Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα, κάνω το μισάωρο διάλειμμά μου πριν συνεχίσω σιδέρωμα, τακτοποίημα ρούχων, μαγείρεμα....

Αρκούλι, προς το παρόν δεν έχεις νέα δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, απλώς βγήκαν οι επαναληπτικές των εξετάσεων που είχες κάνει στην 9η εβδομάδα κι επιβεβαίωσαν τις πρώτες τιμές.Άρα της Πέμπτης είναι η μέτρηση που σε ενδιαφέρει τώρα...Εύχομαι να δείξει ότι το πέρασες πριν κανά χρόνο αλλά κι αν δεν, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχει μεταφερθεί στο μωράκι, καλά κατάλαβα?Ό,τι καλύτερο, εμείς εδώ μαζί σου περιμένουμε.Πες μου βρε πουλάκι μου το όνομά σου, δε στο ζητάω από αδιακρισία, να κάνω προσευχούλα θέλω! :P:p:p

Ευαγγελία, καλά να περάσεις, ναι είναι ωραία να σε περιποιούνται , απόλαυσέ το!!!

Καλημέρα σε όλες σας..μια γουλιά καφέ και πάω να βγάλω το κέηκ, ουφ!

Χριστίνα ειναι το ονομα μου! Δεν εχω θεμα να το πω!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρκά υπομονή και μην αγχώνεσαι όσο μπορείς

πολύ δύσκολα περνάει στο μωρό ακόμα κι αν το κόλλησες στο πρώτο τρίμηνο...

η κουμπάρα μου δεν έκανε κάν αμνιοπαρακέντηση...

μετά τα αποτελέσματα του παστέρ είχε συμβουλευτεί μια γιατρό στο Αττικό

ειδική σε τέτοιες περιπτώσεις (την έστειλε ο γυναικολόγος της) και την καθυσύχασε....

καλό είναι να βρείς κι εσύ κάποιον ειδικό στο θέμα

Η κουμπαρα σου το ειχε κολλησει στο πρωτο τριμηνο?

MYfKp3.png

Αρχικό μήνυμα απο ARCA viewpost.gif

Κι εγω αυτο δεν κατάλαβα.... Και αφου ο γιατρος απλα το avidity ειχε γραψει ποιος ο λογος να τα ξανακανουν ολα?

Για θυμισε μου εσενα τι νουμερα σου ειχαν βγει?

Εμένα είχε βγει το G 500 και το Μ 0 αλλα μου έκανε Avidity γιατί ήθελε να δει πότε το κόλλησα.Με φόβισε πολύ εμένα ο γιατρός μου αλλα διάβασα οτι στο Αττικό υπάρχει μια εξαιρετική γιατρός Αντωνοπούλου.

Όλοι μου έλεγαν ότι αν κόλλησα στο 1ο τρίμηνο είναι ασχημο αλλα δεν είναι απαραίτητο να έχει περάσει στο μωρό.Μόνο το 1%.

Ευτυχώς βγήκε ότι το είχα πάνω απο 7-8 μήνες και προχωράμε κανονικά.

Εσένα πόσο είναι τα νούμερα γιατί αργουν πολύ να πέσουν.

LMb5p2.png

το ΙGG και σε μένα βγαίνει σε όλες τις εγκυμοσύνες σταθερά θετικό 500

αλλά κανένας γυναικολόγος δεν με έβαλε να το ψάξω ίσα ίσα που μου είπαν ότι με τέτοιο νούμερο στα αντισώματα δύσκολα θα το ξαναπεράσω

αντίθετα το τοξόπλασμα που δεν το έχω περάσει το ξαναελέγχουμε σε κάθε εγκυμοσύνη νομίζω κοντά στο β επιπέδου...

αρκά και στην κουμπάρα μου βγαίνανε θετικά και τα 2.

Το igm όμως δεν είχε πολύ μεγάλη τιμή οπότε κατέληξαν ότι ήταν αμφίβολο το πότε το πέρασε. οι περισσότεροι συμφωνούσαν ότι δεν το κόλλησε στο πρώτο τρίμηνο αλλά δεν το είχαν 100% σίγουρο.

Είχε γιατρό το Χασιάκο ο οποίος ήταν καθησυχαστικός αλλά την έστειλε και στο Αττικό που είναι εξειδικευμένοι σε περιπτώσεις CMV και την καθησύχασαν κι εκείνοι...

