Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΧ! Το χιόνι έφερε γούρι λέμε!

Την άλλη εβδομάδα μου είπε να κάνω και ένα τεστ Α.

Είναι το τριπλό που λένε.(?) Έτσι απλά λέει για επιβεβαίωση της αυχενικής διαφάνειας. Εσείς το έχετε κάνει? Πείτε τι παίζει γιατί δεν την έχω ξανα ακούσει. Παίρνει ώρα?

QUOTE]

Meli αυτό ρωτούσα κ γω πριν μερικές μέρες αν κάνετε καμία σας το τριπλό τεστ. Ο δικός μου γιατρός μου είπε να το κάνω οπωσδήποτε... Είναι ουσιαστικά αιματολογικός έλεγχος κάποιων παραγόντων πάλι για σύνδρομο ντάουν αλλά και για ένα άλλο σύνδρομο νευρο-something σορυ δεν το θυμάμαι τώρα... Αλλά είναι μια απλή εξέταση αίματος. Θα την κάνω σήμερα. 50 ευρώ παρακαλώ ακάλυπτα από ΕΟΠΥΥ!!!

Σε ευχαριστώ Μάγδα μου! Αλλα 50 ευρώ? Εμένα μου είπε πως δεν θα πληρώσω κάτι εκτός απο ένα μικρό παράβολο για να την κάνω εκεί στο δημόσιο μαιευτήριο. Λες μικρό να εννοεί το πενηντάευρώ? πλάκα θα έχει! :tongue:

gHTSp2.png

ΑΧ! Το χιόνι έφερε γούρι λέμε!

Και στο Μαρουσκάκι και στην Αrca εύχομαι να έχετε τα επιθυμητά νέα!

Λοιπόν 90% βρήκα τον γιατρό που θα με παρακολουθεί! Γιούπι!

Γιαλελής Crimai μου! Μόλις γύρισα απο αυτόν.

Ήρεμος και χαλαρός σαν Θεσσαλονικιός που πίνει το φραπέ του στη λιακάδα!:-D

doctor%201.gif

Με ανέλαβε να με παρακολουθεί και δεν μου είπε για ταρίφα.

Βασικά, δεν τον ρώτησα αν θα είναι Ιούλιο Αύγουστο εδώ

γιατί έχω καταλήξει οτι θα γεννήσω σε όποιον εφημερεύει,

αλλα ο Λάσκαρης μου είπε οτι ο Γιαλελής παίρνει άδεια τέλος Αυγούστου.

Εσύ είσαι δικιά μου, θεότρελη, δεν είμαστε πολλές, αλλά είμαστε μιά και μία χαχαχαχα!

Για το ινομύωμα ήταν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) καθησυχαστικός (όπως και ο ογκολόγος που με παρακολουθούσε στο ιδιωτικό.)

Είπε πως θα το παρακολουθούμε και το χειρότερο που μπορεί να δημιουργήσει είναι συσπάσεις και να γεννήσω πρώωρα.

Αλλά θεωρεί πιθανό να γεννήσω και φυσιολογικά!:-D:-D:-D

Την άλλη εβδομάδα μου είπε να κάνω και ένα τεστ Α.

Είναι το τριπλό που λένε.(?) Έτσι απλά λέει για επιβεβαίωση της αυχενικής διαφάνειας. Εσείς το έχετε κάνει? Πείτε τι παίζει γιατί δεν την έχω ξανα ακούσει. Παίρνει ώρα?

Οπότε μάλλον την Τετάρτη που θα μας έρθει θα κάνω υπέρηχο για την εξέταση αυτή και έτσι θα δούμε και το νινάκι!

(ίσως σας πω να αλλάξετε και το πορτοκαλί χρωματάκι! :wink:)

Το μόνο που με ''ξένισε'' ήταν οτι επέμενε να με βλέπει στα απογευματινά εξωτερικά πράγμα που με δυσκολεύει λόγω της μικρής που κρατάω...

Αλλά μην τα θέλω όλα δικά μου.:mrgreen: Όλα βαίνουν καλώς!

Γενικά θα τον χαρακτήριζα σοβαρό και έμπειρο, αν μη τι άλλο αφού είναι διευθυντής κλινικής!

Να ρωτήσω μόνο κάτι.

Μου είπε οτι κάνει β επιπέδου εκεί ο ίδιος. Να τον εμπιστευτώ?

Στο νοσοκομείο?Άστο βρε πουλάκι μου και πάνε εκεί που έκλεισες ήδη...

Εσύ Crimai έχεις κάνει εκεί? Ρωτάω γιατί η τελευταία μου εμπειρία απο τα μηχανήματά τους των υπερήχων ήταν τραγική!!!

