Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

λιτσα μου χτες δεν έκανες αυχενική?

οπότε λογικά δεν θα είναι κάτι σοβαρό

αν είχες αποκόλληση θα το είχε δείξει ο υπέρηχος

πάρε το γιατρό σου και μην κάθεσαι να στεναχωριέσαι

για να ηρεμήσεις μπορείς να πάς και σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο

να δείτε το μωρό

άλλαξα το τίκερ μου

μαρουσκάκι συνονόματη είμαι κι εγώ

το κρίμαι βασικά δεν είναι κρίμαι

είναι χρη- μαι

που με πολλή φαντασία του άντρα μου σημαίνει

χρήστος - μαρία

αλλά επειδή του έβγαινε χρη μαρ και δεν του άρεσε το έκανε χρη-μαι

δηλαδη μαίρη που το σιχαίνομαι....

και το χρησιμοποιούσε οπότε όταν έκανα έγγραφη στο parents το έβαλα

αλλά τότε δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα συμμετείχα σε συζητήσεις στα καφέ

βασικά τότε δεν υπήρχέ το parentscafe

τόσο παλιά....

αν το ήξερα θα διάλεγα κάτι πιο εύηχο....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον πηρα μου ειπε να ξανα ξεκινησω τα utrogestan και αν εχω πολυ αιμα να τον ξαναπαρω.. στεναχωρηθηκα γιατι χθες χαρηκα που μου ειπε να σταματησω τα χαπια και οτι τωρα μπορω πλεον να ειμαι πιο ανετη και με πηρε λιγο απο κατω

UstLp3.png

Τον πηρα μου ειπε να ξανα ξεκινησω τα utrogestan και αν εχω πολυ αιμα να τον ξαναπαρω.. στεναχωρηθηκα γιατι χθες χαρηκα που μου ειπε να σταματησω τα χαπια και οτι τωρα μπορω πλεον να ειμαι πιο ανετη και με πηρε λιγο απο κατω

Με συγχωρείς που επεμβαίνω! Είμαι από τις μανούλες Ιουλίου 2015 και ήθελα να σου πω ότι κ εγώ πέρασα μία τεράστια αποκόλληση σάκου με πάρα πολύ αιμορραγία όταν ήμουν 2 μηνών.. Νοσηλεύτηκα και στο νοσοκομείο, έκατσα 1,5 μήνα ξάπλα και πλέον η αποκόλληση έχει κλείσει και εγώ ξεκρεβατώθηκα. Πάντως κ εγώ έβλεπα αίμα που φαινόταν κόκκινο, όμως ήταν παλιό γιατί η αποκόλληση έκλεινε. Ήθελα να σου πω να μην ανησυχείς (όσο μπορείς), να ξεκουράζεσαι σε σημείο που να μην γεμίζεις ούτε ένα ποτήρι νερό, να κάνεις υπομονή γιατί οι ώρες περνάνε δύσκολα και να βρεις κάτι να απασχολείς το μυαλό σου, έστω μία χαζαμάρα.. Αξίζει τον κόπο. Όλα θα πάνε καλά, θα δεις!

λιτσα μου χτες δεν έκανες αυχενική?

οπότε λογικά δεν θα είναι κάτι σοβαρό

αν είχες αποκόλληση θα το είχε δείξει ο υπέρηχος

πάρε το γιατρό σου και μην κάθεσαι να στεναχωριέσαι

για να ηρεμήσεις μπορείς να πάς και σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο

να δείτε το μωρό

άλλαξα το τίκερ μου

μαρουσκάκι συνονόματη είμαι κι εγώ

το κρίμαι βασικά δεν είναι κρίμαι

είναι χρη- μαι

που με πολλή φαντασία του άντρα μου σημαίνει

χρήστος - μαρία

αλλά επειδή του έβγαινε χρη μαρ και δεν του άρεσε το έκανε χρη-μαι

δηλαδη μαίρη που το σιχαίνομαι....

και το χρησιμοποιούσε οπότε όταν έκανα έγγραφη στο parents το έβαλα

αλλά τότε δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα συμμετείχα σε συζητήσεις στα καφέ

βασικά τότε δεν υπήρχέ το parentscafe

τόσο παλιά....

αν το ήξερα θα διάλεγα κάτι πιο εύηχο....

α...ωστε Μαρια κι εσυ!!!βλεπω κι εγω το ονομα στο τικερακι και λεω καλα Μαρια θα τον πουνε τον αγοραρο;;;;αχαχαχα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αρα ο γιατρος σου ηταν καθησυχαστικος...παρε τα χαπια σου κ ξεκουραση.οπως λεει κ το κοριτσακι απο το διπλανο καφε ουτε για νερο...θα περασει....κουραγιο...αφου το νινι ειναι καλα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

ποτε μωρε προλαβες κι εβαλες 5 κιλα εσυ;;;μη μου λες τετοια...να ζυγιστω οταν γυρισω γιατι εχω και γιατρο σε μια βδομαδα:mrgreen:

Ανετα κοπελια,δεν τοχω σε τιποτα εγω.Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει:P:p !!!!! Μολις τσακισα 2 σαντουιτς,ηταν μουρλια τα ατιμα......:P:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δηλαδή ο γιατρός σας δε σας έχει πει για τριπλό τέστ??? καλά το κατάλαβα ότι είναι ξεπερασμένο.... δείχνει κ καλά πιθανότητες για down με αίμα κ αυχενική.... αααααα ότι ναναι....

