Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κακά τα ψέματα όλοι έχουμε μαζευτεί με την κρίση. Πόσο μάλλον όταν κανεις και παιδιά. Δεν πειράζει, υγεία να έχουμε και θα συνηθίσουμε και τα λιγότερα. Και μια στις τόσες θα πετυχαίνουμε και καμιά καλή προσφορά, όπως το Μαρουσκάκι 80? για χανιά πηγαινε έλα!

Eγώ κορίτσια μια φορά ταξίδεψα βουδαπέστη με 37? πηγαινε έλα! Eμεινα εκεί μια βδομάδα με φίλες σε χόστελ, περάσαμε σούπερ και μας βγήκε πολύ οικονομικά. Δεν χρειάζεται μια περιουσία για ταξίδια, κυρίως χρόνος και ευκαιρίες. Τώρα με το μωρό πάνε και τα χόστελ πάνε και τα backpacking. Χαλάλι όμως, θα παίρνω το μωρό στην πλάτη και θα πηγαίνω! :D

Έτσι σε θέλω, το ότι κάνουμε παιδιά δε σημαίνει να ξεχάσουμε ποιες είμαστε!Και τι αγαπάμε!Εγώ λατρεύω το διάβασμα, με ξεκουράζει, ζω για να διαβάζω...Ε επειδή έκανα παιδιά θα το ξεχνούσα?Ποτέ!Η μαμά μου όταν σπούδαζα έλεγε αυτο το παιδί πώς θα κάνει οικογένεια?Αφού ζει για να διαβάζει...Τη διέψευσα βέβαια!;););)Μην αφήσετε κανέναν να σας πάρει ό,τι αγαπάτε και σας έκανε αυτήν που είστε σήμερα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πριν μείνω έγγυος στα παιδιά μου

θα έλεγα ότι θα κρατήσω το παιδί ότι πρόβλημα και

να έχει και παλέψω με όλα τα μέσα για να είναι καλά

μάλιστα όταν έφτιαχνα το μηχανογραφικό στις πανελλήνιες δήλωνα

παιδαγωγικό για παιδιά με ειδικές ανάγκες

κοινωνική λειτουργός κτλ...

τώρα όμως

με ένα παιδί με διαβήτη σε τόσο μικρή ηλικία λέω όχι

δεν θα κρατούσα ένα παιδί με πρόβλημα

δεν είναι εύκολη απόφαση και ελπίζω να μην μου τύχει

αλλά πλεον λέω όχι

δεν πίστευα ότι θα άλλαζε το μυαλό μου τόσο πολύ αλλά

είναι πολύ δύσκολο και αβάσταχτο να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο

δεν αντέχω ούτε σωματικά ούτε ψυχικά ούτε οικονομικά μια τέτοια ζωή

να βλέπω το παιδί να υποφέρει και να μην μπορώ να το βοηθήσω

η στεναχώρια που έχει ο γονιός τον τσακίζει

η ευθύνη του γονιού είναι τεράστια με ένα υγιές παιδί

η ανεμελιά του χάνεται για πάντα πρεπει να είναι εκεί στο παιδί του

να του σταθεί όταν αρρωστήσει

να το διαβάσει

να του έχει φαγητό να φάει

να είναι εκεί σε όλα ότι κι αν του συμβαίνει

φανταστείτε να έχει και κάποιο πρόβλημα

η κούραση του εκατονταπλασιάζεται

οι ανάγκες του παιδιού είναι πολύ περισσότερες

το μυαλό του γονιού δεν ξεκουράζεται ποτέ

γιατί αν μια φορά ξεχαστεί μπορεί να είναι μοιραία για το παιδί

δεν υπάρχει εύκολα κάποιος να του το κρατήσει

κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη

και οι ειδικοί κοστίζουν

και μετά έχεις και το άγχος

αν πάθω κάτι εγώ ?

τι θα γίνει το παιδί μου?

μπράβο σε αυτούς που αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί

με πρόβλημα ένα μπράβο μεγάλο

εγώ δεν μπορώ ειμαί λίγη για αυτό...

κι αν σου τύχει στη πορεία τι θα κάνεις θα μου πείς

εκεί δεν έχεις επιλογή.....

