Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εμείς από γυμναστική χάλια... Η λίμπιντό μου έχει χτυπήσει κόκκινο! Ειδικά από όνειρα μην σας πω και φρίξετε! Ο άντρας μου πάλι φοβάται για το μωρό, αν και τον έχουμε διαβεβαιώσει όλοι πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος! Τώρα δε με το πρόβλημα που προέκυψε με την αυχενική, ούτε για αστείο! Χαχα

Καλέ τι φοβάται για το μωρό?Άμα δεν έχεις πρόβλημα με την εγκυμοσύνη σου, τι φοβάται?Εμένα δεν πολυήθηλε λόγω άγχους για το τέταρτο, αλλά το ξεπέρασε...Κι εγώ από όρεξη μια χαρά, αλλά μια η κούραση μια το ένα μια το άλλο...ε μένει λίγο πίσω αυτό.Πρωτομανούλες, ορμάτε τώρα, μετά θα την ψάχνετε με το κυάλι τη γυμναστική κι αυτή εσάς!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!! σας ακούω ορεξάτες και μου αρέσει!!! Μια χαρά είμαι, ψιλοχάθηκα, έπεσε πολλή δουλειά κ υπνιλία!!! όσο δεν είχα στο πρώτο τρίμηνο, χάθηκαν τα άλλα συμπτώματα και ήρθε αυτό....ξεραίνομαι στον καναπε μόλις λίγο δω τηλεόραση, θέλω πολύ να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα και δεν μπορώ!!!! χτες βουλή, λαζόπουλο, όλααααα!!! αλλά δεν προλαβαίνω,,,με παίρνει αμέσως την έρμη!!!

δεν μπορώ ούτε δουλειές να κάνω βράδυ (μαγείρεμα σίδερο δηλαδή...). Τα πρωινά πετάω όμως!!!

Γυμναστική θέλω αλλά δε μου βγαίνει.... ίσα ίσα να χαμε να λέγαμε που είπε κ κάποια άλλη κοπέλα!!! Με τις προσπάθειες που κάναμε τους προηγούμενους μήνες νομίζω χόρτασα,,,,δε θέλω άλλο.... αχαχαχαχα τι λέω ε???? ελπίζω να μου ξαναέρθει η όρεξη γιατί αλλιώς θα με πάρει η μπάλα....

Και μεις ετοιμαζόμαστε άυριο για ταξιδάκι στας Αγγλίας για 5 μέρες όλοι μαζί σε φίλους με παιδιά, κάτι που σχεδιάζαμε από το καλοκαίρι! Τελευταίο ταξίδι το κόβω για την 5ετία, γιατί με δεύτερο μωρό δεν το βλέπω το εξωτερικό!!! Οπότε ανυπομονώ!!!!

έλα ρε αγορομάνα, ταξιδάκι κι εσείς?Να περάσετε σούπερ!!!Καλέ γιατί για 5 χρόνια να μην πάτε πουθενά?Εντάξει καναδυο το καταλαβαίνω, 5 πολλά είναι, χαχα!Μη σας πω πού πήγαμε φέτος το καλοκαίρι οδικώς, θα πάθετε πλάκα, συν τα τρία παιδιά ε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

έλα ρε αγορομάνα, ταξιδάκι κι εσείς?Να περάσετε σούπερ!!!Καλέ γιατί για 5 χρόνια να μην πάτε πουθενά?Εντάξει καναδυο το καταλαβαίνω, 5 πολλά είναι, χαχα!Μη σας πω πού πήγαμε φέτος το καλοκαίρι οδικώς, θα πάθετε πλάκα, συν τα τρία παιδιά ε!

Για πες!!!

c8i6p2.png

Για πες!!!

Κρακοβία, 1400 ΧΛΜ.....περάσαμε πολύ ωραία και τα παιδιά έχουν να το λένε....Και θέλουν να ξαναπάμε!!Μέχρι κι ο μικρός ρωτάει πότε θα ξαναπάμε Κρακοβία....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πολύ κουραστική εμπειρία για μας, αλλά αξέχαστη...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ακούστε πλάκα τώρα, σήμερα τελευταία μέρα πριν την άδεια για το ταξίδι κι έχει πέσει ο σέρβερ οπότε δε μπορώ να κάνω τίποτα στο γραφείο, τέλειο????

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κρακοβία.....περάσαμε πολύ ωραία και τα παιδιά έχουν να το λένε....Και θέλουν να ξαναπάμε!!Μέχρι κι ο μικρός ρωτάει πότε θα ξαναπάμε Κρακοβία....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πολύ κουραστική εμπειρία για μας, αλλά αξέχαστη...

