Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! Ούτε εγώ ξέρω τι είναι αυτό το τριπλό τεστ! Ο γιατρός μου μού είπε ότι μέχρι την 20η-22η εβδομάδα δεν χρειάζεται να κάνω άλλη εξέταση... Όσον αφορά τα κιλά, εγώ έχω πάρει 1,8 κιλά. Η αλήθεια είναι πως προσέχω πολύ. Δεν στερούμαι γλυκά και λιχουδιές, απλώς προσπαθώ όλα με μέτρο. Ξαναξεκίνησα και το περπάτημα. Μισή ώρα κάθε μέρα. Τρώω πολλά φρούτα για ενδιάμεσα γεύματα, ώστε να μου κόβουν την όρεξη και κάθε βράδυ σαλάτα σε συνδυασμό με κάτι άλλο, π.χ. τοστ, τορτίγια κ.τ.λ. Χτες βγήκαν και οι αιματολογικές εξετάσεις οι οποίες συμφωνούν με την δεύτερη αυχενική στο εξειδικευμένο κέντρο που έκανα, οπότε όλη η οικογένεια παίρνει μια αναπνοή ανακούφισης...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εγώ 5 χρόνια πριν, εμφάνισα πολυκυστικές ωοθήκες και μέχρι να το καταλαβω εβαλα δέκα κιλα. (Οι πολυκυστικές το κάνουν αυτό. ) Μεγάλο σοκ για μενα, έφτασα 68 κιλα, δεν με αναγνώριζα. Η περίοδος ένα χαλι, και μέχρι να το βρει γυναικολόγος πέρασαν δύο χρόνια. Αυτός ο γιατρός με έστειλε σε διαιτολόγο για ειδική διατροφή και δεν μου έδωσε χάπια ο άνθρωπος, να είναι καλά. Ξεπερασα το πρόβλημα αποκλειστικά με διατροφή και δεν έβαλα γραμμάριο απο τότε, ενώ οι κύστεις εξαφανίστηκαν άμεσα!

Λοιπον άυτη τη διαιτολογο την εμπιστευομαι πολύ, και όταν έμεινα έγκυος πήγα κατευθείαν να μου δώσει συμβουλές. Και πάω και κάθε μήνα, ή της στέλνω μειλ και μου στέλνει ένα πρότυπο διατροφής.

Μου είπε λοιπόν μέχρι και τον τέταρτο να μη βάλω βάρος, και στον πέμπτο μόνο ένα κιλο. Απο εκεί και πέρα να βάζω είπε.

Οπότε προσπαθώ κι εγώ η καημένη τι να κάνω όμως που τρελαίνομαι για τα γλυκά. Το παιδί μου θα βγει πασαλειμένο με σοκολάτα

c8i6p2.png

Πείτε μου λίγο για να μη γίνω κι άλλο ενοχλητική,,,, δηλαδή η επόμενη εξέτασή σας είναι η β επιπέδου???

Νομίζω στο ενδιαμεσο δεν είναι και οι εξετάσεις για διαβήτη κύησης;

c8i6p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Ούτε εγώ ξέρω τι είναι αυτό το τριπλό τεστ! Ο γιατρός μου μού είπε ότι μέχρι την 20η-22η εβδομάδα δεν χρειάζεται να κάνω άλλη εξέταση... Όσον αφορά τα κιλά, εγώ έχω πάρει 1,8 κιλά. Η αλήθεια είναι πως προσέχω πολύ. Δεν στερούμαι γλυκά και λιχουδιές, απλώς προσπαθώ όλα με μέτρο. Ξαναξεκίνησα και το περπάτημα. Μισή ώρα κάθε μέρα. Τρώω πολλά φρούτα για ενδιάμεσα γεύματα, ώστε να μου κόβουν την όρεξη και κάθε βράδυ σαλάτα σε συνδυασμό με κάτι άλλο, π.χ. τοστ, τορτίγια κ.τ.λ. Χτες βγήκαν και οι αιματολογικές εξετάσεις οι οποίες συμφωνούν με την δεύτερη αυχενική στο εξειδικευμένο κέντρο που έκανα, οπότε όλη η οικογένεια παίρνει μια αναπνοή ανακούφισης...

Μπράβο ρε Μαριάνθη, συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα!

Tο τελευταίο άγχος να ήταν αυτό που περνάτε

c8i6p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!

ευτυχώς μια μια ... ξεμπερδεύουμε με την αυχενική ...έχοντας καλά αποτελέσματα!!!!

ο 4ος είναι πολύ χαλαρός μήνας.....και γενικότερα το β' τρίμηνο...στο γ'αρχίζουν τα όργανα!!!

