Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ε ναι!!!! καλημέρα!!! πήγα χτες μέσα στο άγχος στο γιατρό και μου είπε ότι περίπου μου είπατε κ σεις... ότι είναι καλό που ξεφούσκωσα (αν και τελικά είναι ιδέα μου μάλλον), πέρασε για τα καλά το πρώτο τρίμηνο της ταλαιπώριας...κ μου την είπε κιολας ότι στο πρώτο γκρίνιαζα ότι τι με βρήκε απαπα από καούρες και αναγούλες και τώρα που δεν έχω τίποτα ΄δεν είναι καλό!!! τέλωσπάντων ΣΥΝΗΛΘΑ!!χαχααχαχχα

συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!! είδαμε παλι το μωράκι και φύγαμε ήρεμοι (εγώ βασικά, ο άντρας μου με κορόιδευε έτσι κι αλλιώς...). Το μωρό είναι 100% αγόρι, τέλος!! Ετοιμάζομαι ψυχολογικά και μου αρέσει! τα αντράκια μου!!!

Άντε μπράβο! Έτσι να τα βλέπουμε κάτι τέτοια να χαλαρώνουμε γιατί λίγο τσιτωμένες μας κόβω βρε παιδί μου! Όλα καλά λοιπόν! Καλό δεύτερο τρίμηνο κορίτσι μας! Όπως άκουσα να το λένε, το τρίμηνο του μέλιτος!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια τι χάζι που ήταν το χιόνι εχθές το βράδυ...

Μια ηρεμία μια γαλήνη, μια ομορφιά! Και το πρωϊ στρωμένο! Τρέλλα!

Καλημέρα είπα? Δεν είπα! Καλημέρες σε όλες!

Σήμερα πάω να δώ κι άλλο γιατρό! :tongue::tongue::tongue:

snow_gif_by_whelms-d8664ab.gif

gHTSp2.png

Αχ Μελάκι μας φτιάχνεις πρωί πρωί με τις φωτο που βάζεις!!:P:p:p

Μαγδάκι μου, άντε εσύ ησύχασες πουλάκι μου, τον σιγούρεψες και τον παιδαρά, χαχα!Εμένα το σημερινό άγχος έχει να κάνει με το αν θα δούμε τα κάλλη του τέκνου, χαχα..Τέτοια να είναι τα άγχη μας!

Εδώ είχε -2,5 το πρωί αλλά χιόνι μπαααααα.....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ε ναι!!!! καλημέρα!!! πήγα χτες μέσα στο άγχος στο γιατρό και μου είπε ότι περίπου μου είπατε κ σεις... ότι είναι καλό που ξεφούσκωσα (αν και τελικά είναι ιδέα μου μάλλον), πέρασε για τα καλά το πρώτο τρίμηνο της ταλαιπώριας...κ μου την είπε κιολας ότι στο πρώτο γκρίνιαζα ότι τι με βρήκε απαπα από καούρες και αναγούλες και τώρα που δεν έχω τίποτα ΄δεν είναι καλό!!! τέλωσπάντων ΣΥΝΗΛΘΑ!!χαχααχαχχα

συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!! είδαμε παλι το μωράκι και φύγαμε ήρεμοι (εγώ βασικά, ο άντρας μου με κορόιδευε έτσι κι αλλιώς...). Το μωρό είναι 100% αγόρι, τέλος!! Ετοιμάζομαι ψυχολογικά και μου αρέσει! τα αντράκια μου!!!

Άντε ρε είδες που όλα καλά πήγαν! Συμβουλή από μια άγνωστη: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χριστινάκι, ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!:cool::cool::cool::cool:

Καλημέρα σε όλες σας!

Καλημερα! Ευχαριστω κοριτσι μου! Μακαρι να τελειωσει ςδω η αγωνια και να παολαυσω τις επομενες στιγμες χωρις αγχος!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Μελάκι μας φτιάχνεις πρωί πρωί με τις φωτο που βάζεις!!:P:p:p

Μαγδάκι μου, άντε εσύ ησύχασες πουλάκι μου, τον σιγούρεψες και τον παιδαρά, χαχα!Εμένα το σημερινό άγχος έχει να κάνει με το αν θα δούμε τα κάλλη του τέκνου, χαχα..Τέτοια να είναι τα άγχη μας!