Τώρα δεν ξέρω αν η απόφαση να μην κάνει αμνιοπαρακέντηση ήταν μόνο δική της ή συμφώνησαν και οι γιατροί ...δε θυμάμαι καθόλου

βέβαια η κουμπάρα μου ηταν πέρα βρέχει

δεν αγχώθηκε καθόλου

ήταν σίγουρη από μέσα της ότι το μωρό ήταν καλά

το έψαξε επειδή μόνο επειδή της το είπε ο γιατρός της

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Κι εγω αυτο δεν κατάλαβα.... Και αφου ο γιατρος απλα το avidity ειχε γραψει ποιος ο λογος να τα ξανακανουν ολα?

τα ξανακάνουν όλα γιατί μπορεί να τα έχει βγάλει λάθος το εργαστήριο που πήγες...στη κουμπάρα μου το παστέρ της το είχε βγάλει θετικό μεν αλλά πιο χαμηλό από το μικροβιολογικό...

αλλά έπρεπε να σου τα κάνουν ταυτόχρονα....για να μην έχεις αγωνία

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Σημερα ειχαμε προγραμματισμενη διακοπη ρευματος λογω εργων και παγωσαμε.Τη βγαλαμε μπροστα στο τζακι με ζακετες.Πολυ κρυο παλι.Μαρουσκακι μου εχεις αδεια?Μου εκανε εντυπωση που ησουν σπιτακι σου.Κριμαι κι εγω το σαββατο θελω να κανουμε κατι.Θα κανω κρουση στι μπαμπα μου απο τωρα.Εσενα ποιος κραταει τα μικρα οταν βγαινετε?Κι εγω λιγες μερες τωρα που σταματησα τις υπερβολες με το φαγητο νιωθω πολυ καλυτερα.Δεν με απασχολουν τοσο τα κιλα αλλα δε μπορουσα να νιωθω συνεχεια ενα φουσκωμα.Τωρα και χορταινω γιατι τρωω κανονικοτατα κι σισθανομαι αναλαφρη.Ευαγγελια μου εισαι ελλαδιτσα ε?Μπραβο χορτασε μαμαδιστικη φροντιδα.Τη χρειαζεσαι.Διαβαζω ενα βιβλιο για τη συναισθηματικη νοημοσυνη των παιδιων και καταλαβαινω ποσα λαθη κανουμε αθελα μας.Οσο μεγαλωνεις κι οσο διαβαζεις,μαθαινεις.Χριστινα μου τις εξετασεις αυτες για τοξοπλασμα,κυττ/ιο και νομιζω ερυθρα θελω να τις κανω κι εγω απο βδομαδα.Καλα αποτελεσματα ευχομαι για την πεμπτη.Αν δειξει οτι το κολλησες παλια γλυτωνεις την παρακεντιση?Βεβαια και η παρακεντιση πια ειναι ρουτινα και ακινδυνη αν γινει απο πολυ εμπειρο γιατρο.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αρχικό μήνυμα απο ARCA viewpost.gif

Εμένα είχε βγει το G 500 και το Μ 0 αλλα μου έκανε Avidity γιατί ήθελε να δει πότε το κόλλησα.Με φόβισε πολύ εμένα ο γιατρός μου αλλα διάβασα οτι στο Αττικό υπάρχει μια εξαιρετική γιατρός Αντωνοπούλου.

Όλοι μου έλεγαν ότι αν κόλλησα στο 1ο τρίμηνο είναι ασχημο αλλα δεν είναι απαραίτητο να έχει περάσει στο μωρό.Μόνο το 1%.

Ευτυχώς βγήκε ότι το είχα πάνω απο 7-8 μήνες και προχωράμε κανονικά.

Εσένα πόσο είναι τα νούμερα γιατί αργουν πολύ να πέσουν.

Το g ηταν 87.3 το m στην πρωτη εξεταση εγραφε απλα θετικο.Τωρα δεν μου ειπαν νουμερα θα τα παρω λεει ολα μαζι τη Πεμπτη! Απλα να βασανιζομαι....