αν έχω όμως επιλογή θα πώ όχι

Αυτο που λες είναι πολύ ειλικρινές και μπράβο σου. Είναι ωραίο που είσαι συνειδητοποιημένη, και δεν σε θεωρώ καθόλου λίγη. Ισα ίσα σε καταννοώ 100%

c8i6p2.png

Έτσι σε θέλω, το ότι κάνουμε παιδιά δε σημαίνει να ξεχάσουμε ποιες είμαστε!Και τι αγαπάμε!Εγώ λατρεύω το διάβασμα, με ξεκουράζει, ζω για να διαβάζω...Ε επειδή έκανα παιδιά θα το ξεχνούσα?Ποτέ!Η μαμά μου όταν σπούδαζα έλεγε αυτο το παιδί πώς θα κάνει οικογένεια?Αφού ζει για να διαβάζει...Τη διέψευσα βέβαια!;););)Μην αφήσετε κανέναν να σας πάρει ό,τι αγαπάτε και σας έκανε αυτήν που είστε σήμερα!

Οταν το διαβάζω αυτό από μια μαμά που πάει για το τέταρτο παιδί παίρνω πολύ κουράγιο, να είσαι καλά πραγματικά!

Kι εγώ ετσι σκέφτομαι, και έτσι θέλω να πιστεύω. Δυο μεγάλες αγάπες έχω, το διάβασμα όπως λες κι εσυ, και σε καταλαβαίνω, και τα ταξίδια. Και τα δυο κοστίζουν χρόνο και χρήμα αλλά πιστεύω οτι γίνονται αν το θες. Οπου το λέω όμως μου απαντάνε καλά κάνε παιδιά και θα δεις, ούτε να κατουρήσεις δεν θα προλαβαίνεις.

Και πάλι να είσαι καλά!

c8i6p2.png

πριν μείνω έγγυος στα παιδιά μου

θα έλεγα ότι θα κρατήσω το παιδί ότι πρόβλημα και

να έχει και παλέψω με όλα τα μέσα για να είναι καλά

μάλιστα όταν έφτιαχνα το μηχανογραφικό στις πανελλήνιες δήλωνα

παιδαγωγικό για παιδιά με ειδικές ανάγκες

κοινωνική λειτουργός κτλ...

τώρα όμως

με ένα παιδί με διαβήτη σε τόσο μικρή ηλικία λέω όχι

δεν θα κρατούσα ένα παιδί με πρόβλημα

δεν είναι εύκολη απόφαση και ελπίζω να μην μου τύχει

αλλά πλεον λέω όχι

δεν πίστευα ότι θα άλλαζε το μυαλό μου τόσο πολύ αλλά

είναι πολύ δύσκολο και αβάσταχτο να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο

δεν αντέχω ούτε σωματικά ούτε ψυχικά ούτε οικονομικά μια τέτοια ζωή

να βλέπω το παιδί να υποφέρει και να μην μπορώ να το βοηθήσω

η στεναχώρια που έχει ο γονιός τον τσακίζει

η ευθύνη του γονιού είναι τεράστια με ένα υγιές παιδί

η ανεμελιά του χάνεται για πάντα πρεπει να είναι εκεί στο παιδί του

να του σταθεί όταν αρρωστήσει

να το διαβάσει

να του έχει φαγητό να φάει

να είναι εκεί σε όλα ότι κι αν του συμβαίνει

φανταστείτε να έχει και κάποιο πρόβλημα

η κούραση του εκατονταπλασιάζεται

οι ανάγκες του παιδιού είναι πολύ περισσότερες

το μυαλό του γονιού δεν ξεκουράζεται ποτέ

γιατί αν μια φορά ξεχαστεί μπορεί να είναι μοιραία για το παιδί

δεν υπάρχει εύκολα κάποιος να του το κρατήσει

κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη

και οι ειδικοί κοστίζουν

και μετά έχεις και το άγχος

αν πάθω κάτι εγώ ?

τι θα γίνει το παιδί μου?

μπράβο σε αυτούς που αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί

με πρόβλημα ένα μπράβο μεγάλο

εγώ δεν μπορώ ειμαί λίγη για αυτό...

κι αν σου τύχει στη πορεία τι θα κάνεις θα μου πείς

εκεί δεν έχεις επιλογή.....

