Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

να ρωτήσω κάτι μήπως έχετε εμπειρία?

σε όσους υπερήχους έκανα σε αυτή την εγκυμοσύνη

φαίνεται στη δεξιά ωοθήκη μια κύστη που οι γιατροί την ονομάζουν

ωχρό σωμάτιο της εγκυμοσύνης

μου είπαν ότι είναι καλό να υπάρχει γιατί παράγει την προγεστερόνη

που χρειάζεται για το μωρό στο πρώτο τρίμηνο

από εκεί πιάστηκε το μωρό μου είπαν

στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν μου είχαν πεί τίποτα τέτοιο

τέλη Οκτώβρη είχα κάνει γυναικολογικό τσεκ απ και τεστ παπ

και η τότε γυναικολόγος δεν μου είχε πεί να βλέπει κάτι

τα είχε βρεί όλα καλά οπότε δεν πρέπει να προυπήρχε αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στα μηχανήματα της

γιατί και στην εγκυμοσύνη πήγα στην 6η εβδομάδα με χοριακή 2200 στην 5η εβδομάδα και με γείωσε το μηχανημά της και έκανα μαύρα χριστούγεννα

έβλεπε μόνο σάκο...και ίσα που αχνοφαινόταν μια κουκίδα

ούτε καρδιά ακούσαμε ούτε τίποτα

μου λέει με τέτοια χοριακή περίμενα να δούμε παραπάνω

τελος πάντων να ανησυχήσω για αυτή την κύστη στην ωοθήκη?

δεν ξερω καθολου...αλλα αν ηταν κατι δε θα στο ελεγε ο γιατρος σου βρε;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω μια απτα ιδια οσον αφορα τις ναυτιες που λες,διχως ανακουφιση.Με το που μπηκα στη 13η βδομαδα ηρεμησα.Βεβαια εχουμε μια ......μικρη διαφορουλα.Εσυ εχασες 2 κιλα,εγω εβαλα 5 :twisted::twisted: :tragic :twisted: το να μασουλαω συνεχεια ανακουφιζε το στομαχι μου,αλλα ξεχυλωσε ο κ@λος μου χιχιχιχι.Ας ειναι για το μπεμπε θα τα κανω ολα!!!!

γεια! μωρε αν δεν φοβομουν το σαχαρο θα τρωγα ολη την ωρα γλυκα....εχω και την μανα μου ολη την ωρα φαε και φαε... και να σου φτιαξω κεηκ? να σου φτιαξω κρέμα?και την πεθερα μου που δεν ρωταει καν! τα φτιαχνει! και μετα εγω τα δινω στις αδερφες μου και τα τρώνε...

KPOzp2.png deXnp3.png

Πείτε μου λίγο για να μη γίνω κι άλλο ενοχλητική,,,, δηλαδή η επόμενη εξέτασή σας είναι η β επιπέδου???

αν εξαιρεσεις μια ακομη επισκεψη στον 4ο στο γιατρο σου...ναι η επομενη "σημαντικη" επθσκεψη ειναι στον πεμπτο η β επιπεδου (20-22η εβδ).

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

να ρωτήσω κάτι μήπως έχετε εμπειρία?

σε όσους υπερήχους έκανα σε αυτή την εγκυμοσύνη

φαίνεται στη δεξιά ωοθήκη μια κύστη που οι γιατροί την ονομάζουν

ωχρό σωμάτιο της εγκυμοσύνης

μου είπαν ότι είναι καλό να υπάρχει γιατί παράγει την προγεστερόνη

που χρειάζεται για το μωρό στο πρώτο τρίμηνο

από εκεί πιάστηκε το μωρό μου είπαν

στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν μου είχαν πεί τίποτα τέτοιο

τέλη Οκτώβρη είχα κάνει γυναικολογικό τσεκ απ και τεστ παπ

και η τότε γυναικολόγος δεν μου είχε πεί να βλέπει κάτι

τα είχε βρεί όλα καλά οπότε δεν πρέπει να προυπήρχε αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στα μηχανήματα της

γιατί και στην εγκυμοσύνη πήγα στην 6η εβδομάδα με χοριακή 2200 στην 5η εβδομάδα και με γείωσε το μηχανημά της και έκανα μαύρα χριστούγεννα

έβλεπε μόνο σάκο...και ίσα που αχνοφαινόταν μια κουκίδα

ούτε καρδιά ακούσαμε ούτε τίποτα

μου λέει με τέτοια χοριακή περίμενα να δούμε παραπάνω

τελος πάντων να ανησυχήσω για αυτή την κύστη στην ωοθήκη?

