Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλη επιτυχια crochet πες μας γρηγορα τα ευχαριστα νεα σου!

2 η ωρα??? Καλα κανεις δεν κοιμαται τα βραδια? Μονο ο δικος μου πεφτει σαν το βοδι για υπνο,αλλα και εγω δεν παω πισω:):):)

κοιμοταν,αλλα τον ειχε παρει ο υπνος στον καναπε σηκωθηκα για νερο και τσισα εγω και τον ξυπνησα να πεσει στο κρεβατι! τι το 'θελα! :mrgreen::mrgreen:

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι τώρα ζηλέψτε λίγο...Αύριο Χανιά μετά του συζύγου άνευ τέκνων για να γιορτάσουμε την 11η επέτειο γνωριμίας (βασικά να ξεκουραστούμε σαν άνθρωποι θέλουμε, χαχαχα)!!!:P:p:p:p

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!Λιγο ο καιρος θα σας τα χαλασει αλλα θα ειναι ευκαιρια να αραξετε και να ξεκουραστειτε.Προσεξε μην γυρισεις και με πεμπτο στη κοιλια....!!!! Ικανη σε εχω:P:p:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!Λιγο ο καιρος θα σας τα χαλασει αλλα θα ειναι ευκαιρια να αραξετε και να ξεκουραστειτε.Προσεξε μην γυρισεις και με πεμπτο στη κοιλια....!!!! Ικανη σε εχω:P:p:p

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εισαι Θεα!

79o6p3.png

Mε ''πρωινό'' πετύχαμε το τέταρτο ντε, αλλά στις 6 όχι στις 4!!!;);););) Ναι, 7 είμαι γραφείο, 7-15.00 ωράριο.Άντε, στείλε τα παιδιά σχολείο και τα ξαναλέμε!

Και ποιος ειναι μαζι τους μεχρι τις 8 που πανε σχολειο.Πρωινα γαλατα ρουχα ολα αυτα ο αντρας σου τα ετοιμαζει?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κοιμοταν,αλλα τον ειχε παρει ο υπνος στον καναπε σηκωθηκα για νερο και τσισα εγω και τον ξυπνησα να πεσει στο κρεβατι! τι το 'θελα! :mrgreen::mrgreen:

Α οι αντρες ειναι παντως καιρου:P Με τη σημαια ορθια πρωι μεσημερι μεσανυχτα χαραματα.......Ελεοοοοοοοοςςςςςςς.Μα καλα δεν κουραζονται??Και εμεις ρε κοριτσια τι μουχλα και αυτη???????Αλλα τετοιες ωρες ουτε εγω καθομαι!:mad::mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

χιχιχχιχχιχιχιι μην το λες ,εμενα ο αντρας μου με κυνηγαει ποιο πολυ και απο πριν μεινω εγκυος μαλλον εχει φετιχ ξερω και εγω :roll::roll:

χθες 2 το ξημερωμα ηθελε γυμναστικη το λυπαμαι γιατι ολο οχι λεω αλλα ρε κοριτσια που ορεξη!! σε 2 ωρες εχω αυχενικη ουφ εχω πολυ αγωνια!!!

Καλη επιτυχία! Kαλά αποτελέσματα να έχεις, περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!

c8i6p2.png

Και τωρα μιας και ανεφερα την " γυμναστικη" ερωτηση: κανετε καθολου η'κουκουρουκου μανταλακια???Εμενα παντως του αντρα μου εχει ψιλογυαλισει το ματι του,ολο υπονοουμενα και ονειρα κανει ο καημενος.Συνεχεια κ@λοτριβετε:mrgreen::mrgreen:

Εμείς πάντως απο γυμναστική όσο κα πριν μείνω έγκυος. Ο γιατρός μας έδωσε το οκ οπότε δεν άλλαξε κατι στις συνήθειες μας

c8i6p2.png

Kαι τώρα ζηλέψτε λίγο...Αύριο Χανιά μετά του συζύγου άνευ τέκνων για να γιορτάσουμε την 11η επέτειο γνωριμίας (βασικά να ξεκουραστούμε σαν άνθρωποι θέλουμε, χαχαχα)!!!:P:p:p:p

