στο γραφείο και....5 κομμάτια κομπόστα ροδάκινο που μας κέρασαν από το διπλανό τμήμα.Είμαι φουλ!!!Αλλά ωραία ψαράκια να μη φάω τώρα????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Είμαι σοβαρά γιατρέ μου??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα. Σας διαβάζω και χαίρομαι με τα καλά σας νέα! Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά πάντα!!!

Μαρουσκάκι, κι εγώ όλη την ώρα πεινάω, η γνώμη μου είναι, όσο έχεις όρεξη τρώγε, αρκεί να μην τρως σαβούρες....

Σας φιλώ!

kdRKp3.png

Χριστίνα τέλεια τα νέα σου!!! τέλος η ταλαιπωρία σας

Μέλι πολύ χαίρομαι που κατέληξες

αφού δε σου είπε ταρίφα από την αρχή είσαι οκ

για τους υπερήχους στο Έλενα

πήγαινε κάνε τώρα έναν μαζί του για το τριπλό τεστ (οι παλιοί γιατροί του Έλενα το κάνουν αυτό το τεστ- το είχα κάνει στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου)

από αυτό τον υπέρηχο θα έχεις τις πρώτες εντυπώσεις....

έχει λίγη αναμονή

εγώ περίμενα από 5 έως 35 λεπτά (πας πρωί κατά τις 9 εννοείται)

αφήνουν τον μπαμπά μέσα

ο Γιαλελής οπώς και ο Γαζής που είχα εμπιστεύονται πολύ το Έλενα για υπερήχους ο καινούριος που έχω όχι

τα μηχανήματα είναι πολύ καλά και με πολύ καλή ανάλυση

δεν είναι αυτά που σε πήγαν στα εξωτερικά ιατρεία

είναι στον 1ο όροφο...

εγώ έκανα υπερηχο διάγνωσης της εγκυμοσύνης ακριβώς 6 εβδομάδων στην εγκυμοσύνη της κόρης μου κοιλιακό εξωτερικά

και την είδα κανονικά και άκουσα καρδιά με οπίσθια κλίση μήτρας

σε υπέρηχο γυναικολόγου μονο κολπικά βλέπεις σε αυτή την εβδομάδα

ειδικά σ'αυτή την εγκυμοσύνη μου που πήγα σε εξωτερικό γυναικολόγο

πλήρωσα 30 ευρώ όχι 8,28 που θα έδινα στο Έλενα και δεν είδα τίποτα

και αγχώθηκα κιόλας ...με κολπικό υπέρηχο με το ζόρι είδαμε μια κουκίδα

και με ψάξιμο και φυσικα ούτε καρδιά ακούσαμε

τα αρνητικά

βάζει η μαία τις έγγυες ανά τρείς μέσα αφού της δώσεις το παράβολο για να πάρεις σειρά (ο απλός υπέρηχος κοστίζει 8,28 νομίζω και το ντόπλερ 15? δε θυμάμαι)....

οι υπόλοιπες έγκυες βέβαια δε σε βλέπουν γιατί όταν εξετάζεσαι έχει παραβάν αλλά είναι στο δωμάτιο και ακούνε μεν αλλά δε βλέπουν δε

(ο άντρας σου θα μπεί μόνο την ώρα που θα έρθει η σειρά σου για εξέταση

όχι όταν εξετάζονται οι άλλες)

μπορεί να μπουν 2-3 διερχόμενοι γιατροί την ώρα του υπερήχου

μπορεί και όχι

γενικά μπορεί να γίνει ένας ψιλοπανικός την ώρα που θα είσαι στον υπέρηχο γιατί είναι νοσοκομείο και έρχονται και κάποια επείγοντα

δεν κρατάει όση ώρα θα κρατούσε σε ένα εξειδικευμένο υπερηχογραφιστή

αλλά θα κάνουν όλες τις μετρήσεις από 2 φορές για επιβεβαιώση

και αν δούνε κάτι περίεργο θα επιμείνουν να το ψάξουν

στον 9ο με έβλεπαν ανά τρείς μέρες γιατί είχα κάνει υδράμνιο

και έχω κάνει απείρους υπερήχους εκεί...με τον Βάρρα τον Βαρβαρήγο και τον Κονδυλιό...όποιον πετύχαινα

δεν έχω κάνει όμως τους μεγάλους (αυχενική και β επιπέδου) γιατί ήθελα εξειδικευμένο υπερηχογραφιστή ...και στο Έλενα μόνο ο Κονδυλιός νομίζω είναι αλλά δεν μπορείς να τον κλείσεις....