αν έχω όμως επιλογή θα πώ όχι

Μεγάλο θέμα ανοίγεις, μανάρι μου...Τώρα όπως είμαι και με όσα πιστεύω δε θα έλεγα όχι με ό,τι αυτό συνεπάγεται...Αλλά θα μου πεις μιλάς εκ του ασφαλούς με τρία παιδιά υγιή.Εντάξει, όπως ξέρεις καλύτερα από μένα...κανείς δεν σου υπέγραψε ότι επειδή ένα παιδί γεννήθηκε γερό θα είναι πάντα και δε θα παρουσιάσει τίποτα παρά ιώσεις... Σίγουρα, γνωρίζοντας το πρόβλημα πριν τη γέννα κι έχοντας την επιλογή, θέλει πολλή δύναμη ψυχής και δεν ξέρω τι άλλο, για να πεις θα συνεχίσω...Εγώ πιστεύω ότι ο Θεός μας στέλνει όσα αντέχουμε, όχι περισσότερα.Και μη λες ότι είσαι λίγη, καθόλου λίγη δεν είσαι...;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια καλημερα.Τι ξεσηκωτικα μας λετε πρωι πρωι για ταξιδακια.Πεθαινωωωωωω!Δε θα μ ενοιαζε να βαζω λεφτα στην ακρη,ουτε να χω δικο μου σπιτι οσο να μπορουσα βα ταξιδευουμε συνεχεια.Εχουμε κανει αρκετα ταξιδακια,ολα ομως ευρωπη.Ονειρο ζωης για μας ηταν η νεα υορκη.Φτασανε πολυ κοντα να το πραγματοποιησουμε πριν χροβια αλλα ετυχαν διαφορα.Κι εγω θα παιρνα τα παιδια παντου,ειδικα πανω απο δυο χρονων Τωρα κι εμεις τα χουμε κοψει ολα.Μας καταντησαν να δουλευουμε περισσοτερο απο ποτε και να απολαμβανουμε λιγοτερα πραγματα απο ποτε.Μαρουσκακι πραγματικα ζηλευω και την αποδραση σας και τοποσο ησυχη θα νιωθεις που τα παιδθα ειναι πισω με τη μαμα σου.Κι εσεις μαγδα καλα να περασετε,να το απολαυσετε.Κροκετ τελεια νεα αντε και στην κριμαι με το καλο.

να πάτε Νέα Υόρκη κάποια στιγμή....αξίζει...

είχαμε πάει μήνα του μέλιτος και ήταν Χριστούγεννα...

αφού είχαμε περάσει πρώτα δεκά μέρες στον Άγιο Δομήνικο

στη Καραιβική και πήγαμε από τους 30 βαθμούς στους -10

αγοράζαμε έξτρα παλτά για να συνέλθουμε

έχει άλλον αέρα αυτή η πόλη....έχει τα πάντα....

και δε θυμίζει Ευρώπαικές μεγάλες πρωτεύουσες σε τίποτα

είναι κάτι το διαφορετικό

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Οταν το διαβάζω αυτό από μια μαμά που πάει για το τέταρτο παιδί παίρνω πολύ κουράγιο, να είσαι καλά πραγματικά!

Kι εγώ ετσι σκέφτομαι, και έτσι θέλω να πιστεύω. Δυο μεγάλες αγάπες έχω, το διάβασμα όπως λες κι εσυ, και σε καταλαβαίνω, και τα ταξίδια. Και τα δυο κοστίζουν χρόνο και χρήμα αλλά πιστεύω οτι γίνονται αν το θες. Οπου το λέω όμως μου απαντάνε καλά κάνε παιδιά και θα δεις, ούτε να κατουρήσεις δεν θα προλαβαίνεις.

Και πάλι να είσαι καλά!

Το παν είναι να κάνεις καλό προγραμματισμό.Εγώ στο μικρό την πάτησα, είχα κολλήσει με το φέης κι όλα μένανε πίσω.Τώρα?Είπα ούτε εδώ δε θα μπαίνω αν τα παιδιά είναι σπίτι και ξύπνια.Στην αρχή είναι βουνό με το μωρό, εντάξει δε θα διαβάζεις όπως διάβαζες, όλα θα πάνε πίσω, δουλειές, συγύρισμα κλπ.Αλλά θα βρεις τη ρέγουλά σου, δεν είναι για πάντα νεογέννητα τα παιδιά...Κι ούτε κοστίζει τόσο, εντάξει για σένα κοστίζει,επειδή είσαι εξωτερικό, αλλά αν δανείζεσαι από βιβλιοθήκη??;););)Αυτό το κάνε παιδιά και θα δεις...λες κι είναι τιμωρία!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Το παν είναι να κάνεις καλό προγραμματισμό.Εγώ στο μικρό την πάτησα, είχα κολλήσει με το φέης κι όλα μένανε πίσω.Τώρα?Είπα ούτε εδώ δε θα μπαίνω αν τα παιδιά είναι σπίτι και ξύπνια.Στην αρχή είναι βουνό με το μωρό, εντάξει δε θα διαβάζεις όπως διάβαζες, όλα θα πάνε πίσω, δουλειές, συγύρισμα κλπ.Αλλά θα βρεις τη ρέγουλά σου, δεν είναι για πάντα νεογέννητα τα παιδιά...Κι ούτε κοστίζει τόσο, εντάξει για σένα κοστίζει,επειδή είσαι εξωτερικό, αλλά αν δανείζεσαι από βιβλιοθήκη??;););)Αυτό το κάνε παιδιά και θα δεις...λες κι είναι τιμωρία!