Και ναι λοιπόν ζυγίστηκα σήμερα κ πήρα 6, 5 κιλα!!!!!! μη βαράτε!!! τα χάρηκα όμως!!!ΧΑαχαχαχχαχαχα

Εσυ εισαι δικια μου:wink::wink::wink:Εγω να δεις πως το απολαμβανω....σα να μην υπαρχει αυριο!!Οσο για το τριπλο τεστ,καπου το εχω ακουσει αλλα νομιζω οτι πλεον δεν το κανουνε.Ουτε εμενα μουχει πει κατι ο γιατρος μου.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πείτε μου λίγο για να μη γίνω κι άλλο ενοχλητική,,,, δηλαδή η επόμενη εξέτασή σας είναι η β επιπέδου???

Εγω στις 17 βδομαδες θα κανω μια επισκεψη για εξεταση ρουτινας και στις 20-22 βδομαδες τη β'επιπεδου.δεν εχουμε πει ομως για καποια αλλη εξεταση πριν τη β'επιπεδου

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!

ευτυχώς μια μια ... ξεμπερδεύουμε με την αυχενική ...έχοντας καλά αποτελέσματα!!!!

ο 4ος είναι πολύ χαλαρός μήνας.....και γενικότερα το β' τρίμηνο...στο γ'αρχίζουν τα όργανα!!!

ο διαβήτης είναι στον 7ο μήνα....αυτή η εξέταση με τη γλυκόζη είναι απαίσια..

εγώ δυστυχώς ....είμαι +3 κιλάκια...!!!! όλο λέω θα προσέχω...αλλά έρχονται κάτι λιγούρες...που νομίζω ότι χάνομαι αν δεν φάω αυτό που μου ήρθε στο μυαλό!!! και δεν έρχονται..μπανάνες και μήλα...όλο κάτι πιο λαχταριστά!!!!

είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω...πως βρήκα το γιατρό μου!!! Πήγα την Τετάρτη Θεσσαλονίκη...και τα είπαμε...!!! Προς ολοταχώς για vbac!!βέβαια μου είπε...θεός δεν είμαι...αλλά θα το προσπαθήσουμε μέχρι τέλους...και αυτό με ανακούφισε πολύ..γιατί όλο αυτον τον καιρό ήμουν στα χαμένα και πολύ αγχωμένη...

Η κοιλούμπα μου πλεον δεν κρύβεται...όλοι στο δρόμο καταλαβαίνουν...τι συμβαίνει!! Η αλήθεια είναι ότι και στην πρώτη εγκυμοσύνη..φάνηκα πολύ γρήγορα...και είχα τεράστια κοιλιά στο τέλος...Όσο για τις ραγάδες που συζητούσατε τις προηγούμενες μέρες,,,εγώ και τότε και τώρα επέλεξα φυτικά ...δηλ αμυγδαλέλαιο....βάζω πρώι βράδυ...και δεν έκανα καμία..παρά την τεράστια κοιλιά!

Μπραβο βρε κοριτσι που βρηκες αυτο που εψαχνες!τελικα οποιος επιμενει...νικα ε? Μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην μεχρι τελους

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

χτες το βράδυ μας περίμενε εφιαλτική νύχτα

μετά την αυχενική είπαμε να βγούμε να το γιορτάσουμε

μασκαρεύτηκαν τα παιδιά και πήγαμε να τσικνίσουμε

φάγαμε παϊδάκια και κατά τις 11 γυρίσαμε

ήπιαν το γάλα τους και κοιμήθηκαν

κατά τις 2 ξύπνησαν και τα 2 συχγρονισμένα με ταυτόχρονο εμετό

κουβάδες έβγαζαν

γέμισε το σπίτι εμετούς

τα χαλιά τα κρεβάτια τα ρούχα οι παντόφλες το πάτωμα

τα πάντα

3 δωμάτια και ο διάδρομος βομβαρδισμένα.....

εγώ σίγουρα ότι θα έχω κολλήσει

περίμενα πότε θα ξεκινήσω κι εγώ

δεν έχω χειρότερο από τη γαστρεντερίτιδα

πεθαίνω

ευτύχως ακόμα δεν με έχει πιάσει

τα παιδιά δεν πήγαν σχολείο ούτε εγώ δουλειά

είμαι τελείως άυπνη....

