Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

ηρθε κι ο νυχτερινος επισκεπτης!!!κοιμαμαι απο τις 9 οποτε....Αντωνια μου τελευταια μερα της αδειας του 2014 ειχα που μας αναγκασαν να παρουμε ως τελη φεβρ αλλιως χανοταν.χρειαζοταν μετα το τετραημερο γιατι αν ειχα παει γραφειο ποτε θα επλενα σιδερωνα σφουγγαριζα κ μαγειρευα;;;;;επομενη αδεια;;;;εκτος απροοπτου τη Μ.εβδομαδα!!! Βρε συ Μαρακι ειπαμε να προσεχεις αλλα εσυ παραπροσεχεις.θα μου πεις ειναι και το σακχαρο....ειχες ανεβασμενη τιμη η φοβασαι λογω διαβητη στις προηγουμενες εγκυμοσυνες;Χριστινακι...εληφθη οβερ!!!Καλημερα σε ολες σας σε....εξι ωρες!!Εδω κρυο πολυ και χιονονερο χθες...Α, εγω εβαλα 3,7 κιλά χαχα όχι 4 χαχα.Θα τ ακουσω μεθαυριο απο ντοκτορ.Αλλα κι εγω οπως η Αντωνια τωρα δεν τρωω οπως πριν και νιωθω πιο αναλαφρη-οχι εκεινο το συνεχες πρηξιμο του ά τριμήνου-απλως πρεπει να φαω κατι ανα τριωρο τετραωρο αλλιως...δαγκωνω!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Βρε Μαρουσκάκι είπαμε να ξυπνήσεις νωρις, το παράκανες όμως! Tουλαχιστον ξανακοιμάσαι μετά η αυτός είναι όλος ο ύπνος σου;

Καλα τι κρύο είναι αυτό στην Ελλάδα; Είπα να έρθω να δω λίγο λιακάδα αλλα που. Περιμένω πως και πως να βγαλει λιγο ήλιο να παω καμιά βολτα παραλία για περπάτημα.

Ούτε εγώ έβαλα καθόλου κιλά ακόμα, ειμαι σταθερά 58. Τρώω φυσιολογικά όπως έτρωγα και πριν, ούτε διαιτα ουτε παραπάνω. Στα γλυκά ξεφεύγω εγώ όμως, τρώω καθε μέρα και ανησυχώ, ελπίζω να μην κάνει κακο στο μωρό η τόση ζαχαρη.

c8i6p2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Βρε Μαρουσκάκι είπαμε να ξυπνήσεις νωρις, το παράκανες όμως! Tουλαχιστον ξανακοιμάσαι μετά η αυτός είναι όλος ο ύπνος σου;

Καλα τι κρύο είναι αυτό στην Ελλάδα; Είπα να έρθω να δω λίγο λιακάδα αλλα που. Περιμένω πως και πως να βγαλει λιγο ήλιο να παω καμιά βολτα παραλία για περπάτημα.

Ούτε εγώ έβαλα καθόλου κιλά ακόμα, ειμαι σταθερά 58. Τρώω φυσιολογικά όπως έτρωγα και πριν, ούτε διαιτα ουτε παραπάνω. Στα γλυκά ξεφεύγω εγώ όμως, τρώω καθε μέρα και ανησυχώ, ελπίζω να μην κάνει κακο στο μωρό η τόση ζαχαρη.

Καλε αντε που θα κανει κανει στυο μωρο η ζαχαρη ισα ισα που κανουν κωλοτουμπες μεσα στην κοιλιτσα! απλα εμεις δεν τον νιωθουμε ακομα!!! μονο αμα εχεις θεμα ζαχαρου να φοβασαι!