ο διαβήτης είναι στον 7ο μήνα....αυτή η εξέταση με τη γλυκόζη είναι απαίσια..

εγώ δυστυχώς ....είμαι +3 κιλάκια...!!!! όλο λέω θα προσέχω...αλλά έρχονται κάτι λιγούρες...που νομίζω ότι χάνομαι αν δεν φάω αυτό που μου ήρθε στο μυαλό!!! και δεν έρχονται..μπανάνες και μήλα...όλο κάτι πιο λαχταριστά!!!!

είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω...πως βρήκα το γιατρό μου!!! Πήγα την Τετάρτη Θεσσαλονίκη...και τα είπαμε...!!! Προς ολοταχώς για vbac!!βέβαια μου είπε...θεός δεν είμαι...αλλά θα το προσπαθήσουμε μέχρι τέλους...και αυτό με ανακούφισε πολύ..γιατί όλο αυτον τον καιρό ήμουν στα χαμένα και πολύ αγχωμένη...

Η κοιλούμπα μου πλεον δεν κρύβεται...όλοι στο δρόμο καταλαβαίνουν...τι συμβαίνει!! Η αλήθεια είναι ότι και στην πρώτη εγκυμοσύνη..φάνηκα πολύ γρήγορα...και είχα τεράστια κοιλιά στο τέλος...Όσο για τις ραγάδες που συζητούσατε τις προηγούμενες μέρες,,,εγώ και τότε και τώρα επέλεξα φυτικά ...δηλ αμυγδαλέλαιο....βάζω πρώι βράδυ...και δεν έκανα καμία..παρά την τεράστια κοιλιά!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!

ευτυχώς μια μια ... ξεμπερδεύουμε με την αυχενική ...έχοντας καλά αποτελέσματα!!!!

ο 4ος είναι πολύ χαλαρός μήνας.....και γενικότερα το β' τρίμηνο...στο γ'αρχίζουν τα όργανα!!!

εγώ δυστυχώς ....είμαι +3 κιλάκια...!!!! όλο λέω θα προσέχω...αλλά έρχονται κάτι λιγούρες...που νομίζω ότι χάνομαι αν δεν φάω αυτό που μου ήρθε στο μυαλό!!! και δεν έρχονται..μπανάνες και μήλα...όλο κάτι πιο λαχταριστά!!!!

είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω...πως βρήκα το γιατρό μου!!! Πήγα την Τετάρτη Θεσσαλονίκη...και τα είπαμε...!!! Προς ολοταχώς για vbac!!βέβαια μου είπε...θεός δεν είμαι...αλλά θα το προσπαθήσουμε μέχρι τέλους...και αυτό με ανακούφισε πολύ..γιατί όλο αυτον τον καιρό ήμουν στα χαμένα και πολύ αγχωμένη...

Η κοιλούμπα μου πλεον δεν κρύβεται...όλοι στο δρόμο καταλαβαίνουν...τι συμβαίνει!! Η αλήθεια είναι ότι και στην πρώτη εγκυμοσύνη..φάνηκα πολύ γρήγορα...και είχα τεράστια κοιλιά στο τέλος...Όσο για τις ραγάδες που συζητούσατε τις προηγούμενες μέρες,,,εγώ και τότε και τώρα επέλεξα φυτικά ...δηλ αμυγδαλέλαιο....βάζω πρώι βράδυ...και δεν έκανα καμία..παρά την τεράστια κοιλιά!

Σου έστειλα πμ να μου πεις λεπτομέριες αν δε σε πειράζει!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!

Άντε ρε μπράβο! Το σημαντικό είναι ότι σου είπε πως θα το προσπαθήσει! Από εκεί και πέρα φυσικά εξαρτάται και από πολλούς άλλους παράγοντες! Αλλά τουλάχιστον σου έδωσε ελπίδες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα

το τριπλό τεστ είναι παλιά μέθοδος για την ανίχνευση του συνδρόμου down.

στο Έλενα που ήμουν εγώ με το παλιό μου γιατρό ήταν στο πρωτόκολλο των εξετάσεων και γίνεται στο τέταρτο μήνα

ένα μήνα μετά την αυχενική

τα αποτελέσματα βασίζονται μόνο στο αίμα της μητέρας

αλλά πλέον θεωρείται αναξιόπιστη και απαρχαιωμένη

είναι σαν συμπληρωματική εξέταση

την είχα κάνει τυπικά και στα 2 παιδιά

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Νομίζω στο ενδιαμεσο δεν είναι και οι εξετάσεις για διαβήτη κύησης;

Η καμπυλη σαχαρου γινεται στην 27η εβδομαδα!