Γεια!και μενα ο γιατρος μου μου ανέφερε το ωχρο σωματιο στην αριστερη εμενα ωοθηκη σαν κατι απολυτα φυσιολογικο.εχει παραμείνει γιατι προχωραει η εγκυμοσυνη καλα! σε καθε ωορρηξια παραγεται ωχρο σωματιο το οποιο αν δεν μεινεις εγκυος γινεται λευκο σωματιο και εξαφανιζεται.Απο προσωπικη εμπειρια για να μην σκας καθε φορά να τον ρωτας τον γιατρο σου.. καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη νομιζω εγω.. στο κατω κατω αυτη ειναι η δουλεια του!

Ελπίζω να μην αρρωστησεις! περαστικα στα παιδακια σου!

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας κοριτσια.Μπραβο και για τις νεες και τελευταιες νομιζω αυχενικες.Αντε κριμαι επιτελους κθ ενα σπορι που ηθελε να δειξει τα προσοντα του.Πολυ ωραια οικογενεια με την κορη αναμεσα στ αγορια.Τωρα για την γαστρεντεριτιδα σε καταλαβαινω απολυτως.Τι μονο καλο με μας ηταν οτι δεν κολλησε κανεις το περασε μονο η μελινα.Μαριανθη μπραβο και σε σας.Ανακουφιση ε?Love πολυ ωραια τα νεα σου.Μπραβο που προσπαθεις να πραγματοποιησεις την επιθυμια σου.Ο αντρας σου,η μαμα σου γενικα το περιβαλλον σου σε υποστηριζουν η αγχωνονται?Εγω εχω παρει 2.5 κιλα αλλα τωρα αρχιζω βα φρεναρω το φαγητο.Πιστευω οτι αν δε ξεραμε το πρωτο τριμηνο οτι ειμαστε εγκυες δε θαπαιρναμε γραμμαριο γιατι δε θα αλλαζαμε συνηθειες.Λιγο τα βραδινα λεω να προσεξω και τα γλυκα για να μην παρω αλλα μεχρι το τελος του τεταρτου.Μαρουσκακι τελικα χανια?Ωραια περνατε πιτσουνακια?Χθες περασαμε ωραια αλλα αργησαμε και καναμε κοπανα απ το σχολειο.Ανυπομονω πολυ για τις 4μαρτη που θα ξαναδω το ζουζουνακι.Κριμαι μου φαινεται απιστευτο το ποσο αγχος εχεις δεδομενου οτι το ζεις για τριτη φορα.Πραγματικα περιεργο το ποσο διαφορετικα βιωνουν διαφορετικοι ανθρωποι μια παρομοια εμπειρια.Εγω αυτη τη φορα δε βαζω καθολου το κακο στο μυαλο μου,ουτε πλαθω σεναρια οπως τις αλλες φορε.Βρισκομαι,οσον αφορα την εγκυμοσυνη,σε κατασταση ζεν.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαγδα κι εγω το τριπλο τεστ δεν το χω κανει ποτε.Θα παω στο γιατρι ξανα οταν θα μαι 16 εβδομ καθ μετα μου πε ξανα στη β επιπεδογ.Εγω νομιζω οτθ θα βαλω σφηνα ακομη ενα ραντεβου γιατι αβ θυμαμαι καλα η β επιπ γινεται κατα την 24η εβδομ?Θα κοιταξω μετα των κοριτσιων.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

κοριτσια μια χαρα η αυχενικη αλλα περιμενω μεχρι την τριτη και τις εξετασεις αιματος.. με ειχε 2 ωρες κοιμοταν και δε μπορουσε να δει τιποτα μετα εφαγα κατι και ξυπνησε. Ρε κοριτσια δε ξερω αν ειδε κατι και δε μου ειπε αλλα βαψτεμε και μενα πορτοκαλι κιντερ δηλαδη μου ειπε την επομενη φορα θα μου πει. Σε ενα μηνα θα ξαναδω το κουνελακι μου..