Και δανείζομαι από βιβλιοθήκες και επίσης κατεβάζω σε e book και τα διαβάζω στα αγγλικά (δωρεάν και αυτό, εντελώς πειρατικά), και επίσης αγοράζω αυτα που δεν βρίσκω με τους άλλους τρόπους αλλά πολύ λιγότερα πλέον σε σχέση με παλιά.

Αρα έχεις δίκιο, υπάρχουν τρόποι. Ναι σαν τιμωρία το λενε, τυπου "ωστε βρίσκεις χρόνο και διαβάζεις, ταξιδευεις κλπ; Καλα καλα, θα δεις εσυ"

Ας τους διαψεύσουμε ρε Μαρουσκάκι!

c8i6p2.png

Και δανείζομαι από βιβλιοθήκες και επίσης κατεβάζω σε e book και τα διαβάζω στα αγγλικά (δωρεάν και αυτό, εντελώς πειρατικά), και επίσης αγοράζω αυτα που δεν βρίσκω με τους άλλους τρόπους αλλά πολύ λιγότερα πλέον σε σχέση με παλιά.

Αρα έχεις δίκιο, υπάρχουν τρόποι. Ναι σαν τιμωρία το λενε, τυπου "ωστε βρίσκεις χρόνο και διαβάζεις, ταξιδευεις κλπ; Καλα καλα, θα δεις εσυ"

Ας τους διαψεύσουμε ρε Μαρουσκάκι!

Α, κοπελιά δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ το έχω κάνει ήδη...πανηγυρικά!Ας δούμε τι θα λέω και μετά το καλοκαίρι βέβαια:lol::lol::lol::lol:.Μακάρι να σου έρθουν όλα όπως επιθυμείς και να το τρίβεις μετά στη μούρη των άπιστων Θωμάδων!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Α, κοπελιά δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ το έχω κάνει ήδη...πανηγυρικά!Ας δούμε τι θα λέω και μετά το καλοκαίρι βέβαια:lol::lol::lol::lol:.Μακάρι να σου έρθουν όλα όπως επιθυμείς και να το τρίβεις μετά στη μούρη των άπιστων Θωμάδων!!

Εμπρος στο δρόμο που χάραξε το Μαρουσκάκι λοιπόν..

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Γεια! Είμαι 31 και περιμένω το μωρό μου έως 5/8.Έχουμε φυσικά ακούσει καρδιακό παλμό και η αυχενική μας ήταν καλή.Δεν μας ξεκαθάρισε ο γιατρός τι ειναι αλλά εγω πιστεύω πως είναι αγόρι..Είναι το πρώτο μας παιδί και δεν περίμενα να έρθει τόσο νωρίς γι'αυτο και αργησα λίγο να το καταλάβω και να το συνειδητοποιήσω.. Τώρα είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό μου που μου δίνει απίστευτη χαρά αλλά και απίστευτο άγχος, γιατί φυσικά δεν το εχω νιωσει ακόμα και δεν μπορω να τσεκάρω συνεχώς αν είναι κάλα..

Πριν 2-3 χρονια googlαροντας κατι ιατρικά είχα πέσει σε ενα forum για μωρά καποιου μηνα και τις προαλλες μου ρθε στο μυαλό και είπα να δω αν υπαρχει ακόμα κατι αντίστοιχο και ετσι είπα να γραψω και γω..

KPOzp2.png deXnp3.png

καλωσήρθες και με το καλό!

