Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

θα δεις κι εσυ οτι το δευτερο τριμηνο ειναι σουπερρρρρρ!!!!!καμια ενοχληση...εισαι οπως ησουν πριν τρεις μηνες....ρε κοριτσια...περασανε τρεις μηνες;;;;;

:confused::confused::confused::confused: δεν ξερω προσπαθω να θυμηθω!!απτη μια θυμαμαι τις ναυτιες μου και λεω ναι,περασανε 3 μηνες και απτην αλλη λεω μα ποτε περασε ο καιρος???ειδικα για οσες κοπελες δεν ειχανε ιδιαιτερες ενοχλησεις πρεπει να εχει κυλησει σα νερακι....αντε λιγο εμεινε ακομα.....ερχεται το θαυματακι μας.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε μονη μου μιλαω τοση ωρα?που πηγατε ολες?clubbing κανετε η' το ριξατε στα κοψιδια??Α! Ξεχασα καλε!!!γιορταζετε με τους βαλεντινους σας ε???Αντε Χρονια Πολλα κορτσουδια και καλα να περασετε;););)

Υ.Γ. πηρατε κανα δωρακι σημερα λογω της ημερας?εγω 4 παστες σε σχημα καρδιας!!

Και του λεω: "Λιγα κιλα εχω παρει ως τωρα ας παρω αλλα 2 ε?:evil::twisted::twisted: " εννοειτε οτι θα τις φαω στο τελος χαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

βρε πουλακι μου εχω αυπνιες λεμε...κοιμηθηκα 1 ωρα το απογευμα και για βραδυ 11-5.... Σερι....νομιζεις ειναι λιγο;;;;μαλλον ο οργανισμος μου απο το δευτερο μηνα αρχιζει να προσαρμοζεται στα ξενυχτια που ερχονται....εσυ παλι μην κοιτας την ωρα που γραφω χαχα....λες να ηρθαμε για γυμναστικη εδω;;;;να αδειασει το μυαλο μας θελαμε απο εννοιες, υποχρεωσεις και δουλεια...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τον πηρα μου ειπε να ξανα ξεκινησω τα utrogestan και αν εχω πολυ αιμα να τον ξαναπαρω.. στεναχωρηθηκα γιατι χθες χαρηκα που μου ειπε να σταματησω τα χαπια και οτι τωρα μπορω πλεον να ειμαι πιο ανετη και με πηρε λιγο απο κατω

Σε καταλαβαίνω. Θα κάνεις λιγάκι υπομονή και σύντομα όλα θα μοιάζουν με κακό όνειρο. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι σε σημείο αηδίας, όπως σου είπαν τα κορίτσια, και να ασχολείσαι με κάτι που θα σου αποσπά την προσοχή. Τα πρωινάδικα στην τηλεόραση είναι μια καταπληκτική απασχόληση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω. Θα κάνεις λιγάκι υπομονή και σύντομα όλα θα μοιάζουν με κακό όνειρο. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι σε σημείο αηδίας, όπως σου είπαν τα κορίτσια, και να ασχολείσαι με κάτι που θα σου αποσπά την προσοχή. Τα πρωινάδικα στην τηλεόραση είναι μια καταπληκτική απασχόληση!

πρωιναδικα;;;μα να ξεκουραστει ειπαμε οχι να αποχαυνωθει χαχαχα!!!!εγω παλι θα επελεγα διαβασμα η ιντερνετ η ταινιουλες....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ λιτσα μου υπομονη.Ευκολο να το λες το ξερω αλλα να σκεφτεσαι οτι θα περασει γρηγορα και θα ναι η τελευταια φορα.Και μενα θα μου αρεσε λιγη ξεκουραση στο κρεβατακι μου με κουβερτουλα και βιβλιαρακια.Χθες ειχα κατι πονακια αριστερα σαν ωορρηξιας και υγρα ιδια με της ωορρηξιας.Αλλο και τουτο παλι.Σημερα το απογευμα εχω τη μαζωξη που σας ελεγα με τις φιλεναδες,τις αδελφες μου και τα μικρα μας μασκαρακια.Η τουρτα μου ειναι η αγαπημενη μου,μους σοκολατα γαλακτος σκετη κολαση... γι αυτο το μεσημερι την εβγαλα με τοστ και κουνουπιδι.Εγω δωρο χθες ουτε πηρα ουτε χαρισα,εχω μια απεχθεια για οτιδηποτε αγιοβαλεντινιστικο.Βεβαια τις παστουλες σε σχημα καρδιας θα τις αντεχα ευχαριστως...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κι αν θελεις να καψεις καθε εγκεφαλικο κυτταρο αρχισε να βλεπεις το πρωινο του σαββατοκυριακου με την Σπυροπουλου.Τι ναι αυτη ρε παιδια.Καθε φορα που ανοιγεθ το στομα της σκεφτεσαι "θεε μου τι θ ακουσω παλι".Ειχε καλεσμενους τους συντελεστες της "ποντικοπαγιδας"και τους ρωτησε αν ειναι παιδικη παρασταση!!!!Απο τη Φαιη κατι βλεπω κυριως για τις συνταγες της αργυρως.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Τι κανετε κοριτσακια??? Μα καλα ολα τα μωρακια μας κρυβονται?????

