Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

τι να πώ κι εγώ που σε όλες τις εγκυμοσύνες δεν είχα κανένα σύμπτωμα

τίποτα που να επιβεβαιώνει εγκυμοσύνη

πάντως κι εμένα η κοιλιά φουσκώνει και ξεφουσκώνει

μόνο το διαβήτη κύησης

ένα που τα καλύπτει όλα

πάντως ανακουφίζομαι που βλέπω κι άλλες αγχωμένες

γιατί σας έβλεπα πολύ χαλαρές

και έλεγα δε μπορεί μόνο εγώ τρελαίνομαι?

Προτείνω να κάνουμε ένα group therapy κατά του στρες! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Μαρουσκάκι εσένα στις 16 εμένα απο τώρα... :? Ίσως η αγωνία μου δημιουργείται απο την ανασφάλεια μου που δεν έχω βρεί γιατρό ακόμα.. Αφού λέω στον καλό μου να κατεβάσει κανα manual να με ξεγεννήσει εκείνος να τελειώνουμε! Ή μήπως να βάλω αγγελία?

Ζητείται μαιευτήρας γυναικολόγος

που θα πάρει την καλοκαιρινή του άδεια μετά τις 15 Αυγούστου!

Ευγενικός με εμπειρία και όρεξη για φυσιολογικό τοκετό,

εχέμυθος 1,92 με πράσινα μάτια και μπλέ βλεφαρίδες κ.λ.π, κ.λ.π.

:tongue::tongue::tongue:

Πάρτε και ένα τραγουδάκι γλυκό σαν ζαχαρωτό!

Εχω εναν ξαδερφο Αθηνα ,ψηλος ειναι και πρασινα ματια εχει και ορεξη και εμπειρια και..μπλα μπλα μπλα...στις μπλε βλεφαριδες θα τα χαλασουμε ομως;) Μονο αυτο του λειπει:-D:-D:-D Παρεπιμπτωντος το τραγουδακι σκετη γλυκα.Τρελαινομαι οταν ακουω παιδακια να τραγουδανε,μου θυμιζει τη κορη μου που τραγουδαει ολο ναζι και χαρη!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μέλι δεν βρήκες ακόμα γιατρό?

ο Λάσκαρης που λέγαμε ή ο Αλεξάτος ούτε αυτοί μπορούν?

εγώ δεν έχω πάει ακόμα στο Σούλο.....

ρε κορίτσια εσας οι γιατροί σας δε θα πάνε διακοπές τον Αύγουστο?

αυτός που βρήκα θα λείπει μια εβδομάδα το δεκαπενταύγουστο

έχω πητ 24/08....

Με Αλεξάτο δεν είχα επικοινωνία. 9 του μήνα έχω ραντεβού στα πρωϊνά και θέλω να δω πρώτα ποιούς θα πετύχω και μετά τον έχω κι αυτόν στη λίστα... Τον Λάσκαρη τον είδα. Μπαλάκι με έκανε κατευθείαν στον Γιαλελή που είναι ο ''ανώτερός'' του. (Να ξέρεις Σούλος Λάσκαρης και Γιαλελής είναι στην ίδια κλινική.) Ο Λάσκαρης μου είπε οτι λόγω ινομυώματος δεν θέλει να με δεχθεί και καλό θα ήταν να με παρακολουθεί κάποιος έμπειρος. Έτσι μου είπε. Αύριο λοιπόν θα συναντήσω τον Γιαλελή... Είδωμεν. Έχω τις επιφυλάξεις μου. Μίλησα και με τον Δεσύπρη. Δεν μπορούσε να μου απαντήσει απο το τηλέφωνο λέει. Να βρεθούμε στα απογευματινά και μόνο στα απογευματινά να τα συζητήσουμε μου είπε. Όταν του είπα για τα πρωινά γιατί δεν θέλω να σκάσω άλλα 80 ευρώ για να μου πει οτι θα λείπει σε διακοπές (αρκετά τους έχω σκάσει ως τώρα) η απάντησή του ήταν η εξής: ''Ε και τι θέλεις τότε δηλαδή απο εμένα? Τα πρωϊνά είναι άλλης κατηγορίας. Αν θες πας και όποιος σου τύχει. Εγώ κάνω απογευματινά και έλα τότε εαν θες, να κουβεντιάσουμε για να σε παρακολουθώ αποκλειστικα.'' Δεν μου άρεσε καθόλου η αντιμετώπισή του. Τι να πώ. Δεν θα αγχωθώ! όχι όόόχι! Μόνο μη κάνει το λάθος κανείς και μου πεί για φακελάκι. Την έβαψε!

gHTSp2.png

Κι εγώ έτσι ακριβώς, νιώθω να ξεφούσκωσε η κοιλιά μου, το στήθος όλα....Με 3, 7 κιλά πάνω δικαιολογείται??Κι εγώ σκέφτηκα να πάω αλλά θα κρατηθώ δυο μέρες ακόμη...πάει χαζέψαμε μου φαίνεται Μαγδάκι!!!!!!!:?:-?:?:-?Α, όσο για την ερώτησή σου...γίνεται χωρίς όλα αυτά....Αλλά ας μη μαυρίζουμε άλλο τα κορίτσια, θα μας διώξουν!!!