MYfKp3.png

Γεια σας κοριτσια.Σημερα ειχαμε προγραμματισμενη διακοπη ρευματος λογω εργων και παγωσαμε.Τη βγαλαμε μπροστα στο τζακι με ζακετες.Πολυ κρυο παλι.Μαρουσκακι μου εχεις αδεια?Μου εκανε εντυπωση που ησουν σπιτακι σου.Κριμαι κι εγω το σαββατο θελω να κανουμε κατι.Θα κανω κρουση στι μπαμπα μου απο τωρα.Εσενα ποιος κραταει τα μικρα οταν βγαινετε?Κι εγω λιγες μερες τωρα που σταματησα τις υπερβολες με το φαγητο νιωθω πολυ καλυτερα.Δεν με απασχολουν τοσο τα κιλα αλλα δε μπορουσα να νιωθω συνεχεια ενα φουσκωμα.Τωρα και χορταινω γιατι τρωω κανονικοτατα κι σισθανομαι αναλαφρη.Ευαγγελια μου εισαι ελλαδιτσα ε?Μπραβο χορτασε μαμαδιστικη φροντιδα.Τη χρειαζεσαι.Διαβαζω ενα βιβλιο για τη συναισθηματικη νοημοσυνη των παιδιων και καταλαβαινω ποσα λαθη κανουμε αθελα μας.Οσο μεγαλωνεις κι οσο διαβαζεις,μαθαινεις.Χριστινα μου τις εξετασεις αυτες για τοξοπλασμα,κυττ/ιο και νομιζω ερυθρα θελω να τις κανω κι εγω απο βδομαδα.Καλα αποτελεσματα ευχομαι για την πεμπτη.Αν δειξει οτι το κολλησες παλια γλυτωνεις την παρακεντιση?Βεβαια και η παρακεντιση πια ειναι ρουτινα και ακινδυνη αν γινει απο πολυ εμπειρο γιατρο.Φιλια

Δεν εχω ιδεα.... Απο το ίντερνετ έχω διαβασει ολα αυτα.... ο γιατρος μου δεν αγχωνεται καθολου...κ στην αυχενικη οταν μπηκα να δωσω αιμα ελεγε στον αντρα μου να μην ανυσηχουμε καθολου ολα ειναι μια χαρα... ΜΑΚΑΡΙ!

MYfKp3.png

καλημέρα

βγήκαν και οι αιματολογικές από την αυχενική και μου είπαν από το κέντρο ότι είναι πολύ καλές.

η πιθανότητα για τρισωμία 21 είναι 1:339 και η συνδυασμένη 1:6772.

αυτό το γράφω για τη Μαριάνθη που είχε κάπου τόσο...

το μωρό βγαίνει ακριβώς στις μέρες του και μου κάνει εντύπωση γιατί δε θυμάμαι να είχαμε επαφές στις γόνιμες.

τα παιδιά εντάξει με τους εμετούς...μια μέρα κράτησε εγώ δεν κόλλησα...

σήμερα πήγα και τις μετρήσεις ζαχάρου στην ενδοκρινολόγο

ξεφεύγουν 2-3 τιμές την εβδομάδα για λίγο αλλά δεν την πειράζει

όλα καλά κι απο κεί θα με ξαναδεί σε 3 εβδομάδες

Εμένα όπως φάνηκε chrimai, έκανε λάθος το μικροβιολογικό εργαστήριο. Δεν είχε κατάλληλο αναλυτή (μηχάνημα δηλαδή)... Όταν έκανα την δεύτερη εξέταση τα αποτελέσματα ήταν τελείως διαφορετικά. 1:16000 αν θυμάμαι καλά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαβαζω ενα βιβλιο για τη συναισθηματικη νοημοσυνη των παιδιων και καταλαβαινω ποσα λαθη κανουμε αθελα μας.Οσο μεγαλωνεις κι οσο διαβαζεις,μαθαινεις.

Το βιβλίο που είχε σε μια εφημερίδα (δεν θυμάμαι πια) λες; Και εγώ το πήρα. Πολύ ενδιαφέρον. Εκπαιδεύω και εγώ γονείς στα συναισθήματα μέσω ενός προγράμματος που δουλεύω. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στην ανάπτυξη των παιδιών

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

τις αιματολογικές της αυχενικής εννοείς?

έτσι ήμουν εγώ χτες....με παίρνανε για χρόνια πολλά και τους το έκλεινα

γιατί περίμενα να με πάρουν από το κέντρο να μου πούνε....

Ναι τις αιματολογικες περιμενω τωρα το απογευμα. Βασικα και που θα της δω δε ξερω να τis διαβασω αλλα ολο και κατι θα ψαξω στο internet. Εγω ειναι πρωτη μου φορα αλλα δε μπορω να φαω πολυ

UstLp3.png

Καλημέρα! Τις εξετάσεις τις εκανα 9η εβδομάδα κ βγηκαν θετικες.Ο γυναικολογος μου ζητησε το avidity απο το Παστερ αλλα οταν πηγα εκει μου ειπαν πρωτα πρεπει να κανω επαναληπτικο δεν ξερω γιατι...κ τα αποτελεσματα βγηκαν τα ιδια...νουμερα δν μου ειπε απλα θετικα.

Το cmv ειναι ο κυταρομεγαλοιος. Εχω διαβασει χιλια δυο αλλα σταματησα γτ επηρρεαζομουν αρνητικα κ μονο κακο κανω.Οτι ειναι να γινει θα γινει αλλα οσα περνουν απο το χερι μου ειμαι αποφασισμενη να τα παλεψω...

