Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βλεπω στις φωτο απο την αυχενική τα χερακια του τα ποδαρακια την κοιλιτσα που ειναι φουσκωτη και τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι αυτο το πλασματακι ειναι μεσα μου!!!!!!

MYfKp3.png

αληθεια αρχισες σιδηρο κοριτσι;ποιο σκευασμα;μη μου πεις το ποσιμο....μπλιιιιιαξξξξ....ρε συ εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 35,3 αιματοκριτη κι ο ντοκ ειπε μετα τον τεταρτο αν χρειαστει σιδηρος....οχι οτι τον θελω και πολυ....ειμαι που ειμαι μαλωμενη με την τουαλετα...αμα αρχισω κι αυτον... Το μπεμπε καλα ειναι;;;;

ναι ξεκινησα απο τωρα σιδηρο ξερω προκαλει δυσκοιλιοτητα να δω τι θα κανω ....κ παλι καλα στη κορη μου επαιρνα απο την αρχη....παιρνω τα gyno tardyferon!το μπεμπε καλα ανυπομονω να το ακουσωωωω!!!!:D:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

Λοιπον εμπειρες μανουλες τα φωτα σας!!!! Μεχρι χθες ηξερα οτι ειμαι 12 κ 2! Η αυχενικη γράφει 12 κ 6 ..... Τελικα ποσο ειμαι????????

Εμένα ο ντοκ μου είπε αν η διαφορά μεταξύ υπερήχου και ημερομηνίας βάσει τελευταίας περιόδου δεν είναι πάνω από βδομάδα, κρατάμε την πητ με βάση τερ.Οπότε...12 εβδ και 3 ημερών κοριτσάρα!;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βλεπω στις φωτο απο την αυχενική τα χερακια του τα ποδαρακια την κοιλιτσα που ειναι φουσκωτη και τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορω να συνειδητοποιησω οτι αυτο το πλασματακι ειναι μεσα μου!!!!!!

Θαύμα δεν είναι???

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

ναι ξεκινησα απο τωρα σιδηρο ξερω προκαλει δυσκοιλιοτητα να δω τι θα κανω ....κ παλι καλα στη κορη μου επαιρνα απο την αρχη....παιρνω τα gyno tardyferon!το μπεμπε καλα ανυπομονω να το ακουσωωωω!!!!:D:D

Ε πού θα πάει θα αρχίσει τις κλωτσιές σε λίγο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

πριν μείνω έγγυος στα παιδιά μου

θα έλεγα ότι θα κρατήσω το παιδί ότι πρόβλημα και

να έχει και παλέψω με όλα τα μέσα για να είναι καλά

μάλιστα όταν έφτιαχνα το μηχανογραφικό στις πανελλήνιες δήλωνα

παιδαγωγικό για παιδιά με ειδικές ανάγκες

κοινωνική λειτουργός κτλ...

τώρα όμως

με ένα παιδί με διαβήτη σε τόσο μικρή ηλικία λέω όχι

δεν θα κρατούσα ένα παιδί με πρόβλημα

δεν είναι εύκολη απόφαση και ελπίζω να μην μου τύχει

αλλά πλεον λέω όχι

δεν πίστευα ότι θα άλλαζε το μυαλό μου τόσο πολύ αλλά

είναι πολύ δύσκολο και αβάσταχτο να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο

δεν αντέχω ούτε σωματικά ούτε ψυχικά ούτε οικονομικά μια τέτοια ζωή

να βλέπω το παιδί να υποφέρει και να μην μπορώ να το βοηθήσω

η στεναχώρια που έχει ο γονιός τον τσακίζει

η ευθύνη του γονιού είναι τεράστια με ένα υγιές παιδί

η ανεμελιά του χάνεται για πάντα πρεπει να είναι εκεί στο παιδί του

να του σταθεί όταν αρρωστήσει

να το διαβάσει

να του έχει φαγητό να φάει

να είναι εκεί σε όλα ότι κι αν του συμβαίνει

φανταστείτε να έχει και κάποιο πρόβλημα

η κούραση του εκατονταπλασιάζεται

οι ανάγκες του παιδιού είναι πολύ περισσότερες

το μυαλό του γονιού δεν ξεκουράζεται ποτέ

γιατί αν μια φορά ξεχαστεί μπορεί να είναι μοιραία για το παιδί

δεν υπάρχει εύκολα κάποιος να του το κρατήσει

κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη

και οι ειδικοί κοστίζουν

και μετά έχεις και το άγχος

αν πάθω κάτι εγώ ?

τι θα γίνει το παιδί μου?

μπράβο σε αυτούς που αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί

με πρόβλημα ένα μπράβο μεγάλο

εγώ δεν μπορώ ειμαί λίγη για αυτό...

κι αν σου τύχει στη πορεία τι θα κάνεις θα μου πείς

εκεί δεν έχεις επιλογή.....

