Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα!

Δυστυχώς και το IGG και το IGM βγηκαν παλι θετικα...δεν μου ειπαν νουμερα ομως... θα προχωρησουν στο avidity που αν εχω καταλαβει καλα δειχνει ποτε κολλησα πρωτη φορα τον ιο και θα παρω αποτελεσματα την Πεμπτη...Η αγωνια παρατεινεται... Υπομονη και αισιοδοξία οσο μπορω... Ο γιατρος μου συνεχιζει να ειναι αισιοδοξος...το κανει για να μην με αγχώνει η όντως ανησυχω αδικα? Παντως οτι κι αν γινει θα παλεψω ως το τελος...

Σας φιλώ!

Εύχομαι υγιή μωρακια στις αγκαλιες μας!

Καλησπερα κοριτσια μου!!

Δεν γνωριζω τι ειναι αυτα τα 2 που λες η' δε θυμαμαι τι γραφτηκε στο παρελθον,αφου ο γιατρος σου ομως ειναι αισιοδοξος αυτο δεν ειναι καλο σημαδι?αυτος ο ιος ποιος ειναι?τοξοπλασμα μηπως?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλησπερα!

Δυστυχώς και το IGG και το IGM βγηκαν παλι θετικα...δεν μου ειπαν νουμερα ομως... θα προχωρησουν στο avidity που αν εχω καταλαβει καλα δειχνει ποτε κολλησα πρωτη φορα τον ιο και θα παρω αποτελεσματα την Πεμπτη...Η αγωνια παρατεινεται... Υπομονη και αισιοδοξία οσο μπορω... Ο γιατρος μου συνεχιζει να ειναι αισιοδοξος...το κανει για να μην με αγχώνει η όντως ανησυχω αδικα? Παντως οτι κι αν γινει θα παλεψω ως το τελος...

Σας φιλώ!

Εύχομαι υγιή μωρακια στις αγκαλιες μας!

γεια!να σε ρωτησω κατι; ειχες ξανακανει cmv igm τον προηγουμενο μηνα και ηταν αρνητικα; ή η εξεταση igm που βγηκε θετικη ηταν η πρωτη πρωτη που εκανες?

αν το avidity δειξει λοιμωξη μες το πρωτο 3μηνο θα σου πει ισως να κανεις αμνιοπαρακεντηση σε καποια φαση για να δουν αν υπαρχει ο ιος στο αμνιακο υγρο. αν δεν υπαρχει τοτε το μωρο δεν θα χει προβλημα.

υπομονη θελει καθαρο μυαλο και οχι αγχος! και να συμβουλευτεις γενετιστη..το εχει περασει μια ξαδερφη μου αυτο το λουκι με το cmv στον 7ο μηνα αλλα τελικα ολα πηγαν καλα..

KPOzp2.png deXnp3.png

γεια!να σε ρωτησω κατι; ειχες ξανακανει cmv igm τον προηγουμενο μηνα και ηταν αρνητικα; ή η εξεταση igm που βγηκε θετικη ηταν η πρωτη πρωτη που εκανες?

αν το avidity δειξει λοιμωξη μες το πρωτο 3μηνο θα σου πει ισως να κανεις αμνιοπαρακεντηση σε καποια φαση για να δουν αν υπαρχει ο ιος στο αμνιακο υγρο. αν δεν υπαρχει τοτε το μωρο δεν θα χει προβλημα.

υπομονη θελει καθαρο μυαλο και οχι αγχος! και να συμβουλευτεις γενετιστη..το εχει περασει μια ξαδερφη μου αυτο το λουκι με το cmv στον 7ο μηνα αλλα τελικα ολα πηγαν καλα..

Καλημέρα! Τις εξετάσεις τις εκανα 9η εβδομάδα κ βγηκαν θετικες.Ο γυναικολογος μου ζητησε το avidity απο το Παστερ αλλα οταν πηγα εκει μου ειπαν πρωτα πρεπει να κανω επαναληπτικο δεν ξερω γιατι...κ τα αποτελεσματα βγηκαν τα ιδια...νουμερα δν μου ειπε απλα θετικα.

Το cmv ειναι ο κυταρομεγαλοιος. Εχω διαβασει χιλια δυο αλλα σταματησα γτ επηρρεαζομουν αρνητικα κ μονο κακο κανω.Οτι ειναι να γινει θα γινει αλλα οσα περνουν απο το χερι μου ειμαι αποφασισμενη να τα παλεψω...

Φιλια σε ολες!!!!!!!! Καλημερα!!!!!!!