Θεικό ταξίδι! Πρέπει να είναι τέλεια η Κρακοβία. Και μπράβο που πήρατε και τα παιδιά, αυτά θα τα θυμούνται μια ζωή. Πόσο μου αρέσουν τα road trips! Mου δίνεις ελπίδα ότι δεν θα πάψουν τα ταξίδια όταν ερθουν τα μωρά

c8i6p2.png

Θεικό ταξίδι! Πρέπει να είναι τέλεια η Κρακοβία. Και μπράβο που πήρατε και τα παιδιά, αυτά θα τα θυμούνται μια ζωή. Πόσο μου αρέσουν τα road trips! Mου δίνεις ελπίδα ότι δεν θα πάψουν τα ταξίδια όταν ερθουν τα μωρά

Εσύ κι ο σύζυγος θα το ορίσετε αυτό, αν θέλετα τα παιδιά μαζί θα παίρνετε τα παιδιά μαζί.Αυτές είναι εμπειρίες ζωής,μπορεί να κοιμόμασταν κατάκοποι από τις 21.30 εκεί, αλλά τι να σου πω, θα το συζητάμε για χρόνια!Ε, μέχρι να πάμε οι 6 μας πια, γιατί θα ξαναπάμε κάποτε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα

πόσα γράψατε πρωι πρωί

Road trip στη Κρακοβία με 3 παιδιά?

με ξεπερνάει και υποκλίνομαι

και τώρα Κρήτη για επέτειο....

ζηλεύω....

κι εμείς κάναμε ταξίδια στις επετείους μας

και όχι μόνο...όλα τα σκ εκτός Αθηνών είτε εξωτερικό είτε εσωτερικό

τα συνεχίσαμε και όταν γεννήθηκε ο Κωστής μας

μέχρι 18 μηνών τον είχαμε πάει σε πολλά μέρη

πάντα τον παίρναμε μαζί μας

πρώτο του ταξίδι Βαρκελώνη 5 μηνών

μετά Παρίσι 9 μηνών

Βιέννη 12 μηνών

Κων/πολη 18 μηνών οδικώς

και Ελλάδα επίσης σε πολλά μέρη τον είχαμε πάει

μετά έμεινα έγγυος γέννησα μας έτυχε ο διαβήτης του

χτίσαμε ένα εξοχικό και ακόμα δεν το έχουμε τελειώσει

έπεσε και η κρίση

κόπηκαν και τα ταξίδια και όλα

μαύρη μιζέρια

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Μανούλες Αυγούστου 2015

-maria gazi 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Marouskaki 4/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Stogiaki 6/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι!

-Crochetmania 5-8/8 ☺ ☺ κίντερ έκπληξη

-November rain 9/8☺ κοριτσάκι!

-Love is in the air 9/8☺ κοριτσάκι!

-μέλι 14/8 ☺ κίντερ έκπληξη

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!

-Elafi 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Marianthi27 18/8 ☺κίντερ έκπληξη

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-lucy1980 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺κίντερ έκπληξη

-ARCA 23/8☺κίντερ έκπληξη

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8

Μπράβο κοριτσάκι μου!όλα καλά!Πάμε για τις επόμενες!!Σιγά σιγά θα αρχίσουμε με τον υπέρηχο του 4ου μήνα!Και μετά οι β επιπέδου!!!:D:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γυρισαμε!!! ολα πολυ καλα το νινι ειναι 8 εκατοστα,ρινικο οστο ορατο,αυχενικη 1,9

Φυλλο Δεν ειδαμε δεν φαινοταν ακομα! οποτε πορτοκαλι και εγω

τέλεια νέα άντε η επόμενη νομίζω είμαι εγώ

αυριο το απόγευμα στις 6 έχω το ραντεβού........

μα τι αγωνία έχω

δεν είναι μόνο το άγχος είναι μάλλον λαχτάρα και ανυπομονησία

τώρα το ούτε κι εσείς είδατε φύλο τι να πώ.....

άλλο ένα κίντερ στη παρέα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

καλημέρα

πόσα γράψατε πρωι πρωί

Road trip στη Κρακοβία με 3 παιδιά?

με ξεπερνάει και υποκλίνομαι

και τώρα Κρήτη για επέτειο....

ζηλεύω....