79o6p3.png

ηρθε κι ο νυχτερινος επισκεπτης!!!κοιμαμαι απο τις 9 οποτε....Αντωνια μου τελευταια μερα της αδειας του 2014 ειχα που μας αναγκασαν να παρουμε ως τελη φεβρ αλλιως χανοταν.χρειαζοταν μετα το τετραημερο γιατι αν ειχα παει γραφειο ποτε θα επλενα σιδερωνα σφουγγαριζα κ μαγειρευα;;;;;επομενη αδεια;;;;εκτος απροοπτου τη Μ.εβδομαδα!!! Βρε συ Μαρακι ειπαμε να προσεχεις αλλα εσυ παραπροσεχεις.θα μου πεις ειναι και το σακχαρο....ειχες ανεβασμενη τιμη η φοβασαι λογω διαβητη στις προηγουμενες εγκυμοσυνες;Χριστινακι...εληφθη οβερ!!!Καλημερα σε ολες σας σε....εξι ωρες!!Εδω κρυο πολυ και χιονονερο χθες...Α, εγω εβαλα 3,7 κιλά χαχα όχι 4 χαχα.Θα τ ακουσω μεθαυριο απο ντοκτορ.Αλλα κι εγω οπως η Αντωνια τωρα δεν τρωω οπως πριν και νιωθω πιο αναλαφρη-οχι εκεινο το συνεχες πρηξιμο του ά τριμήνου-απλως πρεπει να φαω κατι ανα τριωρο τετραωρο αλλιως...δαγκωνω!

καλε και εγω νωρις πεφτω αλλα το περνω σερι!! πολυ υπνο μιλαμε σε λιθαργο εχω πεσει και πιστευα οτι μεχρι τωρα η υπνηλια θα μου ειχε περασει αλλα μπα.... Γιατρο εε??? αντε να δουμε σου ευχομαι να γινεις Ροζ κοριτσακι μας!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

καλε και εγω νωρις πεφτω αλλα το περνω σερι!! πολυ υπνο μιλαμε σε λιθαργο εχω πεσει και πιστευα οτι μεχρι τωρα η υπνηλια θα μου ειχε περασει αλλα μπα.... Γιατρο εε??? αντε να δουμε σου ευχομαι να γινεις Ροζ κοριτσακι μας!

Σε αυτή τη φάση μανάρι με νοιάζει να ακούσω πάλι την καρδούλα του τακ τουκ (γύρω στις 16 εβδομάδες με πιάνει ένα κατιτίς ότι το μωρό δε ζει ...) και μετά θα νοιαστώ μπλε ή ροζ...Στα Χανιά έμαθα κι ότι ανοίγει το αγαπημένο μου μαγαζί με παιδικά ρούχα και στην πόλη μου κι ανυπομονώ (εκεί τα έχουν όλα χωρισμένα αγόρι κορίτσι οπότε από κάτω δεν πήρα τίποτα, ένα φορμάκι βρε αδερφέ για το καλό!)....:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σε αυτή τη φάση μανάρι με νοιάζει να ακούσω πάλι την καρδούλα του τακ τουκ (γύρω στις 16 εβδομάδες με πιάνει ένα κατιτίς ότι το μωρό δε ζει ...) και μετά θα νοιαστώ μπλε ή ροζ...Στα Χανιά έμαθα κι ότι ανοίγει το αγαπημένο μου μαγαζί με παιδικά ρούχα και στην πόλη μου κι ανυπομονώ (εκεί τα έχουν όλα χωρισμένα αγόρι κορίτσι οπότε από κάτω δεν πήρα τίποτα, ένα φορμάκι βρε αδερφέ για το καλό!)....:roll::roll::roll::roll:

Αντε μωρε μια χαρα ειναι το νινακι!!! (και εμενα με πιανουν κατι τετοια αψυχολογητα) το πολυ σε 2 βδομαδες εσενα θα δινει καθημερινα το παρον και θα ηρεμεις :mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

Αντε μωρε μια χαρα ειναι το νινακι!!! (και εμενα με πιανουν κατι τετοια αψυχολογητα) το πολυ σε 2 βδομαδες εσενα θα δινει καθημερινα το παρον και θα ηρεμεις :mrgreen::mrgreen:

Μετά από εκείνο το υπέροχο 5λεπτο πριν μια βδομάδα που το ένιωθα τόσο ζωντανά...σιγή ιχθύος....:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ Μαρουσκάκι εσένα στις 16 εμένα απο τώρα... :? Ίσως η αγωνία μου δημιουργείται απο την ανασφάλεια μου που δεν έχω βρεί γιατρό ακόμα.. Αφού λέω στον καλό μου να κατεβάσει κανα manual να με ξεγεννήσει εκείνος να τελειώνουμε! Ή μήπως να βάλω αγγελία?