MYfKp3.png

Καλημέρα! Τις εξετάσεις τις εκανα 9η εβδομάδα κ βγηκαν θετικες.Ο γυναικολογος μου ζητησε το avidity απο το Παστερ αλλα οταν πηγα εκει μου ειπαν πρωτα πρεπει να κανω επαναληπτικο δεν ξερω γιατι...κ τα αποτελεσματα βγηκαν τα ιδια...νουμερα δν μου ειπε απλα θετικα.

Το cmv ειναι ο κυταρομεγαλοιος. Εχω διαβασει χιλια δυο αλλα σταματησα γτ επηρρεαζομουν αρνητικα κ μονο κακο κανω.Οτι ειναι να γινει θα γινει αλλα οσα περνουν απο το χερι μου ειμαι αποφασισμενη να τα παλεψω...

Καλή επιτυχία στα αποτελεσματα που περιμένεις Arca μου. Αν κατάλαβα καλα αυτό που δείχνουν οι εξετάσεις είναι ότι έχεις έρθει σε επαφη με τον ιό αλλα δεν δείχνουν πότε. Θα μπορούσε να είναι και πριν δυο χρόνια;

Ευχομαι όλα να πάνε καλά, και χίλια μπράβο που είσαι τόσο θετική και αποφασισμένη.

c8i6p2.png

Κοριτσια μου καλημερα.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα.Εχω σηκωθει με μια φοβερη διαθεση γιατι χθες περασαμε καταπληκτικα.Στην αρχη μονο μαμαδες με παιδια κοψαμε τουρτιτσα και χορεψαμε αλλα μετα που ηρθαν οι μπαμπαδες ξεσαλωσαμε.Τα μικρα εριξαν τετοιο παιχνιδι και τετοιο γελιο που λεγαμε οτι ηταν μεθυσμενα.Εγω τετοια μερα συνηθως ειμαι χαλια,καταλαβαινετε γιατι,αλλα αυτη τη χρονια η οικογενειακη ευτυχια μ εκανε να ξεπερασω τις μαυρες μου σκεψεις.Εβλεπα το δαναουλι μου χθες να παιζει με τα παιδακια ενω περυσι ηταν μωρουλινι και μου ερχονταν δακρυα.Το βραδυ εστειλα τον αντρα μου στο παιδικο και κοιμηθηκα και με τις δυο αγκαλιτσα.Του χρονου τετοια μερα,πρωτα ο θεος,δε θα χωραμε στο διπλο κρεβατι.Μαρια μου χρονια πολλα και σε σενα ,να τα εκατοστησεις και να τα γιορταζεις παντα με αγαπημενους ανθρωπους.Μαρουσκακι μου καλη επιστροφη.Σου ελειψαν τα ζουζουνια?Εμεις,λογω ελλειψης γιαγιας,δεν τα εχουμε αφησει ποτε.Τωρα που μεγαλωσαν καπως θα θελα να παω ενα διημερακι με τον αντρα μου.Φιλια πολλα σε ολες.Καλη μας εβδομαδα.

Χρόνια πολλά! Kαι του χρόνου να περάσετε ακόμα πιο τέλεια!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Αρκουλι...καλα αποτελεσματα αυριο!!!ολα καλα θα ειναι.Αντωνια, καταρχην χιλιοχρονη για τα γενεθλιακια σου αυριο...με το καλο το μωρουδελι σας!!!τα πονακια που λες τα εχω κι εγω απο χθες,ακριβως σαν ωορρηξιας και στην πλευρα του μωρου.φανταζομαι λογω της μητρας που μεγαλωνει κι αλλο! Μαρακι χρονια πολλα και σε σενα για τα γενεθλια σου αυριο.με το καλο η αγορινα σας!!!τα παιδακια σου ειναι καλα τωρα;Μαριανθακι χαχα...χιλιες φορες τα παιδικα.εκεινος ο φινεας κ φερμπ δηλαδη ειναι φοβεροι πχ χαχα!!!Λιτσακι....μονο εφτα κοριτσια ειδαν φυλο ως τωρα 4-3 προηγιυνται οι γιοι....οι υπολοιπες μαλλον στην επομενη εξεταση θα το δουμε....δε φταιει το μηχανημα του γιατρου...εμενα πχ δεν ειχε καλη θεση...αλλα ειναι μικρουλια κλπ πιο σιγουρη απαντηση στον υπερηχο β επιπεδου...δε λες στο συζυγο να σου παρει κανα βιβλιο εγκυμοσυνης να γινεις εξπερ τωρα που εισαι ξαπλα;το αιμα σταματησε;Ευαγγελια τι λενε τα ξενα;;;τι καλο μαγειρεψες σημερα;;;εμεις γυρισαμε απο Σφακια και Ρεθυμνο 5 η ωρα.αυριο ψωνια για τα παιδια κι επιστροφη στο σπιτακι μας!!!!!