Ποτε εχεις ραντεβου με τον ντοκ? Τα κιλα και μονο που παιρνω με παρηγορουν,οχι οτι τρωω λιγο αλλα τοσο γρηγορα να περνω βαρος μονο στις εγκυμοσυνες το παθαινα.Α! δεν ειμαι η μονη που σκεφτομαι το κακο,γιατι αρχιζα και εγω να σαλταρω..:(:(:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μέλι δεν βρήκες ακόμα γιατρό?

ο Λάσκαρης που λέγαμε ή ο Αλεξάτος ούτε αυτοί μπορούν?

εγώ δεν έχω πάει ακόμα στο Σούλο.....

ρε κορίτσια εσας οι γιατροί σας δε θα πάνε διακοπές τον Αύγουστο?

αυτός που βρήκα θα λείπει μια εβδομάδα το δεκαπενταύγουστο

έχω πητ 24/08....

Εγω επειδη θα παω για μαχαιρωμα(καισσαρικη καλε) θα βρω γιατρο προγραμματισμενα και θα κανονισουμε ημερομηνια.Αυτος ο προβληματισμος αφορα περισσοτερο τις μανουλες του Φ.Τ. αλλα να σου πω κατι?δεν πανε ολοι διακοπες δεκαπενταυγουστο.Ο παιδιατρος μας παει τελος Αυγουστου,αλλοι αρχες Σεπτεμβρη, ποτε δεν ξερεις αν δε ρωτησεις!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εχω εναν ξαδερφο Αθηνα ,ψηλος ειναι και πρασινα ματια εχει και ορεξη και εμπειρια και..μπλα μπλα μπλα...στις μπλε βλεφαριδες θα τα χαλασουμε ομως;) Μονο αυτο του λειπει:-D:-D:-D Παρεπιμπτωντος το τραγουδακι σκετη γλυκα.Τρελαινομαι οταν ακουω παιδακια να τραγουδανε,μου θυμιζει τη κορη μου που τραγουδαει ολο ναζι και χαρη!!!!

ΑΑΑΑ! Αμ αν δεν έχει μπλέ βλεφαρίδες δεν γίνεται δουλειά! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: και εγώ παθαίνω κάτι με τα παιδικά τραγουδάκια! Ηρεμώ. Λόγω και επαγγέλματος έχω συλλογή απο παιδική μουσική όλων των ειδών και μεγάλη συλλογή παραμυθιών. Πολλά βιβλία όμως! Είχα επιχειρήσει μαζί με μια φίλη μου και ένα blog στυλ παιδικού ραδιοφώνου αλλα η άτιμη ΑΕΠΙ μας τσάκισε και αναγκαστικά το σταματήσαμε...Ήθελε αρκετά χρήματα για να στηθεί κι εμείς θέλαμε να το κάνουμε για χόμπι όχι για να έχουμε έσοδα! Ήταν το radiontoremi μας... :roll:

gHTSp2.png

Για αυτό είμαστε εδώ εμείς! Για να σας ξεκολήσουμε! Για πλάκα στις συναδέλφους κάθε φορά που μου λένε για διάφορες χαζές σκέψεις που τις βασανίζουν και δεν μπορούν να ηρεμήσουν, ως ψυχολόγος τις συστήνω να χτυπήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο! Επιτυχία 100%!!!

Γιατρε μου ευχαριστω αλλα δε θα σε προτιμησω ποτε:P:p:p χαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

...μια και έγινε η αναφορά και το θυμήθηκα ορίστε και ένα βιντεάκι που είχα φτιάξει στο κανάλι μας τότε... Γλυκό και τρυφερό ότι πρέπει για μια καλή νύχτα με αισιόδοξες σκέψεις!