σίγουρα θα σου βγεί μισή τιμή από ότι θα δώσεις σε εξειδικευμένο

πχ η αυχενική κοστίζει 75 ευρώ μαζί με το αίμα...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Σήμερα έχω φάει...7 παρά το πρωί φέτα με ψωμί και μαρμελάδα συν ποτηράκι γάλα, στις 11 κασεροκούλουρο στο γραφείο και....5 κομμάτια κομπόστα ροδάκινο που μας κέρασαν από το διπλανό τμήμα.Είμαι φουλ!!!Αλλά ωραία ψαράκια να μη φάω τώρα????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Είμαι σοβαρά γιατρέ μου??

Σήμερα κι εγώ πεινάω

πχ εγώ που κάνω και διατροφή για διαβήτη μου φαίνεται περισσότερο έχω φάει από σένα

στις 8 έφαγα κι εγώ ένα φλυτζάνι γάλα + 1 φ ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα (ζωγράφος με φρουκτόζη)

στις 10 άλλο ένα φλυτζ γάλα + 2 κουταλιές κουάκερ + 1 σοκολατάκι ίον υγείας αμυγδάλου

στις 12 ...1 πορτοκάλι

στη 1 ....1 φλυτζ φάβα + χόρτα + μπριζόλα

θα μπορούσα να προσθέσω και λίγο ψωμί αλλά δεν πείναγα άλλο

τώρα ευτυχώς φούσκωσα

το απόγευμα πάλι

αλλά από τις 11 μέχρι τη 1 πάντα με πιάνουν σκοτοδίνες

αν δε φάω κάτι δε συνέρχομαι...

έχω άλλα τρία γέυματα με βάση το διαιτολόγιο μου

στις 4 έχω 2 φρουτα και καμια φρυγανιά με τυρί

στις 7 τρώμε βραδυνό μόλις έρχομαι από τη δουλειά

στις 10 γεύμα προ ύπνου ...γάλα με κανα 2 πτι μπέρ

και στις 12 αν δεν έχω κοιμηθεί πάλι λίγο γάλα

η διατροφή για το διαβήτη προυποθέτει τουλάχιστον 6 γεύματα τη μέρα

απλά παίζει ρόλο η ποσότητα

λίγο και πολλές φορές είναι το μυστικό!

πάντως κιλά μέχρι τώρα δε πήρα

Ρε κοριτσια ποσο χαζη αυτη που μου ειπε τη Δευτερα τηλεφωνικα τα αποτελεσματα???? Το igm ηταν αρνητικο 0.075 με οριο κατω του 0.1

Καλυτερα βεβαια που καναμε την αβιντιτι αλλα περασα τοσο αγχος χωρις λογο στην ουσια!

τελεια αποτελεσματα μπραβο!

οσο για την κοπελια οτι να ναι...αμα δεν το δεις με τα ματια σου τελικα..

εγω θα παω αυριο στο γιατρο και εχω λιγο αγχος..θελω να σιγουρευτω πως ολα ειναι στη θεση τους...ισως δουμε και τι ειναι..

σημερα εφαγα κατι σφολιατες στη δουλεια και τωρα ειμαι χαλια απο καουρες..

ασχετο να σας ρωτησω κατι κοριτσια? με την τουαλετα πως τα πατε?εγω πινω σιδηρο και εχω σοβαρο προβλημα τοσο με τη συχνοτητα οσο και με την(πως να το πω) δυσκολια επιτευξης του επιθυμητου σκοπου.. σε σημειο να φοβαμαι μην παθει τιποτα το μωρο απτην υπερπροσπαθεια....

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Λέγομαι Κατερίνα και είμαι κι εγώ μανούλα του Αυγούστου με ΠΗΤ 3/8/2015. Είμαι σχεδόν 41 (παρά δύο μήνες), και είναι το πρώτο μου παιδάκι, με εξωσωματική.

Σας βρήκα πριν λίγο καιρό και ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην παρέα σας αλλά ήμουν λιγάκι διστακτική λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζα (και ακόμα αντιμετωπίζω). Είμαι 2 μήνες ξάπλα στο κρεββάτι λόγω μεγάλης αποκόλλησης (νοσηλεύτηκα και 5 μέρες). Ευτυχώς τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται και να βελτιώνονται, οπότε είμαστε πλέον πιο ήσυχοι. Και σκέφτηκα ότι πλέον είναι καιρός να ηρεμήσω, να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου και να συμμετάσχω στην παρέα σας, μια που από ότι διάβασα μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες!

