Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κλασσικη περιπτωση πρωταρη πατερα που σκεφτεται μην κανει κακο στο παιδι του:D:D

Κοιτα να δεις τι παθαινεις τωρα! Να θες κοκο και να μην σου καθεται:twisted: Μηπως ο βιασμος ειναι μια..λυση???:mrgreen::mrgreen:

Οσο για τα ονειρα τυφλα ναχει ο Σειρηνακης ε???χιχιχι

Του την έχω πέσει πολλές φορές αλλά τίποτα! Μέχρι και τα όνειρά μου του είπα μπας και τον ξεσηκώσω, αλλά ακόμη το κοκό περιμένω! Τι να πω... Ίσως μόλις μπω στον 4ο μήνα και του φύγει αυτό το άγχος της επικινδυνότητας του πρώτου τριμήνου, να γλυκαθώ και εγώ λιγάκι!!! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Του την έχω πέσει πολλές φορές αλλά τίποτα! Μέχρι και τα όνειρά μου του είπα μπας και τον ξεσηκώσω, αλλά ακόμη το κοκό περιμένω! Τι να πω... Ίσως μόλις μπω στον 4ο μήνα και του φύγει αυτό το άγχος της επικινδυνότητας του πρώτου τριμήνου, να γλυκαθώ και εγώ λιγάκι!!! χαχα

Ναι, μετά θα ανησυχεί που μεγααλώνει η κοιλιά σου...αχ, άντρες!!:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μάλλον επειδή δυσκολευτήκαμε να μείνω έγκυος, φοβάται για το χειρότερο. Αφού κάποια στιγμή μου είπε και το πιο αστείο ever! Μου λέει "και να δει ξαφνικά το μωρό ένα παράξενο πράγμα να μπαίνει μέσα στην μαμά του και να τρομάξει;;;"

Τζα!!!ποιος ηρθε? Ο μπαμπακας!!!!!χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μηπως τσαντιστηκες η' ειναι ιδεα μου? Χαλαρωσε! κανεις δεν κανει κουμαντο στο κρεββατι του αλλου,γνωμες λεμε και αποψεις,δεν μιλησε κανεις για αρρωστες κυησεις και ολα αυτα που χρησιμοποιησες:confused:

Οπως ειπα το καθε ζευγαρι πρατει συμφωνα με την καθοδηγηση του γιατρου του,αυτο δεν το διαβασες???

Ειρήνη υμίν!Καλέ τι να τσατίστηκε το κορίτσι?Σιγά μην παρεξηγιόμαστε μ' αυτά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να σε ρωτήσω κάτι βρε πουλάκι μου?Είχες πει κάποια στιγμή ότι και ντάουν να έχει το μωράκι (που ΦΥΣΙΚΑ δεν το εύχομαι εννοείται) δε θα προχωρούσες σε διακοπή.Τώρα που προέκυψαν αυτές οι μετρήσεις γιατί ανησυχείς τόσο?Αν θες, απαντάς, μήπως εγώ δεν κατάλαβα κάτι....Συγνώμη κιόλας....

Δεν ανησυχώ εγώ. Γενικά, στην ζωή μου είμαι πολύ κουλ άνθρωπος. Πολύ σπάνια θα αγχωθώ ή θα αναστατωθώ με κάτι. Τώρα όμως αγχώνομαι και στεναχωριέμαι με τον άντρα μου που αγχώνεται και φοβάται συνεχώς! Αν ήμουν μόνη, δεν θα έκανα καμιά άλλη εξέταση και θα περίμενα μέχρι την γέννα για να δω αν θα επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα της πρώτης αιματολογικής. Ο άντρας μου ήταν αυτός που με ξεσήκωσε. Ο οποίος παρότι έλεγε επίσης ότι δεν τον πειράζει αν είναι νταουνάκι, χτες καταγχώθηκε! Μου είπε ότι μέχρι να βγω από την γιατρό και να τον πάρω να του πω για τη νέα αυχενική, ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει! Για αυτόν στεναχωριέμαι. Εμένα συνεχίζει να μην με νοιάζει. Καλά κατάλαβες. Και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν έχω πρόβλημα :D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ υπάρχει ανέκδοτο τέτοιο, το ξέρει ο ανήρ?Που κάνανε τι κα΄νανε κατά την κύηση οι γονείς και μετά τη γέννα πάει το νεογέννητο στο μπαμπά, του χτυπά με το δάχτυλο το μέτωπο και του λέει:εσένα σου αρέσει αυτό, ε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σοβαρά;;; Λες από εκεί να το εμπνεύστηκε και να μου το είπε; Πάντως δεν το είπε σαν χιούμορ! Το πίστευε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν ανησυχώ εγώ. Γενικά, στην ζωή μου είμαι πολύ κουλ άνθρωπος. Πολύ σπάνια θα αγχωθώ ή θα αναστατωθώ με κάτι. Τώρα όμως αγχώνομαι και στεναχωριέμαι με τον άντρα μου που αγχώνεται και φοβάται συνεχώς! Αν ήμουν μόνη, δεν θα έκανα καμιά άλλη εξέταση και θα περίμενα μέχρι την γέννα για να δω αν θα επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα της πρώτης αιματολογικής. Ο άντρας μου ήταν αυτός που με ξεσήκωσε. Ο οποίος παρότι έλεγε επίσης ότι δεν τον πειράζει αν είναι νταουνάκι, χτες καταγχώθηκε! Μου είπε ότι μέχρι να βγω από την γιατρό και να τον πάρω να του πω για τη νέα αυχενική, ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει! Για αυτόν στεναχωριέμαι. Εμένα συνεχίζει να μην με νοιάζει. Καλά κατάλαβες. Και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν έχω πρόβλημα :D

Και τι κάνουμε στην περίπτωση του αγχωμένου συζύγου γιατρέ μου?:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μηπως τσαντιστηκες η' ειναι ιδεα μου? Χαλαρωσε! κανεις δεν κανει κουμαντο στο κρεββατι του αλλου,γνωμες λεμε και αποψεις,δεν μιλησε κανεις για αρρωστες κυησεις και ολα αυτα που χρησιμοποιησες:confused:

Οπως ειπα το καθε ζευγαρι πρατει συμφωνα με την καθοδηγηση του γιατρου του,αυτο δεν το διαβασες???