Ω.... τι καλά!!! Πόσες μέρες; αντε ρε τι ωραία, καλά να περάσετε!!

c8i6p2.png

Μαριανθη οι πιθανοτητες αυτες ειναι οι προσαρμοσμενες μετα τις μετρησεις του αυχενα και του ρινικου οστου η οι αρχικες?Οπως και να χει δεν ειναι οντως και τραγικες αλλα κι εγω στη θεση σου θα εκανα και δευτερη αυχενικη οπως εσυ

Ναι οι πιθανότητες αυτές ήταν από τις πρώτες αιματολογικές και αφού πρώτα είχα κάνει τις μετρήσεις του αυχένα και του ρινικού οστού. Χτες επανέλαβα και την αυχενική και τις αιματολογικές σε μια ειδική γιατρό στις αυχενικές. Το πιο πιθανό είναι να μην είναι καλό του μηχάνημα του μικροβιολόγου γιατί και οι δυο αυχενικές ήταν πάρα πολύ καλές και δεν κολάνε με τα αποτελέσματα του αίματος. Για αυτό και σκεφτόμαστε σοβαρά όλες τις αιματολογικές να τις κάνουμε αλλού...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να ζήσετε! Πάντα τόσο αγαπημένοι και ερωτευμένοι να είστε! Να περάσετε υπέροχα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς από γυμναστική χάλια... Η λίμπιντό μου έχει χτυπήσει κόκκινο! Ειδικά από όνειρα μην σας πω και φρίξετε! Ο άντρας μου πάλι φοβάται για το μωρό, αν και τον έχουμε διαβεβαιώσει όλοι πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος! Τώρα δε με το πρόβλημα που προέκυψε με την αυχενική, ούτε για αστείο! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Και ποιος ειναι μαζι τους μεχρι τις 8 που πανε σχολειο.Πρωινα γαλατα ρουχα ολα αυτα ο αντρας σου τα ετοιμαζει?

Όχι, κι ο άντρας μου φεύγει 7 η ώρα.Οι δικοί μου έρχονται και τα κάνουν αυτά.Τα μεγάλα μετά πάνε σχολείο μόνα τους κι οι γονείς μου πάνε το μικρό παιδικό.Αυτά ως πέρυσι τα έκανε όλα ο μπαμπάς μου...Βγήκε η μαμά στη σύνταξη όμως οπότε τώρα είναι καλά για όλους!:cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σε όλες!!! σας ακούω ορεξάτες και μου αρέσει!!! Μια χαρά είμαι, ψιλοχάθηκα, έπεσε πολλή δουλειά κ υπνιλία!!! όσο δεν είχα στο πρώτο τρίμηνο, χάθηκαν τα άλλα συμπτώματα και ήρθε αυτό....ξεραίνομαι στον καναπε μόλις λίγο δω τηλεόραση, θέλω πολύ να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα και δεν μπορώ!!!! χτες βουλή, λαζόπουλο, όλααααα!!! αλλά δεν προλαβαίνω,,,με παίρνει αμέσως την έρμη!!!

δεν μπορώ ούτε δουλειές να κάνω βράδυ (μαγείρεμα σίδερο δηλαδή...). Τα πρωινά πετάω όμως!!!

Γυμναστική θέλω αλλά δε μου βγαίνει.... ίσα ίσα να χαμε να λέγαμε που είπε κ κάποια άλλη κοπέλα!!! Με τις προσπάθειες που κάναμε τους προηγούμενους μήνες νομίζω χόρτασα,,,,δε θέλω άλλο.... αχαχαχαχα τι λέω ε???? ελπίζω να μου ξαναέρθει η όρεξη γιατί αλλιώς θα με πάρει η μπάλα....