πρωτομανούλα εγώ άργησα πολύ να καταλάβω το πρώτο

στην 21η εβδομάδα....οπότε μην αγχώνεσαι

το δεύτερο όμως από την αυχενική και μετά το άκουγα

στην αρχή όχι κάθε μέρα αλλά όσο περνούσε ο καιρός

όλο και πιο συχνά

κι εσύ κίντερ έκπληξη έχεις

μα τι γίνεται στις αυχενικές αυτού του καφέ

όλα τα μωρά κρύβονται?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Κριμαι στο θεμα που ανοιξες δε μπορω να απαντησω με σιγουρια.Αυτο που ξερω ειναι οτι οπως ολες μας αν τυχαινε κατι στα παιδια μου τωρα θα δινα ευκολα και τη ζωη μου για να ανατρεψω την κατασταση.Τωρα εχω μπει πολλες φορες στη λογικη να σκεφτω τι θα κανα αν μαθαινα κατι σοβαρο απο πριν αλλα δεν απαντω ουτε στον εαυτο μου.Με αναγκαζω να μην το σκεφτομαι προκαταβολικα.Αν τυχει θα πρεπει να κανω απιστευτη εσωτερικη αναζητηση για να καταληξω,δε θελω να λεω ναι η οχι προκαταβολικα οταν ειναι κατι τοσο σοβαρο.Για ν αλλαξω θεμα και να παω στα πιο ελαφρια κι εγω με καμαρι λεω οτι εχω διαψευσει σε πολλα θεματα οσους καλοθελητες δηλωναν οτι κανοντας το πρωτο μου παιδι ηρθε και η καταδικη μας ως ατομα αλλα και ως ζευγαρι.Ενταξει οντως μερικες μερες ευαγγελια δε θα προλαβ ουτε να κατουρησεις οπως λες αλλα δεν ισχυουν οι γενικοτητες τυπου θα ξαβακοιμηθεις σε δυο χρονια,ξεχνα το σεξ,ο αντρας σου σε βλεπει διαφορετικα οταν γινεσαι μανα κι αλλες τετοιες παπ....ιες.Μια φορα ειχαμε παει μπουζουκια με φιλους.Καποια στιγμη εκατσα στα ποδια του αντρα μου και φιλιομασταν.Μας ειδε ενας γνωστος του απο τη δουλεια και απ οτι μου πε ο αντρας μου την αλλη μερα νομιζε οτι ημουν γκομενα του!Οταν του πε οτι ειμαι η γυναικα του ο αλλος δεν το πιστευε και του λεει "παντρεμενοι με παιδια και βγαινετε και φιλιεστε"?Φαντασου λοιπον αυτος ο ανθρωπος τι αποψεις διαλαλει για το γαμο και την οικογενεια.Κι εγω παντα προσπαθουσα μεσα στον κυκεωνα των υποχρεωσεων να μη χασω τον εαυτο μου αλλα νομιζω οτι τον τελευταιο χρονο ππυ δε δουλευω εχω χασει ενα μερος της προσωπικοτητας μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εγω κοριτσια τρελαινομαθ για το "εξω"Αφου η κουμπαρα μου στο κινητο της μ εχει ως "γυριστρουλα".Παντα ακομη κι οταν δουλευα πολλες ωρες ηθελα μετα να κανω κατι Καλα παλια με λεφτα και χωρις παιδια του δωσαμε και καταλαβε.Τωρα δυστυχως ο αντρας μου δεν εχει καθολου χρονο αλλα εγω ειτε μονη μου,ειτε με τις φιλες μου,ειτε με τις αδελφες μου ολο και κατι κανονιζω.Με τα παιδια εννοειται αλλα θα παμε κουνιες,παρκο για ποδηλατο,για καφε σε κανα πεζοδριμο ωστε να σηκωνονταθ καθ να τριγυρνανε,σε σπιτια μεταξυ μας για να παιξουν τα παιδια,τη μελινα φετος την εχω παει δυο-τρια θεατρα κι αν ειχαμε αλλη οικονομικη ανεση θα καναμε πολλα ακομη.Μ αρεσει και το σπιτι αλλα με παρεα.Επειδη ειμαι πολλες ωρες μονη με τα παιδια εχω αυτες τις διεξοδους.Και η μελινα μου χει μοιασει και μολις ξυπναει λεει μαμα που θα παμε σημερα,καμια βολτιτσα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-maria gazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-lonestar 5/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ ☺ κίντερ έκπληξη

-November rain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Love is in the air 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8

Kαλώς την πρωτομανούλα και με το καλό!!:P:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...