Εδώ είχε -2,5 το πρωί αλλά χιόνι μπαααααα.....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Να ειναι ολα καλα με το μωρακι σου!!!!!! Αναμενουμε νεα!!!!!!!

MYfKp3.png

ARCA Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!

καλημέρα..Αντε σε λίγι πάρε στο παστερ και πες μας.Μετά τις 11:00 πάρτους να στα στείλουν με φαξ , τηλεφωνικά δεν τα λένε

LMb5p2.png

ARCA Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!

καλημέρα..Αντε σε λίγι πάρε στο παστερ και πες μας.Μετά τις 11:00 πάρτους να στα στείλουν με φαξ , τηλεφωνικά δεν τα λένε

Ειμαι στο δρομο και παω απο κει γιατι την αβιντιτι θα την πληρωσω τωρα...δεν ηξεραν αν θα προχωρησουν σε αυτη οποτε δεν την κρατησαν!!

MYfKp3.png

καλημέρα κι απο δώ

μαρουσκάκι με το καλό να δείτε το νινί

νομίζω ότι θέλεις κόρη αλλά έχεις προαίσθημα ότι είναι γιός???

Αρκά καλά αποτελέσματα από το παστέρ

Μέλι αν βρείς γιατρό στο Έλενα ρώτα τον αν θα πάρει άδεια μες στον Αύγουστο γιατί κι εγώ δεν έχω καταλήξει με το δικό μου

για τον Γιαλελή που σου είπανε όντως είναι έμπειρός

και μου είπαν οι μαίες όταν πήγα στα πρωινά για να ψάξω γιατρό

ότι έχει αναλάβει τις γυναίκες του Γαζή που πήρε σύνταξη....

απλά δεν τον προτίμησα γιατί έχω ακούσει ότι έχει ταρίφα

αλλά στο ξεκαθαρίζει από την αρχή...δεν στο αφήνει για το τέλος

τώρα κάτι πιο συγκεκριμένο δε ξέρω ότι μάθεις πες μου κι εμένα

είμαι σε αναζήτηση....

μα καλά τόσο πρόβλημα είναι ένα ινομύωμα...

τσαντίστηκα και με το Λάσκαρη που δε σε ανέλαβε

είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια και γι αυτόν.....

για το Δεσύπρη ασχολίαστος....ένταξει οι παλιοί εκει μέσα κάπως έτσι μιλάνε δεν είναι για πολλά πολλά

τον Γκίκο τον βρήκες?

επίσης αν μάθεις ότι ο Αλεξάτος θα είναι μέχρι 24/08 εκεί πες μου

γιατί τον έχω στα υπόψη

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

ΑΧ! Το χιόνι έφερε γούρι λέμε!

Και στο Μαρουσκάκι και στην Αrca εύχομαι να έχετε τα επιθυμητά νέα!

Λοιπόν 90% βρήκα τον γιατρό που θα με παρακολουθεί! Γιούπι!

Γιαλελής Crimai μου! Μόλις γύρισα απο αυτόν.

Ήρεμος και χαλαρός σαν Θεσσαλονικιός που πίνει το φραπέ του στη λιακάδα!:-D

doctor%201.gif

Με ανέλαβε να με παρακολουθεί και δεν μου είπε για ταρίφα.

Βασικά, δεν τον ρώτησα αν θα είναι Ιούλιο Αύγουστο εδώ

γιατί έχω καταλήξει οτι θα γεννήσω σε όποιον εφημερεύει,

αλλα ο Λάσκαρης μου είπε οτι ο Γιαλελής παίρνει άδεια τέλος Αυγούστου.

Για το ινομύωμα ήταν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) καθησυχαστικός (όπως και ο ογκολόγος που με παρακολουθούσε στο ιδιωτικό.)

Είπε πως θα το παρακολουθούμε και το χειρότερο που μπορεί να δημιουργήσει είναι συσπάσεις και να γεννήσω πρώωρα.