Και μεις ετοιμαζόμαστε άυριο για ταξιδάκι στας Αγγλίας για 5 μέρες όλοι μαζί σε φίλους με παιδιά, κάτι που σχεδιάζαμε από το καλοκαίρι! Τελευταίο ταξίδι το κόβω για την 5ετία, γιατί με δεύτερο μωρό δεν το βλέπω το εξωτερικό!!! Οπότε ανυπομονώ!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Ναι οι πιθανότητες αυτές ήταν από τις πρώτες αιματολογικές και αφού πρώτα είχα κάνει τις μετρήσεις του αυχένα και του ρινικού οστού. Χτες επανέλαβα και την αυχενική και τις αιματολογικές σε μια ειδική γιατρό στις αυχενικές. Το πιο πιθανό είναι να μην είναι καλό του μηχάνημα του μικροβιολόγου γιατί και οι δυο αυχενικές ήταν πάρα πολύ καλές και δεν κολάνε με τα αποτελέσματα του αίματος. Για αυτό και σκεφτόμαστε σοβαρά όλες τις αιματολογικές να τις κάνουμε αλλού...

Μαριάνθη μου εύχομαι τα καινούρια αποτελέσματα να είναι πιο καθησυχαστικά για να ηρεμήσετε. Οπως είδες κι εσύ, πολλά κορίτσια από εδω έχουν παρόμοιες μετρήσεις αλλα οι γιατροί δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα. Τωρα σαν ποσοστό αν το καλοσκεφτείς είναι 1/400 δηλ 0.25% να σου τύχει. Αλλά και 1/1000000 να ήταν, αμα σου συμβεί για σένα είναι 100%. Κατάλαβες τι θέλω να πω, αυτά είναι νούμερα. Ευχομαι όλα να πάνε καλά και να σας φύγει το άγχος. Να μας πεις νέα όταν έχεια

c8i6p2.png

Καλημέρα σε όλες!!! σας ακούω ορεξάτες και μου αρέσει!!! Μια χαρά είμαι, ψιλοχάθηκα, έπεσε πολλή δουλειά κ υπνιλία!!! όσο δεν είχα στο πρώτο τρίμηνο, χάθηκαν τα άλλα συμπτώματα και ήρθε αυτό....ξεραίνομαι στον καναπε μόλις λίγο δω τηλεόραση, θέλω πολύ να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα και δεν μπορώ!!!! χτες βουλή, λαζόπουλο, όλααααα!!! αλλά δεν προλαβαίνω,,,με παίρνει αμέσως την έρμη!!!

δεν μπορώ ούτε δουλειές να κάνω βράδυ (μαγείρεμα σίδερο δηλαδή...). Τα πρωινά πετάω όμως!!!

Γυμναστική θέλω αλλά δε μου βγαίνει.... ίσα ίσα να χαμε να λέγαμε που είπε κ κάποια άλλη κοπέλα!!! Με τις προσπάθειες που κάναμε τους προηγούμενους μήνες νομίζω χόρτασα,,,,δε θέλω άλλο.... αχαχαχαχα τι λέω ε???? ελπίζω να μου ξαναέρθει η όρεξη γιατί αλλιώς θα με πάρει η μπάλα....

Και μεις ετοιμαζόμαστε άυριο για ταξιδάκι στας Αγγλίας για 5 μέρες όλοι μαζί σε φίλους με παιδιά, κάτι που σχεδιάζαμε από το καλοκαίρι! Τελευταίο ταξίδι το κόβω για την 5ετία, γιατί με δεύτερο μωρό δεν το βλέπω το εξωτερικό!!! Οπότε ανυπομονώ!!!!

Αχχχ Αγγλία!! Aγαπώ, λατρεύω και ζηλεύω μαζί! Nα περάσετε υπέροχα!! Λονδίνο;

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...