Λιτσα πως είσαι? Σταματησε το αιμα?

Αυριο βγαινει το αποτελεσμα της igg απο το Παστερ και εχω μια αγωνια....

Πως περασατε? Εμενα με εχει πιασει η μεση μου και την βγαζω στην τεμπελια...ψιλοεκανα κατι δουλιτσες αλλα τα πανω πανω....

Φιλια σε ολες!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια.. καλυτερα σημερα αλλα για ποσο θα περνω τα χαπια οχι τιποτα εχουν και παρενεργειες

. Θελω να ρωτησω τα κοριτσια που ειδαν τα μωρακια τους αν ειναι αγορια η κοριτσια τι υπερηχο εχει ο γιατρος τους? 3d?

UstLp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια.. καλυτερα σημερα αλλα για ποσο θα περνω τα χαπια οχι τιποτα εχουν και παρενεργειες

. Θελω να ρωτησω τα κοριτσια που ειδαν τα μωρακια τους αν ειναι αγορια η κοριτσια τι υπερηχο εχει ο γιατρος τους? 3d?

Εγω στις 12 κ 2 μου ειπε οτι ειναι ακομα νωρις κ δεν ειναι εμφανες..... Καπου ομως ειχα διαβασει οτι υπαρχει μια μετρηση που μπορεις να το καταλαβεις.

MYfKp3.png

Τι κανετε κοριτσακια??? Μα καλα ολα τα μωρακια μας κρυβονται?????

Λιτσα πως είσαι? Σταματησε το αιμα?

Αυριο βγαινει το αποτελεσμα της igg απο το Παστερ και εχω μια αγωνια....

Πως περασατε? Εμενα με εχει πιασει η μεση μου και την βγαζω στην τεμπελια...ψιλοεκανα κατι δουλιτσες αλλα τα πανω πανω....

Φιλια σε ολες!!!!

Κορίτσι καλα αποτελέσματα για αύριο, θα περιμένουμε νεα σου!!

c8i6p2.png

Μαριανθη μην παρεξηγησεις το μηνυμα μου.Απλως εκανα παραθεση γιατι ανεφερες τα πρωιναδικα.Ετσι κι αλλιως εχω καταλαβει το επιπεδο σου.Φιλακια

Μην ανησυχείς και δεν παρεξηγούμαι έτσι εύκολα! Ειδικά μέσα από το διαδίκτυο που ξέρω ότι ο γραπτός λόγος μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί! Όλα είναι οκ!

Πάντως κορίτσια πραγματικά τα πρωινάδικα είναι ότι πρέπει για να ξεχνιέσαι! Όσες φορές ήμουν στις μαύρες μου (και άνεργη), άνοιγα από τις 9 μέχρι τις 13:00 την τηλεόραση και χανόμουν! Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι είναι ποιοτικά! Ίσα ίσα! Πιο χαμηλού επιπέδου και από τα κινούμενα σχέδια για τα νήπια! Απλά οι παρουσιαστές έχουν κάθε μέρα μια ζωντάνια (ποιος ξέρει πόση ζάχαρη τρώνε!!!) και ασχολούνται με τόσο χαζά και ανούσια θέματα, που λες οκ μπορώ να πάρω και μια ανάσα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ελπίζω η τελευταία λαχτάρα να ήταν αυτή, να το ξεπεράσεις γρηγορα και να μείνει πίσω σας. Τι κάνεις τώρα λοιπόν, στο κρεβάτι τη βγάζεις; Αυριο θα πας στο γιατρό;

Εμάς ο γιατρός μας μάς είπε ότι δείχνει για κοριτσάκι αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα, μπορεί να αλλάξει αυτό. Εχει υπέρηχο 3d και είναι τρέλα να βλέπεις το μωρο!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...