Αλλά θεωρεί πιθανό να γεννήσω και φυσιολογικά!:-D:-D:-D

Την άλλη εβδομάδα μου είπε να κάνω και ένα τεστ Α.

Είναι το τριπλό που λένε.(?) Έτσι απλά λέει για επιβεβαίωση της αυχενικής διαφάνειας. Εσείς το έχετε κάνει? Πείτε τι παίζει γιατί δεν την έχω ξανα ακούσει. Παίρνει ώρα?

Οπότε μάλλον την Τετάρτη που θα μας έρθει θα κάνω υπέρηχο για την εξέταση αυτή και έτσι θα δούμε και το νινάκι!

(ίσως σας πω να αλλάξετε και το πορτοκαλί χρωματάκι! :wink:)

Το μόνο που με ''ξένισε'' ήταν οτι επέμενε να με βλέπει στα απογευματινά εξωτερικά πράγμα που με δυσκολεύει λόγω της μικρής που κρατάω...

Αλλά μην τα θέλω όλα δικά μου.:mrgreen: Όλα βαίνουν καλώς!

Γενικά θα τον χαρακτήριζα σοβαρό και έμπειρο, αν μη τι άλλο αφού είναι διευθυντής κλινικής!

Να ρωτήσω μόνο κάτι.

Μου είπε οτι κάνει β επιπέδου εκεί ο ίδιος. Να τον εμπιστευτώ?

Εσύ Crimai έχεις κάνει εκεί? Ρωτάω γιατί η τελευταία μου εμπειρία απο τα μηχανήματά τους των υπερήχων ήταν τραγική!!!

Μην την πατήσω πάλι. και βασικά έχω ήδη κλείσει ραντεβού στον γεννετιστή που μου έκανε την αυχενική και έμεινα σούπερ ικανοποιημένη...

δεν ξέρω.

Να το ακυρώσω και να πάω σο Έλενα ή όχι?

Τι θα πρότεινες με βάση την εμπειρία σου εκεί?

gHTSp2.png

ΑRCA

Αβιντιτι 85 κομμα κάτι %... δεν θυμαμαι....

πανω απο 60% δειχνει λοιμωξη προ τριμηνου....Αρα ολα καλα????? Τον γιατρο θα τον παρω το απογευμα

Αχ τέλεια!!!Δεν θα ξανασχοληθείς τελείωσε!!!Το 85 σημαινει οτι το πέρασες πάνω απο 4μηνο μπορεί και πριν χρόνια αρα ολα τέλεια!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!Πάει το αγχος και απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου!!!!:D

LMb5p2.png

Αβιντιτι 85 κομμα κάτι %... δεν θυμαμαι....

πανω απο 60% δειχνει λοιμωξη προ τριμηνου....Αρα ολα καλα????? Τον γιατρο θα τον παρω το απογευμα

Μπράβο ρε κοριτσάκι μου, πολύ χάρηκα, άντε να ησυχάσεις κι εσύ που έσκασες τόσο καιρό, έλα όλες μαζί πάμε...ουφφφφφφφφφφφφ!!!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ΑΧ! Το χιόνι έφερε γούρι λέμε!

Την άλλη εβδομάδα μου είπε να κάνω και ένα τεστ Α.

Είναι το τριπλό που λένε.(?) Έτσι απλά λέει για επιβεβαίωση της αυχενικής διαφάνειας. Εσείς το έχετε κάνει? Πείτε τι παίζει γιατί δεν την έχω ξανα ακούσει. Παίρνει ώρα?

QUOTE]

Meli αυτό ρωτούσα κ γω πριν μερικές μέρες αν κάνετε καμία σας το τριπλό τεστ. Ο δικός μου γιατρός μου είπε να το κάνω οπωσδήποτε... Είναι ουσιαστικά αιματολογικός έλεγχος κάποιων παραγόντων πάλι για σύνδρομο ντάουν αλλά και για ένα άλλο σύνδρομο νευρο-something σορυ δεν το θυμάμαι τώρα... Αλλά είναι μια απλή εξέταση αίματος. Θα την κάνω σήμερα. 50 ευρώ παρακαλώ ακάλυπτα από ΕΟΠΥΥ!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...