5NFDp2.png

καλωσήρθες Κατερίνα και με το καλό

σου εύχομαι να ήταν η αποκόλληση η τελευταία σου ανησυχία στην εγκυμοσύνη και από δώ και πέρα να την απολαύσεις.

Άγχος έχουμε όλες από ότι βλέπεις

και φυσικά κορυφώνεται όταν πλησιάζει ο υπέρηχος

Ευχαριστώ πολύ chrimai! Το ίδιο ελπίζω κι εγώ! Το έχουμε αφήσει πίσω μας και ευελπιστώ ότι τα καλύτερα τώρα έρχονται.

Έχεις δίκιο πάντως με τον υπέρχημο! Λόγω της αποκόλλησης είχα συνηθίσει και κάναμε κάθε εβδομάδα (όσο ήμουν στο νοσοκομείο κάθε μέρα) και τις δύο τελευταίες φορές που το γιατρός μου είπε κάθε δεκαπενθήμερο, μου φαίνεται κάπως! Όλο αναρρωτιέμαι: όλα εντάξει εκεί μέσα; :)

Εύχομαι σε όλες καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε στις αγκαλίτσες μας υγιέστατες φατσούλες!

5NFDp2.png

Στο δημόσιο λογικά θα πληρώσεις το παράβολο 5 ευρώ...Λογικά...Ρε παιδιά, πλάκα πλάκα, ακούω τρελά ποσά που έχετε πληρώσει μέχρι τώρα σε υπερήχους και σε αιματολογικές...τι γίνεται εκεί στην πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα?:confused:?

Πράγματι πολύ ακριβώς οι εξετάσεις... Και θεωρούσα την Καβάλα γενικά ακριβή πόλη...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

ασχετο να σας ρωτησω κατι κοριτσια? με την τουαλετα πως τα πατε?εγω πινω σιδηρο και εχω σοβαρο προβλημα τοσο με τη συχνοτητα οσο και με την(πως να το πω) δυσκολια επιτευξης του επιθυμητου σκοπου.. σε σημειο να φοβαμαι μην παθει τιποτα το μωρο απτην υπερπροσπαθεια....

Συχνοουρία έχω και εγώ τρελή. Ειδικά το βράδυ! Παίζει να ξυπνάω και 5 φορές, με αποτέλεσμα να χαλάω και τον ύπνο μου. Ανυπομονώ κάθε φορά για το Σαββατοκύριακο που μπορώ να κοιμηθώ παραπάνω το πρωί. Όσο για την δυσκοιλιότητα, σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα. Είναι μεμονωμένα τα περιστατικά που μου βγαίνει η ψυχή μέχρι... να επιτευχθεί ο επιθυμητός σκοπός! χαχα Εμένα αυτό που με αγχώνει είναι να μην αποκτήσω αιμορροΐδες από το ζορί. Το σποράκι δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα... Ακόμη, τουλάχιστον

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Λέγομαι Κατερίνα και είμαι κι εγώ μανούλα του Αυγούστου με ΠΗΤ 3/8/2015. Είμαι σχεδόν 41 (παρά δύο μήνες), και είναι το πρώτο μου παιδάκι, με εξωσωματική.

Σας βρήκα πριν λίγο καιρό και ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην παρέα σας αλλά ήμουν λιγάκι διστακτική λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετώπιζα (και ακόμα αντιμετωπίζω). Είμαι 2 μήνες ξάπλα στο κρεββάτι λόγω μεγάλης αποκόλλησης (νοσηλεύτηκα και 5 μέρες). Ευτυχώς τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται και να βελτιώνονται, οπότε είμαστε πλέον πιο ήσυχοι. Και σκέφτηκα ότι πλέον είναι καιρός να ηρεμήσω, να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου και να συμμετάσχω στην παρέα σας, μια που από ότι διάβασα μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Λυπάμαι για την δύσκολη αρχή που είχες αλλά σου εύχομαι ολόψυχα όλα να κυλήσουν ομαλά από εδώ και πέρα και να απολαύσεις κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου! Εμείς είμαστε εδώ για παρέα και πολύ πολύ υποστήριξη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Λυπάμαι για την δύσκολη αρχή που είχες αλλά σου εύχομαι ολόψυχα όλα να κυλήσουν ομαλά από εδώ και πέρα και να απολαύσεις κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου! Εμείς είμαστε εδώ για παρέα και πολύ πολύ υποστήριξη!

