Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

μόλις γύρισα από την αυχενική

κάντε με μπλέ....είδαμε πουλάκι

πητ 24/08

όλα πολύ καλά είπε η γιατρός

αυχενική 2,1

μήπως είναι πολύ της είπα?

μου είπε ότι για τίς μέρες του είναι καλή

λίγο πιο πάνω από το μέσο όρο στο 75%

τα αποτελέσματα από το αίμα τη Δευτέρα

έπαθα και μια κρίση πανικού πριν την εξέταση από το άγχος μου

αλλά όλα καλά!

άντε να πάρουμε και το αίμα

Ω! τι ομορφα 2 αγορια και μια κορουλα να την προσεχουν!!!Πολυ θα μου αρεσε αυτος ο συνδιασμος και εμενα,ειδομεν :rolleyes:Οταν λες κριση πανικου τι εννοεις?κρυος ιδρωτας-ταση λιποθυμιας? Πως την βιωσες εσυ??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλεια!! Oλα καλα λοιπον, μπραβο κοριτσι!

Nα σου ζησει ο γιος λοιπόν!

Συνειδητοποιεις οτι μεγαλωνει ενα μικρό πέος μέσα σου; :D

χαχαχχα το ιδιο σκεφτομουνα στα 2 πρωτα :mrgreen::mrgreen::roll::roll:

79o6p3.png

Πως το ειπες ετσι ρε κοπελια? Κατι ετρωγα και πηγε να μου βγει απτη μυτη:grin:roll::roll::roll:

Δεν υπαρχεις…......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα!!! πολυ ωραίο που έχουμε καλές αυχενικές! με το καλό!!!! ένα 6μηνο έμεινε!!! Να σας ρωτήσω κάτι...ακόμα δεν τελειώσαμε τις αυχενικές και ο γιατρός μου λέει ότι πρέπει να κάνω το τριπλό τέστ. Εσείς θα το κάνετε? μου φαίνεται λίγο υπερβολή.... δεν ξέρω ...τι λέτε? Ούτε που θυμόμουν τι είναι αυτό...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα!!! πολυ ωραίο που έχουμε καλές αυχενικές! με το καλό!!!! ένα 6μηνο έμεινε!!! Να σας ρωτήσω κάτι...ακόμα δεν τελειώσαμε τις αυχενικές και ο γιατρός μου λέει ότι πρέπει να κάνω το τριπλό τέστ. Εσείς θα το κάνετε? μου φαίνεται λίγο υπερβολή.... δεν ξέρω ...τι λέτε? Ούτε που θυμόμουν τι είναι αυτό...

Καλημέρα!

Tι είναι αυτό το τριπλό τεστ;

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Κρυο και συννεφια εδω!!!Μα τι ωραια χρωματιστα τικερακια φτιαξατε!!!Δεν το πιστευω οτι μεσα σε μια μερα φυτρωσαν δυο τσουτσουρακια στο καφε μας.Κριμαι...με το καλο η δευτερη αγορινα σου,μα τοσο ενστικτο βρε παιδι μου;;;;Μαντατα....με το καλο κι εσενα το αγορακι σου....ειναι το πρωτο σου;συγνωμη δε θυμαμαι.κοριτσια το τριπλο ουτε εγω θυμαμαι τι ειναι!για το παπ-α πληρωσα καπου 11 ευρω-η συμμετοχη μου- κι η αυχενικη 50.αχ αυρα που εισαι να βαψεις τα μπλε μας;;;;Λιτσακι...την εκανες εσυ την αυχενικη;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

τρια αγορια εκανα ποτε δεν το σκεφτηκα ετσι....τι ειπες παλι βρε τσιρκο;;;;;χαχαχαχαχα:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εγω μια απτα ιδια οσον αφορα τις ναυτιες που λες,διχως ανακουφιση.Με το που μπηκα στη 13η βδομαδα ηρεμησα.Βεβαια εχουμε μια ......μικρη διαφορουλα.Εσυ εχασες 2 κιλα,εγω εβαλα 5 :twisted::twisted: :tragic :twisted: το να μασουλαω συνεχεια ανακουφιζε το στομαχι μου,αλλα ξεχυλωσε ο κ@λος μου χιχιχιχι.Ας ειναι για το μπεμπε θα τα κανω ολα!!!!

