Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Marianthi27 δεν θεωρώ ότι το 1/400 είναι τόοοσο τραγικό ποσοστό. Ένα θα σου πω..μια φίλη μου γέννησε πριν από 3 μήνες περίπου ..έναν μπέμπαρο θηρίο!!! Ξέρεις τι έλεγαν οι πιθανότητές της ?? 1/4 !!!! Ω ναι....η κοπέλα τρελάθηκε..... έκαναν όλες τις εξετάσεις τροφοβλάστηση και κάποιες ακόμα...και τελικά τις είπαν ότι μάλλον είναι λάθος...Η απόδειξη? όχι απλά λάθος...ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...και τώρα που το λες...οι δικές μου πιθανότητες είναι 1/372 !!! και κανένας γιατρός δεν μου είπε ότι τρέχει κάτι..ίσα ίσα ότι όλα είναι μια χαρά!

Μια απο τα ιδια.μια μετρηση δικη μου ειναι 1\260.ουτε εμενα ειπανε κατι,μαλλον κοιτανε ενα συνδιασμο παραγοντων,ηλικια,βαρος,καπνισμα,αριθμος κυησεων κλπ και βγαζουνε συμπερασματα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ολο το μεσημεροαπογευμα κοιταζα στο ιντερνετ για σπιτια.Δε βρηκα τιποτα που να μας κανει γιατι αρδικα ψαχνουμε πολυ κοντα στη γειτονια μας,πρωτον για να μαστε κοντα στη δουλεια και δευτερον για να μαι πολυ κοντα στι μπαμπα μου αφου ειναι η μονη βοηθεια.Ειδικα και με το τριτο να μπορει να πεταχτει αν τον χρειαστω.Μονο ενα βρηκα μεσω μεσιτικου,δεν ηξερα πως λειτουργει το συστημα τους.Μου πε οτι αν το νοικιασουμε η αμοιβη του ειναι ενα ενοικιο....Οπως καταλαβαινεται φρικαρα.Εγω υπολογιζα ενα 30 αντε ενα 50% του ενοικιου.November γυμναστικη δε θα λεγα οτι κανουμε,ισα ισα για να φευγει αυτη η γυαλαδα στο ματι που λες κι εσυ.Στην πρωτη εγκυμοσυνη δε θα ξεχασω ποσο λυσσαρα ημουν.Καθε μετα εκει ηταν ο νους μου,στη δευτερη ετσι κι ετσι και σ αυτην ουτε που το σκεφτομαι.Τα συμπερασματα δικα σας χι χι χι

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

όσο για το όνομα....καλή επιτυχία!!!!! εγώ τη μικρή κατάφερα να της δώσω το όνομα που ήθελα από κοριτσάκι όταν ήμουν....τώρα όμως....δεν το γλιτώνω το όνομα της πεθεράς!! εκτός και αν ο καλός μου περιμένει να δώσει όνομα στον γιο!!!!

θεωρώ ότι δεν τιμάς τους παππούδες δίνοντας το όνομα στο μωρό..Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να τους τιμήσεις πραγματικά..και όχι για τους άλλους.

Εγώ ήθελα τα μωρά μου να έχουν ονόματα που να σημαίνουν κάτι...να είναι πιο αντιπροσωπευτικά...δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω.

Ούτε μπορώ να σκεφτώ ότι οι μισοί παππούδες θα "αγαπάνε" περισσότερο το μωρό με το δικό τους όνομα και οι άλλοι το άλλο...τα θεωρώ τραγικά...και συμβαίνουν.Έχω ακούσει να λένε έβαλα το όνομα γιατί θα γράψουν οι παππούδες στο παιδί ...αυτό....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο ... είναι ότι αν θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου...θα γίνει για να μην σχολιάζει ο κόσμος.......γιατί ήδη μια φορά η κακιά νύφη την απαξίωσε.....

Welcome to the club και συ λοιπον!!! A ρε Ελλαδαρα τι αρσενικα μεγαλωνεις:mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλησπερα και απο μενα εχω χαθει κοριτσια!!!εσεις τι κανετε??σημερα πηρα και τις μηνιαιες εξετασεις αιματος κ ουρων....ο αιματοκριτης αρχισε να πεφτει ξεκινησα σιδηρο 2 φορες τη μερα...τωρα εχω 34,6 ελπιζω κ με σωστη διατροφη να μην πεσει αλλο...κατα τα αλλα ησυχα δεν ειχα ιντερνετ αυτες τις μερες οποτε δε μπορουσα να μπω δυστυχως....

Που ζεις βρε κοπελια?? Στην ουγκαντα???:cool:p:p:p:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σημερα ολο το μεσημεροαπογευμα κοιταζα στο ιντερνετ για σπιτια.Δε βρηκα τιποτα που να μας κανει γιατι αρδικα ψαχνουμε πολυ κοντα στη γειτονια μας,πρωτον για να μαστε κοντα στη δουλεια και δευτερον για να μαι πολυ κοντα στι μπαμπα μου αφου ειναι η μονη βοηθεια.Ειδικα και με το τριτο να μπορει να πεταχτει αν τον χρειαστω.Μονο ενα βρηκα μεσω μεσιτικου,δεν ηξερα πως λειτουργει το συστημα τους.Μου πε οτι αν το νοικιασουμε η αμοιβη του ειναι ενα ενοικιο....Οπως καταλαβαινεται φρικαρα.Εγω υπολογιζα ενα 30 αντε ενα 50% του ενοικιου.November γυμναστικη δε θα λεγα οτι κανουμε,ισα ισα για να φευγει αυτη η γυαλαδα στο ματι που λες κι εσυ.Στην πρωτη εγκυμοσυνη δε θα ξεχασω ποσο λυσσαρα ημουν.Καθε μετα εκει ηταν ο νους μου,στη δευτερη ετσι κι ετσι και σ αυτην ουτε που το σκεφτομαι.Τα συμπερασματα δικα σας χι χι χι

