Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σήμερα έκανα και εγω την αυχενική μου!!Περίμένω του αίματος αλλα γενικά ήταν όλα πολύ καλά!!!και μάλλον βάλτε μπλέ χρωματάκι!!!

Με την Arca τι γινεται,τα αποτελέσματα σίγουρα έχουν βγεί..Ενημέρωσε μας

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα

εμένα η αυχενική μου είναι σήμερα....οπότε εν αναμονή της αυχενικής δεν έχω σχέδια Τσικνοπέμπτης....

150 ευρώ θα δώσω όσα έδωσα και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες

σε πιστοποιημένη υπερηχογραφίστρια μαζί με τις αιματολογικές

τα μικρά μου θα τα ντύσω IRON MAN και κοκκινοσκουφίτσα

Καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου!!

79o6p3.png

Γεια σε ολες σας.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα εχουμε συνελθεθ κι απ τις ιωσεις οποτε κομπλε.Σημερα θα ψησουμε στο σπιτι της αδελφης μου.Θα τα ντυσω μικυ (δε θελει μινυ,παω πασο)και αγελαδιτσα η μικρη.Στα μικρα πολυ μου αρεσουν οι ολοσωμες στολες ζωακια.Ο ανηψιος κλασικα σπαιντερμαν.Λιτσα και κριμαι καλα αποτελεσματα.Καλα να περασουμε ολες αποψε.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας δεν ξερω πως να βαλω τικερακι...εμενα η αυχενικη κοστισε 159 ευρω,σε εξειδικευμένο ακτινολογο μαζι με τις αιματολογικες.marianthi η αυχενικη πρεπει να γινεται σε εξειδικευμενο γιατρο οχι απολυτα ακτινολογο διοτι πρεπει και το μηχανημα να ειναι πιστοποιημενο και να κανει σωστες μετρησεις.επισης στα αποτελεσματα σε καθε συνδρομο βγαζει 2 πιθανοτητες.η μια πιθανοτητα εχει να κανει με την ηλικια καθαρα και η 2η ειναι η προσαρμοσμενη αναλογα με την μετρηση της αυχενικης, τις αιματολογικες, το υψος το βαρος και αν καπνιζεις.η 2η ειναι που εχει σημασια. εγω θεωρω πως ειναι μια πολυ σημαντικη εξεταση και θα πρεπε να ειναι δωρεαν.καποια που δεν τα χει τα 150 ευρω τι θα κανει?

τεσπα εγω δουλευω 8-3,θα σταματησω το μαρτη.

ειχα φοβερες ναυτιες αλλα επειδη δεν μπορω να κανω εμετο ανακουφιση δεν ειχα.τωρα εχουν βελτιωθει πολυ αλλα μου εχει μεινει τρελη απεχθεια για φαγητα που μου αρεσαν πολυ.κρεας τρωω με το ζορι.μονο πατατακια θελω να τρωω και γλυκα αλλα δεν τα τρωω γιατι εχω οριακο ζαχαρο.εκανα και καμπυλη,βγηκε καλη αλλα και παλι πρεπι να προσεχω ετσι δεν τρωω τιποτα που να μου αρεσει.ετσι εχω χασει 2 κιλα απο τοτε που εμεινα εγκυος.ειμαι 59.επισης εχω υπνηλια τρελη κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα.. θελω πολυ να νιωσω το μωρο.......

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Κουνιεται,κοριτσια,το μωρο κουνιεται!!!!!

Αχ τι τελεια στιγμη να το νιωθεις!!!!!!!!!! Κι εγω ανυπομονώ. ...... αλλα εχω ακομα....... στην αυχενικη ολοκληρη τουμπα γυρισε το βλεπαμε αλλα δν ενιωθα τπτ....

MYfKp3.png

Καλημερα κοριτσια περιμενω πως και πως αυριο την αυχενικη. Να σας ρωτησω ποσο κοστιζει περιπου ποσα χρηματα να κραταω?

Εγω στο Ρεα πληρωσα 140 μαζι με το αιμα!

Καλα αποτελέσματα!!!!!!!!!

MYfKp3.png

Σήμερα έκανα και εγω την αυχενική μου!!Περίμένω του αίματος αλλα γενικά ήταν όλα πολύ καλά!!!και μάλλον βάλτε μπλέ χρωματάκι!!!

Με την Arca τι γινεται,τα αποτελέσματα σίγουρα έχουν βγεί..Ενημέρωσε μας

Μπραβο κοριτσακι!!!!