Μην την πατήσω πάλι. και βασικά έχω ήδη κλείσει ραντεβού στον γεννετιστή που μου έκανε την αυχενική και έμεινα σούπερ ικανοποιημένη...

δεν ξέρω.

Να το ακυρώσω και να πάω σο Έλενα ή όχι?

Τι θα πρότεινες με βάση την εμπειρία σου εκεί?

Υπέροχα εν γένει τα νέα σου, είπαμε, εδώ δεν είναι το καφέ του Αυγούστου, είναι το καφέ της χαράς!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Επίσης παρακαλώ τη loveistheair να δει το μηνυμά μου που της έστειλα. Τη ρώτησα σε ποιο γιατρό απευθύνθηκε για vbac!!!! θέλω να κατασταλάξω και γω...

Αν δε βρεις άκρη, ξέρω πολύτεκνη μανούλα που μένει Σαλόνικα κι έκανε vbac μη σου πω πάνω από μια φορά...Πες μου να ρωτήσω...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σε ευχαριστώ Μάγδα μου! Αλλα 50 ευρώ? Εμένα μου είπε πως δεν θα πληρώσω κάτι εκτός απο ένα μικρό παράβολο για να την κάνω εκεί στο δημόσιο μαιευτήριο. Λες μικρό να εννοεί το πενηντάευρώ? πλάκα θα έχει! :tongue:

Στο δημόσιο λογικά θα πληρώσεις το παράβολο 5 ευρώ...Λογικά...Ρε παιδιά, πλάκα πλάκα, ακούω τρελά ποσά που έχετε πληρώσει μέχρι τώρα σε υπερήχους και σε αιματολογικές...τι γίνεται εκεί στην πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα?:confused:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Αβιντιτι 85 κομμα κάτι %... δεν θυμαμαι....

πανω απο 60% δειχνει λοιμωξη προ τριμηνου....Αρα ολα καλα????? Τον γιατρο θα τον παρω το απογευμα

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ! Πάντα καλά νέα!

Animated-fireworks-changing-colors.gif

Νομίζω πως σας αξίζει μια εκδρομή, ένα δείπνο, ένα πάρτυ τελοσπάντων να ισοφαρίσετε την ταλαιπωρία και την αγωνία.

gHTSp2.png

νομιζω ολες την περνανε αυτη τη φαση...αλλη νωριτερα αλλη αργοτερα

...ειδα και στο greys anatomy σημερα η ειπριλ αποχωριστηκε το 24 εβδ μωρο της κι εστρωσα....δεν τρελαινομαι....δεν αγχωνομαι....απλως θελω να ξερω....στο γραφειο οι αντρες βαζουν στοιχημα οτι παμε για το 4στα 4 αφου λενε δεν ασχημηνα!!!!ακου τωρα κριτηριο

...στα κοριτσια λενε οι γυναικες τους ασχημαιναν....που να ξερω κι εγω....σαμπως εκανα ποτε;;;;:mrgreen:

Αρες μαρες κουκουναρες!!!!!:):):)εμενα στο γιο λεγανε οτι ειχε αγριεψει το προσωπο,στη κορη οτι ειχα γλυκηνει,τελεια...βγαλαμε συμπερασμα:confused::confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αν δε βρεις άκρη, ξέρω πολύτεκνη μανούλα που μένει Σαλόνικα κι έκανε vbac μη σου πω πάνω από μια φορά...Πες μου να ρωτήσω...;)

Μαρούσκα στείλε όνομα και καμια άλλη λεπτομέρεια που ξέρεις σε μηνυμα.Thanks!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Ρε κοριτσια ποσο χαζη αυτη που μου ειπε τη Δευτερα τηλεφωνικα τα αποτελεσματα???? Το igm ηταν αρνητικο 0.075 με οριο κατω του 0.1

Καλυτερα βεβαια που καναμε την αβιντιτι αλλα περασα τοσο αγχος χωρις λογο στην ουσια!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια ποσο χαζη αυτη που μου ειπε τη Δευτερα τηλεφωνικα τα αποτελεσματα???? Το igm ηταν αρνητικο 0.075 με οριο κατω του 0.1

Καλυτερα βεβαια που καναμε την αβιντιτι αλλα περασα τοσο αγχος χωρις λογο στην ουσια!