Εμ με τοση κουραση καθημερινη που ορεξη για πους- απς???????αντε καληνυχτα...:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω αυτο λεω οτι πριν το πρωτο τριμηνο δεν κανει το ρηλαξ για το μπεμπε,συμφωνουμε.Βρε κοπελια να σε ρωτησω και κατι αλλο τωρα?Τετοια ωρα που γραφεις στο cafe 4-4.30 τι κανεις ξυπνια?Αυπνιες η'μεταμεσονυχτια "γυμναστικη"?????

Φυσικά αυπνίες...τι με ρωτάς καλέ?6 η ώρα εγερτήριο για τη δουλειά κι εγώ κι ο άντρας μου, στις 4 η γυμναστική με μάρανε λες??:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Φυσικά αυπνίες...τι με ρωτάς καλέ?6 η ώρα εγερτήριο για τη δουλειά κι εγώ κι ο άντρας μου, στις 4 η γυμναστική με μάρανε λες??:tongue::tongue::tongue:

χιχιχχιχχιχιχιι μην το λες ,εμενα ο αντρας μου με κυνηγαει ποιο πολυ και απο πριν μεινω εγκυος μαλλον εχει φετιχ ξερω και εγω :roll::roll:

χθες 2 το ξημερωμα ηθελε γυμναστικη το λυπαμαι γιατι ολο οχι λεω αλλα ρε κοριτσια που ορεξη!! σε 2 ωρες εχω αυχενικη ουφ εχω πολυ αγωνια!!!

79o6p3.png

Kαι τώρα ζηλέψτε λίγο...Αύριο Χανιά μετά του συζύγου άνευ τέκνων για να γιορτάσουμε την 11η επέτειο γνωριμίας (βασικά να ξεκουραστούμε σαν άνθρωποι θέλουμε, χαχαχα)!!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χιχιχχιχχιχιχιι μην το λες ,εμενα ο αντρας μου με κυνηγαει ποιο πολυ και απο πριν μεινω εγκυος μαλλον εχει φετιχ ξερω και εγω :roll::roll:

χθες 2 το ξημερωμα ηθελε γυμναστικη το λυπαμαι γιατι ολο οχι λεω αλλα ρε κοριτσια που ορεξη!! σε 2 ωρες εχω αυχενικη ουφ εχω πολυ αγωνια!!!

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου, να μπεις να μας πεις, όλα καλά θα πάνε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαι τώρα ζηλέψτε λίγο...Αύριο Χανιά μετά του συζύγου άνευ τέκνων για να γιορτάσουμε την 11η επέτειο γνωριμίας (βασικά να ξεκουραστούμε σαν άνθρωποι θέλουμε, χαχαχα)!!!:P:p:p:p

ααα τυχερουλααααααααααααα να τα εκατοστησετε να χαιρεστε τα αγορακια σας και με το καλο και το νινι σας

79o6p3.png

Διαφημίσεις

ααα τυχερουλααααααααααααα να τα εκατοστησετε να χαιρεστε τα αγορακια σας και με το καλο και το νινι σας

Έλα πέστο, μη ντρέπεσαι, όχι το νινί, το 4ο αγοράκι να λες, χαχα, είπαμε, η Κίνα μίλησε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Άντε μπας κι αλλάξει σε σένα το γούρι!Γερό πρώτα απ' όλα βέβαια!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αστα ψοφια:P:p!!! Το "πρωινο" λενε ειναι και το πιο καλο χιχιχιχιχι!!!! Αχ τρομαρα μου κεφια που εχω πρωι πρωι.Και τα παιδια ποιος τα ετοιμαζει για το σχολειο?εσυ στις 7 πας δουλεια?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Έλα πέστο, μη ντρέπεσαι, όχι το νινί, το 4ο αγοράκι να λες, χαχα, είπαμε, η Κίνα μίλησε!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Άντε μπας κι αλλάξει σε σένα το γούρι!Γερό πρώτα απ' όλα βέβαια!

ενταξει περα απο την πλακα εγω τα θεωρω βλακειες σιγα μην ενα κινεζικο ημερολογιο καθορισει το φυλλο!!! αυτο ειναι καθαρα τυχη!

79o6p3.png

Καλη επιτυχια crochet πες μας γρηγορα τα ευχαριστα νεα σου!

2 η ωρα??? Καλα κανεις δεν κοιμαται τα βραδια? Μονο ο δικος μου πεφτει σαν το βοδι για υπνο,αλλα και εγω δεν παω πισω:):):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αστα ψοφια:P:p!!! Το "πρωινο" λενε ειναι και το πιο καλο χιχιχιχιχι!!!! Αχ τρομαρα μου κεφια που εχω πρωι πρωι.Και τα παιδια ποιος τα ετοιμαζει για το σχολειο?εσυ στις 7 πας δουλεια?

Mε ''πρωινό'' πετύχαμε το τέταρτο ντε, αλλά στις 6 όχι στις 4!!!;);););) Ναι, 7 είμαι γραφείο, 7-15.00 ωράριο.Άντε, στείλε τα παιδιά σχολείο και τα ξαναλέμε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...