Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε μα ειπαμε!! Η επαφη ηταν με τον αλλον:P:p:p:p:pχαχα

Τελικα τα παιδια δηλητηριαση ειχανε παθει ,οχι γαστρε/ιδα ε?απο τις χαζομαρες που μας πασαρουν εξω οταν τρωμε:twisted:απλα τα παιδακια ειναι παρθενοι οργανισμοι και αμεσως φαινονται τα αποτελεσματα του χαλασμενου φαγητου...

Πάλι καλά... Άντε περαστικά σας τώρα και προσοχή! Πράγματι, αυτά τα έτοιμα είναι εντελώς ότι να ναι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ Μαρουσκάκι εσένα στις 16 εμένα απο τώρα... :? Ίσως η αγωνία μου δημιουργείται απο την ανασφάλεια μου που δεν έχω βρεί γιατρό ακόμα.. Αφού λέω στον καλό μου να κατεβάσει κανα manual να με ξεγεννήσει εκείνος να τελειώνουμε! Ή μήπως να βάλω αγγελία?

Ζητείται μαιευτήρας γυναικολόγος

που θα πάρει την καλοκαιρινή του άδεια μετά τις 15 Αυγούστου!

Ευγενικός με εμπειρία και όρεξη για φυσιολογικό τοκετό,

εχέμυθος 1,92 με πράσινα μάτια και μπλέ βλεφαρίδες κ.λ.π, κ.λ.π.

:tongue::tongue::tongue:

Πάρτε και ένα τραγουδάκι γλυκό σαν ζαχαρωτό!

Η αγγελία σου μπερδεύει να ξέρεις... Δεν είναι σίγουρο αν ψάχνεις για γιατρό αποκλειστικά ή γιατρό-σύζυγο! χαχα ;)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

marouskaki τι ειπες τώρα???? έχω δυο μέρες τώρα που νιώθω ότι η κοιλιά μου ξεφούσκωσε, είμαι στη 16 εβδομάδα... κ αναρωτιέμαι συνέχεια όλα καλα??? δε νιώθω κανένα σύμπτωμα, κανένα τράβηγμα, τυχαία όποιον ρωτάω δε σου φαίνεται οτι ξεφούσκωσα λίγο? συμφωνουν.... από κιλά δεν έχασα.... σήμερα πάω επειγόντως στο γιατρό... δεν ξέρω...αλλά χωρίς αίμα ή υγρά ή πόνο γίνεται να χάσεις μωρό??? αχ τι να πω παιδιά τα έχω χάσει ξαφνικά....

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσα! Δεν νομίζω ότι το ξεφούσκωμα σημαίνει κάτι αρνητικό. Και εγώ πολλές φορές νιώθω ότι η κοιλιά μου ξεπρήζεται. Ίσως να έχει να κάνει με την κατακράτηση υγρών ή αν δεν άδειασε καλά το έντερό σου (ναι ξέρω μεσημέρι είναι, για αυτό όσες τρώτε μην με διαβάζετε) ή από την κούραση ή ή ή... Πολλά "ή" υπάρχουν

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσα! Δεν νομίζω ότι το ξεφούσκωμα σημαίνει κάτι αρνητικό. Και εγώ πολλές φορές νιώθω ότι η κοιλιά μου ξεπρήζεται. Ίσως να έχει να κάνει με την κατακράτηση υγρών ή αν δεν άδειασε καλά το έντερό σου (ναι ξέρω μεσημέρι είναι, για αυτό όσες τρώτε μην με διαβάζετε) ή από την κούραση ή ή ή... Πολλά "ή" υπάρχουν

Μαριανθη εύγε! Συμφωνώ μαζί σου! Μωρέ μας πιάνει και μια μανία και το μυαλό μας πάει όλο στο κακό! Πωπω! Το λέω και για εμένα! Το πολεμάω όμως! Πρέπει να έχω/έχουμε καλή ψυχολογία και διάθεση. Νομίζω πως έτσι βοηθώ την εγκυμοσύνη να κυλάει νεράκι και αν (χτυπάω ξύλο) πάει κάτι στραβά, θα μπορώ με καθαρό μυαλό και ηρεμία να το αντιμετωπίσω. Ο πανικός ποτέ δεν βοήθησε! Άδικο έχω?

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Μα δεν είναι το ξεφούσκωμα το πρόβλημά μας, που κολλάει το μυαλό σε μια βλακεία σκέψη είναι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ο τελευταίος μου ήταν της αυχενικής διαφάνειας σε ιδιωτικό, εξαιρετικό γιατρό γεννετιστή. Βασικά έκανα και ένα στο Έλενα αλλα δεν πιάνεται. Μα αλήθεια αν βάλεις ενα παιδάκι 2 χρονών να σου ζωγραφίσει ένα έμβρυο, καλύτερη απεικόνιση θα πετύχαινε! Ήταν τραγικό! Σαν μουτζούρα ένα πράγμα! Μόνο οτι υπήρχε κινητικότητα μου είπε ο γιατρός εκεί! Με υποχρέωσε και με χρέωσε και 36 ευρώπουλα το ραντεβουδάκι! Έτσι στο Έλενα δεν ξανα πάω για υπέρηχο. Θα επιλέξω μάλλον τον γεννετιστή τουλάχιστον για αυτό... Βασικά έχω ενα ινομυωμα που χρειάζεται παρακολούθηση. Αλλιώς... Θα πήγαινα και όποιος είχε εφημερια θα ήταν και ο τυχερός να με ξεγεννήσει. Τεσπα είμαι σε έρευνα ακόμα.