Φιλια σε ολες!!!!!!!! Καλημερα!!!!!!!

Ολα καλα θα ειναι ειμαι σιγουρη,απλα σου κανει νουμερα το νινι για να το αγαπησεις πιο πολυ!ετσι κανουν και μας λαχταρουν εμας εδω εξω...:D.Κουραγιο κοριτσαρα μου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημέρα

βγήκαν και οι αιματολογικές από την αυχενική και μου είπαν από το κέντρο ότι είναι πολύ καλές.

η πιθανότητα για τρισωμία 21 είναι 1:339 και η συνδυασμένη 1:6772.

αυτό το γράφω για τη Μαριάνθη που είχε κάπου τόσο...

το μωρό βγαίνει ακριβώς στις μέρες του και μου κάνει εντύπωση γιατί δε θυμάμαι να είχαμε επαφές στις γόνιμες.

τα παιδιά εντάξει με τους εμετούς...μια μέρα κράτησε εγώ δεν κόλλησα...

σήμερα πήγα και τις μετρήσεις ζαχάρου στην ενδοκρινολόγο

ξεφεύγουν 2-3 τιμές την εβδομάδα για λίγο αλλά δεν την πειράζει

όλα καλά κι απο κεί θα με ξαναδεί σε 3 εβδομάδες

Ε μα ειπαμε!! Η επαφη ηταν με τον αλλον:P:p:p:p:pχαχα

Τελικα τα παιδια δηλητηριαση ειχανε παθει ,οχι γαστρε/ιδα ε?απο τις χαζομαρες που μας πασαρουν εξω οταν τρωμε:twisted:απλα τα παιδακια ειναι παρθενοι οργανισμοι και αμεσως φαινονται τα αποτελεσματα του χαλασμενου φαγητου...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

έξτρα κιλά 0 μέχρι στιγμής

η ενδοκρινολόγος με μάλωσε

θέλει να βάλω οπωσδήποτε τουλάχιστον 9 κιλά στην εγκυμοσύνη

να μη κάνω πολύ αυστηρή διαίτα για το διαβήτη κύησης μου είπε

βασικά δεν είναι ότι κάνω αυστηρή διαίτα αλλά μια η ίωση

με τη βουλωμένη μύτη και το βήχα που μου έτυχε

μια η κολλίτιδα στο έντερο που με έπιασε από το διπλό σίδηρο και τις πολλές σαλάτες....

μια οι ταχυκαρδίες που με πιάνουν αν φάω βαριά

ήρθα και τουμπάνιασα και φουσκώνω πολύ εύκολα

τρώω αλλά χορταίνω πολύ γρήγορα...

ίσως είναι τα στομαχικά του πρώτου τριμήνου....

στο πρώτο είχα βάλει 12 κιλά στο δεύτερο 10 κιλά

και έκανα πάλι διατροφή....που να έτρωγα ελεύθερα δηλαδή.....

πόσο τρώτε εσείς για μεσημεριανό ή βραδυνό?

εγώ τρώω 1 κούπα ζυμαρικά ή πατάτες ή ρύζι ή όσπρια

με σαλάτα και κρέας.....

στην προηγούμενη εγκυμοσύνη χόρταινα με 1,5 κούπα

τώρα δεν μπορώ να φάω τόσο ....ακόμα....

κι αν φάω τόσο μου ανεβαίνει και το ζάχαρο....

Τι λες ρε κοπελια?εσυ θα παθεις νευρικη ανορεξια στο τελος!!:mrgreen:ποσο τρωω??

Μια κουπα οχι δε τρωω,μια κατσαρολιτσα με ζυμαρικα τη χτυπαω αλυπητα,μια γαβαθαρα σαλατα στανταρ και τυρι φετα πολυυυυυ.δεν πολυτρωω ψωμι βεβαια,αλλιως θα ειχα ξεχειλωσει και ειναι νωρις ακομα.Χτυπαω και γλυκο το μεσημερι!Δεν εχω ομως ζαχαρο γιαυτο και τοση κρεπαλη.Κακως βεβαια γιατι στη πρωτη ειχα παρει 28 κιλα και στη δευτερη 35??? Καπου εκει νομιζω :P :pΕιμαι φαγανη τρομαρα μου.....Εχω ομως καλο μεταβολισμο και χωρις ακροτητες μετα τις γεννες τα εχανα ολα και αλλα 5-7 κιλακια παραπανω.Χρονια πολλα Μαρια μου και σε σενα και στην Αντωνια μας :D :D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...