Τα αποτελεσματα θα βγουν τη Δευτερα.Αλλα θα κανουν πρωτα μια επαναληπτικη cmv igg και αν δειξει κ σε αυτους θετικο θα προχωρησουν στην cmv avidity.Εχω μερες ακομα...

Η αυχενικη παντως εδειξε μια χαρα!

MYfKp3.png

μόλις γύρισα από την αυχενική

κάντε με μπλέ....είδαμε πουλάκι

πητ 24/08

όλα πολύ καλά είπε η γιατρός

αυχενική 2,1

μήπως είναι πολύ της είπα?

μου είπε ότι για τίς μέρες του είναι καλή

λίγο πιο πάνω από το μέσο όρο στο 75%

τα αποτελέσματα από το αίμα τη Δευτέρα

έπαθα και μια κρίση πανικού πριν την εξέταση από το άγχος μου

αλλά όλα καλά!

άντε να πάρουμε και το αίμα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

πητ 24/08

αυχενική 2,1

αλλά όλα καλά!

Ολα καλα λοιπον με το καλο το αγορακι σου!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

πητ 24/08

αυχενική 2,1

αλλά όλα καλά!

Τέλεια! Με το καλό το δεύτερο αντράκι σου! Θα έχει δύο να την προσέχουν την κόρη! :D Πάντα καλά νέα κορίτσια σε όλες! Μπράβο! Περιμένουμε και τις επόμενες αυχενικές όλες με το καλό!

gHTSp2.png

Καλό τσίκνισμα κορίτσια! Να περάσετε τέλεια!

[ATTACH]1607[/ATTACH]

Καλε αυτη τη φωτογραφια που την τραβηξες?α ρε Ελλαδαρα με τα ωραια σου!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας δεν ξερω πως να βαλω τικερακι...εμενα η αυχενικη κοστισε 159 ευρω,σε εξειδικευμένο ακτινολογο μαζι με τις αιματολογικες.marianthi η αυχενικη πρεπει να γινεται σε εξειδικευμενο γιατρο οχι απολυτα ακτινολογο διοτι πρεπει και το μηχανημα να ειναι πιστοποιημενο και να κανει σωστες μετρησεις.επισης στα αποτελεσματα σε καθε συνδρομο βγαζει 2 πιθανοτητες.η μια πιθανοτητα εχει να κανει με την ηλικια καθαρα και η 2η ειναι η προσαρμοσμενη αναλογα με την μετρηση της αυχενικης, τις αιματολογικες, το υψος το βαρος και αν καπνιζεις.η 2η ειναι που εχει σημασια. εγω θεωρω πως ειναι μια πολυ σημαντικη εξεταση και θα πρεπε να ειναι δωρεαν.καποια που δεν τα χει τα 150 ευρω τι θα κανει?

τεσπα εγω δουλευω 8-3,θα σταματησω το μαρτη.

ειχα φοβερες ναυτιες αλλα επειδη δεν μπορω να κανω εμετο ανακουφιση δεν ειχα.τωρα εχουν βελτιωθει πολυ αλλα μου εχει μεινει τρελη απεχθεια για φαγητα που μου αρεσαν πολυ.κρεας τρωω με το ζορι.μονο πατατακια θελω να τρωω και γλυκα αλλα δεν τα τρωω γιατι εχω οριακο ζαχαρο.εκανα και καμπυλη,βγηκε καλη αλλα και παλι πρεπι να προσεχω ετσι δεν τρωω τιποτα που να μου αρεσει.ετσι εχω χασει 2 κιλα απο τοτε που εμεινα εγκυος.ειμαι 59.επισης εχω υπνηλια τρελη κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα.. θελω πολυ να νιωσω το μωρο.......

Και εγω μια απτα ιδια οσον αφορα τις ναυτιες που λες,διχως ανακουφιση.Με το που μπηκα στη 13η βδομαδα ηρεμησα.Βεβαια εχουμε μια ......μικρη διαφορουλα.Εσυ εχασες 2 κιλα,εγω εβαλα 5 :twisted::twisted: :tragic :twisted: το να μασουλαω συνεχεια ανακουφιζε το στομαχι μου,αλλα ξεχυλωσε ο κ@λος μου χιχιχιχι.Ας ειναι για το μπεμπε θα τα κανω ολα!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πητ 24/08

αυχενική 2,1

αλλά όλα καλά!

Τέλεια!! Oλα καλα λοιπον, μπραβο κοριτσι!

Nα σου ζησει ο γιος λοιπόν!

Συνειδητοποιεις οτι μεγαλωνει ενα μικρό πέος μέσα σου; :D

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...