Μελι αν θες να σου στειλω σε πμ τα στοιχεια τ δικου μ! Στο Ρεα ειναι.

MYfKp3.png

Μελι αν θες να σου στειλω σε πμ τα στοιχεια τ δικου μ! Στο Ρεα ειναι.

Arca μου σε ευχαριστώ αλλα με ενδιαφέρει μόνο το δημόσιο μαιευτήριο και συγκεκριμένα το Έλενα.

gHTSp2.png

μέλι δεν βρήκες ακόμα γιατρό?

ο Λάσκαρης που λέγαμε ή ο Αλεξάτος ούτε αυτοί μπορούν?

εγώ δεν έχω πάει ακόμα στο Σούλο.....

ρε κορίτσια εσας οι γιατροί σας δε θα πάνε διακοπές τον Αύγουστο?

αυτός που βρήκα θα λείπει μια εβδομάδα το δεκαπενταύγουστο

έχω πητ 24/08....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

τι να πώ κι εγώ που σε όλες τις εγκυμοσύνες δεν είχα κανένα σύμπτωμα

τίποτα που να επιβεβαιώνει εγκυμοσύνη

πάντως κι εμένα η κοιλιά φουσκώνει και ξεφουσκώνει

μόνο το διαβήτη κύησης

ένα που τα καλύπτει όλα

πάντως ανακουφίζομαι που βλέπω κι άλλες αγχωμένες

γιατί σας έβλεπα πολύ χαλαρές

και έλεγα δε μπορεί μόνο εγώ τρελαίνομαι?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Μαριανθη εύγε! Συμφωνώ μαζί σου! Μωρέ μας πιάνει και μια μανία και το μυαλό μας πάει όλο στο κακό! Πωπω! Το λέω και για εμένα! Το πολεμάω όμως! Πρέπει να έχω/έχουμε καλή ψυχολογία και διάθεση. Νομίζω πως έτσι βοηθώ την εγκυμοσύνη να κυλάει νεράκι και αν (χτυπάω ξύλο) πάει κάτι στραβά, θα μπορώ με καθαρό μυαλό και ηρεμία να το αντιμετωπίσω. Ο πανικός ποτέ δεν βοήθησε! Άδικο έχω?

Εμένα αυτό είναι στάση ζωής! Πρώτα ξεκινάμε από τα απλά και συνηθισμένα και μετά σκεφτόμαστε το τραγικότερο! Συνήθως, είναι κάτι που δεν φαντάζεσαι, κάτι χαζό. Δεν λέω να είμαστε αδιάφορες στα μηνύματα που μας στέλνει το σώμα μας, αλλά πάνω από όλα να είμαστε ψύχραιμες. Και συμφωνώ μαζί σου πως ο πανικός ποτέ δεν βοηθάει. Ηρεμία και καθαρό μυαλό!

ΥΓ: Ευχαριστώ για τα εύσημα!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μα δεν είναι το ξεφούσκωμα το πρόβλημά μας, που κολλάει το μυαλό σε μια βλακεία σκέψη είναι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;););)

Για αυτό είμαστε εδώ εμείς! Για να σας ξεκολήσουμε! Για πλάκα στις συναδέλφους κάθε φορά που μου λένε για διάφορες χαζές σκέψεις που τις βασανίζουν και δεν μπορούν να ηρεμήσουν, ως ψυχολόγος τις συστήνω να χτυπήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο! Επιτυχία 100%!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σε αυτή τη φάση μανάρι με νοιάζει να ακούσω πάλι την καρδούλα του τακ τουκ (γύρω στις 16 εβδομάδες με πιάνει ένα κατιτίς ότι το μωρό δε ζει ...) και μετά θα νοιαστώ μπλε ή ροζ...Στα Χανιά έμαθα κι ότι ανοίγει το αγαπημένο μου μαγαζί με παιδικά ρούχα και στην πόλη μου κι ανυπομονώ (εκεί τα έχουν όλα χωρισμένα αγόρι κορίτσι οπότε από κάτω δεν πήρα τίποτα, ένα φορμάκι βρε αδερφέ για το καλό!)....:roll::roll::roll::roll:

Ακριβως την ιδια σκεψη κανω και εγω...:(:( και τρεμω.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μέλι δεν βρήκες ακόμα γιατρό?

ο Λάσκαρης που λέγαμε ή ο Αλεξάτος ούτε αυτοί μπορούν?

εγώ δεν έχω πάει ακόμα στο Σούλο.....

ρε κορίτσια εσας οι γιατροί σας δε θα πάνε διακοπές τον Αύγουστο?

αυτός που βρήκα θα λείπει μια εβδομάδα το δεκαπενταύγουστο

έχω πητ 24/08....

Εμένα δεν μου είπε τίποτα για άδεια και τα σχετικά. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς ακόμη και δεν το έχει σκεφτεί ή αν δεν πρόκειται έτσι και αλλιώς να με αφήσει...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...