Οχι βρε γιατί να τσαντιστώ. Τόσο εύκολα αμα τσαντιζόμουν καήκαμε. Οχι κορίτσι, απλά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται καμιά φορά

c8i6p2.png

Και τι κάνουμε στην περίπτωση του αγχωμένου συζύγου γιατρέ μου?:roll::roll::roll:

Από λόγια σίγουρα δεν παίρνει! Του δίνω κάθε μέρα πλήρη αναφορά για να τον σιγουρέψω πως όλα βαίνουν καλά (εντωμεταξύ να μην το ματιάσω, έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη), αλλά αυτός τίποτα... Έχει κολήσει. Τώρα σκέφτομαι να του χτυπήσω το κεφάλι στον τοίχο, μπας και αλλάξει! :D:D:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Σοβαρά;;;; Πω πω θα αραχνιάσω μου φαίνεται! Θα ξαναγίνω παρθένα!!! :|:-|:|

Μη σκας, άμα θες εσύ...Καταρχήν μέχρι την ημέρα του τοκετού μπορείς να χαίρεσαι γυμναστική (υπάρχουν κι άλλες στάσεις, πιο βολικές με την κοιλούμπα, τι γράφω μεσημεριάτικα απαπα)και το καλύτερο?Στον ένατο ο γιατρός θα σου συστήσει και το κοκό γιατί λέει βοηθά στην έναρξη τοκετού, αμέεεεε!:wink::wink::wink::wink::wink:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Από λόγια σίγουρα δεν παίρνει! Του δίνω κάθε μέρα πλήρη αναφορά για να τον σιγουρέψω πως όλα βαίνουν καλά (εντωμεταξύ να μην το ματιάσω, έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη), αλλά αυτός τίποτα... Έχει κολήσει. Τώρα σκέφτομαι να του χτυπήσω το κεφάλι στον τοίχο, μπας και αλλάξει! :D:D:D

Καταλάβατε τώρα γιατί κυοφορούν και γεννούν οι γυναίκες????;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ε να πω και γω κάτι για τα οικονομικά, να γκρινιάξω λίγο.... Από το 2009 μέχρι το 2011 ξεσκιστήκαμε με τον άντρα μου στα ταξίδια σαββατοκύριακα, αλλά και μόνη μου στο εξωτερικό με φίλες, υπήρχαν λεφταααααα....μετά το 2011 δύσκολα τα πράγματα... ήταν κ το μωρό, έσφιξαν κ οι κ...οι...καταλάβαίνετε... τώρα ότι ταξίδι κάνω ή κάνουμε πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλη προσφορά αν είναι αεροπορικό κ χωρίς ξενοδοχείο κ για λίγεσ μέρες...οπότε παρηγορούμαστε με αυτά... Έχουμε βρει αεροπορικό εντός Ελλάδας με 20 ευρώ το άτομο κ 50 για εξωτερικό! Η κρίση μας ευνόησε σε αυτό το κομμάτι! Αλλιώς θα μαραζόσουμε, τίποτα δε μένει στην άκρη όντως!!! Θαύμα λέμε!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Χεχεχε να μια καλή λύση! :D

Λες να το δοκιμάσω κι εγώ που τον παρακαλάω να κατεβάσει τα σκουπίδια τρεις μέρες;

Σοβαρά τωρα, ισως κι εμείς στη θέση τους έτσι να αντιδρούσαμε. Εμείς έχουμε τα νινάκια μέσα μας και ξέρουμε ότι όλα πανε καλά, το νιώθουμε. Ο άλλος το βλέπει απ έξω και φοβάται, δεν ξέρει πχ πόση πίεση ειναι εντάξει και φοβάται μην κάνει κανένα κακό. Εγώ απο τη μεριά τους το βρίσκω και λίγο λογικό. Εμείς οι έρμες όμως τι φταίμε που ερχουμεκαι ανάγκες και ορμόνες;

c8i6p2.png

Ε να πω και γω κάτι για τα οικονομικά, να γκρινιάξω λίγο.... Από το 2009 μέχρι το 2011 ξεσκιστήκαμε με τον άντρα μου στα ταξίδια σαββατοκύριακα, αλλά και μόνη μου στο εξωτερικό με φίλες, υπήρχαν λεφταααααα....μετά το 2011 δύσκολα τα πράγματα... ήταν κ το μωρό, έσφιξαν κ οι κ...οι...καταλάβαίνετε... τώρα ότι ταξίδι κάνω ή κάνουμε πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλη προσφορά αν είναι αεροπορικό κ χωρίς ξενοδοχείο κ για λίγεσ μέρες...οπότε παρηγορούμαστε με αυτά... Έχουμε βρει αεροπορικό εντός Ελλάδας με 20 ευρώ το άτομο κ 50 για εξωτερικό! Η κρίση μας ευνόησε σε αυτό το κομμάτι! Αλλιώς θα μαραζόσουμε, τίποτα δε μένει στην άκρη όντως!!! Θαύμα λέμε!!!

Eμ εμείς Χανιά με πόσα ευρώ νομίζεις πάμε?80 πήγαινε -έλα!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...