UstLp3.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-mariagazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ ☺ κίντερ έκπληξη

-Novemberrain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Loveisintheair 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8αγορακι!

-litsaballet 27/8κιντερ εκπληξη

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 αγορακι!

Kαλημερα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πω πω πορτοκαλί έγινε το καφενέ μας! Τι μυστήριο με τα σποράκια μας και αυτό ρε σεις κορίτσια; Λέτε τελικά να το μάθουμε όλες μια και καλή στην γέννα; Χαχα

Καλημερούδια και από μένα! Σήμερα επισήμως εγώ και το σποράκι μου μπήκαμε στο 2ο τρίμηνο! Τέλος τα ενοχλητικά συμπτώματα (καλά για εμάς είχαν τελειώσει από την 12+1η εβδομάδα...), τέλος τα άγχη του πρώτου τριμήνου, τέλος τα συνεχή "πρόσεχε και πρόσεχε", τέλος οι συμβουλές από κάθε "ειδικό" και γενικά... ΤΕΛΟΣ!!! Και επειδή είμαστε σε γιορτινή διάθεση σήμερα, σας το αφιερώνουμε με πολύ πολύ αγάπη!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν αντεχω μαυρο δακρυ απο το πρωι. Ολα καλα και ωραια ειχα 1 μηνα να δω αιμα και σημερα το πρωι παλι τα ιδια. Το εβλεπα και δεν το πιστευα νομιζα οτι ηταν ονειρο λεω δε γινετε καποιος παιζει μαζι μου

UstLp3.png

Κοριτσια δεν αντεχω μαυρο δακρυ απο το πρωι. Ολα καλα και ωραια ειχα 1 μηνα να δω αιμα και σημερα το πρωι παλι τα ιδια. Το εβλεπα και δεν το πιστευα νομιζα οτι ηταν ονειρο λεω δε γινετε καποιος παιζει μαζι μου

το ειπες στο γιατρο σου;;;ρε γμτ μολις εκανες αυχενικη....με τα νευρα σου παιζει το νινακι;;θα το μαλωσω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πω πω πορτοκαλί έγινε το καφενέ μας! Τι μυστήριο με τα σποράκια μας και αυτό ρε σεις κορίτσια; Λέτε τελικά να το μάθουμε όλες μια και καλή στην γέννα; Χαχα

Καλημερούδια και από μένα! Σήμερα επισήμως εγώ και το σποράκι μου μπήκαμε στο 2ο τρίμηνο! Τέλος τα ενοχλητικά συμπτώματα (καλά για εμάς είχαν τελειώσει από την 12+1η εβδομάδα...), τέλος τα άγχη του πρώτου τριμήνου, τέλος τα συνεχή "πρόσεχε και πρόσεχε", τέλος οι συμβουλές από κάθε "ειδικό" και γενικά... ΤΕΛΟΣ!!! Και επειδή είμαστε σε γιορτινή διάθεση σήμερα, σας το αφιερώνουμε με πολύ πολύ αγάπη!!!

θα δεις κι εσυ οτι το δευτερο τριμηνο ειναι σουπερρρρρρ!!!!!καμια ενοχληση...εισαι οπως ησουν πριν τρεις μηνες....ρε κοριτσια...περασανε τρεις μηνες;;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Επικοινώνησες με τον γιατρό σου; Τι σου είπε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

θα δεις κι εσυ οτι το δευτερο τριμηνο ειναι σουπερρρρρρ!!!!!καμια ενοχληση...εισαι οπως ησουν πριν τρεις μηνες....ρε κοριτσια...περασανε τρεις μηνες;;;;;

Πρέπει να είναι το καλύτερο τρίμηνο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...