ποτε μωρε προλαβες κι εβαλες 5 κιλα εσυ;;;μη μου λες τετοια...να ζυγιστω οταν γυρισω γιατι εχω και γιατρο σε μια βδομαδα:mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!!! ειναι πολυ νωρις για να καταλαβεις το νινι! ειδικα οι πρωτομανουλες 20-21 βδομαδα και μετα μαλλον το εντερακι σου θα ηταν ειναι η ανυπομονησια η προσμονη και οτιδηποτε νιωσουμε νομιζουμε οτι ειναι το νινι η δευτερομανουλες το νιωθουν παντα ποιο νωρις εγω θυμαμαι στο πρωτο 22 εβδομαδων και στο δευτερο απο 16 εβδομαδων

ολα ειναι σχετικα...εγω στον πρωτο και δευτερο και τριτο τους καταλαβα να κουνιουνται γυρω στις 16-17εβδομαδες.εχω οπισθια κλιση μητρας αλλα δε θυμαμαι αν αυτο σημαινει οτι θα το νιωσω νωριτερα η αργοτερα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δηλαδή ο γιατρός σας δε σας έχει πει για τριπλό τέστ??? καλά το κατάλαβα ότι είναι ξεπερασμένο.... δείχνει κ καλά πιθανότητες για down με αίμα κ αυχενική.... αααααα ότι ναναι....

Και ναι λοιπόν ζυγίστηκα σήμερα κ πήρα 6, 5 κιλα!!!!!! μη βαράτε!!! τα χάρηκα όμως!!!ΧΑαχαχαχχαχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας δεν ξερω πως να βαλω τικερακι...εμενα η αυχενικη κοστισε 159 ευρω,σε εξειδικευμένο ακτινολογο μαζι με τις αιματολογικες.marianthi η αυχενικη πρεπει να γινεται σε εξειδικευμενο γιατρο οχι απολυτα ακτινολογο διοτι πρεπει και το μηχανημα να ειναι πιστοποιημενο και να κανει σωστες μετρησεις.επισης στα αποτελεσματα σε καθε συνδρομο βγαζει 2 πιθανοτητες.η μια πιθανοτητα εχει να κανει με την ηλικια καθαρα και η 2η ειναι η προσαρμοσμενη αναλογα με την μετρηση της αυχενικης, τις αιματολογικες, το υψος το βαρος και αν καπνιζεις.η 2η ειναι που εχει σημασια. εγω θεωρω πως ειναι μια πολυ σημαντικη εξεταση και θα πρεπε να ειναι δωρεαν.καποια που δεν τα χει τα 150 ευρω τι θα κανει?

Το θέμα της αυχενικής είναι μεγάλο και πονεμένο για μένα. Για όλα όσα αναφέρεις με είχαν ενημερώσει τα κορίτσια, αλλά είχα τον αντίλογο του γιατρού μου ότι δεν χρειάζεται. Για αρκετές μέρες ήμουν μέσα στο άγχος και την αβεβαιότητα. Προτίμησα να την κάνω στο γιατρό μου και σε ένα απλό μικροβιολογικό και την πάτησα... Πάντως θα συμφωνήσω 100% μαζί σου ότι θα έπρεπε να είναι δωρεάν η εξέταση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δηλαδή ο γιατρός σας δε σας έχει πει για τριπλό τέστ??? καλά το κατάλαβα ότι είναι ξεπερασμένο.... δείχνει κ καλά πιθανότητες για down με αίμα κ αυχενική.... αααααα ότι ναναι....

Και ναι λοιπόν ζυγίστηκα σήμερα κ πήρα 6, 5 κιλα!!!!!! μη βαράτε!!! τα χάρηκα όμως!!!ΧΑαχαχαχχαχαχα

θα μας τρελανει ο ντοκ σου;;;αφου καναμε αυχενικη κι αιμα!!!!!6,5 εσυ;;;τι γινεται ρε παιδια;;;;κι εχουμε ακομη δρομο....ερχεται και Πασχα....ω ρε μανα μου....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μόλις γύρισα από την αυχενική

κάντε με μπλέ....είδαμε πουλάκι

πητ 24/08

όλα πολύ καλά είπε η γιατρός

αυχενική 2,1

μήπως είναι πολύ της είπα?

μου είπε ότι για τίς μέρες του είναι καλή

λίγο πιο πάνω από το μέσο όρο στο 75%

τα αποτελέσματα από το αίμα τη Δευτέρα

έπαθα και μια κρίση πανικού πριν την εξέταση από το άγχος μου

αλλά όλα καλά!

άντε να πάρουμε και το αίμα

Συγχαρητήρια για τα ευχάριστα νέα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...