Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εμείς από γυμναστική χάλια... Η λίμπιντό μου έχει χτυπήσει κόκκινο! Ειδικά από όνειρα μην σας πω και φρίξετε! Ο άντρας μου πάλι φοβάται για το μωρό, αν και τον έχουμε διαβεβαιώσει όλοι πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος! Τώρα δε με το πρόβλημα που προέκυψε με την αυχενική, ούτε για αστείο! Χαχα

Κλασσικη περιπτωση πρωταρη πατερα που σκεφτεται μην κανει κακο στο παιδι του:D:D

Κοιτα να δεις τι παθαινεις τωρα! Να θες κοκο και να μην σου καθεται:twisted: Μηπως ο βιασμος ειναι μια..λυση???:mrgreen::mrgreen:

Οσο για τα ονειρα τυφλα ναχει ο Σειρηνακης ε???χιχιχι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω χαιρομαι που ο γιατρος μου βαζει σαν προτεραιοτητα το καλο του μωρου μου οποτε το πρωτο τριμηνο ειχαμε συσταση να προσεχουμε η' να απεχουμε(για να δεσει το μωρο που λενε).Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο,για μενα καλυτερα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα,εξαλλου δεν χαθηκαν τα χρονια,μπροστα μας ειναι.Οποτε για εμας σαν ζευγαρι κατι αλλαξε στις συνηθειες μας,ισως να ειναι και καλυτερα βεβαια γιατι μετα θα με ποθει περισσοτερο(λεω εγω τωρα:D)Καθε ζευγαρι ομως λειτουργει συμφωνα με την υποδειξη του γιατρου του.

Λες ο δικός μας ο γιατρός να βάζει σαν προτεραιότητα την σεξουαλική μας ικανοποίηση και σε δευτερη μοίρα το καλό του μωρού μας;

Προφανώς δεν υπήρχε λόγος να απέχουμε, εφόσον όλα πηγαίνουν καλά, δεν είχα ούτε αιμορραγίες ούτε καφέ, είχα μηδέν συμπτώματα, ολες οι εξετάσεις ήταν τέλειες, οι υπέρηχοι έδειχναν το μωρό σε πολύ καλή θέση και γενικά εχω μια υγιή κύηση. Προφανώς για να μας δώσει το οκ ο άνθρωπος κάτι θα ξέρει, δεν νομίζω να το ρίσκαρε αλλιώς. Αλλωστε όπως λέτε κι εσεις κορίτσια, αμα ειναι να συμβεί κάτι θα συμβεί

c8i6p2.png

Καλημέρα σε όλες!!! σας ακούω ορεξάτες και μου αρέσει!!! Μια χαρά είμαι, ψιλοχάθηκα, έπεσε πολλή δουλειά κ υπνιλία!!! όσο δεν είχα στο πρώτο τρίμηνο, χάθηκαν τα άλλα συμπτώματα και ήρθε αυτό....ξεραίνομαι στον καναπε μόλις λίγο δω τηλεόραση, θέλω πολύ να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα και δεν μπορώ!!!! χτες βουλή, λαζόπουλο, όλααααα!!! αλλά δεν προλαβαίνω,,,με παίρνει αμέσως την έρμη!!!

δεν μπορώ ούτε δουλειές να κάνω βράδυ (μαγείρεμα σίδερο δηλαδή...). Τα πρωινά πετάω όμως!!!

Γυμναστική θέλω αλλά δε μου βγαίνει.... ίσα ίσα να χαμε να λέγαμε που είπε κ κάποια άλλη κοπέλα!!! Με τις προσπάθειες που κάναμε τους προηγούμενους μήνες νομίζω χόρτασα,,,,δε θέλω άλλο.... αχαχαχαχα τι λέω ε???? ελπίζω να μου ξαναέρθει η όρεξη γιατί αλλιώς θα με πάρει η μπάλα....