Καλημέρα Μαρουσκάκι! Γυρίσατε; πως περάσατε; γέμισαν οι μπαταρίες;

Εγώ για την Κυριακή που με ρώτησες έκανα φασολάκια με πατάτες, και το απόγευμα πήρατο αεροπλανάκι και ηρθα Ελλάδα. Εχει ο άντρας μου επαγγελματικό ταξίδι για δέκα μέρες και βρήκα ευκαιρία κι εγώ να κάνω το ταξιδάκι μου στην πατρίδα. Τώρα αναλαμβάνει να μαγειρεύει η μανούλα μου, τι ωραίο πράγμα να σε περιποιούνται! Σαν παιδάκι αισθάνομαι

c8i6p2.png

Αρχικό μήνυμα απο ARCA viewpost.gif

Κοριτσάκι μου υπομονή μέχρι να βγούν.Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έκαναν Avidity μαζί και παρατείνουν την αγωνία σου.

Στην δική μου περίπτωση έκανα Δευτέρα και Πέμπτη βγήκαν όλα μαζί με τη μια.

Μην διαβάζεις κάνε μόνο ότι σου πεί ο γιατρός.Μόνο ελπίζω να το κόλλησες πολύυυυ πριν ..

LMb5p2.png

Καλημέρα κι από μένα, κάνω το μισάωρο διάλειμμά μου πριν συνεχίσω σιδέρωμα, τακτοποίημα ρούχων, μαγείρεμα....

Αρκούλι, προς το παρόν δεν έχεις νέα δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, απλώς βγήκαν οι επαναληπτικές των εξετάσεων που είχες κάνει στην 9η εβδομάδα κι επιβεβαίωσαν τις πρώτες τιμές.Άρα της Πέμπτης είναι η μέτρηση που σε ενδιαφέρει τώρα...Εύχομαι να δείξει ότι το πέρασες πριν κανά χρόνο αλλά κι αν δεν, δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχει μεταφερθεί στο μωράκι, καλά κατάλαβα?Ό,τι καλύτερο, εμείς εδώ μαζί σου περιμένουμε.Πες μου βρε πουλάκι μου το όνομά σου, δε στο ζητάω από αδιακρισία, να κάνω προσευχούλα θέλω! :P:p:p

Ευαγγελία, καλά να περάσεις, ναι είναι ωραία να σε περιποιούνται , απόλαυσέ το!!!

Καλημέρα σε όλες σας..μια γουλιά καφέ και πάω να βγάλω το κέηκ, ουφ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα

βγήκαν και οι αιματολογικές από την αυχενική και μου είπαν από το κέντρο ότι είναι πολύ καλές.

η πιθανότητα για τρισωμία 21 είναι 1:339 και η συνδυασμένη 1:6772.

αυτό το γράφω για τη Μαριάνθη που είχε κάπου τόσο...

το μωρό βγαίνει ακριβώς στις μέρες του και μου κάνει εντύπωση γιατί δε θυμάμαι να είχαμε επαφές στις γόνιμες.

τα παιδιά εντάξει με τους εμετούς...μια μέρα κράτησε εγώ δεν κόλλησα...

σήμερα πήγα και τις μετρήσεις ζαχάρου στην ενδοκρινολόγο

ξεφεύγουν 2-3 τιμές την εβδομάδα για λίγο αλλά δεν την πειράζει

όλα καλά κι απο κεί θα με ξαναδεί σε 3 εβδομάδες

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Αρκά υπομονή και μην αγχώνεσαι όσο μπορείς

πολύ δύσκολα περνάει στο μωρό ακόμα κι αν το κόλλησες στο πρώτο τρίμηνο...

η κουμπάρα μου δεν έκανε κάν αμνιοπαρακέντηση...

μετά τα αποτελέσματα του παστέρ είχε συμβουλευτεί μια γιατρό στο Αττικό

ειδική σε τέτοιες περιπτώσεις (την έστειλε ο γυναικολόγος της) και την καθυσύχασε....

καλό είναι να βρείς κι εσύ κάποιον ειδικό στο θέμα

Διαφημίσεις

χρόνια μας πολλά για τα γενέθλια μας χτες Αντωνία (meldan)

ευχαριστώ και για τις ευχές

είχα σκοπό να έρθουν οι κολλητοί μου να κόψουμε τούρτα και να τους μαγειρέψω αλλά κανόνισαν τα κορίτσια της παρέας να δούνε στο σινεμά τις 50 αποχρώσεις του γκρί και μου το χάλασαν...