εγω την εκανα ηδη στην 12η λογο το οτι παρουσιασα διαβητη κυησης στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες! ευτυχως τωρα δεν εχω ακομα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

χτες το βράδυ μας περίμενε εφιαλτική νύχτα

μετά την αυχενική είπαμε να βγούμε να το γιορτάσουμε

μασκαρεύτηκαν τα παιδιά και πήγαμε να τσικνίσουμε

φάγαμε παϊδάκια και κατά τις 11 γυρίσαμε

ήπιαν το γάλα τους και κοιμήθηκαν

κατά τις 2 ξύπνησαν και τα 2 συχγρονισμένα με ταυτόχρονο εμετό

κουβάδες έβγαζαν

γέμισε το σπίτι εμετούς

τα χαλιά τα κρεβάτια τα ρούχα οι παντόφλες το πάτωμα

τα πάντα

3 δωμάτια και ο διάδρομος βομβαρδισμένα.....

εγώ σίγουρα ότι θα έχω κολλήσει

περίμενα πότε θα ξεκινήσω κι εγώ

δεν έχω χειρότερο από τη γαστρεντερίτιδα

πεθαίνω

ευτύχως ακόμα δεν με έχει πιάσει

τα παιδιά δεν πήγαν σχολείο ούτε εγώ δουλειά

είμαι τελείως άυπνη....

κουβάδες έβγαζαν

γέμισε το σπίτι εμετούς

τα πάντα

πεθαίνω

είμαι τελείως άυπνη....

Ωχ περαστικά ρε συ... Μήπως σας πείραξαν αυτά που φάγατε; Μήπως δεν ήταν καλά ποιοτικά; Ή κάτι τέτοιο;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κουβάδες έβγαζαν

γέμισε το σπίτι εμετούς

τα πάντα

πεθαίνω

είμαι τελείως άυπνη....

Εγώ στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα. Αυτο το συγκεκριμένη ώρα και οι δυο μάλλον σημαίνει τροφική δηλητηρίαση, και δεν κολλάει. Κατι έφαγαν και τα δυο παιδιά που δεν το φαγατε εσείς.

Το κακό είναι οτι θέλει κανα δυο μέρες να φύγει απο τον οργανισμό τους. Περαστικά!

c8i6p2.png

να ρωτήσω κάτι μήπως έχετε εμπειρία?

σε όσους υπερήχους έκανα σε αυτή την εγκυμοσύνη

φαίνεται στη δεξιά ωοθήκη μια κύστη που οι γιατροί την ονομάζουν

ωχρό σωμάτιο της εγκυμοσύνης

μου είπαν ότι είναι καλό να υπάρχει γιατί παράγει την προγεστερόνη

που χρειάζεται για το μωρό στο πρώτο τρίμηνο

από εκεί πιάστηκε το μωρό μου είπαν

στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν μου είχαν πεί τίποτα τέτοιο

τέλη Οκτώβρη είχα κάνει γυναικολογικό τσεκ απ και τεστ παπ

και η τότε γυναικολόγος δεν μου είχε πεί να βλέπει κάτι

τα είχε βρεί όλα καλά οπότε δεν πρέπει να προυπήρχε αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στα μηχανήματα της

γιατί και στην εγκυμοσύνη πήγα στην 6η εβδομάδα με χοριακή 2200 στην 5η εβδομάδα και με γείωσε το μηχανημά της και έκανα μαύρα χριστούγεννα

έβλεπε μόνο σάκο...και ίσα που αχνοφαινόταν μια κουκίδα

ούτε καρδιά ακούσαμε ούτε τίποτα

μου λέει με τέτοια χοριακή περίμενα να δούμε παραπάνω

τελος πάντων να ανησυχήσω για αυτή την κύστη στην ωοθήκη?

υπεροχα νεα Μαριανθακι!!!αντε να ηρεμησει κι ο δολιος πατηρ!υπεροχα νεα και για τη love!μπραβο ρε κοριτσι μου...μακαρι να τα καταφερετε!!!Κριμαι κι εμενα για δηλητηριαση μου μοιαζει....μεταξυ μας καλυτερα παρα η γαστρεντεριτιδα που θα σας θερισει οικογενειακως..πως ειναι σημερα τα μικρα;;εμεις εδω βολτες και βολτες...ρε κοριτσια τα παιδικα ρουχα orchestra τα ξερετε;;τα λατρευω λεμε...και με την καρτα την ετησια εχεις εκπτωση 50%.κατι φορεματακια για μωρουλινια...τι να σας πω....και τα αγοριστικα καλα ηταν χαχαχα!!!!παω για νανι καλο απογευμα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...