gHTSp2.png

Με Αλεξάτο δεν είχα επικοινωνία. 9 του μήνα έχω ραντεβού στα πρωϊνά και θέλω να δω πρώτα ποιούς θα πετύχω και μετά τον έχω κι αυτόν στη λίστα... Τον Λάσκαρη τον είδα. Μπαλάκι με έκανε κατευθείαν στον Γιαλελή που είναι ο ''ανώτερός'' του. (Να ξέρεις Σούλος Λάσκαρης και Γιαλελής είναι στην ίδια κλινική.) Ο Λάσκαρης μου είπε οτι λόγω ινομυώματος δεν θέλει να με δεχθεί και καλό θα ήταν να με παρακολουθεί κάποιος έμπειρος. Έτσι μου είπε. Αύριο λοιπόν θα συναντήσω τον Γιαλελή... Είδωμεν. Έχω τις επιφυλάξεις μου. Μίλησα και με τον Δεσύπρη. Δεν μπορούσε να μου απαντήσει απο το τηλέφωνο λέει. Να βρεθούμε στα απογευματινά και μόνο στα απογευματινά να τα συζητήσουμε μου είπε. Όταν του είπα για τα πρωινά γιατί δεν θέλω να σκάσω άλλα 80 ευρώ για να μου πει οτι θα λείπει σε διακοπές (αρκετά τους έχω σκάσει ως τώρα) η απάντησή του ήταν η εξής: ''Ε και τι θέλεις τότε δηλαδή απο εμένα? Τα πρωϊνά είναι άλλης κατηγορίας. Αν θες πας και όποιος σου τύχει. Εγώ κάνω απογευματινά και έλα τότε εαν θες, να κουβεντιάσουμε για να σε παρακολουθώ αποκλειστικα.'' Δεν μου άρεσε καθόλου η αντιμετώπισή του. Τι να πώ. Δεν θα αγχωθώ! όχι όόόχι! Μόνο μη κάνει το λάθος κανείς και μου πεί για φακελάκι. Την έβαψε!

Εδω στη πολη που μενω να δεις σαπιλα που υπαρχει στο συστημα.Ολοι οι διευθυνταδες με τις τσεπες ανοιχτες καθονται να πεφτουν τα φακελακια,οι επιμελητες δε τα χναρια τους ακολουθουν.Σου λεει μ@λακες ειμαστε εμεις να μην παιρνουμε μια?ολοι στο ψητο....δεν ξεφευγεις απο πουθενα :twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πως λεει το ασμα....τα κανω ολα μετα τις δυο

...καπως ετσι κι ο "γιατρος", συζητα μετα το μεσημερι....τι λετε ρε παιδια;;;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ποτε εχεις ραντεβου με τον ντοκ? Τα κιλα και μονο που παιρνω με παρηγορουν,οχι οτι τρωω λιγο αλλα τοσο γρηγορα να περνω βαρος μονο στις εγκυμοσυνες το παθαινα.Α! δεν ειμαι η μονη που σκεφτομαι το κακο,γιατι αρχιζα και εγω να σαλταρω..:(:(:(

νομιζω ολες την περνανε αυτη τη φαση...αλλη νωριτερα αλλη αργοτερα

...ειδα και στο greys anatomy σημερα η ειπριλ αποχωριστηκε το 24 εβδ μωρο της κι εστρωσα....δεν τρελαινομαι....δεν αγχωνομαι....απλως θελω να ξερω....στο γραφειο οι αντρες βαζουν στοιχημα οτι παμε για το 4στα 4 αφου λενε δεν ασχημηνα!!!!ακου τωρα κριτηριο

...στα κοριτσια λενε οι γυναικες τους ασχημαιναν....που να ξερω κι εγω....σαμπως εκανα ποτε;;;;:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Η κολλητη μου εχει μια πολυ καλη στο Αλεξανδρα.Αν σε ενδιαφέρει να σου πω.....

MYfKp3.png

Ε ναι!!!! καλημέρα!!! πήγα χτες μέσα στο άγχος στο γιατρό και μου είπε ότι περίπου μου είπατε κ σεις... ότι είναι καλό που ξεφούσκωσα (αν και τελικά είναι ιδέα μου μάλλον), πέρασε για τα καλά το πρώτο τρίμηνο της ταλαιπώριας...κ μου την είπε κιολας ότι στο πρώτο γκρίνιαζα ότι τι με βρήκε απαπα από καούρες και αναγούλες και τώρα που δεν έχω τίποτα ΄δεν είναι καλό!!! τέλωσπάντων ΣΥΝΗΛΘΑ!!χαχααχαχχα

συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!! είδαμε παλι το μωράκι και φύγαμε ήρεμοι (εγώ βασικά, ο άντρας μου με κορόιδευε έτσι κι αλλιώς...). Το μωρό είναι 100% αγόρι, τέλος!! Ετοιμάζομαι ψυχολογικά και μου αρέσει! τα αντράκια μου!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...