οι κολλητοί όλοι μου είναι ελεύθεροι....

πρώτη από τη παρέα εγώ παντρεύτηκα το 2009...

κι μέχρι στιγμής δεν ακολούθησε κανείς

τελος πάντων μάλλον θα τολμήσουμε έξοδο το Σάββατο σε κάποιο μαγαζάκι...αν δεν πάθουμε καμιά ίωση πάλι...

εγώ βασικά τρελαίνομαι για τις απόκριες και τα μασκαρέματα

και φυσικά για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου........

τα γιορτάζω με δόξα και τιμή και χάρη....

ίσως φταίει που γεννήθηκα αυτή την εποχή και τούλαχιστον

από τα παιδικά, σχολικά χρόνια και μέχρι που γέννησα

έκανα πάντα ένα μεγάλο μασκέ πάρτυ στα γενέθλια μου

οπού γίνονταν τα απίστευτα σκηνικά

στο σχολείο το κάναμε μαζί με τον αδερφό μου και καλούσαμε

ο καθένας όλη τη τάξη μας, τους γείτονες, τα ξαδέρφια, συμμαθητές από τα αγγλικά....γενικά γινόταν χαμός από μασκαράδες στο σπίτι...

μετά το σχολείο έτυχε στη παρέα μου να έχουμε 4 άτομα γενέθλια

το Φεβρούαριο με διαφορά 2-3 ημερών οπότε κάναμε πάλι

μεγάλο ομαδικό πάρτυ εναλλάξ κάθε χρονιά στο σπίτι του καθενός

ίσως όλες αυτές οι ωραίες αναμνήσεις από τις απόκριες

να με κάνουν να τις περιμένω με ανυπομονησία

γενικά οτιδήποτε σε βγάζει από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα

το κυνηγάω....το έχουν αυτό οι Υδροχόοι....

καλημερα κοριτσια περιμενω και εγω τα αποτελεσματα με αγωνια...

τις αιματολογικές της αυχενικής εννοείς?

έτσι ήμουν εγώ χτες....με παίρνανε για χρόνια πολλά και τους το έκλεινα

γιατί περίμενα να με πάρουν από το κέντρο να μου πούνε....

έξτρα κιλά 0 μέχρι στιγμής

η ενδοκρινολόγος με μάλωσε

θέλει να βάλω οπωσδήποτε τουλάχιστον 9 κιλά στην εγκυμοσύνη

να μη κάνω πολύ αυστηρή διαίτα για το διαβήτη κύησης μου είπε

βασικά δεν είναι ότι κάνω αυστηρή διαίτα αλλά μια η ίωση

με τη βουλωμένη μύτη και το βήχα που μου έτυχε

μια η κολλίτιδα στο έντερο που με έπιασε από το διπλό σίδηρο και τις πολλές σαλάτες....

μια οι ταχυκαρδίες που με πιάνουν αν φάω βαριά

ήρθα και τουμπάνιασα και φουσκώνω πολύ εύκολα

τρώω αλλά χορταίνω πολύ γρήγορα...

ίσως είναι τα στομαχικά του πρώτου τριμήνου....

στο πρώτο είχα βάλει 12 κιλά στο δεύτερο 10 κιλά

και έκανα πάλι διατροφή....που να έτρωγα ελεύθερα δηλαδή.....

πόσο τρώτε εσείς για μεσημεριανό ή βραδυνό?

εγώ τρώω 1 κούπα ζυμαρικά ή πατάτες ή ρύζι ή όσπρια

με σαλάτα και κρέας.....

στην προηγούμενη εγκυμοσύνη χόρταινα με 1,5 κούπα

τώρα δεν μπορώ να φάω τόσο ....ακόμα....

κι αν φάω τόσο μου ανεβαίνει και το ζάχαρο....

Αρχικό μήνυμα απο ARCA viewpost.gif

Κοριτσάκι μου υπομονή μέχρι να βγούν.Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έκαναν Avidity μαζί και παρατείνουν την αγωνία σου.

Στην δική μου περίπτωση έκανα Δευτέρα και Πέμπτη βγήκαν όλα μαζί με τη μια.

Μην διαβάζεις κάνε μόνο ότι σου πεί ο γιατρός.Μόνο ελπίζω να το κόλλησες πολύυυυ πριν ..

Κι εγω αυτο δεν κατάλαβα.... Και αφου ο γιατρος απλα το avidity ειχε γραψει ποιος ο λογος να τα ξανακανουν ολα?

Για θυμισε μου εσενα τι νουμερα σου ειχαν βγει?

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...