Πω πω ρε κοριτσι τι λες τωρα???σαν να το εχω εικονα μπροστα στα ματια μου τωρα,ΘΡΙΛΕΡ!!!! Δεν υπαρχει αυτη η εμετιλα,ποτιζει ολο το σπιτι..τα χαλια πως τα επλυνες?εχεις στεγνωτηριο?γιατι με τετοιο καιρο δεν στεγνωνουν ευκολα κουβερτες,παπλωματα...φρικη..μηπως ομως ητανε τροφικη δηλητηριαση και οχι γαστρεντεριτιδα?πιο πολυ εκει με πηγαινει....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

να ρωτήσω κάτι μήπως έχετε εμπειρία?

σε όσους υπερήχους έκανα σε αυτή την εγκυμοσύνη

φαίνεται στη δεξιά ωοθήκη μια κύστη που οι γιατροί την ονομάζουν

ωχρό σωμάτιο της εγκυμοσύνης

μου είπαν ότι είναι καλό να υπάρχει γιατί παράγει την προγεστερόνη

που χρειάζεται για το μωρό στο πρώτο τρίμηνο

από εκεί πιάστηκε το μωρό μου είπαν

στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν μου είχαν πεί τίποτα τέτοιο

τέλη Οκτώβρη είχα κάνει γυναικολογικό τσεκ απ και τεστ παπ

και η τότε γυναικολόγος δεν μου είχε πεί να βλέπει κάτι

τα είχε βρεί όλα καλά οπότε δεν πρέπει να προυπήρχε αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στα μηχανήματα της

γιατί και στην εγκυμοσύνη πήγα στην 6η εβδομάδα με χοριακή 2200 στην 5η εβδομάδα και με γείωσε το μηχανημά της και έκανα μαύρα χριστούγεννα

έβλεπε μόνο σάκο...και ίσα που αχνοφαινόταν μια κουκίδα

ούτε καρδιά ακούσαμε ούτε τίποτα

μου λέει με τέτοια χοριακή περίμενα να δούμε παραπάνω

τελος πάντων να ανησυχήσω για αυτή την κύστη στην ωοθήκη?

Chrimai μου, πολυ σωστα σου ειπανε.αυτο που εχεις στη δεξια ωοθηκη ειναι το ωχρο σωματιο,εγω εχω στην αριστερη ωοθηκη,απο εκει εφυγε το αυγουλακι και γονιμοποιηθηκε.Και ειναι πολυ καλο που υπαρχει στην ωοθηκη μας γιατι διατηρει την εγκυμοσυνη μετην ορμονη που παραγει.Αυτο εμφανιζεται οταν μενεις εγκυος,τον Οκτωβριο γιατι να το ειχες?αφου δεν υπηρχε εγκυμοσυνη.Για μενα σωστα τα λεει η γιατρος σου και εμενα τα ιδια μου ειπε ο δικος μου.μην ανησυχεις λοιπον:P :p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια!και μενα ο γιατρος μου μου ανέφερε το ωχρο σωματιο στην αριστερη εμενα ωοθηκη σαν κατι απολυτα φυσιολογικο.εχει παραμείνει γιατι προχωραει η εγκυμοσυνη καλα! σε καθε ωορρηξια παραγεται ωχρο σωματιο το οποιο αν δεν μεινεις εγκυος γινεται λευκο σωματιο και εξαφανιζεται.Απο προσωπικη εμπειρια για να μην σκας καθε φορά να τον ρωτας τον γιατρο σου.. καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη νομιζω εγω.. στο κατω κατω αυτη ειναι η δουλεια του!

Ελπίζω να μην αρρωστησεις! περαστικα στα παιδακια σου!

Αυτο δεν το ηξερα η' τουλαχιστον δεν μου το ειπε ο ντοκ μου αλλα αν το ξερεις,ετσι θα ειναι.εγω καταλαβα οτι στις εγκυμοσυνες εμφανιζεται.οκ! οποτε ολα φυσιολογικα !!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγορακι!

-litsaballet 27/8κιντερ εκπληξη

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγορακι!

Kαλημερα!

Καλε διακοπες πηγες,τι ξυπνας απτα αγρια χαραματα παλι?με αγχωνεις ενα πραγμα οταν βλεπω την ωρα 04.20-06.50-06.57.....Κοιμησου λεμε:evil::evil:Αληθεια πως περνατε πουλακια μου???γουτσου γουτσου ολη μερα η' χαλαρουιτα???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια δεν αντεχω μαυρο δακρυ απο το πρωι. Ολα καλα και ωραια ειχα 1 μηνα να δω αιμα και σημερα το πρωι παλι τα ιδια. Το εβλεπα και δεν το πιστευα νομιζα οτι ηταν ονειρο λεω δε γινετε καποιος παιζει μαζι μου

Τι εννοεις αιμα βρε παιδι μου?κοκκινο η' καφε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...