αν έχω όμως επιλογή θα πώ όχι

Σίγουρα είναι η προσωπική σου άποψη, αλλά θέλω να σου πω πως έχοντας δουλέψει με γονείς παιδιών με αναπηρία ποτέ κανείς δεν μου έχει πει ότι η στεναχώρια τον έχει τσακίσει. Ίσα ίσα που νιώθουν πολύ περήφανοι για το παιδί τους και τα όποια μικρά κατορθώματα καταφέρνει. Εκτιμούν τις μικρές και ασήμαντες χαρές της ζωής και γενικά είναι πιο open minded. Σίγουρα η ζωή τους είναι πολύ περιορισμένη και πιεστική, αλλά πραγματικά κανείς από αυτούς αν είχε την δυνατότητα δεν θα έκανε κάτι διαφορετικά (π.χ. να κάνει έκτρωση).

Γενικά, πιστεύω πως κανείς δεν είναι έτοιμος για τίποτα μέχρι κάτι να του συμβεί. Κανείς δεν ξέρει τα όρια και τις δυνάμεις του μέχρι να έρθει μπροστά του το πρόβλημα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

2786933rzus7h7fuz.gif

Σας αρέσει?Θα το βάλω σημαία στην ομάδα, χαχαχα!

Εγώ προτείνω να βάλεις ένα μεγάλο ερωτηματικό ως σημαία... Ή μια kinder έκπληξη... Αφού τα σποράκια μας είναι ένα μυστήριο!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια! Είμαι 31 και περιμένω το μωρό μου έως 5/8.Έχουμε φυσικά ακούσει καρδιακό παλμό και η αυχενική μας ήταν καλή.Δεν μας ξεκαθάρισε ο γιατρός τι ειναι αλλά εγω πιστεύω πως είναι αγόρι..Είναι το πρώτο μας παιδί και δεν περίμενα να έρθει τόσο νωρίς γι'αυτο και αργησα λίγο να το καταλάβω και να το συνειδητοποιήσω.. Τώρα είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό μου που μου δίνει απίστευτη χαρά αλλά και απίστευτο άγχος, γιατί φυσικά δεν το εχω νιωσει ακόμα και δεν μπορω να τσεκάρω συνεχώς αν είναι κάλα..

Πριν 2-3 χρονια googlαροντας κατι ιατρικά είχα πέσει σε ενα forum για μωρά καποιου μηνα και τις προαλλες μου ρθε στο μυαλό και είπα να δω αν υπαρχει ακόμα κατι αντίστοιχο και ετσι είπα να γραψω και γω..

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αν θέλεις βάλε τικεράκι με την εβδομάδα κύησης που διανύεις για να μπορούμε να συννενοούμαστε καλύτερα! Και αν θέλεις, πες μας λίγα λόγια για σένα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ προτείνω να βάλεις ένα μεγάλο ερωτηματικό ως σημαία... Ή μια kinder έκπληξη... Αφού τα σποράκια μας είναι ένα μυστήριο!!!

;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον εμπειρες μανουλες τα φωτα σας!!!! Μεχρι χθες ηξερα οτι ειμαι 12 κ 2! Η αυχενικη γράφει 12 κ 6 ..... Τελικα ποσο ειμαι????????

Ο γιατρός μου είπε ότι η αυχενική έχει πάντα μια απόσταση +-7 μέρες από την εβδομάδα και μέρα στην οποία βρίσκεσαι. Είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού. Οπότε είσαι 12 και 2

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Του την έχω πέσει πολλές φορές αλλά τίποτα! Μέχρι και τα όνειρά μου του είπα μπας και τον ξεσηκώσω, αλλά ακόμη το κοκό περιμένω! Τι να πω... Ίσως μόλις μπω στον 4ο μήνα και του φύγει αυτό το άγχος της επικινδυνότητας του πρώτου τριμήνου, να γλυκαθώ και εγώ λιγάκι!!! χαχα

Θελεις τραλαλα θελω τραλαλω, χωνακι παγωτο.......;););).Αυτο θα του τραγουδας σε λιγες μερες:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Από λόγια σίγουρα δεν παίρνει! Του δίνω κάθε μέρα πλήρη αναφορά για να τον σιγουρέψω πως όλα βαίνουν καλά (εντωμεταξύ να μην το ματιάσω, έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη), αλλά αυτός τίποτα... Έχει κολήσει. Τώρα σκέφτομαι να του χτυπήσω το κεφάλι στον τοίχο, μπας και αλλάξει! :D:D:D

Θα την πω την χοντραδα μου παλι: εχεις ακουσει την φραση"σαν πετυχει η μ@λ% κια τυφλα ναχει το γ......"?Κιαυτο ειναι μια εναλλακτικη:-D:grin::-D Πωπω τι λεει το στομα μου σημερα!!!!!!!ευγεεεεεε!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμένα ο ντοκ μου είπε αν η διαφορά μεταξύ υπερήχου και ημερομηνίας βάσει τελευταίας περιόδου δεν είναι πάνω από βδομάδα, κρατάμε την πητ με βάση τερ.Οπότε...12 εβδ και 3 ημερών κοριτσάρα!;);)

Εγω ειχα αστατο κυκλο και με βαση τερ ειμαι 13 ε......

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...