Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

εδω και μερες...παντα στην αριστερη πλευρα εκει που πιαστηκε και φωλιασε...σημερα το βραδυ ομως ηταν πιο ξεκαθαρο,παλι στο ιδιο σημειο κι επαναλαμβανομενο...κανα 5λεπτο κρατησε!!!!!!!!!!!!!!!

Τι τελειο συναισθημα!!!Ανυπομονω να το ξανανιωσω:tongue::tongue:Στη πρωτη εγκυμοσυνη το καταλαβα την 21 βδομαδα περιπου,στη δευτερη την 18η βδομαδα,για να δουμε αυτην τη φορα:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΥΓ.και εγω σ'αυτη την εγκυμοσυνη απτην αριστερη πλευρα εφυγε το αυγουλακι:):)

Καλο ταξιδι marouskaki..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι σε θέλω, το ότι κάνουμε παιδιά δε σημαίνει να ξεχάσουμε ποιες είμαστε!Και τι αγαπάμε!Εγώ λατρεύω το διάβασμα, με ξεκουράζει, ζω για να διαβάζω...Ε επειδή έκανα παιδιά θα το ξεχνούσα?Ποτέ!Η μαμά μου όταν σπούδαζα έλεγε αυτο το παιδί πώς θα κάνει οικογένεια?Αφού ζει για να διαβάζει...Τη διέψευσα βέβαια!;););)Μην αφήσετε κανέναν να σας πάρει ό,τι αγαπάτε και σας έκανε αυτήν που είστε σήμερα!

Συμφωνώ 100%. Και ξέρω και άλλες πολύτεκνες μαμάδες που τα έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια και να φροντίζουν τον εαυτό τους από κάθε άποψη. Μπράβο!!!

kdRKp3.png

Καλημερα κοριτσαρες και καλη Τσικνοπεμπτη σε ολες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Θα ντυθειτε τιποτα σημερα?η' οσες εχουν παιδακια θα τα ντυσετε κατι? Εγω θα ντυθω μπαλα με ποδια χαχαχα και ο γιος μου σουπερμαν και η κορη τιγρακι:PΕχω και μια στολη αρλεκινου που μου εδωσε η αδερφη μου,θα προσπαθησω να πεισω τον γιο να τη φορεσει γιατι του χρονου δεν θα του κανει,ενω ο σουπερμαν θα ξαναφορεθει.Για να δουμε.....

Η δικια μου παντως πολυ πρωτοτυπη ε??? Θα πατε πουθενα?για κανα κοψιδι,μπριζολακι?εμεις εχουμε κλεισει ταβερνα με 2-3 ζευγαρια,χαμος θα γινετε ειμαι σιγουρη,αλλα επειδη δεν βγαινουμε συχνα,θα ακολουθησουμε! Φιλακια!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωωωω!!! Aληθεια;; Θελω κι εγω!!

Tι καλα! Πως το ενιωσες δηλ;

Καλημέρα!Σε λίγο ετοιμάζω ρούχα μας και ρούχα παιδιών...Ευαγγελία μου, στις αρχές είναι ανεπαίσθητο και νομίζεις ότι είναι η ιδέα σου, σαν πεταλουδίτσες που φτερουγίζουν στην κοιλίτσα, πώς να σου πω...Χθες όμως ήταν έντονες κινήσεις, όχι κλωτσιές,κινήσεις από μέσα :cool::cool::cool::cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Σε λίγο ετοιμάζω ρούχα μας και ρούχα παιδιών...Ευαγγελία μου, στις αρχές είναι ανεπαίσθητο και νομίζεις ότι είναι η ιδέα σου, σαν πεταλουδίτσες που φτερουγίζουν στην κοιλίτσα, πώς να σου πω...Χθες όμως ήταν έντονες κινήσεις, όχι κλωτσιές,κινήσεις από μέσα :cool::cool::cool::cool:

Πω πω μαγικό! Aνυπομονώ να το νιώσω κι εγώ!

Kαλό ταξίδι Μαρουσκάκι και καλα να περάσετε!

c8i6p2.png

Κουνιεται,κοριτσια,το μωρο κουνιεται!!!!!

Ρε συ τι ακριβώς ένιωσες; Πως είναι αυτό το φτερούγισμα που λένε; Νομίζω ότι χτες και εγώ κάτι ένιωσα.... Όχι για 5' όπως εσένα, αλλά για μερικά δευτερόλεπτα! Το πολύ ένα λεπτό! Υπάρχει περίπτωση να ήταν η ιδέα μου; Μήπως είναι πολύ νωρίς; Είμαι και πρωτάρα και δεν είμαι σίγουρη για το τι νιώθω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια περιμενω πως και πως αυριο την αυχενικη. Να σας ρωτησω ποσο κοστιζει περιπου ποσα χρηματα να κραταω?

Εξαρτάται. Εγώ την πρώτη που έκανα κανονικά στον γιατρό μου (ο οποίος γενικά δεν μου παίρνει πολλά) μου κόστισε 30 ευρώ και 11 ευρώ οι αιματολογικές μέσω ΕΟΠΠΥ. Η δεύτερη που έκανα σε εξειδικευμένο κέντρο κόστισε 120 ευρώ (αυχενική και αιματολογικές). Αυτές βέβαια είναι τιμές Καβάλας.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ρε συ τι ακριβώς ένιωσες; Πως είναι αυτό το φτερούγισμα που λένε; Νομίζω ότι χτες και εγώ κάτι ένιωσα.... Όχι για 5' όπως εσένα, αλλά για μερικά δευτερόλεπτα! Το πολύ ένα λεπτό! Υπάρχει περίπτωση να ήταν η ιδέα μου; Μήπως είναι πολύ νωρίς; Είμαι και πρωτάρα και δεν είμαι σίγουρη για το τι νιώθω...

καλημερα!!! ειναι πολυ νωρις για να καταλαβεις το νινι! ειδικα οι πρωτομανουλες 20-21 βδομαδα και μετα μαλλον το εντερακι σου θα ηταν ειναι η ανυπομονησια η προσμονη και οτιδηποτε νιωσουμε νομιζουμε οτι ειναι το νινι η δευτερομανουλες το νιωθουν παντα ποιο νωρις εγω θυμαμαι στο πρωτο 22 εβδομαδων και στο δευτερο απο 16 εβδομαδων

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια περιμενω πως και πως αυριο την αυχενικη. Να σας ρωτησω ποσο κοστιζει περιπου ποσα χρηματα να κραταω?

εγω χθες εδωσα με τις εξετασεις αιματος 140 ευρω

79o6p3.png

καλημέρα

εμένα η αυχενική μου είναι σήμερα....οπότε εν αναμονή της αυχενικής δεν έχω σχέδια Τσικνοπέμπτης....

150 ευρώ θα δώσω όσα έδωσα και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες

σε πιστοποιημένη υπερηχογραφίστρια μαζί με τις αιματολογικές

τα μικρά μου θα τα ντύσω IRON MAN και κοκκινοσκουφίτσα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Εγω εδωσα 100 ευρω στον γυναικολογο και 70 ευρω για την papp-a.

Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι κοριτσακι!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημέρα

εμένα η αυχενική μου είναι σήμερα....οπότε εν αναμονή της αυχενικής δεν έχω σχέδια Τσικνοπέμπτης....

150 ευρώ θα δώσω όσα έδωσα και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες

σε πιστοποιημένη υπερηχογραφίστρια μαζί με τις αιματολογικές

τα μικρά μου θα τα ντύσω IRON MAN και κοκκινοσκουφίτσα

Καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου,περιμενουμε νεα σου!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...