Ευχαριστώ πολύ Μαριάνθη! Το ίδιο εύχομαι και σε σένα!

Τα λίγα που έχω διαβάσει με βοήθησαν να καταλάβω ότι όντως περνάτε καλά! Γι' αυτό είπα να μπω στην παρέα σας, να περνώ και πιο ευχάριστα τις τόσες ώρες στο κρεβάτι.

5NFDp2.png

Κοριτσια καλησπέρα σε όλες σας και καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας και χωρίς άγχος εύχομαι!!!

Μετά από ένα μήνα περίπου τα κατάφερα να ξαναμπώ!!!

Τελικά πητ έχω 16/8, αλλά επειδή θα κανουμε καισαρική λόγω προηγούμενης πρόσφατης -βασικά γέννησα το πρώτο μου παιδάκι τον ιουλιο κι έμεινα εγκυος χωρίς να έχω αδιαθετήσει- λογικά το μπεμπέ μας θα σκάσει μύτη την πρώτη εβδομάδα του αυγούστου. Η αυχενική ήταν καλή, αλλά δεν είδαμε φύλο. Σήμερα πάω γιατρό κι ελπίζω να έχω νέα. Το ένστικτό μου λέει κορίτσι, αλλά μπορεί να είναι ο υπερβάλλων πόθος. Αν διάβασα καλά, είναι κάποια από εσας ψυχολόγος? Αν ναι, θα ήθελα να τη ρωτήσω καποια πραγματάκια και θα παρακαλούσα να έρθει σε επαφή.

Λοιπόν, είμαι 35, μένω στην αθήνα, έχω ένα αγοράκι 7 μηνών και είμαι γραμματέας σε ένα πολιτιστικό κέντρο. Αυτά γι αρχή για να συστηθώ. Ελπίζω να συμμετάσχω από εδώ και στο εξής κι εγώ στο καφέ σας!!!

Να καλωσορισω κι εγω την καινουρια μανουλα.Μακαρι να τελειωνει εδω η ταλαιπωρια σου και απο δω και περα μονο να απολαμβανεις κοιλιτσα και ονειρα για το μπεμπε.Εσυ με τοσους υπερηχους κακομαθες χι χι.Εχετε δει το φυλο?Μαρουσκακι μου ειπαμε ειμαι χαλαρη αλλα δεν εχω φτασει και στο αλλο ακρο.Μεσα στη μερα δε με αφηνουν οι ζουζουνες να το πολυσκεφτω,τα βραδια ομως ανυπομονω να ξαπλωσω,να χαιδεψω κοιλιτσα και περιμενω το πρωτο σημαδακι.Ε βλεπω την κοιλιτσα ξεφουσκωτη και κανω κακους συνειρμους.Ευτυχως ομως δεν μου κραταει πολυ το αγχος.Ολα καλα θα ναι.Θα θελα βεβαια να εχω υπερηχο αυριο κι οχι σε δεκαπεντε μερες αλλα τι να κανουμε?Με το σπιτι και τη μετακομιση πρεπει να ασχοληθω γιατι οσο περναει ο καιρος εις βαρος μου θα ναι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αντε βρε λουσυ που χαθηκες?Κι εσυ κιντερ εκπληξη εχεις ε?Για να δουμε,οπου να ναι θα ξεκαθαρισει το τοπιο.Εγω θελω πολυ ενα αγορακι,ειναι και η μεγαλη μου κορη που μου ζηταει συνεχεια μπεμπη.Της λεω οτι θα γινει ο τι εχει αποφασισει ο θεουλης κι εκεινη μου λεει"εμενα αγορακι μου ειπε".Και την τανια σκεφτομαι.Επικοινωνουσαμε απ τη νιγηρια και χαθηκε τωρα που λογικα ειναι ελλαδα.Μακαρι να ναι καλα.Εγω με την τουαλετα δεν εχω θεμα καθως θα πρεπε να πινω σιδηρο αλλα δεν πινω γιατι με χαλαει.Ο αιματοκρ μου ειναι καλος ακομη,αν πεσει βλεπουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...