Ζητείται μαιευτήρας γυναικολόγος

που θα πάρει την καλοκαιρινή του άδεια μετά τις 15 Αυγούστου!

Ευγενικός με εμπειρία και όρεξη για φυσιολογικό τοκετό,

εχέμυθος 1,92 με πράσινα μάτια και μπλέ βλεφαρίδες κ.λ.π, κ.λ.π.

:tongue::tongue::tongue:

Πάρτε και ένα τραγουδάκι γλυκό σαν ζαχαρωτό!

gHTSp2.png

Αχ Μαρουσκάκι εσένα στις 16 εμένα απο τώρα... :? Ίσως η αγωνία μου δημιουργείται απο την ανασφάλεια μου που δεν έχω βρεί γιατρό ακόμα.. Αφού λέω στον καλό μου να κατεβάσει κανα manual να με ξεγεννήσει εκείνος να τελειώνουμε! Ή μήπως να βάλω αγγελία?

Ζητείται μαιευτήρας γυναικολόγος

που θα πάρει την καλοκαιρινή του άδεια μετά τις 15 Αυγούστου!

Ευγενικός με εμπειρία και όρεξη για φυσιολογικό τοκετό,

εχέμυθος 1,92 με πράσινα μάτια και μπλέ βλεφαρίδες κ.λ.π, κ.λ.π.

:tongue::tongue::tongue:

Πάρτε και ένα τραγουδάκι γλυκό σαν ζαχαρωτό!

Χαχα... γελάω με την αγγελία γιατί το τραγουδάκι δε μπορώ να το δω από το γραφείο...Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί την άδεια ή μπορεί, αλλά και ποιος σου εγγυάται πότε θα γεννήσεις ε?Ξέρω κοπέλα που στο πρώτο της γέννησε την πρώτη μέρα του ένατου....Οπότε....:wink::wink::wink: Πού πας για τους υπερήχους ως τώρα για θύμισέ μου...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Χαχα... γελάω με την αγγελία γιατί το τραγουδάκι δε μπορώ να το δω από το γραφείο...Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί την άδεια ή μπορεί, αλλά και ποιος σου εγγυάται πότε θα γεννήσεις ε?Ξέρω κοπέλα που στο πρώτο της γέννησε την πρώτη μέρα του ένατου....Οπότε....:wink::wink::wink: Πού πας για τους υπερήχους ως τώρα για θύμισέ μου...

Ο τελευταίος μου ήταν της αυχενικής διαφάνειας σε ιδιωτικό, εξαιρετικό γιατρό γεννετιστή. Βασικά έκανα και ένα στο Έλενα αλλα δεν πιάνεται. Μα αλήθεια αν βάλεις ενα παιδάκι 2 χρονών να σου ζωγραφίσει ένα έμβρυο, καλύτερη απεικόνιση θα πετύχαινε! Ήταν τραγικό! Σαν μουτζούρα ένα πράγμα! Μόνο οτι υπήρχε κινητικότητα μου είπε ο γιατρός εκεί! Με υποχρέωσε και με χρέωσε και 36 ευρώπουλα το ραντεβουδάκι! Έτσι στο Έλενα δεν ξανα πάω για υπέρηχο. Θα επιλέξω μάλλον τον γεννετιστή τουλάχιστον για αυτό... Βασικά έχω ενα ινομυωμα που χρειάζεται παρακολούθηση. Αλλιώς... Θα πήγαινα και όποιος είχε εφημερια θα ήταν και ο τυχερός να με ξεγεννήσει. Τεσπα είμαι σε έρευνα ακόμα.