κι εμείς κάναμε ταξίδια στις επετείους μας

και όχι μόνο...όλα τα σκ εκτός Αθηνών είτε εξωτερικό είτε εσωτερικό

τα συνεχίσαμε και όταν γεννήθηκε ο Κωστής μας

μέχρι 18 μηνών τον είχαμε πάει σε πολλά μέρη

πάντα τον παίρναμε μαζί μας

πρώτο του ταξίδι Βαρκελώνη 5 μηνών

μετά Παρίσι 9 μηνών

Βιέννη 12 μηνών

Κων/πολη 18 μηνών οδικώς

και Ελλάδα επίσης σε πολλά μέρη τον είχαμε πάει

μετά έμεινα έγγυος γέννησα μας έτυχε ο διαβήτης του

χτίσαμε ένα εξοχικό και ακόμα δεν το έχουμε τελειώσει

έπεσε και η κρίση

κόπηκαν και τα ταξίδια και όλα

μαύρη μιζέρια

Γιατί καλέ μαύρη μιζέρια?Α δε θέλω τέτοια!Τα ταξίδια τα κόψατε, αλλά έχετε δυο γλυκά ζουζουνάκια, την υγεία σας (εντάξει, το διαβήτη δεν τον μειώνω ως θέμα, αλλά τον ελέγχετε), τις δουλειές σας κι ένα μωρουδέλι στο δρόμο.Μόνο για μιζέρια δεν είναι αυτά βρε!;);););)

Εμείς με τα παιδιά πάμε κάθε χρόνο στην Κατ... για μπάνια, αφού μέναμε εκεί κι εκεί είναι οι γονείς του και καμιά βδομάδα εγώ κι ο ανήρ μόνοι κάπου.Αλλά φέτος είπαμε να κάνουμε την υπέρβαση!!Βαρκελώνη ήθελα κι εγώ με τα παιδιά, αλλά μας προέκυψε το μουργάκι οπότε...αναβολή!Αχ θα λήξουν και τα διαβατήρια, για τρία χρόνια τα βγάζουν στα παιδιά!!!:roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

τέλεια νέα άντε η επόμενη νομίζω είμαι εγώ

αυριο το απόγευμα στις 6 έχω το ραντεβού........

μα τι αγωνία έχω

δεν είναι μόνο το άγχος είναι μάλλον λαχτάρα και ανυπομονησία

τώρα το ούτε κι εσείς είδατε φύλο τι να πώ.....

άλλο ένα κίντερ στη παρέα

Άρα ερχόμαστε να γράψουμε ως συμπέρασμα ότι το φύλο στην αυχενική είναι μύθος ότι φαίνεται???:tongue::tongue::tongue::tongue: Με το καλό κι εσύ αύριο κοριτσάκι μου, καταλαβαίνω πώς το λες...λαχτάρα κι ανυπομονησία....Κάθε φορά το ίδιο συναίσθημα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια καλημερα.Τι ξεσηκωτικα μας λετε πρωι πρωι για ταξιδακια.Πεθαινωωωωωω!Δε θα μ ενοιαζε να βαζω λεφτα στην ακρη,ουτε να χω δικο μου σπιτι οσο να μπορουσα βα ταξιδευουμε συνεχεια.Εχουμε κανει αρκετα ταξιδακια,ολα ομως ευρωπη.Ονειρο ζωης για μας ηταν η νεα υορκη.Φτασανε πολυ κοντα να το πραγματοποιησουμε πριν χροβια αλλα ετυχαν διαφορα.Κι εγω θα παιρνα τα παιδια παντου,ειδικα πανω απο δυο χρονων Τωρα κι εμεις τα χουμε κοψει ολα.Μας καταντησαν να δουλευουμε περισσοτερο απο ποτε και να απολαμβανουμε λιγοτερα πραγματα απο ποτε.Μαρουσκακι πραγματικα ζηλευω και την αποδραση σας και τοποσο ησυχη θα νιωθεις που τα παιδθα ειναι πισω με τη μαμα σου.Κι εσεις μαγδα καλα να περασετε,να το απολαυσετε.Κροκετ τελεια νεα αντε και στην κριμαι με το καλο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμείς πάντως απο γυμναστική όσο κα πριν μείνω έγκυος. Ο γιατρός μας έδωσε το οκ οπότε δεν άλλαξε κατι στις συνήθειες μας

Εγω χαιρομαι που ο γιατρος μου βαζει σαν προτεραιοτητα το καλο του μωρου μου οποτε το πρωτο τριμηνο ειχαμε συσταση να προσεχουμε η' να απεχουμε(για να δεσει το μωρο που λενε).Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο,για μενα καλυτερα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα,εξαλλου δεν χαθηκαν τα χρονια,μπροστα μας ειναι.Οποτε για εμας σαν ζευγαρι κατι αλλαξε στις συνηθειες μας,ισως να ειναι και καλυτερα βεβαια γιατι μετα θα με ποθει περισσοτερο(λεω εγω τωρα:D)Καθε ζευγαρι ομως λειτουργει συμφωνα με την υποδειξη του γιατρου του.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...