Και μεις ετοιμαζόμαστε άυριο για ταξιδάκι στας Αγγλίας για 5 μέρες όλοι μαζί σε φίλους με παιδιά, κάτι που σχεδιάζαμε από το καλοκαίρι! Τελευταίο ταξίδι το κόβω για την 5ετία, γιατί με δεύτερο μωρό δεν το βλέπω το εξωτερικό!!! Οπότε ανυπομονώ!!!!

Μπραβο ρε κοπελια τι τελεια νεα ακουμε σημερα????Αγγλια?Εχω παει και μου αρεσε,απο καιρο δεν ξερω τι κανει ομως λογικα κανα χιονακι θα εχει,εδω σε εμας επεσε.Αντε και καλο ταξιδι λοιπον….....Εγω παλι γιατι σας ΜΙΣΩ,σας ΜΙΣΩ,σας ΜΙΣΩ και εσενα marouskaki ακους???:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Παρτε με και εμενα καλεεεεεεεεεεεε.........κλαψ κλαψ κλαψ.Ρε κοριτσια εμας καθε μηνα δεν μας περισσευει φραγκο,πως τα καταφερνουμε δεν ξερω,εσεις πως αποταμιευεται και λεφτα για ταξιδια????οεο??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

έλα ρε αγορομάνα, ταξιδάκι κι εσείς?Να περάσετε σούπερ!!!Καλέ γιατί για 5 χρόνια να μην πάτε πουθενά?Εντάξει καναδυο το καταλαβαίνω, 5 πολλά είναι, χαχα!Μη σας πω πού πήγαμε φέτος το καλοκαίρι οδικώς, θα πάθετε πλάκα, συν τα τρία παιδιά ε!

Μην μας πεις,μην μας πεις.....…..Καλα αντε πες μας:mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημέρα

πόσα γράψατε πρωι πρωί

Road trip στη Κρακοβία με 3 παιδιά?

με ξεπερνάει και υποκλίνομαι

και τώρα Κρήτη για επέτειο....

ζηλεύω....

κι εμείς κάναμε ταξίδια στις επετείους μας

και όχι μόνο...όλα τα σκ εκτός Αθηνών είτε εξωτερικό είτε εσωτερικό

τα συνεχίσαμε και όταν γεννήθηκε ο Κωστής μας

μέχρι 18 μηνών τον είχαμε πάει σε πολλά μέρη

πάντα τον παίρναμε μαζί μας

πρώτο του ταξίδι Βαρκελώνη 5 μηνών

μετά Παρίσι 9 μηνών

Βιέννη 12 μηνών

Κων/πολη 18 μηνών οδικώς

και Ελλάδα επίσης σε πολλά μέρη τον είχαμε πάει

μετά έμεινα έγγυος γέννησα μας έτυχε ο διαβήτης του

χτίσαμε ένα εξοχικό και ακόμα δεν το έχουμε τελειώσει

έπεσε και η κρίση

κόπηκαν και τα ταξίδια και όλα

μαύρη μιζέρια

Ελα ρε κοπελια μην το λες ετσι,δεν λες που πηγατε και 10 ταξιδια?αλλοι δεν εχουν δει αεροπλανο ουτε στην τηλεοραση...Εκει να δεις μαυρη μαυριλα πλακωσε, μαυρη σαν καλιακουδα.Τωρα η κριση τους χτυπησε ολους οχι μονο εσας,και παλι μια χαρα ειμαστε να λεμε, απλα χωρις ταξιδια :mad:Φτωχια καταραμενη......:evil::evil::evil

Και εγω παιδια τα λατρευω τα ταξιδια αλλα δεν περισσευει τιποτα ρα παιδι μου,τι σκ@τα τρυπες εχουν οι τσεπες μας??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Μην μας πεις,μην μας πεις.....…..Καλα αντε πες μας:mrgreen:

Σας είπα παρακάτω....Χαχα..όσο για τα λεφτά...κάποτε ο άντρας μου έπαιρνε όσα παίρνουμε κι οι δυο μας μαζί...Τώρα?Τα ξέρεις....Αλλά ζούμε πολύ συντηρητικά.Δε βγαίνουμε ποτέ, από άποψη, είμαστε σπιτόγατοι και οι δυο, ούτε για καφέ, πώς το λένε.... Δε λέω ότι οι υπόλοιποι κάνουν την τρελή ζωή τώρα με την κρίση φυσικά, αλλά από τα παλιά χρόνια, κάτι έμενε στην άκρη λόγω αυτής της συντηρητικής ζωής που σου λέω....Αν εξαιρέσεις την Πολωνία φέτος (που δεν έχουν ευρώ, αλλά ζλοτ κι είναι φτηνά για μας) έχουμε να πάμε ταξίδι από μια Λευκάδα 4 μέρες το 2013, ε δεν το λες και τρελά ταξίδια ε?;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαριάνθη μου εύχομαι τα καινούρια αποτελέσματα να είναι πιο καθησυχαστικά για να ηρεμήσετε. Οπως είδες κι εσύ, πολλά κορίτσια από εδω έχουν παρόμοιες μετρήσεις αλλα οι γιατροί δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα. Τωρα σαν ποσοστό αν το καλοσκεφτείς είναι 1/400 δηλ 0.25% να σου τύχει. Αλλά και 1/1000000 να ήταν, αμα σου συμβεί για σένα είναι 100%. Κατάλαβες τι θέλω να πω, αυτά είναι νούμερα. Ευχομαι όλα να πάνε καλά και να σας φύγει το άγχος. Να μας πεις νέα όταν έχεια

Ναι αυτά διαβάζω και εγώ και παρηγορούμαι. Απλά εμένα ο γιατρός μου ήταν ανήσυχος. Μου είπε βέβαια ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μόνο κατά 70% σωστές και ότι δεν πρέπει να βασίζομαι απόλυτα. Ωστόσο, με παρέπεμψε για μια πιο εξειδικευμένη εξέταση. Τι να πω. Ίσως κάποιοι γιατροί να είναι περισσότερο τις λεπτομέρειας...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγω χαιρομαι που ο γιατρος μου βαζει σαν προτεραιοτητα το καλο του μωρου μου οποτε το πρωτο τριμηνο ειχαμε συσταση να προσεχουμε η' να απεχουμε(για να δεσει το μωρο που λενε).Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο,για μενα καλυτερα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα,εξαλλου δεν χαθηκαν τα χρονια,μπροστα μας ειναι.Οποτε για εμας σαν ζευγαρι κατι αλλαξε στις συνηθειες μας,ισως να ειναι και καλυτερα βεβαια γιατι μετα θα με ποθει περισσοτερο(λεω εγω τωρα:D)Καθε ζευγαρι ομως λειτουργει συμφωνα με την υποδειξη του γιατρου του.

Ναι, μετά το τρίτο θα σε ποθεί τρελά κι εσύ το ίδιο με το νεογέννητο κι άλλα δυο στο σπίτι, τι λες μαρή???Κι άντε αυτός θα σε ποθεί, άντρας είναι, εσύ????

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Λες ο δικός μας ο γιατρός να βάζει σαν προτεραιότητα την σεξουαλική μας ικανοποίηση και σε δευτερη μοίρα το καλό του μωρού μας;

Προφανώς δεν υπήρχε λόγος να απέχουμε, εφόσον όλα πηγαίνουν καλά, δεν είχα ούτε αιμορραγίες ούτε καφέ, είχα μηδέν συμπτώματα, ολες οι εξετάσεις ήταν τέλειες, οι υπέρηχοι έδειχναν το μωρό σε πολύ καλή θέση και γενικά εχω μια υγιή κύηση. Προφανώς για να μας δώσει το οκ ο άνθρωπος κάτι θα ξέρει, δεν νομίζω να το ρίσκαρε αλλιώς. Αλλωστε όπως λέτε κι εσεις κορίτσια, αμα ειναι να συμβεί κάτι θα συμβεί

Μηπως τσαντιστηκες η' ειναι ιδεα μου? Χαλαρωσε! κανεις δεν κανει κουμαντο στο κρεββατι του αλλου,γνωμες λεμε και αποψεις,δεν μιλησε κανεις για αρρωστες κυησεις και ολα αυτα που χρησιμοποιησες:confused:

Οπως ειπα το καθε ζευγαρι πρατει συμφωνα με την καθοδηγηση του γιατρου του,αυτο δεν το διαβασες???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλέ τι φοβάται για το μωρό?Άμα δεν έχεις πρόβλημα με την εγκυμοσύνη σου, τι φοβάται?Εμένα δεν πολυήθηλε λόγω άγχους για το τέταρτο, αλλά το ξεπέρασε...Κι εγώ από όρεξη μια χαρά, αλλά μια η κούραση μια το ένα μια το άλλο...ε μένει λίγο πίσω αυτό.Πρωτομανούλες, ορμάτε τώρα, μετά θα την ψάχνετε με το κυάλι τη γυμναστική κι αυτή εσάς!

Μάλλον επειδή δυσκολευτήκαμε να μείνω έγκυος, φοβάται για το χειρότερο. Αφού κάποια στιγμή μου είπε και το πιο αστείο ever! Μου λέει "και να δει ξαφνικά το μωρό ένα παράξενο πράγμα να μπαίνει μέσα στην μαμά του και να τρομάξει;;;"

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Ναι αυτά διαβάζω και εγώ και παρηγορούμαι. Απλά εμένα ο γιατρός μου ήταν ανήσυχος. Μου είπε βέβαια ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μόνο κατά 70% σωστές και ότι δεν πρέπει να βασίζομαι απόλυτα. Ωστόσο, με παρέπεμψε για μια πιο εξειδικευμένη εξέταση. Τι να πω. Ίσως κάποιοι γιατροί να είναι περισσότερο τις λεπτομέρειας...

Να σε ρωτήσω κάτι βρε πουλάκι μου?Είχες πει κάποια στιγμή ότι και ντάουν να έχει το μωράκι (που ΦΥΣΙΚΑ δεν το εύχομαι εννοείται) δε θα προχωρούσες σε διακοπή.Τώρα που προέκυψαν αυτές οι μετρήσεις γιατί ανησυχείς τόσο?Αν θες, απαντάς, μήπως εγώ δεν κατάλαβα κάτι....Συγνώμη κιόλας....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ακούστε πλάκα τώρα, σήμερα τελευταία μέρα πριν την άδεια για το ταξίδι κι έχει πέσει ο σέρβερ οπότε δε μπορώ να κάνω τίποτα στο γραφείο, τέλειο????

Εδώ κολλάει η λαϊκή ρήση... όταν το σύμπαν συνωμοτεί... Enjoy!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γυρισαμε!!! ολα πολυ καλα το νινι ειναι 8 εκατοστα,ρινικο οστο ορατο,αυχενικη 1,9

Φυλλο Δεν ειδαμε δεν φαινοταν ακομα! οποτε πορτοκαλι και εγω

Συγχαρητήρια! Άντε με το καλό να μάθεις την επόμενη φορά και το φύλο! Καλώς ήρθες και στην ομάδα των πορτοκαλί!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μάλλον επειδή δυσκολευτήκαμε να μείνω έγκυος, φοβάται για το χειρότερο. Αφού κάποια στιγμή μου είπε και το πιο αστείο ever! Μου λέει "και να δει ξαφνικά το μωρό ένα παράξενο πράγμα να μπαίνει μέσα στην μαμά του και να τρομάξει;;;"

Καλέ υπάρχει ανέκδοτο τέτοιο, το ξέρει ο ανήρ?Που κάνανε τι κα΄νανε κατά την κύηση οι γονείς και μετά τη γέννα πάει το νεογέννητο στο μπαμπά, του χτυπά με το δάχτυλο το μέτωπο και του λέει:εσένα σου αρέσει αυτό, ε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι, μετά το τρίτο θα σε ποθεί τρελά κι εσύ το ίδιο με το νεογέννητο κι άλλα δυο στο σπίτι, τι λες μαρή???Κι άντε αυτός θα σε ποθεί, άντρας είναι, εσύ????

Το τελειο σεναριο!!!!!!!! Σε ποια ταινια το εχω δει,για να θυμηθω...........Μπα δε μου ρχεται:wink::)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...