gHTSp2.png

marouskaki τι ειπες τώρα???? έχω δυο μέρες τώρα που νιώθω ότι η κοιλιά μου ξεφούσκωσε, είμαι στη 16 εβδομάδα... κ αναρωτιέμαι συνέχεια όλα καλα??? δε νιώθω κανένα σύμπτωμα, κανένα τράβηγμα, τυχαία όποιον ρωτάω δε σου φαίνεται οτι ξεφούσκωσα λίγο? συμφωνουν.... από κιλά δεν έχασα.... σήμερα πάω επειγόντως στο γιατρό... δεν ξέρω...αλλά χωρίς αίμα ή υγρά ή πόνο γίνεται να χάσεις μωρό??? αχ τι να πω παιδιά τα έχω χάσει ξαφνικά....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Just-be-cool-keep-smiling-8471577-350-300.gif

Τα απότομα πρηξίματα θα πρέπει να μας ανησυχούν. Όχι τα ξεπρηξίματα. Τίποτα δεν θα είναι. Το πιθανότερο να είχες κατακράτηση υγρών και να επανήλθε το σώμα σου. Θα περιμένουμε νέα σου όταν επιστρέψεις απο τον γιατρό και να δεις τίποτα δεν θα είναι!

gHTSp2.png

Ο τελευταίος μου ήταν της αυχενικής διαφάνειας σε ιδιωτικό, εξαιρετικό γιατρό γεννετιστή. Βασικά έκανα και ένα στο Έλενα αλλα δεν πιάνεται. Μα αλήθεια αν βάλεις ενα παιδάκι 2 χρονών να σου ζωγραφίσει ένα έμβρυο, καλύτερη απεικόνιση θα πετύχαινε! Ήταν τραγικό! Σαν μουτζούρα ένα πράγμα! Μόνο οτι υπήρχε κινητικότητα μου είπε ο γιατρός εκεί! Με υποχρέωσε και με χρέωσε και 36 ευρώπουλα το ραντεβουδάκι! Έτσι στο Έλενα δεν ξανα πάω για υπέρηχο. Θα επιλέξω μάλλον τον γεννετιστή τουλάχιστον για αυτό... Βασικά έχω ενα ινομυωμα που χρειάζεται παρακολούθηση. Αλλιώς... Θα πήγαινα και όποιος είχε εφημερια θα ήταν και ο τυχερός να με ξεγεννήσει. Τεσπα είμαι σε έρευνα ακόμα.

Εγώ πάλι την έχω πει την άποψή μου...άμα είναι να πάνε όλα καλά θα πάνε, αν όχι, ας είμαι και στον καλύτερο ντόκτορα!Αλλά ο γενετιστής είναι ο κατάλληλος?Μη νομίζεις...κι εγώ πάω στον ιδιώτη μέχρι ...ίδωμεν πότε, αλλά για τον τοκετό στο νοσοκομείο...κι όποιον πετύχω!:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

marouskaki τι ειπες τώρα???? έχω δυο μέρες τώρα που νιώθω ότι η κοιλιά μου ξεφούσκωσε, είμαι στη 16 εβδομάδα... κ αναρωτιέμαι συνέχεια όλα καλα??? δε νιώθω κανένα σύμπτωμα, κανένα τράβηγμα, τυχαία όποιον ρωτάω δε σου φαίνεται οτι ξεφούσκωσα λίγο? συμφωνουν.... από κιλά δεν έχασα.... σήμερα πάω επειγόντως στο γιατρό... δεν ξέρω...αλλά χωρίς αίμα ή υγρά ή πόνο γίνεται να χάσεις μωρό??? αχ τι να πω παιδιά τα έχω χάσει ξαφνικά....

Κι εγώ έτσι ακριβώς, νιώθω να ξεφούσκωσε η κοιλιά μου, το στήθος όλα....Με 3, 7 κιλά πάνω δικαιολογείται??Κι εγώ σκέφτηκα να πάω αλλά θα κρατηθώ δυο μέρες ακόμη...πάει χαζέψαμε μου φαίνεται Μαγδάκι!!!!!!!:?:-?:?:-?Α, όσο για την ερώτησή σου...γίνεται χωρίς όλα αυτά....Αλλά ας μη μαυρίζουμε άλλο τα κορίτσια, θα μας διώξουν!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...