Ντόινγκ!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αρες μαρες κουκουναρες!!!!!:):):)εμενα στο γιο λεγανε οτι ειχε αγριεψει το προσωπο,στη κορη οτι ειχα γλυκηνει,τελεια...βγαλαμε συμπερασμα:confused::confused::confused:

Αχαχαχα, ακριβώς, βράσε όρυζα!Με ρωτάει και το άλλο Μαράκι αν θέλω κόρη αλλά έχω προαίσθημα για γιο!Εδώ βρε το μωρό μου κοντεύει να γίνει σήριαλ λέμε, χαχαχαχαχα, Μαράκι μου!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια.Δεν ειχαμε ιντερνετ δυο μερες και μολις διαβασα τα νεα σας.Ποσο ανακουφιστηκα χριστινακι με τα νεα σοτ.Μπραο κοριτσι και για τα αποτελεσματα αλλα και για τη σταση που κρατησες μεχρι να μαθεις.Καλο υπολοιπο να χουμε ολες και μακαρι να ταν αυτο το μονο παρατραγουδο στο καφε μας.Μαρουσκακι εχεις γιατρο σημερα?Βρειτε εναν τροπο να σας ξεχωριζουνε απ την αλλη μας μαρια,την κριμαι.Να σε λεμε εσενα μαιρη αφου της κριμαι δεν της αρεσει?Εχεις φαεθ κολλημα με τα ορκεστρα ε?Εμεις εχουμε στη γειτονια μας.Ακριβως το ιδιο με σχεδον ολες σας περασα κιεγω.Οχι οτι ειχα ποτε κανενα σοβαρο συμπτωμα αλλα τωρα νιωθω λιγοτερο εγκυος απο ποτε.Καθολου πρηξιμο,κανενα σημαδι απο το μωρο.Αφου σκεφτομουν να παω νωριτερα στο γιατρο αλλα με πιεζω να μην παραλογιζομαι.Οσον αφορα το φαγητο,η εγκρατεια μου προσθεσε μισο κιλο...κι εφτασα αισιως τα τρια.Τουλαχιστον νιωθω ξεφουσκωτη.Σημερα φαγαμε φακες αλλα επειδη δεν αντεξα το πολυ υγιεινο παρηγγειλα και μια κρεπα σοκολατα μπισκοτο.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Δεν ειχαμε ιντερνετ δυο μερες και μολις διαβασα τα νεα σας.Ποσο ανακουφιστηκα χριστινακι με τα νεα σοτ.Μπραο κοριτσι και για τα αποτελεσματα αλλα και για τη σταση που κρατησες μεχρι να μαθεις.Καλο υπολοιπο να χουμε ολες και μακαρι να ταν αυτο το μονο παρατραγουδο στο καφε μας.Μαρουσκακι εχεις γιατρο σημερα?Βρειτε εναν τροπο να σας ξεχωριζουνε απ την αλλη μας μαρια,την κριμαι.Να σε λεμε εσενα μαιρη αφου της κριμαι δεν της αρεσει?Εχεις φαεθ κολλημα με τα ορκεστρα ε?Εμεις εχουμε στη γειτονια μας.Ακριβως το ιδιο με σχεδον ολες σας περασα κιεγω.Οχι οτι ειχα ποτε κανενα σοβαρο συμπτωμα αλλα τωρα νιωθω λιγοτερο εγκυος απο ποτε.Καθολου πρηξιμο,κανενα σημαδι απο το μωρο.Αφου σκεφτομουν να παω νωριτερα στο γιατρο αλλα με πιεζω να μην παραλογιζομαι.Οσον αφορα το φαγητο,η εγκρατεια μου προσθεσε μισο κιλο...κι εφτασα αισιως τα τρια.Τουλαχιστον νιωθω ξεφουσκωτη.Σημερα φαγαμε φακες αλλα επειδη δεν αντεξα το πολυ υγιεινο παρηγγειλα και μια κρεπα σοκολατα μπισκοτο.Φιλια

Η άλλη Μαρία είναι Μαρία κι εγώ Μαρουσκάκι καλέ, τι μπέρδεψες χαχα?Είμαι κι η πιο μικρή άλλωστε εδώ μέσα!:tongue::tongue::tongue::tongue: Να σου πω, εσύ δεν ήσουν η χαλαρή μέχρι προχθές?Λοιπόν, κατέληξα ότι το παθαίνουμε σε αυτήν τη φάση λόγω υποχώρησης των έντονων συμπτωμάτων, δεν είναι τυχαίο...Λίγο μετά τον τρίτο και πριν τον πέμπτο που θα αρχίσει το μωρό να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του.Παραδέχεστε?Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες το κατάλαβα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Ναι, Αντωνία, έχω τρελό κόλλημα με τα όρκεστρα...!Αύριο απόγευμα πάω ντοκ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...